2022. szeptember 3-15-én az aposztata pápa részt vesz a pogány vezetőkkel tartott kongreszuson.

„…leborultak a bálványszobor előtt, felcserélték dicsőséges Istenüket nüvényevő bika képmásával. Megfeledkeztek szabadító Istenükről.“(Zsolt 106,19-21) Nemcsak akkor, hanem ma is a hierarchia legfelsőbb szintjén állók, élükön Bergoglio álpápával, pogány bálványoknak hódolnak. Az ún. ökológiai konverziót szorgalmazzák, ami lényegét tekintve a helyi démonok felé fordulás és a velük való egyesülés. Balga módon felcserélik dicsőségüket, ami Isten Fiában, Jézus Krisztusban van, a pogány bálványok hasonlóságára, mint amilyen Pachamama démon is. Mai napig Bolíviában és Dél-Amerika más országaiban is áldozatokkal tisztelik Pachamama démont, például a házépítésnél. Ha kis házról van szó, Pachamama megelégszik a láma kicsinyével, ha azonban nagy házról van szó, a sámán kábító itallal itatja meg vagy a tapasztalatlan idegent, vagy más emberi áldozatot, és aztán élve betemetik az alapba. Ugyanez a gyakorlat Tibetben is, amikor a buddhista szerzetesek a kolostorukat építik.

 

Bergoglio személyesen vett részt a Pachamama rituálén. Aposztatikus gesztusa Isten haragját vonta a katolikus egyházra. Ennek következménye nemcsak a katolikusok vaksága, hanem a katolikus templomok bezárása is és az mRNS vakcinálással egybekötött ún. covid-pandémia kihirdetése. A kísérleti vakcina alapját a meg nem született élő gyermekekből a megölése előtt kitépett szövet alkotja. A halál démonának áldoznak ezzel. Az Úr panaszkodik: Feláldozták fiaikat és leányaikat a szellemeknek, ártatlan vért ontottak…“ (Zsolt 106,37-38)

A genetikai kód módosítása a vakcina által egyrészt megnyomorítja az embert, másrészt Isten, a Teremtő elleni bűnről van szó. A vakcinálás célja a csippelés, amitől a Biblia a kénköves tüzes tó kilátásba helyezésével óva int. A vakcinálás legfőbb propagátora Bergoglio álpápa. A valódi szaktekintélyek ellenében , akik óva intenek ez ellen a veszélyes genetikai szérum ellen, ő szemtelenül azt állítja, hogy az mRNS vakcinával való oltás a „szeretet cselekedete“, állítólag „ezt meg kell tenni“ és állítólag „mindenkinek biztosítani kell a vakcinát“. A Vatikán minden alkalmazottját kényszerítette, hogy elfogadják ezt a kísérleti genetikai szérumot. Ez a Szentszék aposztázisának nyilvános gesztusa. Három gárdista inkább elhagyta a Vatikánt.

Őrültség, hogy az izraeliták felcserélték Istenben való dicsőségüket a növényevő hasonlatosságára! Ugyanezt teszi Bergoglio, az aposztata pápa, és eközben joggal hivatkozik a II. Vaticanumra.

A 28-29 versben ki van hangsúlyozva, hogy a bálványimádásért csapás jár. Ez a törvényszerűség ma is érvényes.

Bergoglio közvetlenül jelen volt a bálvány rituálékon Kanadában. A sámán a pogány rituálé során a Teremtő (Róm 1) helyett a teremtést tisztelte. A tűz, víz és a föld, valamint az élőlények, főleg a rovarok pogány istenítése folyt. A sámán fölszólította a jelenlevőket, hogy lépjenek be a szellemek rituális körébe, s így a szellemek állítólag velük lesznek. Annak jeléül, hogy befogadják a szellemeket, a kezüket a szivükre kellett helyezni. Bergoglio ezt engedelmesen meg is tette. Eközben a sámán füstölőt égetett és vadpulyka csontot fújt, amelyet az ördög megidézésére használ. A sámán a négy égtáj felé fordult és hívta a démonokat. De alapető különbség van eközött a rituálé között és a sok pap által a négy égtáj felé fordulva a Szentháromság Isten nevében mondott áldás között, amit a papok naponta 21,00 órakor mondanak. Hasonlóan Ezékielnek is megparancsolja az Úr, hogy prófétáljon a négy égtáj felé azért, hogy a száraz csontok, azaz a lelkileg halott hívők megelevenedjenek a Szentlélek által. (Ez 37,1-9)

Ferenc álpápa Pachamama trónra emelése után és a sátánnak való sámán általi odaszentelődését követően Kanadában, készül az ún. apostoli útra a szinkretista kongresszusra Kazahsztánba, amelyen részt vesznek a pogány buddhista, hinduista, animista vezetők. Az ő ún. apostoli útjai nem az egyház megújulását szolgálják, sem pedig a pogányok evangelizálását, hanem a katolikus egyház fokozatos átvezetését az egyetlen világegyházba, a New Age antiegyházba. Ez a Teremtő Isten és a Megváltó Jézus  helyett a démonokat tiszteli, Bergoglio kongresszusi részvételével a közvélemény felé azt a hamis üzenetet akarja sugallni, mintha a démonokat tisztelő pogány kultuszok és a katolikus egyház egyenrangú üdvösségre vivő út lenne. Ez egy nagy csalás és egyúttal az első parancsolat elleni bűn. Sőt a tájékozatlan hívők megtévesztése azzal a céllal, hogy akceptálják az alapvető keresztény paradigmák öngyilkos módosítását. Lényegében nyílt Krisztus tagadásról és az evangélium nyílt tagadásáról van szó. „Aki engem megtagad az emberek előtt, én is megtagadom azt az én mennyei Atyám előtt.“

Bergoglio szinodalitásról szóló zsinata programjának célja a katolikus erkölcs megváltoztatása és az üdvözítő hit és Isten törvényeinek és parancsolatainak felszámolása, amelyek üdvösségünk zálogai. Aki ma a katolikus egyházban üdvözülni akar, radikálisan el kell hogy különüljön Bergoglio szektájának lelkétől, amely bitorolja az egyházat. Aki aláveti magát neki, részese Bergoglio összes gaztettének. Említsük meg Szent Ignác vértanú kijelentését: „Ha valaki gonosz tanításokkal bomlasztja Isten egyházát, amelyért Jézus Krisztust megfeszítették, az ilyen ember, mint beszennyezett az olthatatlan tűzre megy, ahogy az is, aki őt hallgatja.“

 

+ Illés

A Bizánci Katolikus Patriarchátus pátrárkája

+ Metód            + Timóteus

Püspök-titkárok

 

2022. 08. 16

 

Letöltés: BKP: Az aposztata Ferenc pápa Kazahsztánba megy A New Age antiegyházba való átmenet következő lépése (2022. 08. 16)