MÁRIA ÜZENETE – EZ A GYORSÍTÁS IDŐPONTJA, AMELY EGYRE NEHEZEBB LESZ Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2023. június 3.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy behajlítjátok a térdeteket. Gyermekeim, ez a megpróbáltatások ideje, amely egyre nehezebbé válik, de imát kérek tőletek, ami a legjobb gyógyszer a lelketeknek. Gyermekeim, imádkozzatok, hogy a Szentlélek leszálljon rátok, hogy minden sebet begyógyítson, kérjétek a megbocsátás és a testvérek közötti szeretet kegyelmét. A Jézushoz vezető út a legnehezebb, de igaz és őszinte hittel a legveszélyesebb buktatókat is legyőzheted. Legyen élő hited és tégy tanúságot Jézus szeretetéről, én mindig veled leszek, ne félj. Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen. Sok kegyelem árad ma rád.

"A természet fellázad a Föld ellen. Nem látod, mi történik?" Mária üzenete. Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország), 2023. június 9.

Gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és köszönöm, hogy meghallgattátok szívetekben hívásomat. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok sokat, vigasztaljátok vérző Szívemet és Jézus Szentséges Szívét. Gyerekek, a természet is lázad a föld ellen, nem látjátok mi történik? A nagy bűn okozza, ami a világban van, nincs többé béke és harmónia. Gyermekeim, legyetek világosság a világnak és a testvéreiteknek, és imádkozzatok jóvátételért. Szeretett gyermekeim, a bezárt szívek miatt Jézusom már nincs jelen a családokban, sok felszentelt [pap és ember] szívében, sőt gyakran [sőt] az [egész] Egyházakban sem. Sürgős átalakítást kérek. Most anyai áldásomat hagyom rátok: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.