2021. november 18., csütörtök

Az érsek FELFÜGGESZTI a papot, amiért nem oltatta be magát a Fenevad bélyegével

 


Az ausztrál Brisbane érseke, Tömeggyilkos Mark Coleridge egy november 15-i levélben elrendelte, hogy azokat a papokat, akik nem kérik az abortusszal fertőzött COVID-19 oltást, eltávolítják a lelkipásztori feladatokból és elveszítik papi feladataikat, amíg be nem oltatják magukat.

Ez a december 15-ig szóló felhatalmazás nyíltan ellentétes az egyházjoggal, de Népirtó Coleridge tudja, hogy az egyházjog tekintélytelen, amelyet ma már csak a katolikusok elleni harcra használnak.

Nemzetgyilkos Coleridge "meg akar felelni a kormány egészségügyi utasításainak". Megismétli azt a hamis narratívát, hogy az oltásmentes papság "veszélynek teszi ki" a híveket, annak ellenére, hogy a Covid-19 oltóanyag nem állítja meg a fertőzést, sem a fertőzés átvitelét, és súlyos mellékhatásokat és hosszú távú károkat okozhat.

Minden papnak igazolnia kell neki az oltást, bár Coleridge-nek jogilag nincs joga ilyen információhoz. Márciusban Antikrisztuskövető Coleridge a gyakoribb homoszexualitást az egyházon belül, valamint a nők érvénytelen felszentelését szorgalmazta.

https://gloria.tv/post/UkXWcJmBjbKd49sFAURZbhrES

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése