2024. július 16., kedd

Térjetek át most, hogy megvédjen benneteket az Én Előrelátásom Pecsétje. Mennyei Atya üzenete A latin-amerikai misztikusnak, Lorenának 2024. július 15-én

Térjetek át most, hogy megvédjen benneteket az Én Előrelátásom Pecsétje.


Hallgassatok a világlakók, az én sípom, amely a Föld végéig hangzik, ez az utolsó hívás, mert minden elkezdődött, és haragom szétterjed az egész Földön.


Ezért NINCS IDEJE, hogy rendbe tegyétek az életeteket, ha nincs 180 fokos megtérés, Ahhoz, hogy túléljétek az eljövendő eseményeket, meg kell térnetek, de TEDD MEG MOST és BŰNÖSEN.

TISZTA SZÍVVEL, ha a SZÍVETEK NEM TISZTA ÉS EGYSZERŰ, akkor a gonosz be fog hatolni belétek, és NEM ÉLITEK TÚL A GONOSZ SZELLEMEK TÁMADÁSAIT, amelyek a Világot járják, hogy kísértésekbe essetek.

Ezért kaptátok a Gyógyító Imákat a Lelketekért és a Szívetekért.

KÉSŐ, BÁNJÁTOK MEG MINDEN SZÍVETEKBŐL, és meg fogom adni nektek a Kegyelmet, hogy meggyógyítsátok a szíveteket, amennyiben ez őszinte hajlandósággal és megtéréssel és mindenekelőtt a Szív megbánásával történik.

Hajoljatok térdre a feszület előtt, és kérjetek kegyelmet és megbocsátást, és én megbocsátok nektek, és meggyógyítom a szíveteket és a lelketeket:

Menjetek a gyónás szentségéhez, amilyen hamar csak lehet.

És aztán bizalommal és alázatos szívvel egy feszület előtt,

Radikálisan és nyomatékosan kérni fogjátok életetek megtérését.

Adjátok nekem FIAT-otokat, mint szövetséget köztetek és köztem.

Elkötelezett és őszinte FIAT-ot kell adnod, mert számon foglak tartani a Guadalupei Szűz Mária seregében, amely még mindig az utolsó katonáira vár.

Ennek a seregnek a részeként nagy kegyelmeket és ajándékokat fogtok kapni a Tudatok megvilágításának napján, köztetek:

Legyetek élő sátrak, és ezért legyetek

Védelmetekben az Én előszeretettel viselt pecsétem az életetek minden sorsfordító eseményétől.

Minden gonosztól megóvlak benneteket, és jelenlétembe viszlek benneteket, hogy egy biztonságos helyen, e világon kívül, megóvjalak benneteket minden gonosztól.

Másokat a Földön lévő menedékhelyekre irányítunk, hogy megvédjük őket a nyomorúságtól.

Másokat pedig az Isteni Rendelet választ ki mártírokként, ők ontják majd vérüket testvéreik megmentéséért és az Egyház megújulásáért.

Mert ők lesznek, amikor a mártíromság után Jelenlétem elé lépnek, Új Teremtésem kormányzói.

Az Első Gyümölcsök harcolni fognak az Antikrisztus ellen, és evangelizálni fognak, hogy vigaszt és enyhülést nyújtsanak testvéreiknek a megpróbáltatásoktól.

A Guadalupei Szűz és Szent Mihály arkangyal által parancsolt seregeket fogják szolgálni. Egyeseket elvisznek, másokat megőriznek, mártírhalált halnak, mások pedig az Első Gyümölcsökként fognak szolgálni, a katonákként, akik szembeszállnak az Antikrisztussal ebben a Jó és a Gonosz közötti véres küzdelemben, Remélem, hogy mindannyian megbánják és visszatérnek hozzám, hogy a lehető legtöbb lélek megmeneküljön.

Ezért Őszinte bűnbánatot és olyan megtérést kérek, amely nem várhat tovább, a hadsereg sorai rövid időn belül bezárulnak.

Ezért döntsétek el, hogy a Mennyei Anya Seregéhez tartoztok, és akkor meg leszel védve, és része leszel ezeknek az embereknek, akik azok lesznek:

Elvitték
Megőrzött
Mártírhalált halnak vagy
Első Gyümölcsök

A katonák, akik szembe fognak szállni az Antikrisztussal a jó és a rossz közötti véres küzdelemben.

Remélem, hogy minden gyermekem megtér és visszatér hozzám, hogy minél több lélek megmeneküljön.

Ezért Őszinte bűnbánatot és olyan megtérést kérek, amely nem várhat tovább.

A Hadsereg sorai rövid időn belül bezárulnak, ezért döntsétek el, hogy a Mennyei Anya Hadseregéhez tartoztok, és akkor védve lesztek, és azok közé az emberek közé tartoztok, akik elragadtatottak, megőrzöttek, mártírok vagy elsőgyümölcsűek lesznek.

Ellenkező esetben át kell majd lépnetek az Igazságosságom kapuján, ami nagyon nehéz lesz.

Ezért teljes szívemből kérem bűnbánatotokat és megtéréseteket, a mártíromság ajándéka az Én katonáimnak, ez egy ajándék, amit a Mennyország ad, megadva a szükséges Kegyelmeket, hogy elviseljétek.

Ezért itt az ideje, hogy fontos döntéseket hozzatok, döntsetek a LELKETEK MEGMENTÉSE mellett, és váljatok Fiam juhainak nyájába, hogy élvezhessétek a Bárány menyegzőjét, és az Én Hűséges Maradékom részeként minden gonosztól védve legyetek.

ÉN, A TI ATYÁTOK, JAHVE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése