Kicsikém, azt kívánom, hogy fedd fel a világ népeinek, amit mondok neked.
Szentséges Szívemet bántja, hogy Egyházam ilyen mértékű bemocskolása történt, és hogy mindazt, ami belőlem, mindannyiótok Urából és Istenéből való, visszavonulni látom.
Hogyan nézhetik pásztoraim, és hogyan maradhatnak jóváhagyva a pusztulást, amikor éppen a ti Uratok, Istenetek szentségeitől szabadulnak meg?
A pokol sötét szellemei a ti világotokra törnek, és mennyire szükségetek lesz az Élet Kenyerére!
Milyen értékes a latin nyelvű szentmiseáldozat a tisztelet miatt. Mennyire gyűlöli azt az ördög.
A világ megérett a fatimai utolsó titok befogadására, amely hamarosan beteljesedik.
Hamarosan a harmadik világháború fog tombolni az egész világon, emberek sokaságának halálával.

Amit most tapasztalnak a kórházaik gondozásmegvonásából, az még csak a kezdeti stádiumban van. Minden szükségletet és lehetőséget meg fognak tagadni a ti időtökben, miközben várjátok a „fenevad jelét” a „chip” formájában. Ott minden információt tartalmazni fognak a személyetekről, hogy sok-sok lelket elpusztítsanak, akiket el kell választani a Bennem lévő Életről. Hamarosan minden tulajdonotok el lesz foglalva. A „vörös hadsereg” hamarosan átveszi az irányítást. Hogy nézek a világ népére, akik nem akarnak Engem megismerni! Minden oldalról elhagyott vagyok, mert oly sokakat elvakított a gonosz, és az emberek, akikért Véremet ontottam, a Pokol legsötétebb csalásával ringatják magukat. Jaj annak, aki elhagyja Életemet és Áldozatomat! A pokol vár rá, de annak valóságát tagadja. Mennyire valóságos, és sokakra vár, akik a húsvér test és a világ szerint élnek. Az ember nem csak kenyérrel él, hanem általam, az ő Urának, Istenének.

Ti, az Én népem, akik ma Anyai Házamban vagytok, hányan halljátok, de süketek maradtok. Megmutattam nektek Kezeim hatalmát szeretetben és irgalomban, hogy sokakat meggyógyítsak és megtérítsek, de szívetek zárva van.
Egyházam, pusztulása megkezdődött.
Most sok csapást fogtok megtapasztalni világotokban - mindenféle katasztrófát, de a legfájdalmasabbak a lelketeknek készített katasztrófák. Ti vidáman vígadtok a titeket körülvevő gonoszságban, és elnyeli lelketeket a bűn.
Mennyire kiáltott hozzátok Szentséges Szívem! Sokan közületek elvesztették hitüket.
Hogyan leszel tanúja a lélek halálának, miközben alszol a testedben, és sodródsz a gonoszsággal, amely körülvesz téged.
Ti, akik halljátok, tudjátok, hogy az egyetlen Egyház, ami nektek lesz, elrejtve, elnyomva és a föld alatt lesz. Papjaim közül sokan mártírhalált fognak halni. Sok templomom porig fog égni, benne Testemmel és Véremmel. Megtagadják majd tőletek szentségeimet.

Világotokban olyan tüzek lesznek, amelyek hatalmas mértékben fognak pusztítani. Az időjárás annyira abnormális lesz - az abnormalitás nagy része ember okozta lesz. Semmi sem marad majd nektek. Katasztrófák és betegségek fognak elszaporodni - ezek nagy része ember okozta lesz.

Amikor tanúi lesztek ezeknek, tudjátok, hogy Keze közel van.

A pusztítás emberét a saját vérével fogják megölni, mivel megengedte mások vérontását, és a Pokol vár rá az örökkévalóságig.
Hívlak benneteket, a világ népe, forduljatok el a bűntől, sürgősen fogadjátok a bűnbánat szentségét bűnbánatotokért, és ezen keresztül kapjatok kegyelmet magatoknak. Sokakat meg fognak gyilkolni egy ember által készített oltóanyag által, amely a halálé. Az abortált csecsemők életét feláldozzák a Sátánnak és sokan másokét is.
Pap fiai, készüljetek fel a rátok váró üldöztetésre. Ne ingadozzatok. Legyetek erősek Bennem. Én bennetek fogok élni, ha bíztok Bennem. Szentséges Szívemet megterheli az, ami előttetek áll.

Népem, ahogy Keze egyre közelebb kerül a világhoz, villámok fognak villogni az égen. Ti reszketni fogtok a félelemtől, de annak, aki Hozzám fordult, nem lesz félelme. Veletek hagytam a szentségeket, amelyek segíteni és védeni fognak benneteket, a Rózsafüzér imájával egyesülve, amikor Egyházam és annak szentségei nem lesznek veletek.

Azok, akik csak az évfordulókra jönnek Anyám imaházaiba, kérlek benneteket, hogy minél gyakrabban jöjjetek ide, hogy imádkozzatok és elnyerjétek a sok kegyelmet, amelyet kaphattok, hogy megtartsanak benneteket.

Ó, kicsikém, mennyire fogadom mindazt, amit elviselsz! Kereszted nehézzé vált a Velem való egyesülésben. Én fogadom minden csapásodat és betegségedet. Ajánld fel mindezt Nekem. Milyen sokan, akik ostobák, gúnyolódnak és hitetlenkednek rajtad keresztül Tőlem származó szavaimban, de csak az ostobák azok, akik gúnyolódnak rajtad. Könyörögtem nektek, népem, hogy gondoskodjatok szolgámról. Szükségetek lesz rá - mert azok, akik segítenek neki, nagy kegyelmet kapnak Tőlem, és az otthon, ahová belép, valóban áldott lesz. Ő az Én prófétám, és értetek szenvedett, és értetek áldozott Nekem. Tudjátok - ahogy a Könyvben olvassátok -, „azért, amit az Én prófétámért tesztek, prófétai jutalmat kaptok”. Ő biztonságba fog titeket vezetni, ha megengeditek neki. Én, Jézus leszek az, aki vezetni fogja őt a nevedben. Mennyire szükségetek lesz rá!

Megáldalak benneteket Atyámban, Én, Jézus, az Ő Fia és a Szentlélek.