2024. szeptember 19,

A Medjugorjei Szűzanya kétségtelenül hiteles. A rossz fa nem teremhet jó gyümölcsöt, és a jó fa nem teremhet rossz gyümölcsöt, ahogy Krisztus tanította.

A felszínen jó hírnek tűnik, hogy Medjugorje valahogyan elfogadott, de még ott is alapvetően azt mondták, hogy valamiért kerüljék a látnokokat.

Mindenesetre Ferenc és Fernández bíboros, a „Hittani Dikasztérium” jelenlegi vezetője nem megbízható. (Miért „reformálták meg” azt a kongregációt?) Az egyházban tizenegy évnyi káosz után mindenki számára nyilvánvalónak kellene lennie, hogy nem jó pásztorok (milyen pap az, aki könyvet ír „Gyógyíts meg a száddal. A csókolózás művészete.” címmel?! És ez a könyv túlmutat a csókolózáson. És még mindig védi, meglepő módon.

Amikor nemrégiben - minden ok nélkül - felülvizsgálták a magánkinyilatkozatok kivizsgálásának normáit, ez egy nagy vörös zászló volt. Még egyszer, még egyszer: miért? Valóban nincs semmi ok arra, hogy megváltoztassák a rendszert. Ez azért van, hogy elítélhessék a Ferencet és a Vatikánt kritizáló magánkinyilatkozásokat, amelyet mostanra elárasztottak a szabadkőművesek és a kommunisták. Ezt az új módszertant - ha méltó erre a névre - arra fogják használni, hogy gyorsan elítéljék a jelenlegi magánkinyilatkoztatásokat, amelyek nagyban fenyegetik őket. És többé-kevésbé jóvá fogják hagyni azokat, amelyek nem veszélyeztetik a hitelességüket. Fr. Gobbi most már Isten Szolgája, és augusztus 10-én adták ki a Nihil Obstat-t Luisa Piccarreta Isten Szolgája ügyének újraindítására. És most már minden írása is megkapta a Nihil Obstatot. Ez azért van, mert ez a két hírnök nem nagyon fenyegeti őket. Tehát az történik, hogy kiválasztják, melyiket tudják többé-kevésbé jóváhagyni, hogy pozitív színben tüntessék fel új irányelveiket. Az egyetlen elítélés, amiről tudomásom van, az a hiteles hírnök Gisella Cardia magánnyomozót használ? Hol voltak a tudósok, akik megvizsgálták volna a könnyeket, amelyeket több szobra/képe miatt hullatott? Az egyetlen ok az, hogy az általa kapott üzenetek nagyon kritikusak voltak a Vatikánnal szemben általában. Krisztus is ezt tette a szolgálata során; folyamatosan bírálta az írástudókat, a farizeusokat és a szadduceusokat.

Az ördög lassan dolgozik, amikor neki megfelel. Ferenc és Fernández tehát úgy kezdik a magánkinyilatkoztatás elleni hadjáratukat, hogy többé-kevésbé jóváhagyják azokat a hírnököket, akik nem jelentenek veszélyt rájuk nézve, ahogy fentebb említettük. Ez klasszikus agymosás. Azzal kezded, hogy olyan kijelentéseket teszel, amelyek elhitetik a bárányokkal, hogy amit tesznek, az valóban pozitív és Istentől való. Ez hitelességet és egy látszólag kiegyensúlyozott és megbízható képet ad. Ezután azonban gyorsan tovább vizsgálják azokat, akik kritikusak velük szemben: a végidők prófétáit, akik által Isten beszél. Ő az Illuminátusok cselekedetei ellen beszél, az Új Világrend ellen, a szabadkőművesség ellen az Egyházban és az Egyházon kívül, az igaz Egyház ellen, amelynek hamarosan a föld alá kell vonulnia, stb.

Tehát ez egy cinikus trükk, hogy elpusztítsák Ferenc ellenségeit és a korrupt Vatikánt, és a szabadkőművesekhez hasonlóan mossák tetteiket azzal, hogy agymosással jónak tüntessék fel magukat. De még Ferenc és Fernández is azt mondta, hogy gyors vizsgálatok és gyors jóváhagyások és elítélések lesznek. Tehát ezen a ponton már megalapozták megbízhatóságukat a birkák szemében. De most várjuk a hiteles végidők magánkinyilatkoztatásainak gyors elítélését, és különösen azokat, amelyek az Egyház korrupt vezetői ellen szólalnak fel. Az idők vége, ahogy mi ismerjük, hamarosan véget ér, ezért az ördögnek gyorsan kell dolgoznia, hogy eltiporja a hiteles hírnököket, akiknek üzenetei tele vannak a titkos társaságokkal, az Egyház korrupt hierarchiájával stb. kapcsolatos kinyilatkoztatásokkal, hiszen most éljük a Jelenések könyvét.

Figyeljetek most ezekre a gyors elítélésekre. A hiteles végidők hírnökei olyan bánásmódban részesülnek, mint az ószövetségi próféták, Keresztelő Szent János és maga Krisztus. Ez nem gyilkosság lesz, hanem megsemmisítő elítélések, hogy a juhok elutasítsák ezeket a magánkinyilatkoztatásokat - mindezt az „engedelmesség” nevében. Ahogy Müller bíboros, a Hittani Kongregáció korábbi vezetője mondta, meg kell védenünk magunkat egy olyan pápától, mint Ferenc. Számos pápa és szent figyelmeztetett egy lehetséges „szélhámos pápára” (hogy az ég Amapola nővérnek adott szavait használjam), aki a jövőben megjelenhet. Sajnos ez az idő eljött, és nem félek kimondani, hogy Ferenc a megjövendölt „szélhámos pápa”.

Végezetül, maradjatok szilárdan Isten és az Egyház időtlen tanítása mellett. Ha rólunk van szó, követnünk kell Istent, ha a pápa tévelyeg. Imádkozzunk a korrupt papságért anélkül, hogy elítélnénk a lelküket. Ami a magánkinyilatkoztatást illeti, nem lenne bölcs dolog, ahogyan azt bemutattam, követni a Vatikánt. Imádkozzunk a Szentlélekhez saját magunk útmutatásáért. Nem szükséges papot kérni. A Figyelmeztetés (a Tudatok megvilágosítása) a sarkon van, és minden világos lesz a hívek számára. Legyetek körültekintőek, de ne féljetek a magánkinyilatkoztatástól. Ahogy a Szentírás mondja: „Ne oltsátok ki a lelket. Ne vesse meg a próféciákat. Hanem vizsgáljatok meg mindent, tartsátok meg, ami jó” (1Thesszalonika 5:19-21).

Medjugorjei Szűzanya, imádkozz értünk!