2011. április 25., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

 Minden lehetőséget ragadjatok meg mások megtérítésére

2011. április 24. Húsvét Vasárnap; 20:30
Szeretett, drága leányom, ez egy jelentőségteljes nap, mivel halottaimból való Feltámadásom által beteljesedett az embereknek tett ígéretem. Feltámadásommal mindannyiatoknak segíteni fogok a Mennyország fényességébe emelkedni. Keljetek fel most mindannyian, járuljatok Elém és saját megváltásotok elé.
Gyermekeim, minden lehetőséget meg kell ragadnotok mások megtérítésére. Minél többet magyaráztok, és minél több szeretetet mutattok szívetekben a gyenge lelkek felé, annál inkább lesz ennek a végeredménye az, hogy a másik lélek megtér. Én el foglak halmozni benneteket különleges kegyelmekkel. Ez egy nagyon különleges ajándék Tőlem, ugyanakkor nagyszerű irgalmassági cselekedetet jelent a részetekről.
A megtérés, Gyermekeim, lelkeket fog menteni. Amikor megtérés történik, az átterjed annak barátaira és ismerőseire, aki megtért. A megtérés megtérést hoz. Nem számít, hogy kinevetnek, vagy úgy kezelnek, mint aki ostobaságokat beszél.  Ez sok bátorságot követel tőletek, Én szeretett, hű követőim. De minden egyes alkalommal, amikor kiálltok, és Tanításaimat magyarázzátok másoknak, az emberek figyelni fognak. Míg egyesek talán megmosolyognak, és úgy tűnnek, hogy nem vesznek benneteket komolyan, mélyen legbelül sokan fogják meghallgatni, amit el kell mondanotok.
Amikor a Szentlélek működik általatok, miközben dolgoztok, a fogadó felek szívükben vonzást fognak érezni. De nem fogják tudni, miért. Akkor fogjátok őket közelebb vonni.
Néhányan lassan fognak reagálni. De legyetek türelmesek.  Fokozatosan elkezdik átadni magukat. Először egy kérdést tesznek fel nektek. Ez általában arra fog vonatkozni, hogy valami jó vagy rossz. Ez fogja azt jelenteni, hogy a megtérés gyökeret vert. Soha ne adjátok fel Tanításom igazságának terjesztését. Ezt nem kell úgy tennetek, mintha prédikáció lenne, inkább legyen nagyon érthető.  Térítsetek meg másokat a mindennapi életetekben átlagos beszélgetések során. Ily módon az emberek sokkal elfogadóbbak lesznek.
Gyermekeim, sokkolni fog benneteket mások reakciója, különösen azoké, akik tagadásban és sötétségben élnek. Az ő válaszuk agresszív és gúnyos hangvételű lesz. Meg fogják kérdezni, hogy valóban hisztek-e ilyen ostobaságokban. Szidalmazni és sértegetni fognak benneteket. Intelligenciátokat megkérdőjelezik. Azzal vádolnak majd, hogy személyes nehézségeitek miatt fordultok a valláshoz. Időnként zavarban lesztek, és talán nehezen tudjátok magatokat megvédeni. Maradjatok csendben az ilyen helyzetekben. Majd egyszerűen tegyetek fel kérdéseket időről-időre.
Kérdezzétek meg az ilyen lelkektől: „miért érzel így”? Minél több kérdést tesztek fel nekik, annál inkább elkezdik mérlegelni saját válaszaikat ezek az emberek. Nem fogtok mindenkit meggyőzni az igazságról. De minden egyes próbálkozással nőni fogtok Szememben.
Menjetek most Gyermekeim. Térítsetek az Én nevemben, és sok-sok kegyelemben fogtok részesülni.
Szeretett Megváltótok
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése