„HOGYAN ENYHÍTSÜK A RÁNK VÁRÓ CSAPÁSOKAT” LÉGY FELKÉSZÜLT! SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. SZEPTEMBER 6.

Isteni akarat által jövök hozzátok.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

Az Atyai Ház szeretettjei vagytok, az Isteni Szemek gyermekei vagytok (vö. Zak 2, 8-9), és mint gyermekeknek, cselekedeteitekkel és tetteitekkel kell válaszolnotok az ilyen végtelen Isteni Szeretetre.

Az emberséget aláássa a gonosz, az emberi teremtmény gyenge, és a gonosz behatol az emberi teremtmény gondolkodásába, és megrostálja hitét, erkölcsét és hitét.  A megvakult emberiség nem reagál sem a természeti és ember okozta katasztrófák megfigyelésével, sem az átéléssel.

A betegségek elszaporodnak; egyik helyen és a másik helyen megjelennek, hogy megállítsák az emberi lényt a jövés-menésben, tudják, mi vár rájuk.....

Urunk és Királyunk Jézus Krisztus szerettei, a természetet az ember pusztítja el, és az ember kapja meg tetteinek reakcióját.   A tengerek vize a földbe hatol; olyan helyek, ahol eddig nem remegett, tudni fogják a föld megrázkódtatását.

SZERETNÉTEK TUDNI, HOGYAN ENYHÍTHETITEK A RÁTOK VÁRÓ CSAPÁSOKAT?

BÁNJATOK MEG ÉS KÉRJETEK ISTENTŐL BOCSÁNATOT a sok sértésért és eltévelyedésért, a sok szentségtörésért és az ördöggel való közelségért, a parancsolatok és szentségek iránti engedetlenségért és a Szentírás tanításai iránti engedetlenségért. Kérjenek bocsánatot azért a természetességért, amellyel elfogadják a romlottságot minden tekintetben, és csatlakoznak olyan szektákhoz, amelyek szembemennek az Isteni Törvényekkel.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

KÉSZÜLJETEK FEL A VISSZATÉRŐ BETEGSÉGEKRE, már figyelmeztettek titeket, de továbbra is engedetlenek vagytok. Készüljetek fel! Ezek a betegségek fertőző élőlényeken keresztül szaporodnak és a levegőben a nyálon keresztül terjednek. Ezek a betegségek a légzőrendszert érintik, még akkor is, ha azt mondják nektek, hogy nem.  Tartsátok fenn a higiéniát, legyetek óvatosak a betegek kezelésében. Legyetek kitartóak a megfelelő táplálkozásban és az immunrendszer védelmében.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a Sas országa politikai felfordulásban van, a földje keményen remeg.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, Mexikó ismeri a földrengéseket, de nem olyanokat, mint amilyenek most jönnek.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, Japán erősen megrendült, olyannyira, hogy földje megoszlik.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, amikor békéről hallotok, legyetek biztosak abban, hogy a háború figyelmeztetés nélkül, egy pillanat alatt, meglepetésszerűen jön.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Brazíliáért, folytassátok annak megtisztulását.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok az egész emberiségért, lesztek feszültségben.

LEGYETEK MEGTÉRVE!....
MINDEN NAP MEGVÁLTÁS! (vö. I Jn 1, 9)

Legyetek Isten jobb gyermekei és nagyobb emberi teremtmények, bánjatok testvéretekkel olyan szeretettel, amilyen szeretettel Isten bánik veletek. Legyetek valóban Isten gyermekei, felebarátotok alapvető része azoknak a műveknek és tetteknek, amelyeket életetek végén Isten előtt fogtok bemutatni (vö. Mt 25,31-46).

Menjetek el a gyóntatószékbe, fogadjátok a mi Királyunkat és Urunkat a Szent Eucharisztiában, és hagyjátok, hogy Ő éljen mindannyiótokban. Aki nem járja a Golgotára vezető utat Királyunkkal és Urunkkal, Jézus Krisztussal egyesülve, annak nehéz, nagyon nehéz megismerni a bánatot, szeretni Istent mindenek felett és szeretni felebarátját, mint önmagát.

LELKILEG JÓL KELL MARADNIUK. A LELKISÉGNEK VANNAK SZABÁLYAI:

AZ ELSŐ: Istentől és Istenért élni az Ő legszentebb akaratában; ezt nem néhány nap vagy hónap alatt lehet elsajátítani, hanem addig, amíg a teremtmény Istentől és Istenért él.

A MÁSODIK: szeretni Királynőnket és Anyánkat, és kérni Őt, hogy legyen mindenkinek az Anyja és a Tanító, aki elvezeti őket az Ő Isteni Fiához. Így, a Boldogságos Anyához hasonlóan, tudni fogjátok, hogyan kell bánni felebarátotokkal és tisztelni őt, mint Isten gyermekét.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szerettei:

MEG KELL VÁLTOZNOTOK A JOBBRA;
NEM ÉLHETTEK TOVÁBB MAKACSSÁGBAN.

Folytassátok az isteni szeretetben.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT


LUZ DE MÁRIA Megjegyzései:

Testvérek és nővérek:

Szeretett Szent Mihály arkangyalunk e felhívása egyúttal felhívás arra, hogy gondolkodjunk el tetteinkről és cselekedeteinkről, amelyek oly nélkülözhetetlenek nemcsak a saját, hanem a felebarátunk lelki jólétéhez is. Nem akarjuk látni a rosszat, amit teszünk, és a rosszat, amelyben élünk.

Szent Mihály arkangyal arról beszél nekünk, hogy a tenger vize a földbe ömlik, hogy a folyók szintje is emelkedjen. Látjuk, hogy sok országban egész falvakat áraszt el a víz, ahol a víz valóságos katasztrófákat okoz; ez egy jel kell legyen számunkra, hogy mi történik a földön, és talán nagy megdöbbenéssel fogjuk látni, hogy olyan helyeket érint, amelyek nagyon fontosak a lelki és az anyagi életünk szempontjából is.

Ismét figyelmeztetnek bennünket a megjelenő és megjelenő betegségekre: némelyik ember okozta, némelyik nem, de már most is terjednek, és meg kell védenünk magunkat, ugyanakkor továbbra is törekednünk kell a személyes megtérésre, hogy részesei legyünk a testvérek megtérésének.

Figyelnünk kell és a gyakorlatba kell ültetnünk azt a higiéniát, amelyet meg kell tartani ahhoz, hogy egy beteg embert megfelelően látogassuk és ápoljuk.

Figyeljük, hogy a föld megrepedt néhány országban, és hogy Szent Mihály arkangyal figyelmeztet bennünket a világ különböző országaira bejelentett nagy földrengésekre.

A sok megtisztulás ellenére növekednünk kell a hitben, hogy növeljük lelki erőnket, hogy ne tagadjuk meg Urunkat, Jézus Krisztust, hanem ahogy Szent Mihály arkangyal mondja, hogy hittel járjuk Urunk, Jézus Krisztus mellett a Golgotára vezető utat, hogy ne a kereszten haljunk meg, hanem feltámadjunk az új életre, ahol Krisztus mindenestül minden.
Ámen.

Meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok Szent Mihály arkangyalhoz:

Hatalmas arkangyal, Isten trónjának védelmezője.
Imádkozom ezúttal, hogy jöjjetek hozzám,
Kérlek, légy védelmezőm és
az enyém és az egész világ védelmezője.

Alázattal imádkozom hozzád, szeretett Mihály arkangyal.
hogy védj meg engem minden gonosztól,
és a jelen pillanat viszontagságaival szemben...
tarts meg engem mindig
Királyunk és Urunk Jézus Krisztus oldalán.

Szabadíts meg, imádkozom, hogy a kísértésekben ne szenvedjek vereséget,
hanem Királynőnk és Anyánk hasonlatosságára,
hogy mindig hűséges legyek
és tarts meg ebben az „Igen”-ben az isteni akaratra.

Szent Mihály arkangyal, jöjj el hozzád, imádkozom hozzád.
mutasd meg nekem az utat, hogy megtartsam a hitet;
taníts meg engem az Istenhez való mindenkori hűségre.
Adj nekem bölcsességet, amikor nem értem a mennyei ügyeket.
és erőt a megpróbáltatásokban való kitartáshoz.

Ragyogj az utamon, amikor a fény elhomályosul
és nehezen látok,
támogass engem, hogy a megpróbáltatásokkal szemben ne essek a földre,
és erőm ne csökkenjen.

Jöjj Szent Mihály arkangyal, emelj fel engem szárnyaiddal!
és lélegeztesd velem az isteni szeretetet,
amely vigasztal, táplál és bátorít engem.
hogy továbbra is szeressem a Királyok Királyát.
Köszönöm szeretett Szent Mihály arkangyal,
az emberiség védelmezője.
Hozd a Szentháromságos Trónus elé alázatos kiáltásomat.
és mondd meg oly nagy felségnek, hogy ez a kis teremtménye
vágyik arra, hogy Őt szeretve haljon meg, és hogy mindig hűséges legyen Hozzá,
de kicsinységem miatt szükségem van az Ő isteni segítségére és védelmére,
Szükségem van az Anyai Szeretetre és Rád, Szent Mihály.

Ámen.

"AMIRE SZÜKSÉGED VAN, AZ A MEGTÉRÉS" JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIA ÁLTAL
2024. SZEPTEMBER 12.

Szeretett gyermekeim, Örökkévaló szeretettel szeretlek benneteket.

JÖVÖK, HOGY MEGKERESSEM MINDEN EGYES GYERMEKEMET,
NEM AKAROM, HOGY ELVESZETTÉ VÁLJATOK.

A SZABADSÁG FELÉ KELL JÁRNIUK, HOGY A LÉLEK AZ ÉN OTTHONOM FELÉ TÖREKEDJEN, ÉS NE A BŰNÖS DOLGOK FELÉ.

Ebben az időben az emberi teremtmények távol tartják magukat attól, hogy az Én Házam felé törekedjenek, ehelyett a világiaknak, az alantas ösztönöknek, a test szeszélyeinek, az ismeretlen keresésének és annak hódolnak, ami hatalmat adhat nekik testvéreik felett; ezért belépnek mindabba, amit az ördög beszennyezett.

Gyermekeim, ti túl akartok látni azon, ahová az emberi teremtmény képes látni, olyan erők keresését kezdeményezitek, amelyeket csak az Ördög generál, hogy figyelmetekben tartson benneteket és az ő gonoszságára, súlyos lelki károkat okozva nektek.

Szeretett gyermekeim:

AMIRE SZÜKSÉGETEK van, AZ A MEGVÁLTÁS (1) (vö. ApCsel 3:19; Jel 3:19), nincs szükségetek randevúkra vagy okkult erőkre, hogy kitűnjetek, amire szükségetek van, az a megtérés; és ezt nem egyik pillanatról a másikra kapjátok meg, hanem életetek utolsó leheletéig, amelyben ezért a megtérésért fogtok küzdeni.

AMI AZ EMBERISÉGRE ÁLTALÁBAN JÖN, AZ OLYAN ERŐS ÉS OLYAN VÁLTOZATOS, HOGY A MEGTÉRÉSBEN VALÓ JÁRÁS AZ, AMI ERŐT AD NEKIK, HOGY A HITBEN FOLYTASSÁK, ÉS ÍGY ELÉRJÉK HÁZAM SEGÍTSÉGÉT.

A felbukkanó betegségek sokfélék és könnyen terjednek, így újraélik a korábbi időket, amikor az otthonok a találkozás és az együttélés helyéből munkahelyekké váltak.

A természeti katasztrófák továbbra is nagy csapást mérnek az emberekre.  Új és láthatatlan módok jelennek meg, amelyekkel a szél egész nemzeteket pusztít el néhány perc alatt.  Úgy tűnik, hogy a víz egy pillanat alatt, szünet nélkül feltör a földből.  A föld úgy fog égni, mintha tűz szállt volna alá az égből.  Ezek azok a csúcspontok, amelyeket a megjövendölt (2) közeledése okoz.

ETTŐL A NAPTÓL KEZDVE OLYAN PILLANATOKBAN TALÁLJÁTOK MAGATOKAT, AMIKOR BEKÖVETKEZIK AZ, AMIRE NEM SZÁMÍTOTOK.

Szeretteim, éljetek a váratlanban. Legyetek éberek, mert nem csak a nap miatt lesz hatással a kommunikációra, hanem a technológiai háború miatt is, amelyben éltek.  Meg fogják bénítani az országok gazdaságát, gyermekeimet nagymértékben érintik majd. Nem lesz mozgás azokon a helyeken, amelyek a nemzetek gazdaságának fenntartására vannak szentelve.

EGYHÁZAM SZENVED, SZENVED, ÉS OLYANNYIRA ÖSSZEZAVARODIK, HOGY NEM KÉPES KÜLÖNBSÉGET TENNI A HITTEL ELLENTÉTES ÉS A VALÓBAN AZ ENYÉM KÖZÖTT.  A változások nem váratnak sokáig magukra, annyira finom, hogy a legtöbbek számára észrevétlenek maradnak.

AZ ÉN TÖRVÉNYEM EGY, ÉS NINCS ALÁRENDELVE AZ EMBEREKNEK...
Az én törvényem megváltoztathatatlan... (vö. Róm 10,4).

Tartsd meg a belső békét, látogass meg Engem, imádj Engem, fogadj el Engem, ismerj meg Engem, hogy meg tudd különböztetni azt, ami az enyém, attól, ami nem az enyém.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az egész emberiségért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy a hit növekedjen bennetek.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, maradjatok a helyes úton.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy felismerjétek Békeangyalomat (3).
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, a Hold hamarosan elsötétül, és ez hatással lesz az emberiségre.

Szeretett gyermekeim, a háború az emberi önzés terméke.  Készüljetek fel erre a szomorú eseményre. Legyetek biztosak abban, hogy nem fogom megengedni, hogy az ember elpusztítsa a Földet.

Mindegyikőtöknek meg kell vizsgálnia önmagát, és ti fogjátok megítélni önmagatokat; ezért arra hívlak benneteket, hogy készüljetek fel lelkileg, mert a Figyelmeztetés (4) hamarosan bekövetkezik.

Maradjatok az Én Ösvényemen, legyetek az Én szeretetem.

ELJÖTT AZ IDŐ!

Szeretlek benneteket, megáldalak benneteket, Örök Szeretetemmel védelmezlek benneteket.

ÁLDÁSOM LEGYEN MINDANNYIÓTOKBAN, AMIRE MINDANNYIÓTOKNAK SZÜKSÉGE VAN EBBEN AZ IDŐBEN, HOGY HITETEK ELVESZTÉSE NÉLKÜL HALADHASSATOK ELŐRE.

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Békém legyen mindannyiótokban az a megnyilvánulás, hogy gyermekeimben lakozom.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) A megtéréskor olvassátok...
(2) A próféciák beteljesüléséről, olvassa...
(3) A béke angyaláról, olvassa...
(4) A figyelmeztetésről, olvassa...

LUZ DE MÁRIA megjegyzése:

Testvérek:

Urunk arra indít bennünket, hogy legyünk éberek, különösen lelki éberek.  

Látjuk, hogy mind a háborút, mind egyes betegségeket az ember csinálja. Mindezt a hatalmak közötti, a technológiai fölényért folytatott háború megnyerése érdekében.

Testvérek, hogy szilárdak maradjunk a hitben, a megtérés személyes és állandó munkáját kérjük, hogy elkerüljük a zűrzavart és az ellenség kezébe kerülést.

Legyünk testvériesek és adjunk dicsőséget Istennek mindörökkön örökké.

Ámen.

JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. SZEPTEMBER 16.

Szeretett gyermekeim, Örök Szeretetemmel áldalak és szeretlek benneteket.

Szeretett gyermekeim:

MINDENT ELMONDOTT MÁR AZ ÉN HÁZAM!

AZ EMBERI FELELŐSSÉG AZ, AMINEK CSELEKEDNIE KELL, A JÖVŐ, AMIRE OLY SOKAT FIGYELMEZTETTÜNK BENNETEKET, ETTŐL FÜGG...

A NAGY ÖSSZETEVŐ, AMIT ELFELEJTETTETEK, AZ ENGEDELMESSÉG.

Gyermekeim, átadtátok magatokat a Sátánnak, templomokat emeltetek a nevében, azon kapjátok magatokat, hogy átadtátok magatokat az Antikrisztus (1) karmai közé, és megengeditek neki, hogy uralkodjon rajtatok.

NE VÁRJATOK, TÉRJETEK MEG, A MEGTÉRÉSNEK MA KELL MEGTÖRTÉNNIE!

Kísértésbe fogtok esni a szívetek szerint, alávetitek magatokat az elit parancsainak, és minden tekintetben szabadságra fogtok vágyni, olyan szabadságra, amelyet nem fogtok tudni megélni.

Gyermekeim, nyugodtnak lenni nem azt jelenti, hogy távol maradjatok a felhívásoktól, amelyekkel figyelmeztetünk benneteket, sem azt, hogy érdektelenek maradjatok a kihívások iránt, amelyekkel ebben az időben szembesültök; nyugodtnak lenni, gyermekeim, nem azt jelenti, hogy nem kétségbeesni, hanem bízni Bennem és Boldogasszony Anyámban, az Emberiség Királynőjében és Anyjában.

Az emberiség veszélyben van a háborúval szemben, amely időnként hamis békével küzd.  Ez a közömbös nemzedék a nagy „egójuk” forgatagában él, anélkül, hogy körülnézne, egy olyan időszakban, amikor a béke a tét.

Szeretett gyermekeim, legyetek a parancsolatok őrzői, legyetek kitartóak a hitben: „Én vagyok a ti Istenetek”, „Én vagyok az első és az utolsó, nincs más isten rajtam kívül”. (Ézs. 45, 5)

HITETLENEK, MENNYI SZENVEDÉST HOZTOK MAGATOKRA!

A víz továbbra is váratlanul ostorozza az egész földet, a szelek erősebbek, a vulkánok működésbe lépnek, és a föld erősen remeg. A jelek a fejetek felett nem szűnnek meg, és még mindig nem hisznek: a Hold kissé elhomályosultnak látszik, ami az emberi teremtményekre közelgő sötétség előhírnöke (2). Októberben látni fogjátok a tűzgyűrűt, és a földön a tűzöv remeg.

Szeretett gyermekeim, ti vagytok az Én szeretteim; a tudomány embere megteremti azt, amit használni fog. Bejelentem, hogy mi jön a földre, bejelentem nektek, hogy ne féljetek, hanem készüljetek: a hitet erősítenetek és táplálnotok kell, hogy ellen tudjatok állni a gonosznak (vö. Zsid 11,6).

ISMERJETEK MEG AZ IGEIMET, HOGY NE TÉRJENEK MEG, ISMERJETEK MEG, HOGY MEGTUDJÁTOK, HOGY TUDJÁTOK, HOGY HOGYAN MŰKÖDÖK ÉS TÁMOGATOK ÉS HOGYAN TÁMOGAT a GONOSZ (vö. Jn 5,39-40).

Gyermekeim, arra hívlak benneteket, hogy legyetek lelkileg felkészültek: jöjjetek hozzám gyermekek, béküljetek meg, vegyetek részt az Eucharisztikus ünnepen, és fogadjatok engem megfelelően felkészülve.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Egyházamért, imádkozzatok folyamatosan.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok egymásért, a betegség terjed.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Angliáért, amely szenved.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a szenvedő emberekért Venezuelában.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Nicaragua népéért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a romániai szenvedő gyermekeimért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Lengyelországért, szenvedésre vezetik őket.

Szeretett gyermekeim, félelem nélkül, de buzgó szeretettel figyeljetek továbbra is Szent Mihály arkangyal, Szent Rafael arkangyal és Szent Gábriel arkangyal segítségére. Imádkozzatok őrangyalotokhoz szoros kapcsolatért.

MINT ISTENETEK, MEGHÍVLAK BENNETEKET, HOGY IMÁDKOZZATOK (2), BÖJTÖLJETEK, ÉREZZETEK HÚS-VÉR SZÍVVEL.

A lélek ellensége egyre közelebb húzódik hozzátok, zsákmányát növelni akarja; ne engedjétek ezt, legyetek inkább gyermekeim és kevésbé világiak.

SZERETNI SZENTSÉGES ANYÁMAT, mint „az odaadás edénye”, Anyám a kezénél fogva vezet benneteket, és mint Tanító, arra irányít benneteket, hogy akaratom szerint dolgozzatok és cselekedjetek (vö. Jn 2, 4-10), járjatok kéz a kézben Anyámmal.

Megáldalak benneteket, és békémet hagyom rátok.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANTATOTT

(1) Az Antikrisztusról olvassa el...
(2) A Holdról, olvassa el...
(3) Imakönyv, letöltés...


Testvérek:

Világosan látjuk ebben az isteni felhívásban, hogy Királyunk és Urunk Jézus Krisztus egyenként megfejti nekünk, mennyi minden fog történni, anélkül, hogy minden egyes eseményt név szerint kellene megnevezni.

Testvérek, a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus megengedi nekem a következő látomást:

Nézem a világ több összegyűlt vezetőjét, a béke szó hangzik a szájukban, de nem a szívükben, bár a legtöbbjükben érzem a háborútól való félelmet. Nézem, ahogy kezet ráznak és barátoknak és szövetségeseknek nyilvánítják magukat, míg egy másik pillanatban azt látom, hogy néhányan közülük úgy beszélgetnek, mintha rejtőzködnének, és elfogadnak néhány szövetséget, amelyek ellentétesek jelenlegi szövetségeseikkel. Ez a háború nem olyan lesz, mint az előzőek, lesznek veszekedések, barátok és ellenségek, ami bonyolítja a tényleges háború dantesi forgatókönyvét.

Megjelenik az ég, és látom, hogy tűz hullik; a föld több helyen is ég, az egyik Róma. Rájövök, hogy ezek bombák, amelyek repülőgépekről hullanak, és konkrét helyeket támadnak.

Látom az erkölcstelenséget, amellyel be akarnak hatolni a gyerekek mentalitásába, hogy megrontják őket, és ez hallatlan.  Jézus azt mondja nekem, leányom, többen fogják látni és élni ezt a nemzedéket, amely felülmúlta Szodoma és Gomorra gonoszságát.

Szent Szívem nagy fájdalmakkal küzd, imádkozó és helyreállító lelkekre van szükségük.  Látom, hogy Anyánk Kegyelmeket áraszt a teremtményekbe, akik imádkoznak és jóvátételt végeznek az egész emberiségért.

A tragikus pillanatokban Anyánk lelki jót áraszt azok lelkére, akik megtartják, amit megvallottak: szeretetet és odaadást, tiszteletet és hűséget az Ő Isteni Fia, Jézus Krisztus iránt. Azonnal angyalok kórusai hódolnak a Szentháromságos Trón előtt, és a Szentlélek kegyelmeket és erényeket áraszt a számtalan teremtményre, akik megtartják a hitet.

Annak közepette, amit egy világháború jelent, birtokában vagyunk azoknak az áldásoknak, amelyeket a Szentlélek végtelen szeretete áraszt ki gyermekeire.

Testvéreim, nincs minden veszve; még az élet utolsó pillanatában is meg lehet térni. Isten a szeretet és a megbocsátás, ahogyan Ő az Igazságos Bíró is.

Testvérek, anélkül, hogy elveszítenénk a reményt, hogy elérjük az Örök Életet, hogy előre élvezzük a Mennyországot, menjünk bátran és hittel Krisztus felé, a Szűzanya felé, megállás nélkül, biztosak abban, hogy Isten Isten és mi az Ő gyermekei vagyunk.

Ámen.