NAGY SZÜRKE FELHŐ FÖLD FÖLD. Mária üzenete. Simona Patalano, Angela Fabiani 2024.04.08

Ma délután Szűz Mária teljesen fehérbe öltözve jelent meg. A körülötte tekert köpeny is fehér és széles volt. Ugyanez a köpeny takarta a fejét is. A Szűznek a fején tizenkét ragyogó csillagból álló korona volt. Kezeit imára kulcsolta, és kezében egy hosszú, szent rózsafüzér volt, fehér, mint a fény, és majdnem a lábáig ért. A lába meztelen volt, és a földgömbön helyezkedett el. Háborús és mindenféle erőszakos jelenetet lehetett látni a földgömbön. Anya egy apró mozdulattal a köpenyének egy részét a világ egy kis részére csúsztatta, eltakarva azt. Az a rész, amelyet anya lefedett, úgy nézett ki, mintha sok kis láng világította volna meg, amelyek megcsillantak. Miközben a Szűzanya ellepte a világnak azt a részét, a szíve hevesen kezdett verni: csodálatos frekvenciával. A szemei ​​megteltek könnyekkel.

Dicsérjék Jézus Krisztust.

"Drága gyermekeim, ne veszítsétek el a reményteket, ne győzzenek le a csüggedéstől. Itt vagyok, veled és érted imádkozom. Hadd vezessen benneteket az én fényem, járjatok velem azon az úton, amelyet hosszú évek óta mutatok nektek. Gyermekeim, ha még mindig itt vagyok, akkor az Atya mindannyiótok iránt érzett hatalmas szeretetén keresztül. Szeretett gyermekeim, ma fölétek hajolok, mindegyikőtök fölé hajolok, fölétek hajolok ennek az emberiségnek, amelyet egyre inkább fenyeget a háború és a föld hatalmasai.

Drága gyermekeim, ma arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok különösen a békéért. "

(Anya sokáig hallgatott.)

„Ma azért vagyok itt, hogy összeszedjem minden szenvedését és minden gyengeségét, és bemutassam Fiam, Jézus Szívének. Gyermekeim, ismét kitartóan kérlek benneteket, hogy alkossatok imacenákulumokat. Nem csak az otthonotokban, hanem a templomotokban is. Már egy ideje kérem ezt Öntől, és gonddal és szeretettel jeleztem felétek azokat a papokat, akiknek gondoskodniuk kell erről a szeretetprojektemről. A cenákulumokat úgy kell kialakítani, követni és mindenekelőtt ápolni és felnevelni, mint a kisgyermekeket a leggyengédebb anyák, szeretett Egyházam karjaiban. Gyermekeim, imádkozzatok sokat ezért a helyért, amely oly kedves számomra; imádkozzatok, hogy Isten terve hamarosan beteljesüljön közöttetek. Ne legyenek veszekedések és elválások közöttetek, hanem járjatok együtt. Isten szeretet, Isten béke, Isten egység. Imádkozz, imádkozz, imádkozz."

Befejezésül a Szűzanya mindenkit megáldott. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


Simona és Angela – Imádkozz a békéért

Zaro di Ischia Szűzanya to Simona 2024. április 26-án:

Láttam anyát: csupa fehérbe volt öltözve, fején fehér fátyol és tizenkét csillagból álló korona, dereka körül aranyöv, vállán pedig széles fehér köpeny, mely egészen a mezítlábáig ért. kerültek a földgömbre. Anya üdvözlésképpen széttárta a karját, jobb kezében pedig egy hosszú, szent rózsafüzér volt, mintha jégcseppekből készült volna.

Dicsérjék Jézus Krisztust.

"Drága, szeretett gyermekeim, örömmel tölti el a szívem, hogy itt látlak áldott erdőmben. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok ezért a világért, amely egyre zűrzavarosabbá válik, imádkozzatok a békéért, imádkozzatok, hogy a szeretet győzedelmeskedjen minden szívben. Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok. Lányom, imádkozz velem (sokáig imádkoztam anyával, aztán ő folytatta az üzenetet). Szeretlek, gyermekeim, szeretlek titeket.

Most szent áldásomat adom neked.

Köszönöm, hogy siettél hozzám. "