Az egész 2016 márciusában kezdődött, de szilárdan hisszük, hogy az igazi kezdet egybeesik a házasságra való felszentelésünkkel. Rendkívüli jelek és megnyilvánulások jellemezték a szívünket. Egy Medjugorjéban vásárolt szobrocska, amely a Béke Királynőjét ábrázolja, vizet és vért ontott. A Szent Péter téren vásárolt, az Isteni Irgalmasságot ábrázoló festmény Jézus Irgalmasságának vérét és vizét ontotta. A Szent Szűz első jelenésével megváltozott az életünk. Megmutatta nekünk az utat és a küldetést, amit teljesítenünk kell: a megtérések és a Miatyánkhoz való visszatérés terveinek megvalósítása. Most a Boldogságos Szűz jelenik meg a Szent Rózsafüzér imádkozása közben és azon túl. Üzeneteket hagy a megtérésről és az emberiséget érintő eseményekre való felkészülésről. Összegyűjtöttük és átírtuk őket a kezdetektől fogva. Szeplőtelen Anyánk arra kért minket, hogy terjesszük őket, hogy mindenki elmélkedhessen és megváltja magát az idők vége előtt. Küldetésünk van, amelyet a Boldogságos Szűz tervei diktálnak, és senki sem akadályozhatja ezt az utat. Elmélkedjetek és imádkozzatok sokat szívből, bárhol is vagytok, a világ összes lelkének üdvösségéért.

Gianni és Gisella

FIGYELMEZTETEM. AZ ÜLDÖZÉS CSAK KEZDŐDIK. Rózsafüzér királynője üzenete. Gisella Cardia 2024.09.03-án

Kedves Gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy elfogadtátok hívásomat a szívetekbe. Gyermekeim, ezek a könnyeim szenvedésem jelei, amely azok miatt folytatódik, akik nem hallgatnak szavaimra. Gyermekeim, oly sok jelenésemben figyelmeztettelek benneteket és az egész világot, de az emberiség nem akar visszatérni Istenhez, inkább a világ útját választja, ami talán könnyebb, de kevésbé biztonságos a lelke számára. Gyermekeim, emlékeztetlek benneteket, hogy szenvedésemet alázattal viseltem szívem csendjében. Kérlek benneteket ezekre az időkre, alázatot és csendet. Legyetek békében egymás között! Járjatok egységben az üdvösség felé, állandó imádsággal, egymás iránti szeretettel, megbocsátással azok iránt, akik miatt szenvedtek, még Jézus is arra kérte az Atyát, hogy bocsásson meg azoknak, akik keresztre feszítették őt. Gyermekeim, az üldözés csak most kezdődik, legyetek erősek és harcoljatok. Ne legyetek képmutatók, hanem Isten méltó gyermekei. Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

A FÖLDRENGÉSEK EGYRE GYAKORIBBAK LESZNEK, MÍG A LEGERŐSEBB EL NEM JÖN A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. szeptember 7-én.

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imádságban, és hogy térdet hajtottatok. Gyermekeim, hány figyelmeztetést kaptatok a mennyből, és mégis folytattátok a mindig életet. Gyermekeim, most a jelenések egyre gyakoribbak lesznek, amíg véget nem érnek. Gyermekeim, íme, ezek azok az idők, amikor minden prófécia valóra válik. Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy szenteljétek magatokat, családotokat és otthonotokat Szeplőtelen Szívemnek és Jézus legtisztább Szívének. Gyermekeim, a földrengések egyre gyakoribbak lesznek, amíg a legerősebb el nem érkezik. Mindig tartsátok kéznél a megáldott gyertyákat, hamarosan szükségetek lesz rájuk. A laboratóriumokban épített betegségek, ki fognak szabadulni a levegőbe, a hatalmasok nem értik, hogy büntetésük erős lesz. Kérlek benneteket, térjetek vissza Istenhez, és kérjetek bocsánatot azért, amit az emberiséggel és ezzel a földdel tesztek. Gyermekeim, legyetek készen, de nem kell félnetek, elég, ha Isten szavát olvassátok és imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, hogy megsemmisítsétek az ördögöt. Most megáldalak benneteket a Szentháromság nevében, ámen.