Az új "koronavírus járvány" univerzális "dogmája", ami magába foglalja a "földi pánikot" több millió katolikust foszt meg a misétől a "szabad" nyugatban - írta Athanasius Schneider püspök a OnePeterFive.com lapon március 19-én.

Ezek a szabályok megtagadják az alapvető emberi jogokat, és szinte úgy tűnik, mintha ez egy "globálisan megtervezett precíz terv" lenne.

Schneider szerint az emberiség a "higiénia diktatúra" rabja lett, ahol betiltják a nyílt imádatot.

Példának a német kormány tiltását hozta fel, ami betiltotta az összes nyílt vallásos összejövetelt, ami szerinte "még a harmadik birodalom alatt is elképzelhetetlen lett volna".

Schneider érzi, hogy az egyházat egyre jobban próbálják lenyomni a föld alá.

https://gloria.tv/post/FwhLVYBaLi6j1Leaa34VZJthq


Ez a “kiszabadított” vírus csupán eszköz a gazdaság teljes bedöntésére, összeomlására, illetve annak felgyorsítására. A pénzügyi válság fog igazán fájni, szinte mindenkit érinteni. Akkor jön majd az igazi pánik, félelem, teljes elkeseredettség, kilátástalanság, nyomor, éhezés… Az emberiség belépett az újkori történelmének utolsó évtizedébe. A válság leküzdésére majd feláll egy világkormány egységes pénznem bevezetésével, mely egyben totális kontrollal, ellenőrzéssel is jár. Közös valuta lesz, a készpénzt eltörlik. Hamis béke és “jólét” veszi kezdetét pár évig. Az embereket megbélyegzik, mint a barmokat, kutyákat. Aki nem “hódol” be, azt törvényen kívülinek (rendszer ellenesnek) nyilvánítják. Előbb ellehetetlenítik, térdre kényszerítik, ha ez sem jár eredménnyel, megölik. A hamis rövid békeidőt követően elszabadul a pokol. Kiírtják az emberiség csaknem kétharmadát. Vér-tűz-halál-háború, nyomorúság mindenfelé.