Isten a szívemre helyezte, hogy osszam meg veletek az egyik álmomat amit pár napja, október 1-én, éjjel kaptam. Álmomban egy olyan földet mutatott az Úr, amin azokat a nagy tököket termesztik amit Halloweenkor szoktak kifaragni. Láttam, hogy egy férfiakból álló csoportosulás rítus táncot jár ezeken a földeken és Isten azt mutatta, hogy ezek varázslók csoportjai. Olyan mint amikor az indiánok a tűz körül rítus táncot jártak, különböző isteneket imádva. Ennek a szertartásnak az volt a fő célja, hogy a halál szellemét hívták ezekre a földekre, már akkor ráolvasták,és megátkozták a tököket mielőtt leszedték volna őket. Hirtelen nem értettem, hogy miért kaptam ezt az álmot és Isten szólt, hogy nemsokára jön a Halloween. Tudom, hogy ez egy figyelmeztetés, amit az Úr üzent, hogy ne vegyünk részt egy ilyen veszélyes rituáléban. Ilyenkor nagyon komoly okkult erők mozognak, mert ez az egyik fő ünnepük a sátánistáknak.
Egy jó szórakozásnak tartják az emberek hogy kifaragják a tököket a gyerekeikkel, beöltöztetik őket, ijesztő jelmezekbe, boszorkánynak, vámpírnak, csontváznak. Ez egy olyan szertartás, ahol azt hiszik, hogy a halott szeretteik lelkével kerülnek kapcsolatba, akik valójában démonok. Ilyenkor az emberek kinyitják a saját otthonuk ajtaját a félelem és a halál szellemének Azért is tartom fontosnak hogy ezt az üzenetet átadjam, mert Isten azt mutatta, hogy sok keresztény nincs ezzel tisztában. Ez az álom egy figyelmeztetés az Úrtól, hogy a gonosz ne tudjon megtéveszteni titeket. Ez nem csak egy játék, ez egy sátáni szertartás. Ne engedjétek a gyerekeiteket beöltözni, és ne vigyetek ilyen faragott tököket az otthonotokba!

Somogyi-Rozinay Tímea
2021. október 9.

Anton LaVey a sátán egyházának és a sátánista vallásnak az alapítója ezt mondta az egyik idezetében: “Boldog vagyok, hogy keresztény szülők hagyják, hogy a gyerekeik imádják az ördögöt legalább egy évben egyszer.”

Halloween eredete – kelta gyökerek
A leggyakrabban ősi kelta hagyományokra vezetik vissza halloween eredetét. A kelták évszázadokkal ezelőtt a mai Nagy-Britannia, Írország és észak Franciaország területén éltek. Sok istent imádtak, de közülük is kiemelkedően a kelta napistent, Samhaint, akit a kelta újév kezdetén, november 1-jén ünnepeltek. Ekkor ért véget a nap-szezon és kezdetét vette a sötétség és a hideg időszaka. A kelta hagyomány szerint ilyenkor Samhain a halál és sötétség istenének fogságába került.
A kelta hiedelem szerint október 31-én, az újév előestéjén a holtak összegyűlnek Samhain hívására és különféle állatok alakját öltötték fel. Más elgondolás alapján, mivel a holtak szelleme élő testekbe költözhetnek, ezért a szellemektől való félelem miatt az emberek különféle álruhát öltöttek, hogy megtévesszék a visszatérő holtakat.
Október végéig a kelták minden terményt begyűjtöttek. Október 31-én, miután a termést betakarították és elraktározták télre, megkezdődött az ünnepség. Ilyenkor a kelta papok a hegytetőn, a tölgyfák alatt gyűltek össze, tüzet gyújtottak és áldozatot (termény és állatáldozatot) mutattak be. Éjszaka a tűz körüli táncuk jelezte a nap-szezon végét és a tél, a hideg és a sötétség kezdetét. Ebből az “új tűzből” aztán minden családnak vittek, hogy melegen tarthassák otthonaikat.
Ezután megkezdődött a háromnapos fesztivál a napisten tiszteletére: az emberek állatfejekből készült kosztümökbe öltöztek.

https://gloria.tv/post/86HeN6FcQ7jyB3WAW7iCAbKyX