A SZELLEMI ÉLETET MAGASZTALJA, NE AZ ANYAGI ÉLETET. Mária üzenete. Gisella Cardia 2024.04.03.

Kedves Gyermekeim, köszönöm, hogy hogy meghallgattátok hívásomat a szívetekben, és hogy meghajoltatok térdetekkel az imádságban. Fiam feltámadt! Az Irgalom az emberiségen nagy lesz. De kérlek benneteket, gyermekeim: érdemeljétek meg ezt! a Kegyelem pillanatát azzal, hogy közel vagytok a Szentségekhez. Arra kérlek benneteket, hogy gondolkodjatok lelki életetek felemelésére és ne az anyagiakra. Itt vagyok hogy vezesselek benneteket. Gyermekeim, fogjátok meg a papok kezét. Vezessétek őket a helyes útra és szeressétek őket, hogy ne vesszenek el.


Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

A Szűzanya hozzátette: "Sok kegyelem fog ma leszállni, tegyetek tanúságot és higgyétek az evangéliumot!".

RÖVID ELMÉLKEDÉS

Az Istenanya még mindig tele van örömmel és szeretettel, mert Jézus feltámadt értünk. Jézus feltámadásának húsvéti igehirdetésével Boldogasszonyunk arra figyelmeztet bennünket, hogy Isten nagy irgalma az egész emberiségre leszáll. Ugyanakkor azonban arra hív minket, hogy legyünk méltók erre a Kegyelemre, amelyet az Úr ad nekünk. Jól tudjuk, hogy ennek elnyeréséhez "közel kell lennünk a szentségekhez". Különösen az Eucharisztia és a gyónás szentségeinek forrásából kell táplálkoznunk, amelyek továbbra is lelki utunk két fő pillére maradnak. Ezért meghívást kapunk, hogy szorgalmasan keressük őket, a vasárnapi szentmisén való részvétel által. Csak így nem fog minket vonzani a "világ anyagiassága". Különösen szeretjük és imádkozunk papjainkért, akik Istentől megkapták azt az ajándékot, hogy lelki életünk vezetői legyenek. Szüntelenül imádkozunk értük, hogy egyikük se vesszen el. Jól tudjuk, hogy hány papot "próbára tesznek és kísértésbe ejtenek" útjukon, és sokan közülük "tudtukon kívül" hátat fordítottak Jézusnak. Imádkozzunk értük, és ne ítélkezzünk felettük. Nekik csak a mi imádságunkra van szükségük. A róluk szóló ítélet egyedül Istené. Végezetül adjunk hálát az Istenszülőnek minden kegyelemért és ajándékért, amely bőségesen leszáll ránk általa. Boldog utat mindenkinek.

BEAVATKOZOK Jézus üzenete, 2024. április 13-án Gizellának adott üzenete

Kedves testvéreim és leányaim, köszönöm, hogy itt vagytok az imádságban, térdeteket meghajlítva. Leányom, kérem mindazokat, akik veletek együtt imádkoznak: mindig legyen remény és bizalom! Még akkor is, amikor minden elveszettnek látszik, Dicsőségemmel közbelépek! Szeretett gyermekeim, vigyázzatok egymásra! Egy Édesanyát hagytam rátok, aki kézen fog benneteket, hogy tanítson benneteket, és nagy szeretettel mutassa meg a helyes utat. Gyermekeim, legyetek tele türelemmel, alázattal, erővel és bátorsággal. Csak Én tudom, ki fog belépni a Mennyország kapuján, hogy hozzám jöjjön.  Most megáldalak benneteket a Legszentebb Szentháromság nevében. Békémet hagyom rátok.

RÖVID ELMÉLKEDÉS

Jézus arra hív bennünket az ima által, hogy tápláljuk a reményt és a belé vetett bizalmat, biztosak vagyunk abban, hogy Ő soha nem hagy el bennünket, még akkor sem, amikor úgy tűnik, hogy a Gonosz győz... Üdvösségünk Horgonya az Ő Édesanyja, aki azért hagyott ránk, hogy tanítson és vezessen bennünket. Alázatosnak és türelmesnek kell lennünk abban a reményben, hogy egy napon beléphetünk a Paradicsomba rajta keresztül, aki a Mennyország kapuja.  Erőt és bátorságot Jézusban.

HÉT DOMB VÁROSA VESZÉLYBEN VAN A Rózsafüzér Királynőjének 2024. április 21-i üzenete Gizellának

Kedves Gyermekeim, ma különleges áldásban részesültök. Ahogy az Atya, az én Legszentebb Fiam és a Szentlélek megáldott benneteket. Gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok térden állva imádkozni. Szeretett gyermekeim, első találkozásunkkor azt mondtam, hogy a Hit, a Szeretet és a Remény miatt választottalak ki benneteket, ami a szívetekben van. Mindezt átadtátok testvéreiteknek, és sokan jöttek Jézusom lábaihoz bűnbánóan és szeretetben. Most gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok azért, ami eljöhet... az atomenergia, amely az emberiség elpusztítására készül. Mindez imával és bűnbánattal elhárítható. Gyermekeim, éhínség közeleg! Legyetek óvatosak, halmozzatok fel készleteket. Gyermekeim, a Hét Domb városát nagy földrengések veszélye fenyegeti. Fiam ráteszi kezét azokra a papokra, püspökökre és bíborosokra, akik szétszórják a nyájat, és azokra, akik zavart keltenek. Súlyosan meg lesznek büntetve. Ez a megosztottság ideje... ez a családokban, csoportokban, barátságokban és az Egyházban lesz. Gyermekeim, legyetek egységesek és szeressétek egymást. Most anyai áldásommal hagylak el benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

RÖVID REFLEXIÓ

Ebben a szeretetteljes üzenetben az Istenanya által nekünk adott intésnek mély elmélkedésre kell vezetnie bennünket. Mindenekelőtt soha nem szabad elfelejtenünk mindazokat a szavakat és intelmeket, amelyeket szeretettel adott nekünk ezekben a különleges években, és amelyek lehetővé tették, hogy oly sok testvér és nővér a szentségek által újra felvegye a hitet. Mint mindig, most is imára és bűnbánatra hív bennünket, hogy enyhítsük a háborúk által okozott gyűlöletet és megosztottságot, amely az emberi szív keménysége miatt az emberiség elpusztítására szolgáló nukleáris fegyverek használatához vezethet.  Az Istenanya a közelgő éhínségről beszél nekünk, és arra hív, hogy "töltsük fel a készleteinket". Amikor ezeket a felhívásokat intézi hozzánk, nem arra gondol, hogy csak hirtelen elfogyhatnak az "élelmiszerkészletek", hanem arra, hogy ezeket már nem lehet megvásárolni, mert az egekbe szökő árak miatt, amelyek családok millióit sújtják, akik az idő múlásával valóban nem tudnak többé semmit megvenni.  Továbbá, önök egy "földrengésről" beszélnek, amely a hét domb városát, azaz Rómát fogja sújtani. Itt azonban nem természeti jelenség értelmében vett földrengésről beszéltek, hanem egy valódi szellemi kataklizmáról, amely az Egyházat fogja sújtani. Mindez Isten sok szolgájának hűtlensége miatt fog bekövetkezni, akik szétszórják az Ő nyáját. Ezért van az, hogy bár Jézus végtelenül irgalmas, ha nem térnek meg, kénytelen lesz az Ő isteni igazságosságát alkalmazni. Jézus a legfőbb irgalom, de egyben a legfőbb igazságosság is. Ne feledjük, hogy a viszály és a megosztottság szelleme nemcsak az Egyházra, hanem a családokra és az emberi társadalom más szerveire is lesújt. Ezért csak akkor menekülhetünk meg a Sátán szellemétől, akinek egyetlen célja az egész emberiség megosztása. Jézus szeretetében egyesülve haladjunk előre!

NINCS TÖBB IDŐ, MÁR SZÁMLÁLVA A PERC... A Rózsafüzér Királynőjének 2024. április 25-i üzenete Gizellának

Kedves Gyermekeim, köszönöm, hogy összegyűltetek itt az imádságban. Gyermekeim, ismerem szíveteket és látom hiteteket, ezért köszönetet mondok nektek. Kérlek, gyermekeim, mondjátok el mindenkinek, mennyire szükséges a megtérés, mert a percek meg vannak számlálva, nincs több idő..... Gyermekeim, el sem tudjátok képzelni, milyen boldog az én Jézusom, amikor szeretettől dobogó szívvel térsz vissza hozzá. Az én Jézusom egyenként keresi a bűnösöket, azzal a kívánsággal és reménnyel, hogy megváltják magukat, és visszatérjenek az Ő lábaihoz. Az Ő Irgalma végtelen, de nézzétek meg az Ő igazságosságának erejét is, amikor az lesújt azokra, akik hátat fordítanak Istennek. Kérlek benneteket, válasszátok a keskeny utat, amely az örök életre vezet benneteket. Most pedig megáldalak mindnyájatokat a Szentháromság nevében: Atya, Fiú és Szentlélek, békesség legyen a szívetekben, ámen.

RÖVID ELMÉLKEDÉS

Figyeljétek meg, hogy az Istenanya üzenetei mindig az Ő köszönetével kezdődnek. Ez nyilvánvalóvá teszi számunkra, hogy milyen nagy szeretettel van gyermekei iránt. Édesanyánk gyors megtérésre hív bennünket, mert közel vannak az idők. Jézus örül, ha szeretettel térünk vissza hozzá, mert mint egy igazi Pásztor, egyenként keresi juhait.  Ne hagyjuk magunkat elcsábítani a világ fényei által, amelyek arra hívnak bennünket, hogy a "bűn széles útját" járjuk, és ne a "keskeny" utat, amely a Mennybe vezet. Bízzunk és bízzuk rá magunkat.

Jó utat kívánok!

Jézus üzenete 2024. április 28-án Gizellának adott üzenete

Gyermekeim, ne féljetek! Hamarosan megnyílik a lélek szeme, felismerve kezemet és hatalmamat. Azok, akik elaludtak, de akik egykor ismertek Engem ... fel fognak ébredni. Íme, meg fogják érteni, hogy bármi is fog történni, az csakis az Én hatalmam által fog történni. Minden gonosz szív, minden gonoszság által kondicionált ember meg fog hajolni a sötétséget átható fény előtt. Azok, akik félelemből hallgatásra kényszerültek, kiáltani fogják Nevemet. Leányom, a te küldetésed az Én küldetésem. Nem ér véget, amíg az utolsó bárány is vissza nem tér a nyájhoz. Ne félj ezektől a pillanatoktól, mert az ördög hamarosan vereséget szenved, és visszatér az alvilágba. Légy engedelmes Szent Szavaimnak, ne hagyd magad összezavarni.

Most megáldalak benneteket a Szentháromság nevében.

Egyesüljetek egy hangon, és emlékezzetek arra, hogy a Feltámadt Jézus Krisztus köztetek van.

RÖVID ELMÉLKEDÉS

Jézus e szeretetteljes szavai megrészegítik szívünket annyi szeretettel.

Arra hív minket, hogy ne féljünk, és ápoljuk a reményt Őbenne. Ő az, aki megvilágosít minden sötét szívet, akik elfordultak Istentől, mert a Sátán elcsábította őket. Nem szabad elcsüggednünk, mert Ő közel van hozzánk, és segít nekünk életünknek ebben a különleges időszakában. Jézus, mint a Jó Pásztor, minden juhát keresi, és mindegyikért szenved és mozgósít, hogy egy se vesszen el. Azért jött a világra, hogy megmentse a világot. Mindannyiunknak együtt kell működnünk az Ő üdvözítő tervében, soha nem kímélve magunkat az imával, mert a pokol kapui nem fognak győzedelmeskedni. Ő lesz az, aki végleg visszaveti a Sátánt és minden lázadó angyalt a pokolba. Imádkozzunk tehát a pásztorokért, akikre Jézus ezt a nehéz feladatot bízta, hogy napról napra felelősségteljesebbek legyenek az Istentől kapott nagy ajándékért.