2019. május 25., szombat

Égi Édesanyánk üzenete 2019. május 25-én Medjugorjéból

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás

Az élet rövid és az örök élet vár rátok

Szűzanya üzenete Marija Pavlovic látnok által.

2019 május 25.
  "Drága gyermekeim! Isten megengedte nekem, hogy az Ő irgalmasságából veletek legyek, hogy megtanítsalak és vezesselek Titeket az átalakulás módja felé. Kicsinyeim, kérlek Benneteket, hogy imádkozzatok egész szívetekkel, hogy az üdvösség tervét megvalósítsátok az Isten és Ti köztetek. Legyetek tudatában, kisgyermekeim, hogy az élet rövid, és örök élet vár rátok érdemetek szerint. Ezért imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy méltó eszközök legyetek Isten kezében. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
          Múlt havi üzenetében a Szűzanya azt mondta, hogy ez az idő az irgalom ideje és arra hívott bennünket, ne engedjük, hogy szívünkben a gyűlölet és a békétlenség uralkodjon. Szívünkbe csak az tud bejutni, amit mi beengedünk. Isten tehetetlenné tette magát szabadságunkkal szemben, azt szeretné, hogy mi szabadon menjünk hozzá és kérjük az üdvösséget, amelyet csak Ő tud megadni számunkra.

          Ebben az üzenetében a Szűzanya arra hív bennünket, hogy tudatosítsuk magunkban, hogy milyen múlandó és rövid ez az élet. Arra teremtettünk, hogy örökké éljünk. Az örök élet mellett itt a földön kell dönteni. Halálunk után már késő. Erre emlékeztet a zsoltár imája is: „Taníts meg számot vetni napjaink sorával, hogy bölcsességre neveljük szívünket.” (Zsolt 90, 12). Az ember itt a földön elhibázhatja az életét. Felszínesen és felelőtlenül is élheti életét, amelyet ajándékba kapott.

          Tudjuk, hogy mindaz, ami ezen a világon él, annak előbb vagy utóbb meg kell halnia. Semminek sincs végleges állapota jelenlegi formájában. Az ember az életre teremtett és arra, hogy szeresse ezt az életet. De, az ember elveszítette világos perspektíváját arról, hogy a halál az élet része, mégpedig az igaz és örök életé.

          Gyakran a halálról úgy gondolkodunk, mint komor és szomorú valamiről, mint az élet teljességének hiányáról vagy, mint a bűnért járó büntetésről. Erről szól az Ószövetség is, az Újszövetség azonban máshogyan tekint rá. „És mindaz, aki él és hisz bennem, nem hal meg soha” (Jn 11, 26) mondja Jézus. A folyamat nem változik, de az értelme és jelentése teljes mértékben megváltozik. „Ha szeretnétek engem, örülnétek, hogy az Atyához megyek, mert az Atya nagyobb nálam” (Jn 14, 28).

          Az ember megéli azt, hogy a síron túlmutató, örök életet hordozó jegyeket visel önmagában. Az idő, amely számunkra adatott korlátolt tér, amelyet betölthetünk az örökkévalósággal. Az idő lehetőség, az idő olyan erő, amely az életre vonatkoztatható. Az időt betöltheted jó és rossz cselekedetekkel is. Ha rossz cselekedetekkel töltöd be életed, akkor gonosszá leszel, életed napjai gonoszsággal és szerencsétlenséggel telnek.

          Ha életed minden percében jót cselekszel, akkor a jócselekedetek gyökérré válnak, amelyből életed fája magasra nő. Ha idődet Isten jelenlétével és imádsággal töltöd, akkor a te fád mindenhatóvá lesz, olyan naggyá, mint Isten.

          Az idő, amelyet magadban hordozol érték. Az idő tér, amelyben fel kell építened életedet. Ha idődet Isten mindenható jelenlétében töltöd, akkor a legrejtettebb cselekedet is naggyá válik. Ha jót teszel másokkal, ha szeretsz és megbocsátasz, akkor az életed a legjobb cselekedetekkel telt lesz. A legapróbb szeretet is nagyobb a legnagyobb szavaknál.

          Tanuljuk meg égi Édesanyánktól azt, hogyan lehet a legjobban eltölteni azt az időt, amelyet ajándékba kapunk.  Ő vezessen el bennünket az élet forrásához és értelméhez, amelyet Jézusban találunk meg.


Imádság
          Szűz Mária, te a Mennyei Atyának kimondott Igeneddel előkészítetted Jézus útját. Árnyékában éltél, kísérted őt, virrasztottál felette és Fiadat ajándékoztad nekünk. Te boldogságos Édesanya vagy. Sokan vannak azok, akik a te képedet látva, átadták lelküket Istennek, kimondva vagy emlékezve Mária drága nevére. Sokan énekelnek háladalt neked szerte a világban. Ez egy szüntelenül éneklő kórus a földön, amely minden nap levonzza Isten irgalmát a világra, Isten akarata és kívánsága szerint.
          Sokan vannak azok, akik Szűz Mária általad jutottak el Istenhez. Te vagy az út, amely Jézushoz vezet. Te imádságoddal jelen vagy az egyházzal kezdettől fogva, ahogyan most is, amikor felvétettél az angyalok és szentek fölé. Járj közbe értünk, gyermekeidért, akik még úton vagyunk az ég felé, hogy Istené tudjunk lenni, ahogyan te is teljesen elmerültél Istenben. Ámen.


M. M
fordította: Sarnyai Andrea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése