A katolikus egyház New Age antiegyházzá – a sátán zsinagógájává – transzformálását tíz éves előkészület előzte meg, amelyet pozitív fogalmak mögé rejtettek. Ez a két és fél éves LMBTQ szinodális útban és annak októberi vatikáni találkozójában, majd pedig a 2023. november 1-én kiadott motu proprio kiadásában csúcsosodott ki, amely a keresztény paradigmák megváltoztatásának elvét vezeti be.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://pabusti.wistia.com/medias/idwll1043x
https://rumble.com/v4cjmcx-dekalgust-s-a-krdt.html
https://cos.tv/videos/play/50600506051302400

 

 

2023. december 18-án Bergoglio a bűntársával, Fernándezzel együtt kiadja a bergogliánus antiegyház magna chartáját Fiducia supplicans címmel, amely már felszámolta Isten parancsolatait és az égbekiáltó bűn káromló megáldásával helyettesítette azokat. Ez nyílt hitehagyás és lázadás Isten és az Ő parancsolatai ellen.

Bergoglio szektája a katolikus egyház – amelyet megszállt – zászlója alatt lép fel. A püspököket, a papokat és a hívőket céltudatosan csapják be pozitív frázisokkal. Ezért nem észlelik a tragikus valóságot, hogy a pápai tekintély, amellyel visszaéltek, és a Fiducia supplicans már New Age antiegyházzá, azaz a sátán zsinagógájává transzformálta a katolikus egyházat. Ennek az antiegyháznak megvan a saját antikrédója és antidekalógusa, amelyek mögött a hazugság lelke, ördögi lélek áll. Egyelőre még megtűrik, hogy a szentmisén recitálják a Krédót, de valójában már nem respektálhatják azt, és nem védelmezhetik a benne foglalt hitigazságokat.

Ami a Tízparancsolatot illeti, az első parancsolata így szól: „Én, az Úr, vagyok a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok. Ne legyenek neked más isteneid énelőttem. Ne imádd …“ Csakhogy Bergoglio trónra emelte a pogány démont, Pachamamát, Szent Péter templomában (2019), és nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak Kanadában a varázsló közreműködésével (2022). Mindkét gesztust nyilvánosan tette, hogy ezzel megváltoztassa a katolikusok gondolkodását. Nyilvánvalóvá tette számukra, hogy a bálványimádás bűne már nem létezik. Egyúttal precedenst nyújtott arra, hogy minden katolikus nyugodtan imádhatja a démonokat és odaszentelheti magát a sátánnak, akit aztán erkölcstelen ocsmányságokkal és más bűnökkel imádhatnak. Azt, aki ebben a közegben nyíltan kimondja, hogy Bergoglio gesztusa, amelyet a varázsló felhívására tett, az a sátánnak való odaszentelődés, fanatikusnak, skizmatikusnak vagy szektásnak bélyegzik, aki nem tiszteli a Szentatyát. Ilyen erősen hat a csalás és a hazugság lelke Bergoglio és a tekintéllyel való visszaélése által.

A Dekalógusnak két fő része van. Az első három parancsolat az Istenhez való viszonyulásról, a többi parancsolat pedig a felebaráthoz való viszonyulásról szól. Bergoglio nyilvános bálványimádásával és a pogány odaszentelő szertartással felszámolta Istenhez fűződő viszonyát. A szodómia egyházi legalizálása, összekapcsolva ennek az égbekiáltó bűnnek a megáldásával, nemcsak a hatodik és a kilencedik parancsolatot számolta fel, hanem az összes többit is. Az erkölcstelenség összekapcsolódik a lelkiismeret elvesztésével. A lélek lelki sötétségbe kerül, és nem respektálja sem az erkölcsi alapelveket, sem Isten parancsolatait. Automatikusan aláveti magát saját egoizmusának és az öncsalásnak.

Az első parancsolat nemcsak az Istennel való viszonyt határozza meg, de arra is motivál, hogy az ember megküzdjön a bűnnel a bensőjében és maga körül is. Aki tisztában van a vertikálissal, azaz Isten fölötte álló tekintélyével, amely a lelkiismerettől függően felelőséggel bír, törekszik az igazságosságra, és képessé tesz a felebarát iránti önzetlen áldozatra. Az első parancsolat a többi parancsolat megtartásához szükséges igaz késztetést biztosítja. És ennek az ellenkezője is igaz, hogy az első parancsolat felszámolása és a szodómia bűnének a legalizálása az összes többi parancsolat felszámolásához vezet.

Bergoglio gyakorlatilag felszámolja a negyedik parancsolatot is. A szexuális nevelést szorgalmazza, amely ellentéte a helyes szülői nevelésnek. A fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatás rendszerében arra akarják rávenni a gyermekeket, hogy ún. erőszakért feljelentsék a saját szüleiket. Manapság így nevezik a keresztény nevelést. Bergoglio sosem szegült szembe a fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatás rendszerével. Éppen ellenkezőleg, a homoszexualitás szorgalmazásával automatikusan érvényre akarja juttatni a gyermekrabló fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatás rendszerét, amely a gyermekek örökbefogadását közvetíti a homoszexuálisoknak, akik közül sokan pedofilok.

Az ötödik parancsolat így szól: „Ne ölj!“. Bergoglio Mély Egyháza a Mély Államhoz kapcsolódik, amely az emberiség létszámának csökkentését, azaz tömeges kiirtását szorgalmazza. A népességcsökkentés egyik eszköze volt a kísérleti vakcinázás, amit Bergoglio már fanatikusan, terrort alkalmazva vitt véghez. Ennek következtében sokan meghaltak, és sokan súlyos következményeket szenvedtek el.

Bergoglio hasonlóan fanatikusan szorgalmazza az ún. klímaválság hazugságot, amely szintén a népességcsökkentés egyik eszköze. Ráadásul bűnös Laudate Deum exhortaciójában arra utasít, hogy nemzetek fölötti megfigyelő szervek létesüljenek, amely az egyes nemzeti kormányok előtt prioritást élveznek majd. Bergoglio ezzel propagálja és szorgalmazza a világterrort.

A hazug pápa nyilvánosan tünteti ki az abortuszt végrehajtókat, más részről pedig exkommunikálja azokat a papokat, akik a meg nem született életek védelmében folytatnak harcot.

A 6. és a 9. parancsolatot, amelyek az erkölcsöt érintik, Bergoglio a szodómia, azaz a legsúlyosabb bűn legalizációjával teszi semmissé,

A 7. és a 10. parancsolatot, nem a közönséges tolvajlás propagálásával teszi semmissé, hanem a szodómia legalizálásának a rendszerében elsősorban az ún. szociális szolgálatok általi gyermekrablásról van szó a gyermekek már említett homoszexuálisok által történő álörökbefogadása érdekében.

Azzal, hogy Bergoglio vehemensen támogatja Schwab Nagy Resetjét és Agenda 30-át, minden ember megrablását támogatja az éhínség és a népességcsökkentés céljából.

A 8. parancsolatot Bergoglio saját dokumentumaival teszi semmissé, amelyeket az általa bitorolt papi tekintéllyel ad ki. Ezek Krisztus evangéliumát és az egyház igaz tanítását kiforgató hamis bizonyságtételek. Ami pedig a világi kovid botrányt, a klímaválságot vagy gender ideológia és a transzszexualizmus transzhumanizmusba vezető csalását illeti, Bergoglio mindezekben hamisan tanúskodik az igazság és az ártatlanok ellen. Az ő hamis tanúbizonysága leplezte a pedofil és homoszexuális botrányokat is.

Bergoglio nyugodtan recitálja a Krédót, s egyúttal likvidálja az igazhitű tanítást, amit a Krédó képvisel. Az „Ad theologiam promovendam“dokumentumban bevezeti a paradigmák megváltoztatásának elvét. Szó szerint ezt mondja: „A teológiai reflexió változtatásra, a paradigmák megváltoztatására van elhívva.“ S végezetül egy új klauzulát vezet be ezekkel a szavakkal: „Minden, amiről ebben az apostoli levélben motu proprio döntöttem, elrendelem, hogy stabil és állandó érték maradjon, tekintet nélkül bármire, ami ennek ellentmondana.“ Hogy világos legyen – ennek ellentmond az egész Szentírás , az egész Hagyomány, amelyeket Bergoglio ezzel már felszámol.

Bergoglio az ő Fiducia supplicansával a katolikus egyházat New Age antiegyházzá, azaz a sátán zsinagógájává transzformálja. Felszámolja Isten Tízparancsolatát, és egyúttal a Keresztény Krédót is. Mindent úgy csinál, hogy a katolikusok ne tudatosítsák, a katolikus egyházon kívülre, átok alá húzta őket. Ez hullott rájuk passzivitásuk miatt. Ezért most minden katolikusnak, papnak és püspöknek fel kell ébrednie a valóságra. El kell szakadnia a hamis tanítástól, Bergoglio hamis álegyházától és a hamis prófétától, Bergogliótól, aki semmiképpen sem érvényes pápa. Jorge Bergoglio eretnek főpap egyáltalán nem Szentatya!

Hogy a katolikusok világossághoz és erőhöz jussanak a mentő lépés megtételéhez, el kell kezdeniük felépíteni Isten-kapcsolatukat. Ehhez legalább naponta egy órányi imádság szükséges. Az optimális időpont 20,00-tól 21,00 óráig tart. Imádság nélkül a katolikusok az ideigvaló és örök szabaduláshoz vezető lépést nem tudják megtenni, és lelkileg fokozatosan kivéreznek.

 

+ Illés

A Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                 + Timóteus

Püspök-titkárok

 

2024. 1. 16.

 

Kiegészítő cikk:

Hogyan reagáljanak a hívők, a papok és a püspökök adekvát módon a Fiducia Supplicansra?

https://vkpatriarhat.org/en/?p=24001 /english/

https://vkpatriarhat.org/fr/?p=17343 /french/

Letöltés: BKP: A Fiducia supplicans felszámolja a Dekalógust és a Krédót is. Az antiegyházzá transzformálás lezárult (2024. 1. 16. )