Stefan Frey atya, az SSPX osztrák kerületi helynöke áprilisi hírlevelében "sürgősen" óva int a Covid-19 oltásoktól. Más SSPX kerületek az oltóanyag mellett szólaltak fel. Frey négy okot hoz fel:

1. Az oltóanyag eredete, amely az anyjuk méhéből még életben kiszakított csecsemők "lemészárlásához" kapcsolódik. Az oltás beadása támogatja az abortuszipart, akár akarjuk ezt, akár nem.

2. A kockázatértékelés: Súlyos mellékhatásokról és számos halálesetről számoltak be az oltás után. A hosszú távú károsodások nem zárhatók ki. Senki sem tudja, hogy a tömeges oltás nem vezet-e globális humanitárius katasztrófához.

3. Az arányosság: A 2020-as halálozás a korábbi évek keretein belül volt, és a Covid-19 az influenzához hasonlóan szinte kizárólag a 80 év felettiekre veszélyes.

4. Kinek az érdekét szolgálják az oltások? A bizonyítékok egyre világosabbá válnak, hogy a globális oltási kampány egy "politikai napirend" szolgálatában áll, amely egy új világrendet akar létrehozni, egy szocialista típusú diktatúrát, amely egyenlőséget, igazságosságot, békét és biztonságot ígér - "mint eddig minden diktatúra" -, de elveszi a magánéletünket és szabadságunkat.

https://gloria.tv/post/Ka8sobdbuvqZ48SNxyk3GPLPi