2023. március 5., vasárnap

ÜZENET, AMELYET URUNK ÉS ÚRNŐNK ADOTT ISTEN SZERETETÉNEK FÉNYES CSILLAGÁNAK ÉS ÚRNŐNK TŰZLILIOMNAK A BETLEHEMI KÁPOLNÁBAN, KANADA 2023. MÁRCIUS 4-ÉN

 

ISTEN SZERETETÉNEK FÉNYES CSILLAGA: A második évtized óta az elöl lévő feszület hófehérré változott, és az ég felé nőtt. A mennyezet és minden eltűnt, és én csak a fehér keresztet látom, hatalmas magasan az égbe. És a kereszt közepén lévő ajtó kinyílik. És látom, hogy az arkangyalok jönnek át, Szent Mihály, Szent Gábriel és Szent Rafael. Kilenc arkangyal jön előre, és elfoglalják a helyüket a kápolna körül. Mindannyiuk kezében kard van, és olyan dolgok, amelyekkel háborút vívnak. Mindannyian magasra emelik a kardjukat az égbe. Szent Mihály azt mondja: "aki Istenhez hasonló". Sok angyal jön ma este, egyszerűen gyönyörűek, mindenki lila vagy lila színben van. Néhány angyalnak csak szíj van, mások pedig mályva és lila színekben vannak. Az angyalok után elsőként Szent Pétert látom, valamint a tizenkét apostolt. Beköltöztek a kápolnába, és átmentek a bal oldalra, és olyan félkört alkotnak elöl. Az apostolok mögött látom Szent Józsefet, látom Szent Károlyt, Pio atyát és sok-sok szentet, akik ma este jönnek. A szentek is elfoglalják a helyüket, lila és bíbor színben vannak, vagy bíbor színű szíjat viselnek. Ez nagyon ünnepélyes. Miután a szentek elfoglalták helyüket a kápolna és az itteni ingatlanok körül.

 

Most látom Jézust és Máriát. Együtt jönnek a kereszt nyílásán keresztül. Jézus pontosan úgy néz ki, mint a Szent Szív szobor, kivéve, hogy az Ő piros ruhája lila színű, egy igazi sötét lila. Az Istenanya, az Ő Szeplőtelen Szíve is látható, és a Szent Szív is látható. És az Anyának ma este nem kék a ruhája, hanem olyan halvány lila. Olyan szeretetet érezhettek, amely a Mi Urunkból és a Szűzanyából árad, hogy úgy tűnik, mintha magába szívna benneteket a Szívükbe. A Szűzanya és a Szűzanya éppen a tabernákulum felett vannak, és nézik az összes jelenlévőt, és a Szűzanya felemeli a kezét.

Urunk: "Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Üdvözöllek benneteket Szeretetem Fényes Csillaga. Én és Édesanyám azért jöttünk a juharlevél e földjére, hogy megkérjük gyermekeinket, térjenek vissza Istenükhöz. Ó gyermekeim, sok éven át élveztétek Isten kegyelmeit, és mégis elfordultatok Istentől, és olyan útra léptetek, amely Tőlem elvezet benneteket. Ó gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy gondoljátok át döntéseteket, mert elfogadtátok azokat, akik félretették Istenetek parancsolatait, és saját vágyaikkal helyettesítették azokat."

"Elárulták Istenüket a pénzért és a hatalomért. Ó, gyermekeim, megostoroztátok Istenetek Szívét, összetörtétek Édesanyátok Szívét, mert Ő sok éven keresztül könyörgött nektek, hogy forduljatok vissza, különben sok dolog fog kibontakozni. Gyermekeim, ti bőséget élveztetek, de most megmondom nektek, hogy a pajtátok üres lesz. Élveztétek a jó dolgokat, amelyeket felajánlottam nektek, de ti a világ dolgaihoz fordultatok. Az ördög álomba csábított benneteket gyermekeim, hogy észre se vegyétek, hogy a prófécia beteljesedése a szemetek előtt bontakozik ki. Elcseréltétek Isteneteket e világ örömeire, olyan örömökre, amelyek csak rövid ideig tartanak, és az örökkévalóságotokat adjátok fel ezért a néhány pillanatért. Ó, gyermekeim, kérlek benneteket, kérlek, fontoljátok meg, hogy mit tesztek, és figyeljetek Istenetek szavaira. Mert még ebben a késői órában is sok mindent meg lehet menteni. Gyermekeim, a földetek meg fog remegni, és sok katasztrófa fog rátok szakadni. Anyáitok könnyeket fognak sírni fiaik és lányaik miatt, akiktől azt fogják kérni, hogy adják életüket. Ó, gyermekeim, e végidők mártírjain keresztül fog Egyházam feltámadni hamvaiból. Jaj, jaj, jaj, jaj annak a nemzedéknek, amely nem fordul vissza Istenéhez."

"Arra kérem a sas földjét, hogy térdre ereszkedjetek és imádkozzatok Istenetekhez kegyelemért. Mert most készülnek a tervek a ti inváziótokra. Gyermekeim, ti elfogadtátok az abortuszt, elfogadtatok mindenféle gonoszságot, és az Atya azt mondta, hogy nem fogja ezt tovább tűrni. Sok minden fog történni veletek, a szenvedés térdre kényszerít benneteket, és könnyeitek hullanak majd, sokan, és kérni fogják Istentől az Ő kegyelmét, amikor már túl késő lesz. Én mindenkor kegyelmet ajánlok azoknak, akiknek megtört szívük van. Ó, gyermekeim, de sokatoknak nem lesz lehetősége arra, hogy Istentől irgalmat kérjetek. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok New Yorkért, mert sok katasztrófa fog lezúdulni erre a városra, akik bűnös módon élnek. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok Kaliforniáért, mert sokan azt hiszik, hogy a próféciák nem váltak valóra, de biztosítalak benneteket, hogy közeleg az idő, amikor ez az ország meg fog fizetni a bűneiért.".

"Arra kérem gyermekeimet szerte a világon, hogy használják fel a böjti időszak hátralévő részét arra, hogy imádkozzanak az ebben az évben meghalni készülő lelkek üdvéért. Igen, gyermekeim, sokan lesznek, akiket Istenük elé hívnak, de nincsenek felkészülve. Szeretetetekben és szeretetben arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok ezekért a lelkekért, hogy ne vesszenek el örökre számunkra. Jézus most itt minden egyes emberre ránéz, érezni lehet, hogy ilyen szeretet sugárzik belőle."

"Megáldalak benneteket gyermekeim és legyetek békében. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

 

FÉNYES CSILLAG: Az Édesanya most egy kicsit előrébb lépett, miközben Urunk az emberiségre hamarosan lesújtó katasztrófákról beszélt. Anya lehajtotta a Fejét, és könnyek gördültek csak le Anya arcán. Szíve annyira szomorú, mert az emberiség nem fog visszafordulni Istenéhez. Anya felemeli a Kezét.

SZŰZANYÁNK: "Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Üdvözöllek téged Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és köszönöm fiatalságodat. Ma nem fogok sok mindenre kitérni, mert Fiam megadta nektek az utasításaitokat. Arra kérlek benneteket, gyermekeim, hogy bölcsen használjátok ezt a nagyböjtöt, imádkozzatok, vezekeljetek és böjtöljetek a lelkek üdvösségéért, mert sokan fognak meghalni ebben az évben. Nem tudom megmenteni minden gyermekemet, de a ti segítségetekkel sokakat megmenthetek, szeretlek benneteket gyermekeim, és Szívem megszakad, mert gyermekeim nem hajlandók visszafordulni Istenükhöz. Ó gyermekeim, mondjatok le ennek az életnek az örömeiről és tegyetek jóvátételt most, amíg még van időtök. Életetek csak rövid az örökkévalósághoz képest. Kérlek, gyermekeim, hallgassatok Anyátok szavaira. Gyermekeim, sok dolog fog kibontakozni, de Én és Fiam mindezeken keresztül mellettetek leszünk. Legyetek békében, mert Isten terve ki fog bontakozni, semmilyen hatalom a földön vagy a föld alatt nem fogja megállítani Atyám tervét. Szeretlek benneteket, gyermekeim, és nagyon köszönöm nektek a ti fiatalságotokat. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

 

FÉNYES CSILLAG: Az Anya most végigment a kápolnán, és megcsókol minden itt lévő személyt, és mindenkinek a homlokán megteszi a kereszt jelét. És a Szűzanya azt mondja, hogy az imák végéig marad.

TŰZLILIOM: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Amint ma elkezdődtek az imák, ebben a völgyben találtam magam, amelyet dombok vesznek körül, egy sziklán ülve, és akkor láttam, hogy mindazok, akik ma itt jelen vannak, szintén ott vannak. Ez egy nagyon szép hely, a Mennyország egy része, azt hiszem, az Új Korszak. Oda vittek minket ma, hogy megtisztuljunk és megerősödjünk, hogy jobban felkészüljünk az előttünk álló napokra és megpróbáltatásokra. A családjaink is ott voltak a távolból, az imáink miatt.

A Szűzanya most beszél:

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Köszöntelek benneteket, gyermekeim, akik itt jelen vagytok és szerte a világon, ezek a napok komolyak, gyermekeim, de sok mindenre számíthattok az előttetek álló célban, ami Jézus Második Eljövetele és a Szent Új Korszak. Az angyalok rózsaszirmokat szórtak azokra, akik elfogadják ezeket az üzeneteket, és azok számára, akik azt hiszik, hogy csak az egyház által jóváhagyott üzeneteket lehet elfogadni, rózsaszirmokat szórtak (is), amelyek kegyelmek, hogy elhiggyék, hogy ma és minden nap sok helyen eljövünk az egész világon, hogy visszahozzuk gyermekeinket. Az itt lévő családok gyermekeitek ma itt vannak veletek. Ezeket a rózsaszirmokat rájuk is rátettük, de minden az ő szabad akaratuk szerint fog történni. Imádkozzatok továbbra is a családjaitokért. Imádkozzatok továbbra is mindazokért, akikért imádkoznunk kell, különösen azokért, akik felkészületlenül halnak meg a halálra. Imádkozzatok, hogy meglássák a fényt, mielőtt meghalnak. Minden alkalommal, amikor imádkoztok, és ezek a kegyelmek eljutnak ezekhez a haldokló lelkekhez, higgyetek nekem, gyermekeim, imáitok erősek. Még ha nem is tudtok mindig a legjobb módon elmélkedni, minden ima jó és szent. Megáldalak benneteket gyermekeim a folyamatos kitartásotokért és a szeretetért, amelyet terjesztetek a világban és azokban, akikkel találkoztok. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése