Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország tisztelt Bíborosai és Püspökei!

A Fiducia supplicans hittani deklaráció kiadása után a katolikus egyházban radikális törés állt be. Bergoglio szüntelen változtatásainak rendszerében azonban már sokan nem is figyelnek fel rá. Tulajdonképpen a Tízparancsolat lett kiiktatva és bálványimádó és szodomita antidekalógus által lett helyettesítve. Hasonló törésre Európában a Lisszaboni szerződés kihirdetésével került sor. Igazhitű püspökökként ti a Fiducia supplicans-szal természetesen nem érthettek egyet. Ha azonban passzívak maradtok, akkor de facto csendes beleegyezéseteket adjátok.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://ylosnousemus.wistia.com/medias/zn65y1658o
https://rumble.com/v4aizw0-v4-orszgok-pspkeinek.html
https://ugetube.com/watch/Lvj2Wq8K7zje224 https://youtu.be/5O4IV79rOV4
https://cos.tv/videos/play/50378682990892032
https://www.bitchute.com/channel/SRxpoiLNkFsk/

 

 

Az, amit az érvénytelen pápa, a nyilvánvaló eretnek Bergoglio képvisel, az már nem katolikus tanítás, de nem is katolikus egyház. Tehát ti, a V4 országok drága püspökei, most egzisztenciális döntés előtt álltok. Az első variáns, hogy a nyilvánvaló eretnektől és az ő tanától elkülönültök. A második variáns, hogy nem különültök el és meg fogjátok áldani a homoszexuális kapcsolatokat, ami által ipso facto latae sententiae exkommunikáció és Isten átka hullik rátok a Gal 1,8-9 alapján.

A harmadik variáns, hogy nem különültök el és nem fogjátok megáldani a szodómiát, akkor azonban hamarosan megfosztanak benneteket hivatalotoktól Ferenc ún. szentatya iránti engedetlenség miatt. I. vagy II. avagy III. Ferencnek.

Ján Babjak emeritus püspök prédikációjában rámutatott néhány alapvető tényre. Kijelentette, hogy a bíborosok, püspökök közül néhányan, sőt maga a pápa is elfordultak Isten változhatatlan igazságaitól és elveitől. Prognosztizálta, hogy fájdalmas elválás következik. Hangot adott azon meggyőződésének, hogy a püspökök többsége – valószínűleg mindenekelőtt a V4 országok püspökeire gondolt – hű marad a katolikus tanhoz.

Idézet Babjak érsek prédikációjából: „Állást kell foglalnom valami nagyon rosszal és veszélyessel kapcsolatban, ami az egyházban is fellelhető. Az, ami karácsony előtt a Vatikánban lejátszódott, annak ellenére, hogy a kongregáció 2021-ben – a Hittani Kongregáció – a pápa aláírásával azt a kijelentést tette, hogy nem lehet megáldani a homoszexuális párokat, mivel a bűnt nem lehet megáldani. Ám öt nappal karácsony előtt ugyanez a kongregáció megváltoztatta ezt.”

Amennyiben a pápa jóváhagyta ezt a kijelentést, amely világosan megerősíti az egyház tanítását és két év múlva ezzel ellentétes rendeletet ad ki, amellyel ráadásul egy nagyon súlyos bűnt legalizál, az annak a bizonyítéka, hogy ez az ember 1) nyilvánvaló eretnek, aki nem lehet az egyház feje és 2) hazudik a nyilvánosság előtt és csaló.

Idézet a prédikációból: „Mit is jelent ez? Azt, hogy már meg lehet áldani a bűnt? Kérdezem én: Merre halad az egyház?

Merre halad az egyház? New Age antiegyházzá való transzformációja által, amely december 18-án teljesedett be, Bergoglio vezetése alatt a pusztulásba halad. Aki Bergoglio jurisdikciója alatt marad továbbra is, az kénytelen elfogadni az ő antievangéliumát is.

Ezzel kivonja magát a Krisztussal való egység alól. Bergoglio tanítása, az már nem a katolikus egyház tanítása, és ez már nem katolikus egyház.

Ami a szodómia megáldását illeti, a kameruni püspökök 2023. december 21-én nyilatkozatot adtak ki, amelyben kijelentik: „Elfogadhatatlannak tartjuk az áldás bármilyen formáját, legyen az nyilvános vagy privát, amely tendenciát mutat arra, hogy elfogadja az „azonos nemű párokat” mint életállapotot.” (6. pont) Bárcsak ez a világos állásfoglalás motiváció lenne a V4 országok püspökei számára is.

Székely János magyar püspök pásztorlevele végén ezt írta: „A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntésével összhangban arra szólítom fel a papokat, hogy ne áldják meg az azonos nemű párokat…”

Az eretnek Fiducia supplicans pápai nyilatkozatra elutasítólag reagált a Lengyel Püspöki Konferencia is.

Továbbá az emeritus püspök azt is elmondta: Sajnos azt látjuk, hogy nemcsak ez a világ nem megy a jó úton, de be kell vallanunk, hogy az egyház is elhajlik Isten változhatatlan igazságaitól és elveitől, jobban mondva csupán egyesek az egyházban, laikusok, papok, püspökök, bíborosok, most pedig maga a pápa is.”

Valóban igaz, hogy az egyház elhajlik Isten változhatatlan igazságaitól és elveitől. Sajnos, ez már a II. vatikáni zsinattal elindult. A jelenlegi érvénytelen pápa tetőpontjára juttatja a II. vatikánum lelkületét. A rejtett metasztázisok teljes mértékben nyilvánvalóvá váltak a szodómia bűnének megáldása által. A megoldás bűnbánatot tartani, az igazságot igazságnak nevezni, az eretnekséget eretnekségnek, az eretneket pedig eretneknek. Az emeritus püspök fájdalmasan kimondta, hogy a hittől való elhajlást maga az ún. pápa is elkövette.

Idézet a prédikációból: „Felfoghatatlan, hiszen ez rengeteg káoszt és zűrzavart okoz. Főleg pedig az ördög húz hasznot némelyek hitbeli eleséséből. Ily módon, szerintem, az egyházat nagy szétválasztás, fájdalmas szétválasztás várja.”

Ez a fájdalmas szétválasztás, amiről az emeritus püspök beszél, a jelenlegi körülmények között december 18. után már elkerülhetetlen. Bergoglio ugyanis az antievangéliummal és a paradigmaváltás elvével, ahogy ezt nyíltan kifejezte in motu proprio (saját kezdeményezéséből) 2023. november 1-én, nyilvánvalóan elszakadt a katolikus tanítástól és a katolikus egyháztól. Ezt a paradigmaváltást már megvalósította a Fiducia supplicans ún. hittani deklarációval. Ha a katolikusok továbbra is szentatyjuknak fogják nevezni a nyilvánvaló eretneket, aki szodomita antievangéliumot hirdet, ráadásul odaszentelte magát Kanadában a sátánnak, akkor vele együtt tartanak a skizmában és a Krisztustól való aposztázisban. Ha nem fognak akarni tőle elválni, tömegesen az örök kárhozatba vezető széles útra húzza őket.

Másrészt viszont értelmetlen skizmának nevezni azt, amikor a katolikus püspök a maga egyházmegyéjével elkülönül az eretnek Bergogliotól amiatt, hogy egyáltalán megmentse a katolikus tanítást és Krisztus egyházában maradjon. Bergoglio nyilvánosan elárulta Krisztust és elhajlott a katolikus hit alapjától és az erkölcstől. Beállt a szodomita lázadásba és kiszakadt a Krisztus egyházából. Ő és az ő szektája a katolikusokat tömegesen át akarják húzni Krisztus elárulásának útjára, ami sajátjuk.

Idézet a prédikációból: „Azonban meg vagyok győződve, hogy a püspökök döntő többsége hű marad az egyház igaz tanításához és erre a hűségre fogják vezetni Isten hívő népét is.”

Mit jelent az egyház igaz tanításához való hűség? Korábban a tanhoz való hűség garanciája az igazhitű pápával való egység volt. Ma azonban ez éppen ellenkezőleg van. A pápai hivatalt egy nyilvánvaló eretnek bitorolja, Jorge Bergoglio, aki Krisztus földi helytartójának nevezteti magát, noha nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak és a szodomita antievangéliumot hirdeti.

Bárcsak az emeritus püspök az igazhitű tanhoz való hűségről szóló meggyőződése legalább Kelet-Európa országaiban megvalósulhatna, tehát a V4 országokban, azaz Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban! Ami Németországot, Belgiumot, Hollandiát, Ausztriát illeti, ott már kihalóban van a kereszténység az eretnekség és Isten parancsolatainak elutasítása miatt. A megmenekülésnek egyetlen feltétele van – a püspököknek, papoknak és a híveknek el kell válniuk az érvénytelen pápától.

Idézet a prédikációból: Már egyfajta nyílt titok, hogy igyekezet van egy univerzális egyház megszervezésére, amelybe majd bele lennének olvasztva az egyes egyházak. Ez képtelenség, máshogy nem lehet nevezni.”

Ez az univerzális egyház a New Age, a szabadkőművesek tervei alapján – egy kormány, egy pénznem és egy vallás – egy antiegyház. Ez az egy vallás azonban a pogánysághoz, tehát a démonok és az ördög tiszteletéhez való visszatérés. Bergoglio ennek az antikrisztusi vallásnak a kialakításához ma a katolikus egyház külső struktúráját használja. Már újjá alakította, eretnekké tette a tanítást és Krisztus Lelkét felcserélte az antikrisztus lelkével. Most már ő az és az ő szektája azt tarja szem előtt, hogy ez az aposztata rendszer fokozatosan meggyökerezzen. Az igazhitű püspökök és papok ki lesznek dobva, ha nem fogják akarni elfogadni az új tanítást, tehát ha nem fogják a szodómiát megáldani, esetleg ha nem lesznek hajlandóak odaszentelni magukat a sátánnak, ahogyan azt Bergoglio megtette Kanadában. A személyi változások után Bergoglio programja szerint már az antitízparancsolat és az antihitvallás lesz bevezetbe az ún. pasztorációs gyakorlatba.

Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország tisztelt Püspökei! Nektek ugyan nem állnak rendelkezésetekre olyan ideális körülmények, mint az afrikai püspököknek, ám mégis a jelenlegi kormány úgy Magyarországon mint Szlovákiában nem fog üldözni igaz állásfoglalásotok miatt. Lengyelországban még megvan az egészséges katolikus intelligencia, aki hajlandó harcba szállni a katolikus egyház megmentéséért és megújulásáért. Csehországban a püspökök többsége nem ért egyet Bergoglio aposztata programjával. Titeket, a V4 országok drága püspökeit inspirálhatnak a kameruni és a malawi püspökök, valamint Székely János magyar püspök levele. Nektek vagy közösen kellene pásztorlevelet írnotok, vagy mindegyikőtöknek a maga nemzete számára. Abban igaz módon mutassátok be a híveknek a helyzetet, ami 2023. december 18. után keletkezett.

A pásztorlevéllel felvilágosítást adtok a híveknek a két alapvető választási lehetőségről: az adott területen vagy ottmaradnak az érvénytelen pápa fennhatósága alatt, aki nyilvánosan elszakadt a katolikus tantól, vagy kiválnak Jorge Bergogliotól és az ő szektájától. A kiválás által először is megteremtitek az igazhitű pápa megválasztásának lehetőségét, ezzel pedig a megmenekülést a katolikus tan és a katolikus egyház számára. Az egyház megújulása alulról kell hogy jöjjön, minden egyes hívőtől és minden családtól. Az alap a közös imádság a családban, a legideálisabb 20 és 21 óra között.

Továbbá ebben a pásztorlevében fel kellene szólítanotok a papokat, hogy ne említsék többé a liturgiában az érvénytelen pápa nevét. Az eretnek Fiducia supplicans megjelenése óta ez Isten előtti szent kötelességetek.

A V4 országok drága Püspökei! Legyetek bátrak! Isten nem azért állított titeket ebbe a korba, hogy elessetek a hitben és hogy gyávák legyetek, hanem hogy hősök és a hit védelmezői legyetek.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Egyház pátriárkája

+ Metód                + Timóteus

püspök-titkárok

 

2024. 1. 16

 

Letöltés: BKP: Fiducia supplicans – hogyan kellene a V4 országok püspökeinek adekvát módon reagálniuk (2024. 1. 16)