2024. május 22., szerda

A hűséges maradék a Szentháromság szívében A latin-amerikai misztikusnak, Lorenának 2024. május 21-én

Az Oltáriszentségben imádkoztam, és Jézus Krisztus azt mondta nekem, hogy lediktálok neked egy üzenetet:

A HŰ MARADÉK A SZENTHÁROMSÁG SZÍVÉBEN


A Szentháromság számára a Hűséges Maradék az a szív, amely erősen dobog a Szentháromságon belül, mivel a vele való egyesülés révén a Hűséges Maradék a Harmadik Fiatban elmerülve él, és megtörténik a Megváltás Órájának csúcspontja, az, amit Isten akart.
hogy adjon gyermekeinek az idők végén, hogy az isteni akarat által megtanuljanak a szentségben élni.

Annyira magasztos Szentség, hogy az egész Teremtés megosztja, és szívét minden élőlény szívével egyesítve, SOHA LÉTRE VONATKOZÓ FÉNYT MEGVILÁGÍT, mert minden élőlénynek és minden emberi lénynek ez a Fénye, amely egyesül
A SZENTHÁROMSÁG FÉNYE EREDMÉNYKÉNT ADJA A MEGVÁLTÁS MŰVÉNEK KÜLSŐ MENETÉT (*) MINDEN EMBERBEN ÉS AZ MINDEN TEREMTÉSBEN.

Ezért jövök most hozzátok, mint AZ EGÉSZ EMBERISÉG Megváltójához, arról, hogyan válhattok résztvevővé a Megváltás e Nagy Művében:


ELSŐSORBAN: A tudás a bölcsesség kulcsa, ezért az ELSŐ LÉPÉS AZ ISTENI AKARAT MEGTUDÁSA Luisa Picarretta írásain keresztül, mivel a TUDÁS a siker kulcsa minden területen, ezért tanulmányozni fogjuk és mélyebben elmélyedünk Luisa Picarretta Mennyei könyvében.

A MÁSODIK PONT: Dolgozzatok magatokon, mind Spirituálisan, mind Érzelmileg.

Spirituálisan azon fogtok dolgozni, hogy megismerjétek az Erősségeiteket és a Gyengeségeiteket a Lelketek és a Szellemetek tekintetében, hogy kiegyensúlyozzátok a növekedési lehetőségeket a mindennapi életetekben, hogy ezen a Spirituális egyensúlyon keresztül még jobban tudjatok növekedni és spirituálisan előrehaladni a Szentség Kamráin keresztül vezető utatokon.

A HARMADIK PONT: Az, hogy dolgozzatok a Belső Gyógyulásotokon, mert egy nem gyógyult szív nem tud átformálódni, és egy egészséges szív képes a SZENTHÁROMSÁGGAL EGYÜTTMŰKÖDNI, gyűlölettől és haragtól, kétségektől vagy bizonytalanságtól mentesen, EGÉSZ és TISZTA szívvel el tudja érni ezt az Összeolvadást a Szentlélek segítségével.

A NÉGYEDIK LÉPÉS: Az, hogy a FIAT-otokat a Szentháromság előtt adjátok át a lelkiismeret megvilágításában, amikor teljesítettétek ezt a 4 Lépést, szívetek Élő Tabernákulumokká fog átalakulni, ahol lakni fogok.

RENDKÍVÜL FONTOS, HOGY MINDEZEKET A LÉPÉSEKET VÉGREHAJTSUK, DE NEM ANÉLKÜL, HOGY ELŐBB NE TETTÜNK VOLNA ÉLETGYÓNÁST.

MIKOR VISSZATÉRTEK A TUDATOSSÁG FÉNYESÍTÉSÉBŐL, szívetek telítve lesz a Szentlélekkel, és összességetekben összeolvadtok a Legszentebb Szentháromság Szívével, a Hűséges Maradék szíve összeolvad a Legszentebb Szentháromság Szívével, és így összeolvadva a két szív a Teremtés Szívében egységben fog dobogni, a Szeretet dallamát alkotva, az Atya Istennek mindazok iránt érzett Szeretetét, akiket Ő teremtett.

Ezért azáltal, hogy mélyrehatóan tanulmányozzuk MINDENT, ami az Isteni Akarat, képesek leszünk megismerni a Harmadik Fiat korszakának értelmét, az Örömről és Örömről éneklő MINDEN EMBERSÉG megújulását a Teremtője előtt.

AZÉRT ÉNEKELJÜNK ÉS TÁNCOLJUNK HITELESEN, HOGY KÖZEL VAN A SZABADÍTÁSOTOK, emelt fővel fogjátok megkapni a Szentlélek ajándékait és karizmáit a lelkiismeret megvilágításának napján, hogy a Szentlélek erejével felöltözve, élő tabernákulumokként valósítsátok meg azt a tervet, amelyet Isten mindannyiótok számára készített.

HŰSÉGES MARADÉK TÁPLÁLJÁTOK MAGATOKAT AZ IMA ÁLTAL MINDAZZAL, AMIRE SZÜKSÉGETEK VAN KÜLDETÉSETEK TELJESÍTÉSÉHEZ, LEGYETEK ÉBEREK VELEM EGYÜTT A GECSEMÁNÉBAN, VELEM EGYÜTT AZ IMA MEG FOG ERŐSÍTENI BENNETEKET ÉS MEGADJA NEKTEK AZ ESZKÖZÖKET, HOGY VÉGREHAJTSÁTOK KÜLÖNLEGES KÜLDETÉSETEKET EBBEN A VÉGSŐ IDŐBEN.

Engedjétek hát szíveteket ennek átalakulására, a Szentlélek által, aki elvisz és Élő Tabernákulumokká alakít át benneteket, várjatok ma Hű Maradékomat, és addig is táplálkozzatok Szavamból, Fényemből és Bölcsességemből, hogy felkészülhessetek
a lelkiismeret megvilágosodásának napjára.

SZERETETT JÉZUS KRISZTUSOD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése