2011. június 1., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Mondd meg nekik, hogy szeretem őket, de azt szeretném, hogy szóljanak Hozzám

2011. május 31. kedd, 10:00
Szeretett leányom, ez számodra egy teljesen különleges utazás volt,  ilyen rövid idő alatt.  Belátom,  hogy most már elfáradtál. Az üzeneteket nagy sebességgel kaptad, és gyorsan terjesztik is ezeket,  több nyelven, az egész világon,  ami azt mutatja meg, hogy ezek az üzenetek mennyire sürgősek. Ez azt is megmutatja neked, hogy ez a munka Isteni vezetés alatt áll, ezért formátuma tökéletes.
Ezek az üzenetek, amelyek tanításaimat tükrözik, azért adattak, hogy még ebben az életben elmagyarázzák nektek,  azt,   hogy lelketek állapota milyen fontos, mert ezt fel kell ismernetek. Sok embert nyugtalanná tesznek ezek az üzenetek, amikor olvassák ezeket,  különösen azokat nyugtalanítja,  akik alig hisznek Istenben, az Örök Atyában. Sokan fognak megtérni. Egyesek aggódni fognak családjaik és barátaik jövője miatt.
Kérlek, mondd meg nekik,  hogy szeretem őket. Amikor megnyitják lelküket azelőtt a tény előtt, hogy Isten valóban létezik,  akkor lesznek felkészülve a második fejlődési fokozatra. Amikor elkezdenek azon csodálkozni, hogy miért jön létre ilyen kapcsolat, miért tesz ilyen különleges lépést Jézus Krisztus, az Isten, az Örök Atya Fia, akkor egy végkövetkeztetésre fognak jutni. Ez azért van, mert Én egyenként mindannyiatokat szeretem, és meg akarlak menteni benneteket. Dédelgetni akarlak benneteket, és el kell mennem a végsőkig,  hogy közelebb tudjalak Szent Szívemhez hozni benneteket.
Meg akarom érinteni szíveteket, úgy, hogy lelketekben fény fakadjon. Ebben a világban nincs mitől félnetek, ha teljesen Rám bízzátok magatokat. Csodálatos terveim vannak mindannyiatok számára, azoknak, akik Szent Szívemhez közelebb akarnak kerülni. A legkülönlegesebb ajándékok várnak rátok. Ne féljetek a nyugtalan világtól, mert mindazokat meg fogom védeni, akik hisznek bennem,  és gondoskodni fogok szükségleteikről. Bízzatok Bennem, az emberiség Urában, aki még egyszer elküldetett, hogy megmentse az emberiséget az örök sötétségtől.
Mint ártatlan gyermekek, úgy forduljatok Hozzám. Nem kell imákat tanulnotok, ha járatlanok vagytok az imában. Igen, az ima nagyon hasznos,  de minden, amire megkérlek benneteket, hogy szóljatok Hozzám,  beszélgessetek Velem, olyan módon,  mint egy jó baráttal tennétek. Lazítsatok és bízzatok Bennem. Kérjétek segítségemet. Irgalmasságom csordultig van tele és arra vár,  hogy kiöntsem rátok. Bárcsak ismernétek  együttérzésemet, amit a Földön mindannyiatok iránt érzek,  még a bűnösök iránt is. Az Én gyermekeim akkor is gyermekeim maradnak,  ha a bűn bemocskolja lelküket. Megvetem a bűnt, de szeretem a bűnöst.
Közületek oly sokan félnek attól, hogy a bocsánatért rendszeresen könyörögjenek. Nem szabad nyugtalankodnotok. Soha. Ha őszintén megbánjátok bűneiteket, meg lesz nektek bocsátva.
A bűn, gyermekeim egy állandó probléma lesz. Még a legájtatosabb követőim is vétkeznek – és vétkeznek, bűnt bűnre követnek el. Ez tény. Amint a sátán elszabadult, a bűn széles körben terjedt el. Sokan túlságosan szégyellnek Hozzám fordulni. Lehajtják fejüket és becsukják szemüket, ha rosszul viselkedtek. Túl büszkén és összezavartan újra elkövetik,  mintha már el is lenne felejtve. Amit nem értenek, az, hogy sötétség sötétséget vonz maga után. Vagyis, ha egyszer vétkeztetek,  akkor sokkal könnyebb még egyszer vétkezni. Azáltal, hogy elnyomjátok lelkiismereteteket, egy szüntelen körforgásban vagytok a bűn újbóli és újbóli elkövetésével.  Akkor a bűnös mindig talál kifogást arra, hogy helytelen cselekedeteit figyelmen kívül hagyja. Egyre lejjebb és lejjebb esnek a spirálban, mert nem tudják, hogy hogyan kell bocsánatot kérniük. Azért, mert az alázatosság fontosságát nem értették meg, lehetetlennek tartják,  hogy Hozzám forduljanak. Mint tudjátok, nem bonyolult dolog bocsánatot kérni Tőlem. Ne féljetek Tőlem sohasem. Elvárom mindannyiatoktól, hogy legyen elég bátorságotok ahhoz, hogy elítéljétek saját bűneiteket. Ha ezt szokássá teszitek, akkor néhány különleges ajándékban lesz részetek. Bűneitek beismerése után a kegyelem állapotába kerültök. Amikor az Eucharisztia Szentségét magatokhoz veszitek, egy olyan kiáradó energiát  fogtok érezni, ami meg fog lepni benneteket. Akkor, de csak akkor fogjátok megtalálni a valódi békét.
Semmi sem fog nyugtalanítani benneteket. Erősek lesztek, és nem csak a lelketekben. Elmétek nyugodtabb és kontrolláltabb lesz. Az életet másként és pozitívabban fogjátok látni. Ki ne szeretne egy ilyen életet?
A világ ezen szomorú időszakában gyertek vissza Hozzám, gyermekeim. Engedjétek, hogy megmutassam nektek a boldogságot, amiben részetek lesz, ha visszatértek Hozzám.
Gondoljatok arra,  hogy Életemet adtam értetek. Szeretetem nem ismer határt. Válaszolni fogok hívásaitokra. Minden, amit meg kell tennetek, az, hogy megkértek Engem.
A ti drága szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus


A Garabandáli jövendölés valósággá válik

2011. május 31. kedd,  15:30
Szeretett leányom, ilyen rövid időn belül, messzire értünk. Ennek oka volt. Ez az egész idő azért kellett, hogy Szent Igéimet közölni tudjad a világgal, mely szomjazik szeretetemre.  Még mindig nem figyelnek szavaimra, mert nem akarják megismerni. Miközben sok hűséges követőm most készenlétben várja az elkövetkezendő eseményeket, addig sok emberben,  semmi érdeklődés sincs azok iránt a figyelmeztetések iránt, amelyeket szeretett Anyám eddig a világnak adott. A Garabandáli jövendölések most valóssággá válnak.
Most készüljetek fel erre az eseményre,  mert csak egy pár hónapotok maradt hátra, hogy felkészíthessétek lelketeket.
Kérlek, ne félj leányom, tudom, hogy ezek az események elszomorítottak téged, mert gyermekeid jövőjére gondolsz. A Nagyfigyelmeztetés mindent megváltoztat. Vízválasztó lesz. Akkor az ember,  ha felismeri Isten létezésének igazságát, szabad akarata által két ösvény között választhat:  a megváltás ösvénye,  vagy az elkárhozás ösvénye.
A büntetés sok embert el fog pusztítani…
Imádkozzatok nagyon azért,  hogy az ember az elsőt válassza,  mert ha nem ezt teszi,  akkor a világ a legszigorúbb büntetéseket fogja elviselni, miközben sok ember el fog pusztulni. Miért is kívánnák ezt gyermekeim?  Mégis az ember, a bűn miatt, Ígéretemet el fogja utasítani, és a csaló ösvényét fogja követni. Mint azt megmondtam, nem fogom neked a Nagyfigyelmeztetés dátumát megadni, ezt csak néhány kiválasztott lélek ismeri,  mert ha ismertetném az emberekkel ezt a dátumot, akkor ők hamis alázattal keresnék menekülésüket. Bízzatok Bennem. Minden jó lesz, gyermekeim.  Ti áldottak vagytok,  mert meg fogjátok kapni a kinyilatkoztatás csodás ajándékát. A világ, a következő hónapokban, amelyek a Nagyfigyelmeztetéshez vezetnek,  kissé elcsendesül, és különösnek fog tűnni. Bár ez látványosan fog megtörténni,  mert látható lesz az égen,  mégis olyan csendes, belső, misztikus élmény lesz, hogy ti,  a saját lelkiismeretetekkel való hangtalan találkozásra,  jobban fel szerettetek volna készülni. Ne feledjétek: minél több ember lesz erre az eseményre figyelmeztetve, annál több lélek fog megmenekülni.  Imádkozzatok, imádkozzátok az Irgalmasságom Rózsafüzérét, azokért a lelkekért,  akik a Nagyfigyelmeztetés ideje alatt meg fognak halni.  Szükségük van imáitokra.
A ti Szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése