A Föld bolygó egész területén titkos társaságok gonosz hálózata gyerekeket árusít, kannibál rituálékat végez, és ősi héber és sumér misztikus könyveket, úgynevezett GRIMOIRES-eket használ démonok megidézésére.

Sok paktumot vérrel írnak alá ezekkel a démonokkal...

A sátánisták "Öregeknek" hívják őket...

 

A KABBALAH-ban ezeket a démonokat "Quilipoth"-ként írják le, amelyek " hüvelyek" vagy "héjak"...

A kabbalisták szerint a démonok mutáns hibák a teremtés idejéből, amelyek kísértik az emberek otthonát, sőt képesek megszállni és átvenni az emberi testet...

 

 

Mind a 72 démon kisebb démonok légióit irányítja - és mindegyiknek van egy bizonyos hajlama arra, hogy fejfájást, kimerültséget, fáradtságot, torkosságot, zavart, megfázást és influenzát, rákot és más legyengítő betegségeket okozzon.

Az ALL OF THEM WITCHES TV-sorozat a KURVÁK ELADÁSÁNAK ősi iparágát vizsgálja - Kezdje el nézni most - regisztráljon itt https://gumroad.com/l/zzBZy

Emberek millióit szállták meg vagy szállták meg részben ezek a démonok, akik gyengeség idején, vagy kábítószer-fogyasztás során, vagy amikor az ember megnyit egy portált, például amikor ouija-táblával kísérletezik, belépnek az emberi testbe.

E démonok közül a legkárosabbakat és legősibbeket BUKOTT ANGYALOK-nak nevezik, akik a pokolban laknak.

Az okkultisták, mint Madame Blavatsky és Aleister Crowley, ősi szövegeket fordítottak le, és ezeket a Bukott Angyalokat sokféle néven nevezték...

Helena Blavatsky - akinek a nagybátyja a Tökéletlenek Rendjének [az Adam Weishaupt és Altenburg herceg által vezetett bajor Illuminátusok egyik elágazása] prominens tagja volt - "TITKOS MESTEREK"-ként írta le őket, Crowley pedig, aki szabadkőműves és fekete mágus volt, egy LAM.... nevű, szürke idegenre hasonlító entitást csatornázott.

És ez csak az ENIGMA CHANNEL "FALLEN ANGELS" TV sorozatának egyik epizódjának kezdete...

 

Jerikó az eddig feltárt legrégebbi ismert város. Gyermekeket és csecsemőket temettek élve az alapfalakba. Deformált emberi koponyákat találtak, amelyeket szándékosan vakoltak be a szemgödrökbe helyezett tengeri kagylókkal. Az Enigma Channel FALLEN ANGELS című tv-sorozata azt vizsgálja, hogyan idézték meg a szellemeket, hogy ezeken a koponyákon keresztül szólaljanak meg.


https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/lucifer-es-a-bukott-angyalok-regeszeti-bizonyitekai