NÉZD AZ IDŐK JELEIT! A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. július 3-án.

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Nézzétek az idők jeleit, mégis úgy tesztek, mintha nem értenétek... nézzetek körül és nézzétek az eget. Gyermekeim, imádkozzatok az Egyházért, ahol hatalmasan uralkodik a zűrzavar, emlékeztessétek felszenteltjeimet, hogy amikor a hajó viharban van, nem a modernizmus vagy a világ tudja lecsendesíteni, hanem csak Jézus tudja ezt megtenni. Nyissátok meg sötétséggel teli szíveteket, és engedjétek be Isten világosságát, és életetek meg fog változni, mert mindent Isten fog tenni, és többé nem ti. Legyetek békében és imádkozzatok ezért a háborúért, ami a világban uralkodik. Most pedig megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében Ámen.

A KERESZTÉNY SZIMBÓLUMOKAT EL AKARJÁK TÁVOLÍTANI! A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. július 6-án.

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, ezen az Atyám által megáldott helyen várok benneteket, hogy megvigasztaljátok fájó szívemet és Jézus vérző és szenvedő szívét. Szeretett gyermekeim, a zűrzavar folytatódik oly sok testvéretekben, a Sátán és követői kitaláltak egy módot, hogy egyesítsék a különböző vallásokat, de egyikben sincs meg az igazság, mint Krisztus Egyházában, az igaz Hitben nem lehetséges a hamisságokat összekeverni, igazzá téve azokat, mert az egyetlen igazság, út és élet Jézusé. Szeretett gyermekeim, szeretnék eltávolítani a keresztény szimbólumokat, mással helyettesítve azokat. Gyermekeim, arra kérem a papokat, hogy legyenek pásztorok, akik felismerhetőek még abban is, amit viselnek, mindig az igaz Hitben legyenek, legyetek óvatosak, mert a zűrzavar hitehagyást fog okozni. Gyermekek, legyetek hálásak Istennek mindenért, még az ételért is, amit a nap folyamán ad nektek. Gyermekek, legyetek biztosak abban, hogy aki Jézust követi, az a családjával együtt védelemben részesül. Adjátok át magatokat az Ő akaratának, és csodákat fogtok tapasztalni, de meg kell tanulnotok és értékelnetek kell Istent még az apró dolgokban is, ne higgyetek a véletlenekben. Gyermekeim, mennyi mindent kell még megtanulnotok, de a szívetekben lévő világossággal meg fogjátok érteni. Hívjátok segítségül a Szentlelket. Most anyai áldásommal hagylak el benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen. 

EZEK AZ IDŐK KULCSAI... "AHOL AZ ERETNEKSÉGET ÉS AZ ISTENKÁROMLÁST ILYEN SZABADSÁGGAL FOGADJÁK EL"A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. július 13-án.

Gyermekeim, köszönöm, hogy hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, hogy meghajoltatok térdeteket az imádságban. Gyermekem, el kell mondanotok gyermekeimnek, hogy Isten nem szereti a hideg szentélyeket. Neki nincs szüksége nagy templomokra és falakból épített nagy művekre. Ő olyan lelkeket keres, akik vissza tudnak térni Hozzá. Gyermekeim, az idők döntőek. Gyertek és imádkozzatok a békéért. S vezekeljetek, vezekeljetek, vezekeljetek...!  Most átölellek benneteket és megáldalak benneteket a Szentháromság, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

RÖVID ELMÉLKEDÉS

A Mennyek Királynője mindig hálát ad nekünk, amikor imára gyűlünk össze, mert az ima egyesíti gyermekeit Fiával! Emlékeztet bennünket, hogy Fia jelen van a világ minden templomában, ahol a Legszentebb Tabernákulum található, amely az ő Testét és Vérét őrzi; nem keresi "a falak hidegségét vagy szépségét", amelyek jelenlétét kinyilvánítják. Hanem keresi azt a sok lelket, akik ma a világban uralkodó zűrzavar miatt elfordultak Tőle. Jézus keresi őket, mert ahogy a Szentírás tanítja nekünk, Ő el akar jönni, hogy szívünk és lelkünk templomában lakjon. Mi mindannyian Isten szeretetének temploma vagyunk! Jézus bennünk akar lakni és uralkodni! Ezért adja nekünk az Ő Testét és Vérét. Mindannyian Isten Szeretetének élő tabernákulumaivá válunk a világ utcáin abban a pillanatban, amikor befogadjuk Őt magunkba.

Ezért imádkozzunk intenzíven ezekért a "kritikus időkért". Imádkozzunk keményen a világbékéért, amelyet az Isten nélkül élő ember annyira fenyeget. De mindenekelőtt lépjünk a bűnbánat hiteles útjára. Ahogy a Katolikus Egyház Katekizmusa tanítja: "minden őszinte istentiszteleti vagy jámbor cselekedet feléleszti bennünk a megtérés és a bűnbánat szellemét, és hozzájárul bűneink bocsánatához" (1437. sz.). És mindannyian tudjuk, hogy számtalan bűnünkért minden nap bocsánatot kell kérnünk Istentől.

Jó utat kívánok!

NE FÉLJEN AZ ELKÖVETKEZŐ IDŐKTŐL A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. július 20-án.

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és hogy térdet hajtottatok imában. Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy ne féljetek az eljövendő időktől... Tudom, hogy aggódtok gyermekeitek jövője miatt. De akkor nem bíztok szavaimban? Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok sokat, hogy oltalmamat élvezzétek. Gyermekeim, kiáltsatok félelem nélkül! Különösen a papoknak mondjátok, hogy ne fogadják el a világot! Hanem beszéljenek Istenről a szentmiséken, a hívekkel való találkozások során, a családokban és a tereken. Imádkozzatok gyermekeim, hogy elrejtsék Isten haragját! Imádkozzatok Franciaországért, amely elvesztette a hitét!  Imádkozzatok Angliáért és Olaszországért, ahol az éhínség kezd érezhetővé válni. A számomra oly kedves, de áruló Olaszországért..., ahol az eretnekséget és az istenkáromlást oly szabadon hagyják jóvá. Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Édesanyád.



RÖVID ELMÉLKEDÉS

Az Istenanya ismeri aggodalmainkat és gondjainkat gyermekeinkért, mindazok miatt, amiket nap mint nap látunk a világban történni. A Szűzanya arra hív bennünket, hogy ne aggódjunk, mert kitartó imádságunkkal megígérte nekünk anyai védelmét.

A Mennyek Királynője, mint mindig, most is az Igazság védelmére buzdít bennünket. Azt az Igazságot, amelyet ma sajnos eladnak vagy elcserélnek, hogy a világ "divatját" kövessék. Ezért is javasolja nekünk, hogy ne csak imádkozzunk a papokért, hanem ösztönözzük őket, hogy a liturgiákon, az imádságon és a lelkipásztori találkozókon keresztül hirdessék az evangéliumi igazságokat.

Hosszú idő után Szűz Mária "feltárja" előttünk az Isten szívében jelenlévő haragot.

Az Úr nap mint nap végignézi, amint gyermekei eltévednek, átadják magukat a kicsapongásnak és a bűnnek, mint Szodoma és Gomorra idején. Ezért kell állandóan imádkoznunk, hogy Isten "csillapítsa" haragját.

Imádkozzunk szeretett Franciaországunkért, amely egykor Olaszországgal együtt a kereszténység bölcsője volt Európában. Ez a Mária szívének oly kedves nemzet. Elég, ha felidézzük jelenlétét, Pontmainban, a Rue de Bac-on, La Salette-ben, Lourdes-ban, Laus.... és Franciaország oly sok helyén, ahol szeplőtelen lábát pihentette. Ma ez a nemzet, modernizmusa és keresztényietlenítése miatt, annyi törvényt és divatot vezet be Európába és a világba, amelyek nem Isten Szívéből, hanem a Sátán szívéből származnak!

Arra kérem Önöket, hogy imádkozzanak Angliáért és Olaszországért a sok emberi és lelki nehézségért, amelyben ez a két másik, az Ő Szívének kedves nemzet él, amely a világ hízelgése miatt számtalan nehézséggel néz szembe.

Olaszországot, a kereszténység és a péteri szék bölcsőjét "árulónak" tekintik a burjánzó eretnekségek és istenkáromlások miatt, amelyeket nap mint nap látunk polgári és egyházi szinten. Ezért imádkozunk sokat az Ő szeretett Egyházáért, hogy "a pokol kapui soha ne győzzék le". És a Szent Szűz zúzzuk össze a sátáni kígyót a lába alatt, mert ahogy VI. Pál pápa ismételte: "a sátán füstje behatolt az Egyházba", hogy kiűzze őt onnan.

Maradjunk mindig egységesek az imádságban Mária nevében!