2019. augusztus 23., péntek

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019. augusztus 12. Az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Ítélet alatt áll ez a világ. A természeti katasztrófák egymást érik. Mindez bűneitek következménye. Szálljatok magatokba! Kérjetek bocsánatot bűneitekért, és térjetek meg! Aki katolikus, gyónja meg, és tiszta lélekkel járuljon Hozzám, a Szentáldozáshoz. Ti, katolikusok adtok számot a legtöbbről. Ti a teljességet kaptátok. Megismertétek tanításomat, nálatok van minden szentség, ami az üdvösségre visz. Miért fordultok el Tőlem, legnagyobb Jótevőtöktől, Aki az üdvösségeteket akarom? Úgy tobzódtok a világban, mintha soha nem hallottatok volna Rólam. Pedig a sátán csak keserűséget és csalódásokat tartogat számotokra. Ha nem tértek meg, a kárhozatba hulltok, ahonnét soha nincs visszatérés. Tartsatok bűnbánatot, térjetek meg Hozzám most, még ma, mert a holnap bizonytalan számotokra. Nem tudhatjátok, mikor ér véget az életetek. Szüntelen készenlétet kértem tőletek.
Gyermekeim! Azért figyelmeztetlek benneteket, mert süketek és vakok vagytok. El vagytok foglalva a földi dolgokkal, a testetekkel, pedig egy csapásra mindent itt kell hagynotok. Még a testetek is el fog porladni. Mit hoztok magatokkal? A cselekedeteiteket. Mindnyájatoknak meg kell állni ítélőszékem előtt. Előttem csak egy érték van: a szeretet. Ezt adtam főparancsba. Erről tettem tanúságot. Ezt kérem számon tőletek. Olvassátok el Szent Pál szeretethimnuszát: „Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom. Lehet prófétáló tehetségem, ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat, hitemmel elmozdíthatom a hegyeket, ha szeretet nincs bennem, mit sem érek. Szétoszthatom mindenemet a nélkülözők közt, odaadhatom a testemet is égőáldozatul, ha szeretet nincs bennem, mit sem használ nekem.” (1 Kor 13, 1-3)
Ha nem irántatok való szeretetből mentem volna a fel a keresztre, ma nem lennétek megváltva. Isten örök szeretetéből léteztek. Atyám úgy teremtett meg benneteket, hogy szomjazzátok a szeretetet, és akkor legyetek boldogok, ha szerettek, és szeretetben éltek. Ezt mondtam: „Arról tudják majd meg rólatok, hogy a tanítványaim vagytok, hogy szeretettel vagytok egymás iránt.” (János 13, 35)
Ma sajnos sokan becsapják magukat. Elaltatják lelkiismeretüket. Sok olyan ember akad köztetek, akik elmennek a vasárnapi Szentmisére, ahol még áldoznak is. Aztán elégedettek magukkal, mert azt hiszik, hogy ezzel megtették akaratomat. A magánéletükben pedig képmutatók, rágalmazók, önzőek. Minden áron rákényszerítik álláspontjukat a környezetükre. Az embereket csupán eszközöknek tekintik, akik által megvalósítják akaratukat. Ezért minden eszközt bevetnek. Zsarnokoskodnak, megfélemlítenek, zsarolnak. Nem számolnak azzal, hogy Én mindezt látom, és számon kérem tőlük. Értsétek meg végre: Istennek nem lehet hazudni. Magatokat és a másik embert becsaphatjátok, de Én mindig a gyenge, a kiszolgáltatott pártján állok, és számon fogom kérni minden gonoszságotokat. Rátok hatványozottan vonatkoznak az Evangélium szavai: „Bizony mondom nektek, amit a legkisebbek valamelyikével nem tettetek, velem nem tettétek. Ezek örök büntetésre mennek, az igazak meg örök életre.” (Máté 25, 45-46) „Az a szolga, aki ismeri ura akaratát, de nem áll készen, hogy akarata szerint járjon el, sok verést kap. Aki azonban nem ismeri, s így tesz olyat, amiért büntetést érdemel, csak kevés verést kap. Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lukács 12, 47-48)
Ti, katolikusok kaptátok a legtöbb kegyelmet. Ezért ti adtok számot a legtöbbről. Gondoljátok át, és mielőbb változzatok meg, mert a képmutatók nem örökölhetik az Isten országát. Atyám azt azoknak készítette, akik szeretik Őt. Éljetek mindenkivel szeretetben! Imádjátok a Legszentebb Szentháromságot, és imádkozzatok ellenségeitekért! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Akkor nem estek ítélet alá, és elnyeritek az örök életet. Erre áldalak meg benneteket Szívem önfeláldozó végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Szentírási megerősítések: Máté 25, 31. „Utolsó ítélet” Máté 22, 1, 14: „Jézus szólt” „Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak.”

2019. augusztus 15. Az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Nagyboldogasszony ünnepe van. Az Én legszentebb Édesanyámat ünneplitek, Akit testestől – lelkestől Magamhoz emeltem a Mennybe. Ő volt a legméltóbb erre. Ő, aki epekedve várta a Megváltó világra jöttét. Éjjel nappal azért imádkozott, hogy megszülessek, és elhozzam az emberiség számára a megváltást. A legmerészebb álmában sem merte volna azt gondolni, hogy ő lesz a Megváltó Anyja. Amikor megjelent szobájában az angyal, nagyon meglepődött. Majd amikor választ kapott kérdésére: „Hogyan történik meg ez, mivel férfit nem ismerek?” – minden habozás nélkül azonnal igennel válaszolt neki. Miután az angyal eltávozott, átélte a csodát, amelyet ember még soha azelőtt, sem utána nem élhetett át. Egy semmihez sem hasonlítható lágy forró öleléssel egyesült a Szentlélek Istennel, Akitől Én, a második Isteni Személy megfogantam. Anyámat betöltötte Isten kimondhatatlan szeretete és kegyelme. Olyan boldog volt, amihez foghatót itt a földön ember nem tud felfogni. Boldogabb volt, mint a mennybéli angyalok. Nem cserélt volna senkivel. Amikor miattam szenvedett, mert látta a sok támadást, ami Engem ért, mindig ebből a boldogságból merített erőt.
Szent Édesanyám kitartott mellettem mindvégig. Átélte azt, ami egy anyának a legfájdalmasabb: látott meghalni Engem. Az Ő hite volt a legerősebb: „Harmadnapra feltámadok.” Visszhangoztak hótiszta szűzi lelkében szavaim. Feltámadásom után Neki mutattam meg legelőször Magam. Öröme kimondhatatlan volt. Felülmúlta az elsőt, amikor szűzi méhében megfogant Engem.
Drága gyermekeim! Ti is boldogok lehettek, ha hisztek Bennem, és ha megnyitjátok szíveteket kegyelmeim előtt. Abban a fokban lehettek boldogok, amennyire megnyíltok, és hisztek Bennem. Én nem vagyok személyválogató. Köztetek maradtam a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. Ha tiszta lélekkel magatokhoz vesztek, ti is hordozhattok Engem a lelketekben, mint egykor Édesanyám. Ha mindig engedelmesen tettekre váltjátok tanításomat, nektek is megadom azt az örömet, amit Édesanyám átélt életében, amikor engedelmesen követte Isten akaratát. Nektek is helyet készítettem a Mennyben. Azt akarom, hogy ti is Velem legyetek, és lássátok dicsőségemet, mint Legszentebb Anyám, Akit ma ünnepeltek. Csak rajtatok múlik, hogy elnyeritek-e ígéretemet, vagy nem. Váltsátok tettekre tanításomat! Maradjatok hűségesek Hozzám mindhalálig! Akkor ti is vég nélkül fogtok örvendezni Országomban, mint Édesanyám. Erre áldalak meg benneteket, Szívem végtelen örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Máté 25, 34: „Aztán így szól a király a jobbján állókhoz: Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot!”

2019. augusztus 22. Az Úr Jézus…

„Drága Gyermekeim! Ma Szűz Mária Királynő ünnepe van. Ő, az Én legszentebb Anyám, Aki a Mennyek Királynéja. Ő benne él a Szentháromságban, mert még mielőtt megfogant, Atyám elhatározta örök sorsát.
Isten előtt olyan az életetek, mint egy nyitott könyv, elejétől a végéig tele van írva. De ez nem jelenti azt, hogy Isten bárkit is eleve elrendelt volna bármire. Nem.  Ez csak Atyám örök tervét jelenti, mert Neki minden megfogant élettel célja van. Ő adja a talentumokat, az élethelyzeteket. Ő indít minden embert mindarra, amit öröktől fogva elhatározott felőle. De ebbe ti bele tudtok szólni. Szabad akaratotokkal döntitek el, hogy engedelmeskedtek–e Isten jóra való hívásainak, vagy a gonoszságot választjátok. Ezzel elvágjátok magatokat az Istennel való egységtől, és átadjátok magatokat a sátánnak.  
Amíg a földön éltek, még vissza tudtok térni a Szentháromsághoz a bűnbánat és a szentgyónás által. Én szüntelen készenlétet kértem tőletek. Azért, mert csak így tudjátok kamatoztatni Tőlem kapott talentumaitokat, és csak ebben az esetben tudtok bő termést hozni.
Gyermekeim! Most egy különleges égi kegyelem előtt álltok. Atyám különös módon ki fogja árasztani minden egyes emberre a Szentlelket. Függetlenül attól, hogy hívő-e az illető, vagy nem. A Szentlélek mindenkinek meg fogja mutatni lelke állapotát, és azt a helyet, ami cselekedeteivel kiérdemelt. Akik távol járnak az általam kijelölt úttól, nagyon fognak szenvedni. Látni fogják a poklot, vagy a tisztítótüzet, ahová menniük kellene, ha abban a pillanatban meghalnának. Nagyon boldogok lesznek azok, akik szüntelen készenlétben várják a Velem való nagy találkozást.  Ők meglátják a Mennyet, ahová hivatalosak, amikor haza hívom őket. Ők azok, akik átadták az életüket Nekem, és mindig készen állnak rá, hogy megtegyék akaratomat. Sajnos csak kevés ilyen ember él a földön. A legtöbben súlyos, halálos bűnben vergődnek. Gyakorlatilag már itt a földön a pokolban, a lelki halálban leledzenek. Azért fogalmazok így, mert ez nem nevezhető életnek.
Gyermekeim! Most még előttetek áll a lehetőség: tartsatok bűnbánatot! Gyónjátok meg és tegyétek jóvá bűneiteket! Akkor ti is megláthatjátok a Mennyet, amit nektek is megadok, mint a bűnbánó latornak, akit jobbom felől feszítettek keresztre. Azért figyelmeztetlek benneteket, mert nem akarom, hogy csak egy is elvesszen közületek. Én mindenkiért meghaltam. Azt akarom, hogy mindnyájan üdvözüljetek. De ti döntitek el, hogy a jót vagy a rosszat választjátok. Aggódom értetek. Minden kegyelmet megadok, hogy megtérjetek. De erőszakkal senkit sem kényszerítek. Ma még hívlak, de ha bűnben talál a halál, akkor ezt kell mondanom nektek: távozzatok ti átkozottak. Ott lesz sírás és fogcsikorgatás örökre.
Megáldalak mindnyájatokat Szívem végtelen, megváltói örök szeretetemmel, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Máté 22, 31: „Isten mondta”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése