2022. január 12., szerda

Hivatalos: Google, Soros és Gates fizetik a Vatikánhoz kapcsolódó médiát

Olyan oligarchák, mint a Google, Soros és Bill Gates finanszírozzák a Bergoglió  médiát, amely a koronavírus elleni oltásokat dicsőíti, és elhallgattatja az oltáskritikusokat - mutatott rá a ChurchMilitant.com (január 8.).

A még szabad katolikus újságírókat az úgynevezett CatholicFactChecking.com vette célba. Ennek élén az Aleteia.org van, amely a 2011-ben Jesús Colina (képünkön) által alapított, Francis-párti Media-Participations.com kiadó tulajdonában van. Az Aleteia a Vatikán Kommunikációs Főosztályának és az Új Evangelizáció Pápai Tanácsának hivatalos támogatója. Az Aleteia már 2013-ban "partnerséget" kötött a Google-lal.

A CatholicFactChecking.com egyike annak a tizenegy projektnek, amelyek összesen 3 millió dollárt kaptak a Google-től egy olyan költségvetési címen keresztül, amelyet félrevezető módon "Covid-19 Vaccine Counter-Misinformation Open Fund"-nak (Koronavírus elleni vakcinákkal kapcsolatos félrevezetések elleni alapítvány) neveznek.

Ahhoz, hogy jogosult legyen a Google pénzére, a CatholicFactChecking.com a spanyol "Instituto de Salud Global"-tól kért tanácsokat, amely 57 millió dollárt kapott a Gates Alapítványtól és 150 000 dollárt Soros Györgytől.

https://gloria.tv/post/ajFZE2MbN3yr3TeHZ6xqawiz9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése