2010. november 19., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Üzenet a * agnosztikusokhoz és az ateistákhoz ..

2010. november 18. csütörtök; 21:00 óra
Azoknak, akik azt állítják, hogy nem hisznek Bennem, a következőket mondom: Kérdezzétek meg magatoktól, fel tudtok-e idézni a múltatokban egy olyan időszakot, amikor hittetek? Emlékezzetek arra, amikor még gyermekek voltatok, és hittetek Istenben. Attól függetlenül, hogy szüleitek milyen vallást gyakoroltak.

Hittetek akkor?  Mi változott azóta? Mások befolyásoltak? Azt mondták nektek, hogy a létezésetekre racionális magyarázat van?
Már az idők kezdete óta nehéz volt elfogadni a gyermekeimnek, hogy ezen a léten kívül létezhet egy másik is. De nézzetek csak körül a világban, s lássátok meg az Örök Atyám által létrehozott teremtés csodáját, a napot, a holdat, a tengert, a folyókat, növényeket, állatokat és a teremtés összes csodáját, s akkor feleljetek a következőkre:
Honnan jött mindez? Valóban azt hiszitek, hogy egy felső lényen kívül, valami másból kifolyólag is létrejöhetett mindez?
Vigyázzatok, amikor azokat a hazugságokat halljátok, amelyeket azok az úgynevezett jövendőmondók terjesztenek, akik a New-Age mozgalomhoz tartoznak.
Ők abba az irányba vezetnek mindenkit, amiről azt hiszik, hogy az a valódi igazság, és arra az élet utáni lelkesedésre vezetnek, ami ígéretük szerint, egy új korszak bekövetkezése. Ez az új korszak, ahová hitük szerint bevezették őket, nem más, mint egy új Paradicsom. Az Univerzum csodálatos középpontjaként képzelik el, amely emberi irányítás alatt áll. Ez a tanítás hamis. Isten sok gyermeke, még azok is, akik hisznek, tévedésből összezavarják saját hitüket, ezzel a világosságról szóló tanítással.
Őket a démonok vezetik.  Némelyek tudatában vannak ennek, mások nem. Imádkozzatok, hogy meglássák az igazságot, mielőtt még folytatnák a semmibe vezető értelmetlen útjukat.
Az ateistáknak a következőket mondom:

Bármennyire is megbántotok Engem, szeretlek titeket. Azoknak az ateistáknak, akiket más meggyőződések vezetnek, és más befolyás alatt állnak, a következőket mondom: Szálljatok magatokba és gondolkodjatok. Abban az igyekezetükben, hogy emberi magyarázatokat kövessenek, egyszerűen egy másik vallásban hisznek. Ők azt hiszik, hogy az ember ellenőriz mindent. Ez nem így van. De ugyanezek az emberek, értékes gyermekeimet, akikért én harcolni fogok, arra bátorítják, hogy a sátánt kövessék, az emberiség félrevezetőjét és ellenségét.

Kérdezzétek meg azokat az ateistákat, akik rendkívüli erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy Isten gyermekeit nyomás alatt tartsák, hogy miért teszik ezt?

Nem elég egyszerűen csak elutasítani Engem? Miért hazudnak ezek az emberek? Sok ilyen ateista csoport könyvet vezet arról, hogy hogyan csalogassa a gyermekeimet egy hamis tanításra, hogy megrontsa őket.
Ne kövessetek el hibát, amiben ők hisznek, az a vallás egy másik formája. Egy olyan vallásé, amely kiemeli a fejlett intelligenciát, az értelmet és a büszkeséget. A sátán legfontosabb tulajdonságait utánozzák. Vakságukban egy másik vallást követnek – annak a sötétségnek hízelegnek, ahol nincs szeretet.
Ezek az ateisták olyan lelkesek, olyan büszkék a vallásukra, hogy nem értik, hogy az, amiben hisznek, az egy vallás – annak a csalónak a vallása, aki a butaságukon kacag.
Ateisták, most utoljára hallgassatok Rám. Forduljatok vissza a Szentíráshoz. Nézzetek János könyvére, és fontoljátok meg az Igazságot, ami most kezd el kibontakozni. Most, amikor azokat az eseményeket látjátok, amelyek lépésről- lépésre minden nap kibontakoznak előttetek, nem tűnik valóságosnak?
Képtelenek vagytok észrevenni, hogy Igéim és Próféciáim, amelyeket már régen megjósoltak, igazak lehetnek?
Nyissátok ki szemeiteket s szóljatok még egyszer Hozzám a következőképpen:
“Isten, ha te vagy az Igazság, mutasd meg nekem szereteted jelét. Nyisd meg a szívemet, hogy vezetni tudj. Ha létezel, engedd, hogy érezzem a szereteted, hogy láthassam az Igazságot. Imádkozz most érettem”
Most, amikor utolsó alkalommal fordulok hozzátok, ezt mondom:
A szeretet nem az emberek műve. Nem láthatjátok, de érezhetitek. A szeretet az Örök Atyától jön. Ez egy ajándék az emberiség számára. A szeretet nem a sötétségből jön. A sötétségből hiányzik minden szeretet. Igaz szeretet nélkül nem tudtok érezni, nem láthatjátok a világosságot. Nem láttok jövőt. Én vagyok a világosság. Én vagyok a jövő. Én hozok nektek örömet és életet mindörökre. Térjetek meg most, és kérjétek segítségemet. Tegyétek meg, és felelni fogok nektek, s karjaimmal átölellek benneteket.
Gyertek és egyesüljetek velem a Paradicsomban.
Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése