A Bizánci Katolikus Patriarchátus az egyház jelenben zajló aposztázisának idején pusztába kiáltó szó. Ezennel apostoli és prófétai tekintélyünknél fogva, a Szentháromság Isten nevében a katolikus Joe Bidenre, az USA jelenlegi elnökére kinyilvánítjuk Isten anathémáját, tehát a Krisztus titokzatos testéből való kiközösítést és ezzel a katolikus egyházból való kizárást. Az az ok, ami miatt saját magát kizárta az az, hogy nyilvánosan szorgalmazza a meg nem született gyermekek tömeges meggyilkolását – az abortuszt – és ugyanakkor szorgalmazza a kötelező kísérleti vakcinázást, ami viszont kárt tesz az emberi genómban. Az ún. vakcina a csippelési folyamat része, tehát az ember szabad akarattól való fokozatos megfosztása azzal a céllal, hogy biorobottá változzék. A Biblia óv ettől a tüzes tóba vettetés büntetésének kilátásba helyezésével (Jel 19,20). Ráadásul az ún. vakcina, valójában azonban genetikai szérum, az emberiség létszámának csökkentését, tehát kiirtását szolgáló program része. Óriási bűntett tehát az amerikai gyermekeket a vakcinációs kockázat vállalására kényszeríteni. Ezek miatt az Isten parancsolatai ellen, valamint az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények miatt az érintett Joe Biden kizárta magát az egyházból. Amennyiben szent liturgián szeretné az Úr testét venni, a Biblia figyelmeztetése vonatkozik rá: „Mert a ki méltatlanul eszik és iszik, ítéletet eszik és iszik magának.” (1Kor 11,29)

 

Amennyiben az érintett elutasítja a nyilvános bűnbánatot és meghal, a lelke örökre pokolra vettetik. Ebbe az Istentől való elvettetés állapotába az érintett maga magát hozta, ezért senki nem veheti le róla Isten anathémáját, azaz átkát, sem a jelenlegi hamis pápa, sem az USA egész püspöki konferenciája, de még maga Isten sem. Ő ugyanis tiszteletben tartja az ember szabad akaratát. Az anathéma alól csak az illető saját maga mentheti fel magát, mégpedig nyilvános bűnbánat tartása által.

Az anathéma kinyilvánítása a megmenekülés utolsó eszköze annak érdekében, hogy az illető tudatosítsa veszélyes lelki állapotát. Ráadásul tanulság sok tájékozatlan katolikus számára is, akiket már elnyelt ennek a világnak a lelke és az egyházon belüli eretnekség, hogy képesek legyenek megkülönböztetni az orthodoxiát a tévtanításoktól, az erkölcsöt az antierkölcstől, az örök mennyet az örök pokoltól.

Bárcsak a Szűzanya kikönyörögné az USA elnöke, Joe Biden számára az igaz és nyilvános bűnbánatot, ezzel pedig az ő megmenekülését a pokolra vettetéstől!

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód           + Timóteus

püspök-titkárok

 

2022. 2. 21.

 

Letöltés: BKP: Az USA elnökének, J. Bidennek a kiközösítése a meg nem született gyermekek meggyilkolása és a kísérleti mRNS vakcina szorgalmazása miatt (2022. 2. 21.)

 

https://vkpatriarhat.org/hu/j-bidennek-a-kikozositese/