2023. február 12., vasárnap

Fr. Michel: A nukleáris rakétákat Isten keze fogja megállítani, miközben az Egyesült Államok az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérét imádkozik

FR. MICHEL RODRÍGUE: Kedves Isten népe, jelenleg egy próbán megyünk keresztül, ebben a hónapban kezdődik a nagy tisztító tevékenység. Készüljetek fel a sátán legyőzésére és népünk védelmére a rózsafüzér imádkozásával.

Győződjetek meg róla, hogy elvégeztétek az általános gyónást a katolikus papnál, hogy megerősítsétek, hogy a kegyelem állapotában vagytok. Elkezdődik a lelki konfliktus. Tartsátok észben ezeket a nagy szavakat, nagy dolgok fognak történni február végén, amikor a Szent Család hónapja véget ér. Lesz halál. Jézus ezt nemrég mutatta be nekem, a szobámban voltam, és amikor leültem, lefekvéshez készülődve, láttam, hogy egy fekete Cavalier jön. Ez a halált jelenti. Hallottam, hogy az embereknek egy nagy robbanást kell majd elszenvedniük, ami sok embert fog megölni, ami azt jelenti, hogy ez egy robbanás lehet, amit vagy vulkánkitörés vagy emberi behatás okozhat.

Aztán lesz egy nagy felkelés, forradalmat fogtok látni az utcáitokon. Az emberek nyíltan harcolni fognak egymás ellen. A kormánynak nem lesz más választása, minthogy statáriumot vezessen be. Ugyanabban az időben, amikor a statárium elkezdődik, a konfliktus is elkezdődik, majd egy globális háború következik. Az ördög az egész emberiség elleni hadjárata részeként globális nukleáris konfliktust, a harmadik világháborút fog kirobbantani.

Ahogyan az angyalok 1/3-át kiűzték a mennyből és a pokolba küldték. Az ördög az emberiség 1/3-át fogja megölni ebben a konfliktusban, valamint betegségek és katasztrófák révén. Az utálatosságai miatt az Egyesült Államok hét nukleáris rakétával lesz támadható - mivel Amerika az Isteni Irgalmasság káptalanját imádkozza - sok nukleáris fegyvert Isten keze el fog téríteni. Ezt mondta nekem az Örökkévaló Atya, és tisztában vagyok vele, hogy két dél-ázsiai és kelet-ázsiai ország lesz a kiindulópontja a konfliktusnak, amely az Amerikai Egyesült Államokkal való szembekerüléshez vezet. Egyesülni fognak. Az idők sürgetnek, a nyomorúság közeleg, és hamarosan eljön. Válságot élünk át.

Amikor megkaptam a [szó nem világos] az Atyától. Utasított, hogy gyorsan építtessem meg, mert ez több látogató papnak fog menedékül szolgálni. Sok mindent fogtok látni, amit az ördög tervezett. Az emberek politikai okokból konfliktusba fognak keveredni egymással. Az igazságtalan törvények a keresztények üldözéséhez fognak vezetni, ami már elkezdődött egyéni sértésekkel és szemrehányásokkal. Az üldözés ezután a polgári hatalom alá fog kerülni, mivel nem fogjátok tudni jó lelkiismerettel betartani ezeket a szabályokat.

Ekkor fog megszólalni a Figyelmeztetés. Észrevettem, a Hold, a Nap és a csillagok nem lesznek láthatók. Minden sötét lesz. Jézus jele hirtelen fel fog tűnni az égen, megvilágítva mind az eget, mind az egész bolygót. Keresztre feszítik majd, de nem kínok között, hanem dicsőségben. Látni fogjuk az Atya, az igaz Isten arcát, aki mögüle halvány fényben fog előbukkanni. Elmondhatom nektek, hogy ez nem lesz valami. A szeretet és irgalom fényes sugarai fognak uralkodni az egész földön Jézus Keze, Lába és Oldala sebeiből, és minden megszűnik. Meg fog szűnni, ha egy repülőgépen vagytok. Ne féljetek, ha egy jármű utasai vagytok, akkor is meg fog szűnni. Megkérdezhetitek, hogyan lehetséges ez? Kijelentem, hogy Isten az Isten. Ő a Mindenható Atya, a világegyetem építésze. Elhiszitek, hogy Isten képes megtartani a dolgokat, ha Michel atyát porszemként helyezte ki a világegyetembe? Gondolja, hogy zavarja őt az önök szerény repülőgépe? Nem. Isten ezt kinyilatkoztatta nekem, de kinyilatkoztatta másoknak is, mint például Szent Páternek Garabandalban.

Minden megoldódik majd a maga idejében, és minden ember lelkiismeretét megvilágítja majd a Szentlélek Lángja. Minden szívet át fognak szúrni a Jézus sebeiből származó szívszúró sugarak. És úgy fogjuk magunkat érzékelni, mintha tükörben állnánk magunk előtt. Lelkünk feltárul előttünk. Azzal együtt, hogy mennyire felbecsülhetetlenek az Atya számára, és milyen szörnyű minden egyes ember - világossá válik számunkra. Jézus Krisztus feltámadása óta ez lesz az egyik legjelentősebb jel, amit valaha is adtak a világnak.

Az emberiség a lelkiismeret megvilágosodása után egy kivételes ajándékot kap, egy nagyjából hat és fél hétig tartó bűnbánati időszakot, amely alatt az ördög semmit sem fog tudni tenni. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek teljes önállósága lesz, hogy eldöntse, követi-e az Urat vagy elutasítja.

Február végén egy széles körben elterjedt illúzió történt. Szakértőink megvizsgálták ezt, és felfedezték, hogy ugyanabban a pillanatban történt, amikor a Nap egy napkitörést szabadított a kozmoszra. Ez olyan erős volt, hogy mindenkit befolyásolt a Földön, és globális téveszmét hozott létre mindenki agyában.

A nyári időszak egy olyan időablakot nyit meg, ahol jól fel tudunk majd készülni a közelgő próbára, hogy Jézussal együtt legyünk a kereszten. Nem láthatjuk a dicsőséges Keresztet anélkül, hogy ne találkoznánk a Kereszttel Jézussal. Ha még nem tettétek meg, most, még ősz előtt szenteljétek otthonotokat vagy lakásotokat az Örök Atyának Jézus és Mária Szentséges Szívén keresztül. Meg kell tenned az általános gyónást. békét, erőt és biztonságot találsz a Szent Rózsafüzér, Szent Mihály arkangyal és őrangyalaid imáiban. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése