2017. szeptember 1., péntek

Little Pebble üzenete a Szűzanyától


2017. szeptember 1.
Pebble: Én már napok óta éreztem a Szűzanya jelenletét. Amikor ma reggel felkeltem hallottam az ő sírását, és ő ott állt mellettem. Én azt mondtam neki, Szűzanya ne sírj! Ő ezt válaszolta nekem: Fiam! Hogyne sírnék, amikor azt látom,hogy az emberiséggel mi fog történni, mivel most az emberiség a nagy megpróbáltatáson belül van és azok a szomorú dolgok, amelyeket a Harvey hurrikán tett (Texasi áradások!) az csak egy kis dolog lesz ahhoz képest, ami jönni fog!
A világ ujjal mutogat más nemzetekre mondván azt, hogy örülök, hogy mindez nem az én országomban történik.Gyermekeim! Ez nem így van és nem így lesz,mert a ti országaitokra ennél sokkal rosszabb fog jönni, még Ausztráliára is!! Fiam! Mindez azért fog bekövetkezni mert az emberek engedetlenek Istennel szemben. Ők elhagyták Istenüket az én Szent fiamat Jézus Krisztust! Hívom minden gyermekemet arra hogy vegye fel saját keresztjét és kövessétek Szent Fiamat Jézust, kövessetek engem a ti Égi Édesanyátokat, aki segíteni fog nektek abban, hogy  a megpróbáltatás pillanataiban küzdjetek a lelketekért. Hívom minden gyermekemet arra, hogy egyesüljetek velem a mindennapi imádságban. Itt az idő, hogy imádkozzátok az én Szeretetlángom, és az én Isteni fiam Drága Szent Vérének rózsafüzérét! Hívjátok a Szent Vért, hogy takarjon be titeket és családjaitokat és hogy megszenteljen titeket. Növeljétek időtöket Szent fiam házában, járuljatok a szentségekhez amíg csak tudtok, mert hamarosan a templomokat bezárják és nektek szükségetek lesz arra hogy megkeressétek azokat az én szeretett pap fiaimat, akikkel együtt szétszóródva a világban együtt fogtok imádkozni a modern katakombákban. És te szeretett fiam a hetedik harsonám, te most folytatni fogod küldetésed következő részét, a másik részéig még várni kell mert az egyház várja azt a harsonaszót, amely meg fogja neki mutatni azt, hogy mit kell tennie ezekben a kritikus időkben.
Az egyház most meg fog osztódni, mert a világba nagy megrázkódtatások fognak belépni. Azok az emberek, akik szeretik Istent nem kell félniük,mert a Szent angyalok meg fogják védeni ezeket a gyermekeket. Ó fiam! Tudom , hogy a gonosz azon a személyen keresztül támad téged, mert ő ( az a személy akin keresztül a gonosz támadja Little Pebblét), a mi gyermekünket, aki Szent Fiamat és engem a te Szent Édesanyádat szolgálja, de mi mindig a te oldaladon állunk! Neked csak hívnod kell bennünket! Az út most a mi szeretett gyermekeimnek és pap fiainknak nagyon nehéz lesz, mert a kárhozat fia most fogja megmutatni magát az emberiségnek. Az imádság az igazság fegyvere amely jóval erősebb mint bármely teremtett ember, a szeretet pedig gyermekeim a szeretet sokkal erőteljesebb, mint a gyűlölet. Gyűjtsd össze mindazokat akiket szeretsz, a családod, a gyermekeid, a barátaid, és mesélj nekik az én szeretett Fiam, Jézus irgalmas szeretetéről és az Ő nagy áldozatáról, amelyet véghez vitt az emberiségért. Gyermekeim imádkozzatok, mert az emberiség a legnagyobb félelmével fog szembesülni. A föld és az emberiség össze fog csapni egymással, ahol az egek leomlanak mivel tűz fog belépni a légtérbe. Minden régi és új prófécia amely az emberiségnek adatattak most fog kibontakozni, addig ameddig a Nagy figyelmeztetés meg nem érkezik.
Készítsétek elő otthonaitokat, szerezzetek be vizet és élemet szeretetetek darabjával mert az idő gyorsan halad afelé amit az égiek kinyilatkoztattak. Mi szeretünk téged és gyermekeinket, a három Isteni személy szeretetét és áldását küldjük nektek.
A nagy háború a küszöbön áll. Ausztrália nincs messze a nagy büntetéstől,mert gyermekein olyanok, mint annak idején a régiek voltak,amikor minden el volt törölve. Az emberek úgy ünnepeltek és házasodtak, amely nem Istentől való volt, és úgy élvezték a bűnös életet, mintha ez nem számítana a világban, mialatt azt hitték, hogy érinthetetlenek. Olvasd el Isten szavát arról, hogy mi fog történni ezzel a generációval, mivel az én szavamat, amelyet neked az én Atyám küldött a mennyből, Szent helyeimen kigúnyolják, és figyelmen kívül hagyják, gyermekeim pedig félredobják. Ezek a drága szavak Szent fiamon keresztül adatnak neked, akit te kis sziklám, már ismersz. Az idő most  halad, higgy minden üzenetet: amit Ausztráliának adtam, be fog teljesülni. Az Amerikában zajló események (áradások) csak egy kis része Isten büntető kezének ami lesújt erre a hálátlan világra. Ugyanaz,és még rosszabb fog eljönni erre az országra Ausztráliára, addig ameddig gyermekei nem fognak bűnbánattal Szent fiamhoz fordulni. Drága fiam és szeretett hithű gyermekeim, folytassátok utatokat Szent fiam Jézus fényében. Fiam én téged az emberiség kis szeretett angyalkája nagyon szeretlek téged! Áldásomat küldöm Szent fiam igaz helytartójára, XVI Benedek Pápára. Az ő Rómából való elmenekülésének ideje közel van, mivel Róma hamarosan el fog pusztulni mivel a föld rázkódni fog, a hadseregek be fognak vonulni. Imádkozzatok Benedek pápáért, a hithű pap fiaimért és a hithű szerzetes nővérekért! Az egyházban lévő sötétség ideje közel és a hit megújulásának ideje közel. Az ember végül látni fogja hogy mit tett,mivel szíve és lelke meg lesz vizsgálva az én Szent Fiam ,Jézus Krisztus igazságosságának fényében, Aki az igaz Messiás az élő Isten Fia (Nagy figyelmeztetés) .Dicsérd a legmagasságosabb Istent, mivel én Isten teremtménye vagyok! Folytasd menetelésed a maradék egyházam felé. Mennyei Édesanyád Mária.
Az Atya a Fiú és a Szentlékek nevében. Amen.
http://littlepebble.org/2017/09/02/message-756-1-september-2017/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése