2024. május 22., szerda

Amapola nővér általi Visszahívás 2024. május

2024-05-06 Reconquista - Megszentelt gyermekeimért

[Isten, az Atya]

Gyermekeimnek mind, a Nekem szentelt lelkeknek.

Most hozzátok szólok, fiaim és leányaim, akik életeteket az Én szolgálatomnak szenteltétek, és a Szeretet felajánlásaként, hogy helyrehozzátok a kárt, amelyet gyermekeim bűnei és engedetlensége okozott; hogy élő emlékeztetője legyetek Jelenlétemnek és annak a sorsnak, amelyet minden gyermekemnek készítettem - hogy az örökkévalóságig egyesüljenek Velem.

Nagyszerű hivatás, gyermekeim.  Nagy hivatás, nagy áldás, nagy áldozat és NAGY FELELŐSSÉG.

A történelem során sok lelket hívtam meg egy teljesen Nekem átadott életre, akiket - azáltal, hogy Nekem adták minden szeretetüket, bizalmukat, engedelmességüket és engedelmességüket - egyesítettem gyermekeim megváltására irányuló munkámmal, a gyermekeim javát szolgáló mindenféle anyagi és szellemi munkán keresztül - és Pap gyermekeimmel együttműködve, segítve minden gyermekemet, hogy megismerjenek Engem, szeressenek Engem, és visszatérjenek Hozzám.

Nagyszerű hivatás, gyermekeim, hogy ilyen szoros munkatársai lehettek Isteneteknek.

És mennyi kegyelmet árasztottam felszentelt gyermekeimre, hogy szétosszam őket minden gyermekem között.

De mi történt oly sokatokkal?

Elfeledkeztetek rólam.  Elfelejtettétek, hogy Nekem kell teljes szereteteteket adnotok - nem a munkának, nem a teremtményeknek, és még kevésbé magatoknak.

Hányan elszakadtatok Tőlem, érvelésről érvelésre, egyre bonyolultabbá téve magatokat, mindig elégedetlenül, mert miután félrelöktetek Engem, életetek célját keresitek és kerestek, de csak célt kerestek és kerestek életeteknek, de csak célt kerestek és kerestek életeteknek, de csak célt kerestek és kerestek életeteknek.

Gyermekeim, nektek kellene mindenkinél jobban szemlélnetek Szeretetemet és Igazságomat a maga egyszerűségében és Kegyelmében - példát mutatva testvéreiteknek és nővéreiteknek, hogyan éljetek a földön a Mennyországra szegezett szemmel.

Tudom, hogy mennyi igazságtalanságot láttatok.

Tudom, hogy gyermekeimnek mennyi mély szükséglete van.

Mennyire meghatottan látjátok gyermekeim közül oly sokak megdöbbentő szenvedését az egész Ég és a Föld látszólagos közönye ellenére - és mennyire szeretnétek enyhülést nyújtani.  TUDOM, GYERMEKEIM.

És megáldom és megsokszorozom szívetek minden őszinte vágyát, minden imát, minden erőfeszítést, hogy segítsetek testvéreiteken.

De gyerekek - hányan elfelejtettétek, hogy én minden emberi erő felett állok, hogy az élet ezen a világon egy pillanat az örök élethez képest, amelyre formáltalak, amelyre teremtettelek benneteket.  És hogy amíg a Föld jelenlegi állapotában létezik, mindig lesz szegénység, szenvedés, igazságtalanság.

Gyermekeim, emlékeztetlek benneteket arra, amit oly sokan elfelejtettek:

ÉLETETEK, HIVATÁSOTOK ÉS MINDEN KEGYELEM, AMIT ADOK NEKTEK, MINDEN FÉNY, AMIT ADOK NEKTEK, AZT A CÉLT SZOLGÁLJA, HOGY SEGÍTSETEK GYERMEKEIMNEK VISSZATÉRNI A SZÍVEMBE.

Hogy Rám felnézve - a ti példátokat követve - BIZALOMBAN ÉS JÓLÉRTÉKŰEN JÁRJÁK AZON AZ ÚTON, AMELYEN JÉZUSOM JÁRTA - és amelyen nektek is járnotok kell -, segítve, bátorítva, kijavítva, vezetve a lelkükben megsebzett, testükben szenvedő gyermekeimet; hogy mindannyian visszatérhessetek Szívemhez, a Szeretetnek az örökkévalóságig tartó egyesüléséhez.

DE TI ELADTÁTOK A TI ELSŐSZÜLÖTTSÉGI JOGOTOKAT EGY SZEGÉNY TÁL LENCSÉÉRT[1].

És hányakat hagytatok megfosztva attól a segítségtől, amelyet rajtatok keresztül kaphattak volna.

Ne vesztegessétek az időtöket - az Én időmet - olyan emberi ügyekre, amelyek nem hoznak gyümölcsöt, mert elszakadtak Tőlem.

Gyermekeim, térjetek vissza az IGAZSÁGHOZ és az Evangélium egyszerűségéhez.

Nem a félreértett "szegénység" emberi egyszerűségére gondolok, gyerekek.

Az IGAZSÁGOM egyszerűségére gondolok, gyerekek.  Mindannak az isteni lényegére, amit Jézusom tett földi életében.

KÉPVISELJETEK ŐT.  MINDENBEN.  DE MINDENEKELŐTT AZ Ő TELJES ÁTADÁSÁBAN NEKEM.  AZ IRÁNTAM VALÓ TELJES ENGEDELMESSÉGÉBEN.

CSAK AZT TETTE, AMIT KÉRTEM TŐLE.  MINDIG.

TEGYETEK HOGYAN, ha valóban az Én munkatársaim akartok lenni, ha valóban azt akarjátok, hogy "Nekem szenteltnek" nevezzelek benneteket.

Máskülönben, gyerekek, ez csak gúnyolódás számomra." Soha többé, gyerekek.

Soha többé, gyermekek, tegyétek félre emberi gondolkodásotokat, érveléseteket, amely csak összezavar és elválaszt benneteket Tőlem.

Ha elválasztjátok magatokat Tőlem, az Én Akaratomtól, az Én Igazságomtól, az Én Szívemtől, ha megszüntettek Engem Atyátokként és Istenetekként elismerni, akkor elsorvadtok, és ahelyett, hogy olyanok lennétek, mint a búzaszem, amely elhalva termékeny talajba hull és gyümölcsöt terem, a haszontalanság bűzös mocsarába estek, nem teremve sem gyümölcsöt, sem kovászt.

EMLÉKEZZETEK ARRA, HOGY MIRE VAGYTOK ELHÍVVA.

EMLÉKEZZETEK ARRA, HOGY AZ ENYÉMEK VAGYTOK.  HOGY NEKEM ADTÁTOK MAGATOKAT, HOGY AZ ÉN AKARATOMAT TEGYÉTEK, NEM PEDIG A TI AKARATOTOKAT, NEM PEDIG A VILÁG AKARATÁT.

GYERE VISSZA HOZZÁM, AMÍG MÉG VAN IDŐD.  MÁR NINCS SOK IDŐ HÁTRA, ÉS MEGSZÓLAL A TROMBITA.

Hagyjátok magatok mögött a világot.

Mit jelent ez?

Azt jelenti, hogy elválasztod akaratodat, gondolkodásodat, cselekedeteidet attól, ahogyan a világ akar, gondolkodik és cselekszik.

Mert a világ - a Sátán uralma alatt - nem úgy gondolkodik és akar, ahogy én.

Elválasztani magad a világtól azt jelenti, hogy lényed középpontjába fogadod az IGAZSÁGOM, az Evangéliumomat, és félreteszed a gondolkodásodat.

Gyermekeim, az IGAZSÁG és mindazok az ajándékok befogadásához, amelyek Legszentebb Szentlelkemtől származnak, nincs szükség tanulmányokra, nagy gondolkodásra, Titkaim megértésére.

AZ EGYETLEN DOLOG, AMI SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY BEFOGADJÁTOK AZ IGAZSÁGOMAT ÉS MINDEN FÉNYT, AMI BENNE VAN, AZ A HIT.

A gyermekek igaz hite, akik mindent Atyjuktól kapnak.

És ez az, amit elfelejtettetek és félretettetek.

És ez az, amiből a ti hivatásotok áll - a ti hivatásotok lényege -, hogy megéljétek ezt a hitet és továbbadjátok.  És ezért számon foglak kérni benneteket.

Egy pillanat alatt megadhatom nektek az összes szükséges intellektuális megvilágosodást, meggyógyíthatom, feltámaszthatom, egy pillanat alatt mindent megtehetek - én, a ti Istenetek.

De szükségem van a HITEDRE.

VISSZATÉRJETEK HOZZÁM.  HIGGYETEK NEKEM.  SZERETNEK ÉNEKEM.

Nem vagyok hiábavaló teológiákban; nem vagyok haszontalan zsinatokon, mert kiűztek belőlük; nem vagyok jelenlétemtől üres templomokban és kolostorokban, mert félredobtak, és bálványok ezreit állították a helyembe.  Nem vagyok parancsolataim félremagyarázásában, amelyeket én adtam nektek, és amelyek még mindig állnak, ragyogóan, mint amikor adtam őket, és tele erővel, mint amikor Jézusom megerősítette őket.

ÚJRA MEGERŐSÍTEM ŐKET.

PARANCSOLATAIM MÉG MINDIG ÁLLNAK.

Azért adtam őket, hogy a világ és minden lélek megtanulja, amit kérek, hogy gyermekeimként, és ne rabszolgaként élhessetek.

Azért adtam őket, hogy megvilágosítsák a világot, nem pedig azért, hogy a világ megvilágosítsa őket.

Ne legyetek zavarban.  AZ ÉN PARANCSOLATAIM ÖRÖKKÉVALÓAK.

És nektek, Nekem szentelt lelkeknek, homlokotokon kell hordoznotok őket - minden gondolatotokban.  A szívetekben, a kezetekben - minden cselekedetetek útmutatásaként.  Szemetek előtt, hogy soha ne veszítsétek szem elől Igazságomat.

EZEK NEM MULANDÓAK.  SEM VÁLTOZÓK.

Ujjam által írva; Jézusom Vére által ratifikálva; és nagyon hamar újra megvilágítva gyermekeim szívében Legszentebb Lelkem által.

Különleges módon ti, megszentelt lelkek, arra vagytok hivatottak, hogy hordozói és példái legyetek parancsolataim Fényének és Kegyelmének.

Ezért mondtam nektek - térjetek vissza az IGAZSÁGOM és az EVANGÉLIUM egyszerűségéhez, amely nem más, mint az Én Jézusom, aki megmutatja nektek Szívemet.

De ti, kicsinyeim, akik megtartottátok Igazságomat a szívetekben, akik megértettétek Atyai Szívemet, meghallottátok hívásomat és válaszoltatok - mennyi örömet adtok Nekem, és mennyi nyugalmat.  Pihenjetek a szívetekben, gyermekeim.  Gyűjtöm imáitokat, áldozatotokat és minden gondotokat és erőfeszítéseteket, hogy segítsetek Nekem, és hogy segítsetek annyira megsebzett és annyira elveszett gyermekeimnek.[3] Köszönöm, gyermekeim.

Köszönöm nektek, gyermekeim.  Hamarosan meg fogjátok érteni ennek a "Köszönöm"-nek a teljességét. [mosoly]

Soha nem volt még olyan nagy szükség igazán megszentelt lelkekre, mint ebben az időben, gyermekeim.  Én pedig hívom és hívom gyermekeimet.

Hívásom nem szűnt meg, de oly sok gyermekem füle és szíve zárva van Hangom előtt, ahogyan oly sok kolostor és kolostor is bezárta előttem kapuit.

De van egy seregnyi megszentelt lélek - rejtett lelkek, olyan lelkek, akik anélkül, hogy hivatalos közösséghez tartoznának, mégis az Én megszentelt seregem részei, és akik élnek, szenvednek és várják eljövetelemet.

Gyermekeim, ne essetek kétségbe.  Tudom, hogy kik vagytok.  Látom szíveteket, és fogadom felajánlásotokat.

Ahogyan Egyházamat teljesen le fogják rombolni, hogy újjáépüljön, ugyanúgy a kolostorokat és kolostorokat is le fogják rombolni jelenlegi állapotukban, hogy teljes Igazságban épüljenek újjá.

Gyermekeim, ne féljetek.  Nézzetek rám.  Én hívlak, Én formálok, Én egyesítem munkámat, Én fogadom felajánlásotokat.

Bízzatok Bennem.  Kövessétek a Velem való egyesülésetek útját a HIT, a bizalom és az Nekem, Abbátoknak való átadásotok által.

Keressetek menedéket a MEGSZÜNTETETT ÉLET LÉNYEGÉBEN: Én, a ti Atyátok.  [mosoly]

Megáldalak benneteket, Szívem legkedvesebb gyermekei.  Imádkozzatok megszentelt testvéreitekért, hogy az Igaz Hit lángja újra fellobbanjon bennük, és hogy világítótestvérek legyenek a jelenlegi sötétségben.

JÉZUSOMAT ADTAM NEKTEK, FOGADJÁTOK BE ŐT TELJESSÉGGEL, GYERMEKEIM.

Ha ti nem ismeritek Őt, hogyan várjátok el gyermekeimtől, hogy megismerjék Őt, és Őt megismerve, befogadják Őt, és Őt befogadva üdvözüljenek?

SZERETNI JÉZUSOMAT!

ÉS HAGYJÁTOK, HOGY Ő MUTASSA MEG NEKTEK AZ UTAT HOZZÁM.

ANYÁT ADTUNK NEKED - fogadd el és szeresd Őt, mert Ő a mi Titkunk hűséges tükre.

HAMAROSAN ELJÖVÖK, GYERMEKEIM.

FIGYELJETEK A HANGOMRA.

Legyetek süketek és vakok a világgal szemben.  Csak Rám nézzetek és csak Rám figyeljetek.

Emlékezzetek arra, hogy mit tettem népemért.  Várjatok bizonyossággal arra, amit megígértem, hogy gyermekeimért teszek.

Eljövök.

Atyátok, aki szeret benneteket, és aki emlékeztet benneteket arra, hogy EGYEDÜL VAGYOK.

CSAK VAGYOK.  NINCS MÁS.   ÁMEN.

----

[1] Ezt nagy erővel és szomorúan, felháborodva mondta.  Utalás a Genezis 25, 29-34-re.

[2] A figyelmeztetés hangján mondta.

[3] Ha az Üzenetének korábbi részében - amikor minden megszentelt lélekhez szólt, és különösen azokhoz, akik hűtlenek voltak - a hangja komoly és erős volt, bár még mindig türelmes, akkor amikor a hozzá hűséges lelkekhez szólt, a Hangja hangja könnyedebb lett, mosolygós, mintha megkönnyebbült volna.



2024-05-13 Reconquista - Gyermekeim, csendben Isten előtt

[MEGJEGYZÉS: A lábjegyzeteket nem az Úr diktálja.  A Nővér adta hozzá őket.  Néha azért, hogy segítsenek tisztázni az olvasó számára, hogy a Nővér mit érzékelt a szavak vagy kifejezések jelentésével kapcsolatban, és néha azért, hogy érzékeltessék a hangnemet, amelyben az Úr beszélt].

[Legszentebb Mária:]

Írj, leányom!
- Mit írjak?
Hogy Szeplőtelen Szívem diadala nagyon közel van.

Szeretett gyermekeim,

Mindannyiótokat - titeket Jézusom az Én Anyai gondoskodásomra bízott, amikor a kereszten haldoklott. Azóta az Óra óta mindannyiótokat - minden időkön át - Szívemben hordozlak.  Azóta az Óra óta úgy szeretlek benneteket, mint gyermekeimet.  Mindegyikőtöket.  Mindegyikőtöket.

Ahogy Jézusom Szívét átszúrta a lándzsa, megnyitva ezzel a Kegyelem és Irgalom kapuit Isten minden gyermeke számára, úgy az Én Szívemet is átszúrta annak az Órának fájdalma és engedelmessége - a misztikus kard, amely megnyitotta Szívemet, lehetővé téve ezzel, hogy az Atya, Fiam és Isten Legszentebb Lelke végtelen Szeretetének kitágítsa azt, képessé téve azt arra, hogy szeresse és befogadja minden gyermekét ebbe a számukra készített új Menedékbe - a Menedékbe, amely azóta a pillanat óta jelen van és aktív.

Mennyire szeretnek benneteket, gyermekeim.  Mennyire.

Ezen a napon szeretnék hozzátok szólni - Fatimában, kicsinyeimnek történt első megjelenésem évfordulóján.

Gyermekeim, ne vessétek félre Szavaimat - sem ezeket, sem bármelyik Szavamat, amelyet évszázadokon keresztül mondtam nektek - Szavakat, amelyek Szeplőtelen Szívemből - Édesanyátok Szívéből - áradtak, hogy segítsenek, vezessenek, javítsanak és figyelmeztessenek benneteket.

Ha beszélek hozzátok, azt nem magamtól teszem - az Atya Akaratát mondom nektek.  Fiam Szeretetét mondom nektek.  Az Isteni Fényt beszélem, amelyet Isten Legszentebb Lelke áraszt rátok.

Ha megsüketültök az Én Hangomra, megsüketültök a Legszentebb Szentháromság Hangjára, Aki soha nem szűnik meg beszélni, kommunikálni gyermekeivel; Aki - mint az Élet és a Szeretet Örök Forrása - szüntelenül kiárasztja Irgalmát számtalan és számtalan módon, folyamatosan visszahúzva szíveteket az övéihez.

Példámmal és értetek mondott imáimmal - az Isten Trónja előtt értetek való örökös közbenjárásommal - megtanítalak benneteket arra, hogyan legyetek igazán figyelmesek a Szentháromság cselekvésére, hogy életetek minden pillanatában együttműködhessetek az Ő Isteni Tevékenységével.

Boldogok azok, akik félretéve saját szempontjaikat, megengedik Nekem, hogy az Isteni Akaratnak és annak a munkának megfelelően formáljam őket, amelyre minden lélek teremtve lett.

Jöjjetek Anyátokhoz, és engedjétek meg Nekem, hogy eltávolítsam a sok haszontalan okoskodás, a sok káros és gőgös gondolat, a sok hazugság pókhálóját, amelyet az ellenség szőtt körétek.

Hogyan láthatnátok tisztán, ha szemeteket még mindig a büszkeség és az önteltség pikkelyei borítják?

Gyertek hozzám, gyermekeim, hogy könnyeimmel eltávolítsam ezeket a makacs pikkelyeket, és megtisztítsam a szemeteket, hogy meglássátok Jézusom igazi Arcát - az Atya igazi Arcát.

És hogy felismerjétek a jeleket, amelyeket ezekre az időkre adunk nektek - hogy láthassátok és felismerjétek az Atya tökéletes Tervének kibontakozását, és alázatosan megkapjátok a Kegyelmet, amelyre szükségetek van ahhoz, hogy elfoglalhassátok a helyeteket az Én Seregemben e Terv beteljesítése érdekében.

Gyermekeim, ez az az Óra, amely minden más Órát - minden más Korszakot - egyesít.  Minden ezt megelőző Óra a maga Kegyelmével, céljával és beteljesülésével; mindegyik a következő Óra eljövetelét készíti elő.  Minden Óra az Atya Tervének jelen pillanatában cselekszik, amely az idők kezdetétől az idők végéig terjed, és minden lelket és minden eseményt az Ő Nagy Dicsőségére és minden gyermekének üdvösségére irányuló Terv beteljesedéséhez vezet.

Szeretett gyermekeim, szemléljétek Velem együtt az Atya Szíve e Tervének szépségét.  Nézzétek Velem együtt annak mérhetetlenségét, nagyságát, Bölcsességét.  Igazságosságát és Irgalmát.

Gyermekeim, nyissátok meg szemeteket, de mindenekelőtt nyissátok meg szíveteket az igazi engedelmesség, alázat és bizalom által, hogy Isten Legszentebb Lelkének Fénye megvilágítson benneteket, és mivel képesek lesztek látni, együttműködhessetek az Ő Művével.
Ezt kérem tőletek a Felső Szoba - e nagy Új Felső Szoba - e napjaiban, hogy egyesítselek benneteket Szívemmel és minden testvéretek és nővéretek imáival, akik évszázadokon keresztül kérték az Ő eljövetelét, akik Hitükkel, imáikkal és felajánlásaikkal előkészítették együttműködéseteket az Ő Kegyelmével, és akik bátorítást adnak nektek ebben a legsötétebb Órában.

Szívemmel egyesítelek benneteket, gyermekeim, és arra kérlek benneteket, hogy Szívem biztonságos menedékébe lépve, a felszentelésetek, a rám bízásotok által - tegyétek ezt az alázat, a Hit és a bizalom cselekedetévé, hogy megmutathassam nektek az Igazságot - hogy lényetek középpontjába helyezhessem, mint felbecsülhetetlen értékű Ékszert, a Horgonyt, amelyre szükségetek van ezekben a zűrzavaros és az ellenség hazugságainak idején, de amely telve van az előttetek kibontakozó Isteni Cselekmény Titkaival.

Gyermekeim, az Atya terve mindenhol és mindenkor aktív, megvalósítva minden gyermekének örökkévaló javát.

Ki korlátozhatja az Ő Cselekvését? Ki mondhatja, hogy "Isten ezt soha nem tenné"? Ki - egy ilyen korlátozott, homályos, gyarló, apró elméből - ki mondhatja annak, aki van, annak, aki mindent teremtett, ami van, annak, aki ismeri és látja minden szív minden mozdulatát - ki meri azt mondani neki, hogy "ezt nem teheted meg"?

Gyermekeim, gyermekeim - hallgassatok!

Csendet Isten Titka előtt.

A szerető és bizalommal teli csend, amely az Atya imádásának gyermeki cselekedete - annak elismerése, hogy Ő a te Istened.  És hogy az Ő teremtménye vagy, az Ő gyermeke, akit az Ő akarata teremtett.

Csend az Ő Tökéletes Akarata előtt - ami az engedelmesség tökéletes cselekedete, ami nem kérdez, nem kételkedik.  "Isten tudja, hogy miért."

A háromszorosan szent Csend, amely megalázza a lelket, amely megszépíti és képessé teszi az Isteni Fény befogadására.

A Csend, gyermekeim, amely az egyszerű, igaz, élő HITből születik.

Szeretett gyermekeim, gondoljatok arra, hogy hányszor küldtek hozzátok, hogy figyelmeztesselek benneteket, és hogy elhozzam nektek Isten Fényét, hogy úgy lássátok a körülöttetek lévő valóságot, ahogyan Isten látja.  HÁNYSZOR, GYERMEKEIM.

ÉS MILYEN KEVESET HALLGATTAK RÁM - FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTAK, SŐT MÉG GÚNYOLTAK IS OLY SOK VAK GYERMEKEM ARROGANCIÁJA MIATT, ÍGY ELZÁRVA A KEGYELEM FOLYAMÁT, AMELY A MENNYBŐL SZÁLLT VOLNA LE, HOGY SEGÍTSEN GYERMEKEIMNEK.

A tetteknek következményei vannak, gyermekeim.  És Ajándékaink félretételének, semmibe vételének óriási következményei vannak nemcsak arra a lélekre nézve, aki elutasítja őket, hanem az egész világra nézve.

Nem értettétek még meg, hogy minden egyes alkalommal, amikor egy lélek elutasítja Kegyelmünket, az minden gyermekünkre hatással van?

És hogy minden egyes alkalommal, amikor egyetlen lélek válaszol Kegyelmünkre, engedelmeskedik az Atya akaratának, Kegyelem folyamait tudjuk kiárasztani minden gyermekünkre?

Látjátok, milyen fontos tehát, hogy elfogadjátok vagy nem fogadjátok el Ajándékainkat, Kegyelmünket?

Szeretett seregem, kezditek-e most már megérteni, hogy mire van szükségem tőletek, hogy harcba vezesselek benneteket?  [lágy mosoly] Megértitek, hogyan kell harcolnotok, hogyan kell segítenetek Nekem abban, hogy visszaszerezzem testvéreitek szívét?
EZ A HITETEKEN KERESZTÜL TÖRTÉNIK - A GYERMEKEK ÉLŐ HITÉN KERESZTÜL - ÉS AZ ATYA TÖKÉLETES AKARATÁNAK VALÓ ÁTADÁSOTOKON KERESZTÜL.

És akkor azt is kezditek megérteni, hogy mi a legnagyobb akadálya Tervünknek?

Ez a HIT borzalmas HIBÁJA, amely megvetést szül a dolgaink, a szavaink és a cselekedeteink iránt, és amely a büszkeség magjából születik, amelyet az ellenség ültetett el, és amelyet az arrogancia és a félelem táplál.

És hogy a büszkeségnek ez a magja milyen sok Papi és Felszentelt gyermekem lelkébe hullott bele, termékeny talajra találva, és ezeket a lelkeket tövisek tüskéivel és felismerhetetlen, keserű gyümölcsökkel, haszontalan - a Tervünk szempontjából teljesen haszontalanná téve.[2] Értitek most már, hogy miért az arrogancia magja az, ami annyi Papi és Felszentelt gyermekem lelkébe hullott bele?

Értitek-e most már, hogy miért van szükség a Mennyből lezúduló Tűzre, hogy elpusztítsa mindezt a bozótot, és megszabadítsa gyermekeimet a gőg romlottságától?

[Gyermekeim, ezért kérem, hogy jöjjetek Hozzám, lépjetek be Szívem menedékébe, alázzátok meg szíveteket és elméteket az Isteni Titkok előtt - és engedjétek, hogy megtisztítsam szemeteket és szíveteket, hogy megkapjátok Isten Legszentebb Lelke Fényének teljességét, és úgy lássatok, ahogy Ő lát, és mivel képesek lesztek látni, együttműködhessetek Tervével.

Gyermekeim, elmondtam nektek, hogy az Ő terve az idők kezdetétől az idők végéig, a világ egyik végétől a másik végéig terjed.

Vegyétek tehát figyelembe, hogy minden Művünket nem lehet emberi érveléssel vagy megfontolásokkal korlátozni vagy korlátozni.

Gyermekeim, mennyire bánt Engem, amikor megpróbáltok határokat szabni Műveinknek.  Mennyi szükségtelen akadályt gördítetek ilyen érveléssel az Én kicsinyeim útjába, akik gyermeki Hittel hiszik, hogy a mi Istenünk azt teheti, amit akar, amikor akarja, és ahogyan akarja - Ő ISTEN.

Hány Fájdalmat okoztatok kis Hírnökeimnek, a Hangunkkal megbízott "hangoknak", hogy közvetítsék nektek Szavainkat.

MENNYI SZENVEDÉST OKOZTAK NEKIK - A HITETLENEK ÉS A GŐGÖSÖK, KÜLÖNÖSEN AZOK KÖZÖTT, AKIKTŐL A LEGNAGYOBB SEGÍTSÉGET KELLENE KAPNIUK - A PAPOK ÉS A MEGSZENTELT LELKEK.

NEM FELEJTEM EL FÁJDALMUKAT.  Sem a megaláztatásokat - most már a Dicsőségüket -, amelyeknek ki voltak téve.

Melániám és Maximinóm; Luciám, Jacintám és Franciscóm; Bernadettem; Conchitám, Mari Cruzom, Mari Lolim és a másik Jacintám [mosolyog]... Szeretett fiaim és leányaim Medjugorjéban.

Szeretett fiaim és leányaim Medjugorjéban, akik még mindig fogadnak Engem, és tanúságot tesznek a rájuk bízott Küldetésről.

És szeretett fiaim Kibehóban - akik véres halált haltak életükért az Én és Jézusom iránti szeretetért. [4]

És még hányan vannak, akiknek a nevét Szívembe véstem hűségükért, engedelmességükért és kitartásukért. MENNYIRE SZERETEM ŐKET.  És mennyire fáj nekem, hogy látom őket becsmérelve.

Nem látjátok, hogy az ÉN HANGOM az, ami hozzájuk szól, az idők folyamán?  És hogy ez a HANG tartalmazza a Szentháromság HANGJÁT, és hogy ez a HANG SZERETET és IRgalom?  És hogy ha figyelnétek rá, akkor érzékelnétek, hogy ISTEN ISTENI MISZTÉRIÁJA abban a pillanatban, azon a helyen, értetek cselekszik, az Atya Akaratának teljesítése érdekében abban a pillanatban.

Minden Isteni Cselekvésnek örökké tartó hatásai vannak - soha nem korlátozódhat egyetlen időre/pillanatra - hatásai érezhetőek, továbbra is az örök élet gyümölcseit hozzák.

De ezen Isteni Cselekvések mindegyike egy meghatározott időben, egy meghatározott okból adatik, gyermekeim, és nektek úgy kell fogadnotok őket, mint ilyeneket - mint az adott időben, az adott időre hozzátok küldött segítségeket.

Gyermekeim, ha az Atya elküldi Ajándékait, Cselekvéseit, nem küldi-e el Fényét is, hogy tudjátok, hogy Ő az, aki cselekszik?

Ha a Kegyelem, a Hitetek és az alázat által egyesültetek Vele, ha ismeritek az Ő Hangját és Szívét, nem fogjátok-e felismerni az Ő Hangját és az Ő Cselekvését?  És felismerve az Atyát, nem kaptok-e fényt arra is, hogy felismerjétek az Ősi Kígyó, az örök Majom csalásait, aki gőgjében gúnyt űz Isten minden művéből?

Jöjjetek hozzám, kicsinyeim, ha meg akarjátok ismerni az Atya Szívét, ha fel akarjátok ismerni a Hangját, akár csendben, akár cselekedetben, akár Hírnökei által szól.

Szívemben megtaláljátok Jézusom Szívét, aki egy az Atyával.  A Szentháromság az Én Szívemet tette menedéketekké, egy biztonságos hellyé, ahol megtalálhatjátok, megismerhetitek és szerethetitek az Atyát, a Fiút és az Ő Legszentebb Lelkét.

Kicsinyeim, az Atya terve működik.

Ne féljetek, ne essetek kétségbe.

Seregem gyülekezik; napról napra egyesítelek benneteket, [és] továbbra is képezlek benneteket, hogy megmutassam nektek, mi az, amit megkövetelünk tőletek, hogyan kell együttműködnetek a mi Visszahódításunkban.

Minden egyes látogatásom alkalmával azt a választ kértem gyermekeimtől és Egyházamtól, amelyre akkoriban szükség volt - hogy lehetővé tegyem az Atya Tervének beteljesedését abban az időben, hogy megelőzzem a szükségtelen szenvedést.

Amit most kérek tőletek - amire most részetekről szükség van - az a HIT, a BIZALOM, a MEGSZÜNTETÉS és az ALÁADOTTSÁG - a figyelmes szív igazi Csendje, amely kész fogadni kapitánya parancsát, hogy harcoljon a Nagy Visszahódításban.

HOGYAN TUDTOK CSELEKEDNI ÉS HARCOLNI, HA NEM TUDJÁTOK, MIT KÉRNEK TŐLETEK, ÉS HOGYAN TUDJÁTOK, MIT KÉRNEK TŐLETEK, MI A PARANCS, HA NEM VAGYTOK FIGYELMESEK KAPITÁNYOTOK HANGJÁRA?

ÉS HOGYAN TUDSZ FIGYELNI A KAPITÁNYOD HANGJÁRA, HA NEM HALLGATOD EL A GONDOLATAIDAT - A SAJÁT HANGODAT - A SZEMPONTJAIDAT, AZ AKARATODAT?

ÉS HOGYAN TUDOD ELHALLGATTATNI AZ ELMÉDET, AZ AKARATODAT ÉS A SZÍVEDET, HA NEM HISZEL?

Gyermekeim, AZ, AMIT KÉRLEK TŐLE, AZ A HITETEK. AZ ALÁMÉRTÉSETEK.  ENGEDELMESSÉGETEKET. BIZALMATOKAT.

Gyertek, gyermekek, és boruljunk le együtt az Irgalmasság Atyja, az EGY VAGYOK előtt, és Velem együtt ajánljátok fel Neki szereteteteket, imádatotokat; és mondjátok Velem együtt: "Atyám, legyen meg a Te akaratod bennem és minden teremtményedben.  Itt vagyok, Uram, hogy teljesítsem a Te akaratodat, hogy szeresselek és szolgáljalak Téged az örökkévalóságig".

Kicsinyeim, megáldalak benneteket Anyai Áldásommal.  Szívemhez ölellek benneteket ezekben a nagy Felső Szoba napjaiban - az időben, amikor összegyűjtöm minden gyermekemet, az egész Egyházat, Szívemben, ebben a számotokra készített szent Menedékben -, amikor közeledik az Óra, amikor az Isteni Fény kiárad, mennydörgésként hull mindenre, ami van, hogy ismét megmutassa az IGAZSÁGOT.

Ne féljetek, maradjatok Bennem.  Maradjatok Fiamban, az Ő Vérének oltalma alatt, az Ő Keresztjének Pajzsa mögött.

Szeretteim... [mosoly] ...szeretlek benneteket.

Megáldalak benneteket, és megáldom a családotokat.  Ajánljátok őket Nekem, és ne féljetek.

Ámen.  Ő már jön.

Neki legyen minden dicsőség és imádat, hála és dicséret örökkön-örökké.
ANNAK, AKI VAN, AKI VOLT ÉS AKI ELJÖVENDŐ,
A MINDENHATÓ ATYÁRA,
A LEGSZENTEBB FIÚNAK,
ISTEN LEGSZENTEBB LELKÉRE -
AKI LÉLEGZETET AD MINDEN LÉTEZŐNEK -
IMÁDJÁTOK, SZERESSÉTEK ÉS ENGEDELMESKEDJETEK NEKI TELJES SZÍVETEKBŐL.
ÁMEN.

Mennyei Édesanyátok, aki kézen fogva vezet benneteket,
Szűz Mária,
Minden Angyalok Királynője, Apostolok Királynője és az Egyház Anyja,
Aki szeret és védelmez téged.

[1] Bizonyos alkalmakkor, mint ebben az Üzenetben, amikor ez a parancs elhangzik: "Írj, leányom!", a lélek azonnal érzékeli a hangnem komolyságát és ünnepélyességét, amelyben ez elhangzik, és ezért gondolkodás nélkül válaszol: "Mit írjak?". - szavak, amelyek számomra úgy tűnnek, mintha a léleknek azt a magatartását fejeznék ki, hogy különösen figyelmesnek kell lennie arra, amit mondani fog, mintha a diktálás megkezdése előtt a különleges figyelem és engedelmesség eme cselekedete szükséges lenne részemről.  És érzékelem, hogy amit ezután mondanak - általában egy rövid mondat -, az nagyon fontos és ünnepélyes.  Olyan súlyuk van, amely különbözik az Ő többi szavától.

[2] Megértettem, hogy bár különösen káros, ha a papok és a hívek lelke büszkeségbe esik, a büszkeségnek ez a szelleme sok-sok lélekre átterjedt, megölve bennük az egyszerű hitet, lehetővé téve, hogy az istentelenség szelleme széles körben és mélyen elterjedjen. "És Isten, nem akar-e igazságot szolgáltatni választottainak, akik éjjel-nappal hozzá kiáltanak, és nem akarja-e őket várakoztatni?  Mondom nektek, hamarosan igazságot szolgáltat nekik.  Amikor pedig eljön az Emberfia, vajon talál-e hitet a földön?" (Lk 18,7-8).

[3] A Legszentebb Mária megerősíti a La Salette-i (1846), fatimai (1917), lourdes-i (1858), garabandali (1961-1965), medjugorjei (1981-től napjainkig), kibehói (1981-1989) jelenéseit - és azokat, akik fogadták őket.  Úgy érzékeltem, hogy bár Ő ezeket külön említi, de a többi "kisebb" jelenését is magába foglalja az egész világon ebben az időben - és sok van belőlük.

[4] Miközben átírtam ezeket a bekezdéseket, arra gondoltam, hogy milyen sokféle tanúságtételre van szükség mindezen "küldöttek" részéről.  Egyeseket arra kértek, hogy még gyermekkorukban, fájdalmas betegségeket elszenvedve ajánlják fel életüket; másokat arra kértek, hogy lépjenek be a vallásos életbe; megint másokat, akik "normális" életet élnek a világban, hogy várjanak és várjanak és várjanak a nekik bejelentett események beteljesedésére.  Másokat arra kértek, hogy elviseljék magánéletük teljes és állandó megsértését; másokat arra, hogy véres mártíromságban adják életüket; megint másokat arra, hogy az állandó megaláztatással, meg nem értéssel, magányossággal teli élet fehér mártíromságát ajánlják fel.   De mindannyiuknak át kellett esniük a hit hatalmas megpróbáltatásain.  Úgy tűnik számomra, hogy a tanúságtételek e sokféleségében van egy nagy tanulság - hogy bár a jelenés fogadásának élménye nagyon hasonló, az, amit utána az egyes személyektől megkövetelnek, nagyon eltérő lehet egymástól.



2024-05-21 Reconquista - Az új pünkösd erődje

Szűz Mária:

Mária: Szeretett gyermekeim,

Új Tepejámból[1] szólok hozzátok, ahol összegyűjtöm mindazokat a Szavakat, amelyeket az évszázadok során szóltam hozzátok; ahol megújítom mindazokat a különböző Kegyelmeket, amelyeket Mennyei Atyátok az Ő Szeretetének és Áldásának pecsétjeként, valamint Anyai Szívemnek minden gyermekemért mondott imájára válaszul adott szent helyeimen.2 Mennyire szeretlek benneteket, gyermekeim - az Atya, Fiam és Isten Legszentebb Lelkének Szeretetével, aki lángként száll alá Szívembe, és aki lángként száll alá Szívembe, és aki lángként száll alá Szívembe.

Mennyire szeretlek benneteket, gyermekeim - az Atya, Fiam és Isten Legszentebb Szentlelkének Szeretetével, amely lángként száll alá Szívembe, és onnan, mint egy forrásból, adom nektek inni, hogy megvigasztalja szíveteket, hogy meggyógyítsa sebeiteket lélekben, hogy meggyógyítsa testeteket, ha szükséges az üdvösségetek érdekében.

És hogy bátorítást adjak nektek, hogy nem vagytok egyedül.

Gyermekeim, Szívem kis gyermekei, látom minden sebeteket, egyik sem marad észrevétlen.  Ahogy megmostam és megcsókoltam Jézusom minden sebét, úgy teszek veletek is - csókolom, hogy vigasztaljam és kivonjam belőle a mérget, amelyet a Sátán irigységében minden mesterkedésével és csalárdságával belétek fecskendezett.

Könnyeimmel mossam meg sebeiteket, Szeretetemmel borítom be őket, birtokba veszem őket, és felajánlom az Atyának, Jézusom Szent Sebével együtt.

Minden seb, amelyet a fájdalom és az engedetlenség, valamint a Sátán irigysége okozott - együtt Jézusom, a Szeplőtelen, Ártatlan Bárány, a Szeretetért feláldozott Szeplőtelen, Ártatlan Bárány legtisztább és Legszentebb sebeivel.  Az Egyetlen, aki kárpótol a többiekért.

Nézzétek Jézusom sebeit, azokat, amelyeket az Ő Legszentebb Testén visel, és azokat, amelyek az Ő Szívét hasogatták, és amelyek az Én Szívemben élnek.

Ne feledkezzetek meg róluk, gyermekeim.

Adjanak nektek reményt és erőt.

A biztos REMÉNYT a teljes Istennek a teremtményei iránt - mindegyikük iránt - érzett mérhetetlen Szeretetéből.

A Szeretet, amely az ÖRÖK JÓT keresi.  ÖRÖK, gyerekek.  Ne legyetek zavarban, és ne felejtsétek el, hogy mindaz, amit most láttok és tapasztaltok, el fog múlni.  És hogy ezért az örökkévalóságért kell élnetek - az Isteni ölelésért, amely körülvesz, betölti és meggyógyít benneteket, és amelyben megtaláljátok mindazt, amire szívetek vágyik.

Nem itt, gyermekeim - ezen a földön, amely most tele van bűnnel és a szellem halálával.

Maga a föld is sóhajtozik, gyermekeim, az Isten Szíve elleni ilyen nagy sérelmek láttán.  És maga a föld megújul, megszépül, megtisztul, hogy méltó otthona és edénye legyen a Megújult Egyháznak, az új égnek és az új földnek.

Gyermekeim, most jobban, mint valaha, újítsátok meg reményeteket a HIT által, amit mondunk nektek, és amit értetek teszünk.

NÉZZETEK A MENNYBE, A KEZDETTŐL FOGVA SZÁMOTOKRA ELŐKÉSZÍTETT OTTHONRA.

Tegyétek félre az emberi vágyakat, és emeljétek őket, HITETEK és tiszta Szent Reménységetek által, Isten utáni vágyakozássá, az örökkévalóság utáni vágyakozássá.

A többi elmúlik, és milyen gyorsan elmúlik!

Teljesítsétek az államotokkal kapcsolatos kötelességeiteket, de kezdjétek el élni a MENNYEI REMÉNYT és AZT, Aki a mennyben lakik és vár rátok.

A HIT gyümölcse a REMÉNY, és a REMÉNY gyümölcse az ERŐSÉG.  És mindezek az ISTENBEN való MEGBÍZADÁSHOZ vezetnek.

Ezért kérem a HITETEKET, ezért beszélek nektek a REMÉNYRŐL, és az ERŐSÉGRŐL, amely arra késztet benneteket, hogy megvetitek a földi mulandó kincseket, hogy értékeljétek Isten SZERETETÉNEK KINCSÉT a teljességben, amely a mennyben lesz a jutalmatok.

Nézzétek az én Jézusom Szent Sebeit.  Nézzétek őket Szívemben.  Rejtsétek el sebeiteket a Miénkbe, engedjétek meg Nekünk, hogy lemossuk őket a belőlük folyó Vérrel és Vízzel, hogy - megtisztulva a Sátán mérgétől és saját tetteitektől és bűneidtől - elfogadhatóak legyenek Abbánk számára, mint a Szeretet Áldozata, a Mindent Elégséges Legszentebb Áldozatot utánozva.

Gyermekeim, lélegezzétek be ezt az IGAZSÁGOT, engedjétek, hogy mint a TISZTA LEVEGŐ, behatoljon lényetek legmélyebb bugyraiba, és megszabadítson benneteket a Sátán és az emberi kritériumok minden bűzétől, amelyek oly sok kárt okoznak nektek.

Gyermekeim, gyengének érzitek magatokat, képtelenek vagytok megtenni, amit kérünk tőletek, képtelenek vagytok ellenállni; legyőzöttnek, gyötrődöttnek és a kétségbeesés határán vagytok.
TUDOM, GYERMEKEIM.  És hogy ami a legjobban fáj nektek, az a mi látszólagos közönyünk szenvedésetek iránt; hogy semmi sem változik, hogy semmi sem történik, hogy imáitok mintha egy zárt Égbe ütköznének.[3] És hogy ez mennyire szenvedésre késztet benneteket, kicsinyeim.  TUDOM.  ÉS ÉDESANYÁTOK SZÁNDÉKOZIK, ÉS AZÉRT BESZÉDEL Hozzátok - Hogy elmondja nektek, hogy szenvedésetek minden cseppje számon van tartva, és meglesz a maga vigasztalása.

Hogy elmondjam nektek, hogy seregem kialakításához kemény formálásra van szükség, az idő rövid, és a szenvedés, a szárazság és a mi látszólagos elhagyatottságunk olvasztótégelyében kell formálódnotok, hogy a HIT magja kicsírázzon - a sötétben - és gyökeret eresszen - a sötétben - és erős és erőteljes legyen, képes legyen ellenállni annak, ami jönni fog.

Gyermekeim, Édesanyátok tudja, hogy mivel fogtok szembenézni, és felkészít benneteket.

Ez a felkészülés megköveteli, hogy lássátok Jézusom Arcát - az Ő igazi Arcát, nem pedig azt a torz Arcot, amelyet sokan közületek megtanultak, és amely most oly sok zavart és gyötrelmet okoz nektek, mert mivel nem az Igazság, megsebzi a lelketeket.[4] Megmutatjuk nektek a Mi Arcainkat és Jézusom Arcát.

Megmutatjuk nektek a Mi Arcainkat, és lelketekben fogjátok hordozni őket, mint Ékszereket és mint Pajzsokat.  De mielőtt befogadnátok őket, gyermekeim, meg kell tisztulnotok a HITBEN.

Minden megpróbáltatást, amit megtapasztaltok, minden gyötrelmet és sötétséget - amikor átadjátok őket Nekünk, Mi vesszük és hasznossá tesszük őket - a régit, a jelent és a jövőt.  MINDENT HASZNOSÍTUNK és élettel töltjük meg őket, amikor Nekünk adjátok őket.

Nem látjátok a mag csírázását - hogyan lehet keményből és szárazból és teljes homályból, amelyet teljes homály vesz körül, hasznossá és használhatóvá tenni.

Így hát, gyermekeim, amikor HIT-ben elfogadjátok azt, amit a gyermekei iránt szeretettel teli Atya megenged, azt mondom nektek, HIT és REMÉNY által, nézzetek az örökkévalóság szemével és vágyakozzatok az örökkévalóság szívével.

Ezért mondom nektek, hogy a HIT és a REMÉNY által nézzetek az örökkévalóság szemével és vágyakozzatok az örökkévalóság szívével, és így lesz ERŐSÉGTOK, hogy megtegyetek még egy lépést, majd még egyet, a csatára való közvetlen felkészülés eme időszakában.

Ismét emlékeztetlek benneteket arra, ami pünkösdkor történt szeretett apostolgyermekeimmel: Átalakultak és megerősödtek, hogy minden áron és áldozatot nem kímélve betöltsék a rájuk bízott küldetést.

Isten Legszentebb Szentlelke leszállt a szívükbe, és teljessé tette és megpecsételte felkészülésüket.

Így lesz ez veletek is, gyermekeim.  Ne féljetek.

Amit most tapasztaltok - mindannyian, mindannyian, ilyen különböző körülmények között - az az Ő Eljövetele előtti előkészület része.  Ez a megtisztulás, ez a régi és szennyes ruhák levetkőzése, hogy aztán az Én katonáim ruhájába és páncéljába öltözhessetek.
NE FÉLJETEK!

BÍZZATOK, HIGGYETEK, REMÉLJETEK.

És erőt fogtok kapni, hogy megéljétek ezt a várakozást.

Igen, gyermekeim, amit megígértek, az beteljesedik, és amit meghirdettek, az be fog következni.

A Kegyelem Folyói az Én Kis Dombomból fognak ömleni, és összegyűjtik mindazokat a tiszta vizeket, amelyeket az Atya minden kontinensen, népen és régióban előhozott.

Ahogy összegyűjtöm seregemet és egyesítem azt Angyalok és Arkangyalok kíséretével és minden mennyei kórussal, úgy fog megújulni, megtisztulni és teljes egészében helyreállni minden Kegyelem, amelyet az idők során adtak.

Az Új Pünkösd, amely megpecsételi seregem készenlétét, és felkészíti azt a Csatára, amelyben a gonoszság minden ereje is összegyűlik.A Csata megnyert, gyermekeim, de meg kell vívni, meg kell élni és fel kell ajánlani.

A Csata megnyertetett, gyermekeim, de meg kell vívni, meg kell élni és fel kell ajánlani.

Gyermekeim, ne próbáljátok megérteni az érveitekkel, mert ezek olyan Isteni Titkok, amelyeket lehetetlen felfogni ezen a földön, az idő és a távolság hatalmas korlátaival, valamint a ti korlátozott megértési képességetekkel.[7] De egy napon, gyermekek, meg fogjátok látni.

De egy napon, gyerekek, látni fogjátok majd ezeket a Misztériumokat megnyílni szívetek és elmétek előtt, ahogyan egy virág kinyílik, ahogyan a nap felkel a hajnalban, és meglátjátok majd őket teljes szépségükben, IGAZSÁGukban, harmóniájukban, és meg fogjátok érteni a kimondhatatlan Szeretetet, amely minden egyes Misztérium szívében van.

De most, gyermekeim, még nem tudjátok befogadni őket, és ezért van szükség a HITRE és a REMÉNYRE, hogy a sötétség közepette, amelyet a Sátánnak sikerült elterjesztenie minden emberi birodalomban, HITBEN láthassátok, és HITBEN ELFOGADHASSátok, és HITBEN fogadjátok, és HITBEN szeressétek ezeket az Isteni Titkokat - a miérteket, amelyek annyira szorongattak benneteket -, amíg nem tudjátok őket teljes egészében befogadni.

Gyermekeim mindannyian - mindannyian, akik ezen a földön jártok, és akik az Atya Akaratából születtek, és akiket Fiam váltott ki a Kereszten, és akiket felkészítenek arra, hogy befogadjátok Isten Legszentebb Lelkének Isteni Fényét - emlékezzetek a Mennyországra és a Szeretetre, amely vár rátok.
Emlékezzetek arra, hogy Édesanyátok szeret benneteket, és mellettetek van.

Ne feledjétek, hogy minden megjövendölt dolog be fog teljesedni.

Ne feledjétek, hogy amit most tapasztaltok, semmi ahhoz képest, amit az Atya készített nektek - az örökkévaló örömhöz képest.

Ne feledjétek, gyermekek, hogy minden formálódik, hogy mindenben ott van a Kegyelem, hogy segítsen benneteket, és hogy van egy Édesanyátok, aki éjjel-nappal közbenjár a Trónus és Isten Szíve előtt gyermekeiért.

Én vagyok a ti Édesanyátok.  Szeretlek benneteket.  Vezetlek benneteket, ne habozzatok megfogni a kezemet.  Elvezetlek benneteket az Isteni Törvény beteljesítéséhez, elvezetlek benneteket sajátos küldetésetek elfogadásához, elvezetlek benneteket a gyógyulás útjára oly sok sebből, amelyet hordoztok.  Lépésről lépésre, másodpercről másodpercre az Atya Szíve felé vezetlek benneteket.

Ti vagytok az Én hadseregem, gyermekeim, és erős és bátor katonákra van szükségem; tele HITEL és REMÉNYVAL, hogy Fényt adhassatok testvéreiteknek és nővéreiteknek.

Nézzetek Rám, gyermekeim, amikor gyengének érzitek magatokat.  Nézzetek Rám, és ne féljetek.

Gyertek Szívemhez, gyermekeim.  Ne féljetek.

Kis Kápolnámból, Kis Dombomról megáldalak benneteket, és Szívemhez ölellek benneteket.

EMELJÉTEK FEL SZEMETEKET, MERT KÖZEL VAN A TI ÜDVÖSSÉGETEK."[8] "AHHOZ, AKI A TRÓNON ÜL.

"ANNAK, AKI A TRÓNON ÜL, ÉS A BÁRÁNYNAK,
DICSÉRET, DICSŐSÉG, DICSŐSÉG ÉS HATALOM,
MINDÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ.
AMEN."[9]

Ámen, gyermekeim.  MONDJÁTOK VELEM EGYÜTT:
ÁMEN.  ÍGY LEGYEN.

Anyátok, aki szeret és megáld benneteket,
Szűz Mária, a Hajnalcsillag
aki hirdeti az Igazság és az Igazság Napjának eljövetelét.
Királynőtök és Békétek.

Részlet a Legszentebb Mária szavaiból Szent Juan Diegóhoz intézett szavaiból
1531-ben, Mexikóban, a "Nican Mopohua" című könyvben olvasható.

"Tudd meg, tudd meg, kicsikém, hogy én vagyok a tökéletes Örök Szűz Mária, a nagyon igaz Isten Anyja, akitől az ember él, az emberek Teremtője, a közelség és a közvetlenség Tulajdonosa, a menny, a föld Tulajdonosa.
Nagy vágyam, hogy itt az Én szent kis házam (Teocalli) épüljön Nekem, ahol megmutatom Őt, felmagasztalom Őt azáltal, hogy nyilvánvalóvá teszem Őt:  Az embereknek adom majd minden személyes szeretetemben, könyörületes tekintetemben, segítségemben, üdvösségemben: Mert valóban könyörületes Anyátok vagyok, a tiétek és minden emberé, aki ezen a földön egy, és a többi különböző emberfajtáké, az Én szerelmeseim, azoké, akik Hozzám kiáltanak, akik Engem keresnek, akik Bennem bíznak, mert ott meghallgatom kiáltásukat, szomorúságukat, hogy orvosoljam, hogy gyógyítsam minden különböző bánatukat, nyomorúságukat, fájdalmukat.
És hogy megvalósítsd, amit könyörületes, irgalmas tekintetem szándékozik, menj el a mexikói püspök palotájába, és mondd el neki, hogy küldelek, hogy felfedezd neki, mennyire kívánom, hogy itt adjon Nekem házat, állítsd fel Nekem a síkságon Templomomat; mondj el neki mindent, amit láttál és megcsodáltál, és amit hallottál... Már hallottad, fiam, kicsikém, bátorításomat, szavamat; menj, tedd, ami a te dolgod".

"És nagyon kérlek, kisfiam, és szigorúan megparancsolom, hogy holnap ismét menj el a püspökhöz.  És az Én nevemben tudassa vele, hallja meg akaratomat, akaratomat, hogy véghezvigye, megtegye templomomat, amit kérek tőle. És jól mondd meg neki újra, hogy én, személyesen, az Örökkévaló Szűz Mária, én, aki az Isten Anyja vagyok, mit parancsolok neked".

"Figyelj, tedd a szívedbe, kisfiam, hogy semmi sem ijesztett meg, semmi sem nyomasztott meg, hogy arcod, szíved ne legyen nyugtalan; ne félj sem ettől a betegségtől, sem más betegségtől, sem semmi éles, nyomasztó dologtól.
Nem én vagyok itt, én, aki az Édesanyád vagyok, nem az én árnyékom és oltalmam alatt vagy, nem én vagyok örömöd forrása, nem az én köpenyem rejtekében, az én karjaim gyűrűjében vagy, nincs szükséged másra?  Semmi más ne nyomorítson, ne zavarjon meg téged...".



----
[1] Amikor elkezdett nekem diktálni, erősen érzékeltem az Ő jelenlétét, mint Guadalupei Szűzanyát, és a mexikói jelenéseinek különleges kegyelmét - hogy anyai jelenlétét és Isten Igazságát egy ilyen bonyolult történelmi helyzetbe hozta: két ilyen különböző kultúra találkozását, a mélyen gyökerező pogányság (és még rosszabb) és a kereszténység közötti küzdelmet.  És hogy a mi jelenlegi helyzetünk mennyire hasonló (bár most már nem csak egy kis régiót, hanem az egész világot érinti) - a megosztottság az Istent elutasító és a pogányságba (és még rosszabb) visszasüllyedő világ és a keresztény világ között - amely annyira széttöredezett, megtámadott és gyenge -, hogy egyre többen ismerik fel, hogy az egyetlen megoldásnak a Mennyből kell jönnie.  És hogy ahogyan 1531-ben közvetlen beavatkozás jött a Mennyből, úgy most is közvetlen isteni beavatkozás jön, sokkal nagyobb, mert minden lélekhez és minden helyre el kell jutnia.

Amikor tehát azt mondja, hogy "Az én új Tepeyacom", nem azért mondja, hogy lekicsinyelje vagy megpróbálja kiszorítani az eredeti Tepeyacot - épp ellenkezőleg -, hanem inkább azért, hogy emlékeztessen minket az 1531-ben történtekre, a remény emlékeztetőjeként, az alapvető Igazságok emlékeztetőjeként, és vigasztalásként és bátorításként, hogy Ő valóban a mi Anyánk, aki törődik velünk, és hogy Isten ismét beavatkozni fog.  [Az Üzenet végén részleteket közlök az Ő Juan Diegóhoz intézett szavaiból, mert amikor azt mondta: "Az új Tepeyacomból szólok hozzád", nagyon jelenlévőnek és élőnek éreztem őket].

[2] Amikor azt mondja, hogy itt fogja összegyűjteni és megújítani mindazokat a Szavakat és Kegyelmeket, amelyeket a jelenések, üzenetek és különböző megnyilvánulások révén az évszázadok során átadott, úgy látom, hogy azokra a megnyilvánulásokra utal, amelyeket Isten bejelentette nekünk, hogy hamarosan ezen a kis dombon fognak megtörténni.  És hogy ezek a következő Megnyilvánulások egyesítik majd az összes többit, és megmutatják majd Isteni eredetüket, és újra jelenvalóvá teszik mindegyikük Kegyelmeit - mintha újra kiöntenék azokat - ezért mondja, hogy innen fog folyni a Kegyelem Folyama, amely egyesíti majd az összes többi Vizet.  Nehéz megmagyarázni, amit érzékelek, de semmiképpen sem azért, hogy a többi Jelenést lekicsinyeljem, hanem hogy megmutassam, hogy ezek mind az Ő Tervének részei.  Mindannyian segítettek és felkészültek erre az Órára.

[3] "Én Istenem, én Istenem, miért hagytál el engem?" Jézus példát ad nekünk arra, hogy miután átment a Gecsemáné kert szörnyű kínjain, a Júdás általi áruláson, az apostolok és tanítványok általi elhagyatottságon, a peren, a korbácsoláson, a megaláztatáson és a keresztre szegezésen - még mindig el kellett szenvednie az utolsó nagy sebet, a halál sebét - az Atya Isten látszólagos elhagyatottságát.  Az Egyház, mint az Ő misztikus teste, most szenvedi el az Ő szenvedését - és úgy tűnik számomra, hogy azokban az utolsó percekben vagyunk, amikor az Atya a végső áldozatot kéri: látni és érezni, hogy Isten látszólag teljesen elhagyott minket: nem hall minket, nem jön el, még akkor sem, ha azt mondja nekünk, hogy "hamarosan" eljön.  Látni és érezni a látszólagos pusztulásunkat oly sokféleképpen.  És az emberfeletti erőfeszítést, hogy továbbra is higgyünk, reméljünk, bízzunk.  Ez nagyon nehéz és kimerítő.

[4] Úgy érzem, hogy "az én Jézusom arcának meglátása" arra utal, hogy megismerjük Őt az Igazságban, és nem úgy, ahogyan lefestették nekünk - elveszik tőle a királyságát, a szenvedését, az istenségét, és egyszerű szociális munkássá, idealistává teszik Őt.  Lelkünk vágyik Isten Arcának igaz Képére - és így ezek a torzítások a lélek legmélyebb vágyát sértik - hogy lássuk és megismerjük Istent.

Ez egy olyan Kegyelemre is utal, amelyet akkor ígértek, amikor az Ő Megnyilvánulásai eljönnek a kis hegyen - hogy amikor meglátjuk az Ő Megjelenéseit, az Ő Arcai a lelkünkbe lesznek vésve, vigasztalásként, de különösen védelemként.  Úgy látom, hogy ez egy szükséges Kegyelem ahhoz, hogy ellen tudjunk állni az Antikrisztus csábításainak, aki "Krisztusnak" fogja magát kiadni, és ezért rendkívül fontos, hogy minden helyzetben fel tudjuk ismerni Jézus Arcát és az Ő Nevét, és ezért ez a lelkünkbe lesz vésve.

[5] Rövid szavak, hogy kifejezzük lelkünk nagy és fontos cselekedetét, amely átalakítja lelki életünket - és amely oly sok Kegyelmet vonz a lélekre és az egész világra: Isten Akaratának elfogadása és annak, amit megenged, még anélkül is, hogy megértenénk, miért engedi meg.

[6] Nekem úgy tűnik, hogy ezzel a "mind" alatt azt érti, hogy ezeknek az időknek a jele, hogy egyre inkább nyilvánosan összejönnek a különböző gonosz erők, amelyek látszólag függetlenek, de valójában az ellenség egy és ugyanazon tervéből erednek.  Most például azt látjuk, hogy az oktatás, a kormányzat, a tudomány, a szórakoztatás, sőt még a vallás területén is ugyanaz a szellem uralkodik, az Isten teljes tagadása.

[7] Ha nehéz megérteni a betegségek és más csapások okát, amelyeket Isten megenged azoknak, akik szeretik Őt, akkor lehetetlen belegondolni a gyermekek és más lelkek szörnyű szenvedéseibe, különösen, amikor ártatlanságukat elképzelhetetlen kegyetlenséggel és sötétséggel járó visszaélések és rítusok pusztítják el. Hogyan egyeztethetjük össze ezt a borzalmat a jó Istennel?  Hányan veszítették el a hitüket, amikor elgondolkodtak ezen a kérdésen: Miért, Uram? És azt hiszem, ezért mondja Mária, hogy ne próbáljuk megérteni, ne próbáljunk érvelni, ne keressünk emberi magyarázatot.  Hanem arra hív minket, hogy bízzunk és fogadjuk el, hogy Isten fenntartja a miértek és miértek ismeretét a kijelölt Órára.  Nem arra, hogy félretegyük ezeket a "miérteket", hanem arra, hogy szilárdan a Hitbe és a Reménybe helyezzük őket, amelyek azt mondják nekünk, hogy "Isten tudja, miért", és hogy egy napon megértjük és meglátjuk, hogy mindenben az Ő Szeretete munkálkodik, még a legszörnyűbb sötétségben is.

[8] Lukács 21, 28

[9] Apokalipszis 5, 12-14

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése