2017. június 11., vasárnap

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2017. június 2. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Minden kereszténynek meg kellene menteni bizonyos számú lelket, amennyit Én előre meghatároztam. Akkor csak nagyon kevesen, egy-két ember kerülne a pokolba. Ha a keresztények mindig elfogadnák az áldozatokat és a szenvedéseket, és fölajánlanák azt úgy, ahogy Én kérem, és életszentségben élnének, akkor teljesítenék elvárásomat. De sajnos ezt csak nagyon kevesen vállalják. Pedig minden jó szándékú munka, szenvedés, áldozat, jócselekedet lelkeket ment, mert beszámítom ezeket. Ezért sokkal több hárul rátok, akik Engem követtek, és engedelmeskedtek hívásomnak. De Én megáldom teherbíró képességeteket. Keresztetek súlyosabbik végét Én viszem, és megadom nektek a kegyelmet, hogy kitartsatok követésemben mindhalálig. Mert az Én követésem nem más, mint az Én Megváltásom művében való részvétel, ami a maga lélekmentés.
Drága gyermekeim! Így tekintsetek a keresztre, amelyet nap, mint nap föl kell vennetek, és ahhoz, hogy hordozni tudjátok, önmegtagadásra van szükségetek. Ezért kértem ezt a kettőt, amikor meghívtalak követésemre.
Drága kicsinyeim! Az idő sürget. A bűn nagyon elburjánzott a Földön. Atyám büntető keze hamarosan lesújt. Az irgalmasság ideje lejár, amelyet kemény igazságosságom haragja vált fel. A harmadik világháború már elkezdődött. Hideg szele végigsöpör az egész Földön. Az országok fegyverkeznek és katonákat toboroznak.
Gyermekeim! A kehely csordultig betelt. A türelem ideje lejár. Nagyon szomorú események következnek rátok. Emberek milliói, tömegei fognak hirtelen meghalni. Ezért jobb lenne minden embernek megtérni, mert élete végén már az ítélet következik, és arra a sorsra jutnak, amit cselekedeteikkel kiérdemeltek. Túl sokat foglalkoznak a testükkel, ami elrohad, és semmit sem törődnek a lelkükkel, ami örökké él, de nem mindegy, hova jut. Ezért, drága kicsinyeim, jobb lenne, ha a lelketeket táplálnátok szentségeimmel. Megtisztulnátok a bűnbánat szentségében, Szent Vérem fürdőjében, és megerősödnétek a Szent Eucharisztia vétele által.
Kicsinyeim! Ezt hirdessétek mindenkinek, és főleg imádkozzatok és hozzatok áldozatot a bűnösökért, hogy meghallják figyelmeztetésemet, és tettekre váltsák azokat. Én az igazságot hirdetem nektek, ami a Szent Evangélium ismétlése. Ne mondjátok, hogy félelmetesek üzeneteim, mert ezek mind megegyeznek a Szentírással. Kétezer évvel ezelőtt ugyanezeket mondtam, nektek, amelyek a történelem folyamán többször is beteljesültek. Száz évvel ezelőtt Édesanyám Fatimában ezt mondta: „Ha nem tér meg a világ, egy még pusztítóbb háború következik.” Sajnos a világ azóta sem tért meg. Bűneik az Égbe csapnak, és büntetésért kiáltanak. Még a gyermek is fél az apjától, ha engedetlen, de a bűnös nem féli Istent, csak káromolja és szidja. Ez így nem mehet tovább. Minden atya, aki szereti fiát, megfenyíti, hogy jobb útra térítse. Ez a háború is egy fenyítés, amely által még sok lélek meg fog térni, amikor tisztán fogja látni, hogy az élete véget ér, és választania kell Isten és a sátán között. Még olyanok is megtérnek Hozzám, akik soha nem hallottak Rólam, mert ilyenkor rengeteg kegyelmet adok.
Gyermekeim, készüljetek! Beteljesülnek a próféciák. Megáldalak titeket Szívem minden emberi értelmet felülmúló végtelen, csodálatos szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

[Végtelenül szomorú volt az Úr a háború miatt. Itt olyan pusztaságot láttam, hogy csak halottak voltak. Meg üregek a földben. Házak eltűnve.]
Szentírási megerősítések: 1Kor 11, 32: „Ha azonban az Úr ítél meg bennünket, az fenyítésünkre szolgál, hogy ezzel a világgal együtt el ne kárhozzunk.” 2Tim 2, 9: „Isten szava”

2017. június 3. Elsőszombaton Szentségimádáson, Pünkösd előestéjén: „Én a Szentlélek vagyok. Írd! Betöltök mindent és mindenkit, akik megnyitják Előttem lelküket. Én, a Szentlélek, újítom meg ezt a világot, és benne minden embert. Előttem nincs akadály. Még a legnagyobb bűnösöket is megtérítem. Tiszteletben tartom a szabad akaratot. Ahova nem engednek be, oda nem megyek. De a következményeket mindenki maga viseli. Most pedig dicsőítsd Általam az Istent, a szentek Szentjét, Aki három Személy, de mégis egy Isten. Légy áldva, és magasztalva Legszentebb Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek! Dicsőítelek és áldalak Téged, Akinek szavára lett a világmindenség. Aki a semmiből teremtetted az embert azért, hogy hálát adjon Neked, mert a Te szeretetedből létezik. Dicsőítsen és szeressen Téged úgy, hogy megtartja törvényeidet. Minden cselekedete a Te szeretetedet türközze, hogy magasztalják miatta az örökkön élő Istent. Ó, ember! Ha tudnád, mekkora méltóságra hívott meg Teremtőd. Szent Fia képmására alkotott. Értelmet és szabad akaratot kaptál azért, hogy munkatársa légy az Emberfiának a Megváltásban. Ha tudnád, mekkora jutalom és dicsőség Krisztus sorsában osztozni a Földön! Ti mindnyájan viszolyogtok és menekültök az áldozatoktól és szenvedésektől. Pedig ha Jézuséval egyesülve felajánljátok szenvedéseiteket, Maga a Megváltó menti általatok a lelkeket. Ő Maga folytatja bennetek áldozatait és szenvedéseit a világ végéig. Amíg a sátán szedi áldozatait, addig ti Jézus követői, kiragadhatjátok a markából a lelkeket, ezzel megdicsőítve Isten Fiát, Aki kínszenvedésével és kereszthalálával váltott meg benneteket. A Mennyben hatalmas az öröm egy megtérő lélek miatt, akinek üdvösségét ti elő tudjátok mozdítani.
Gyermekeim! Mentsétek meg a bűnösöket! Imáitokkal, áldozataitokkal és szenvedéseitekkel meg tudjátok tenni. Nyissátok meg Előttem szíveteket. Én betöltelek titeket mennyei fényemmel. Megadom nektek a tisztánlátást, és a hajlandóságot arra, hogy engedelmeskedjetek Istennek, és tettekre váltsátok tanításomat. Ez a Pünkösd legyen más, mint az eddigiek! Most, amikor a bűn túlárad a világban, legyetek világító fáklyák! Sugározzátok Krisztus fényét, életpéldátokkal, szavaitokkal és cselekedeteitekkel! Soha nem látott szükség van rátok. Nélkületek sokan mennének a pokolba, mert nincs, aki imádkozzon értük. Én, a Szentlélek, kérlek titeket: nyissátok meg Előttem szíveteket és váltsátok tettekre tanításomat! Erre áldalak meg titeket Isten lángoló tűz-szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2017. június 3. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Készüljetek mindarra, amit mondtam nektek, mert beteljesednek szavaim. Ítélet alatt áll ez a világ. A rengeteg természeti katasztrófa Atyám fenyítése, ami a világ bűneinek a következménye.  Atyám meg akarja menteni gyermekeit, ezért azt akarja, hogy féljék az Istent, térjenek bűnbánatra és megmeneküljenek az örök kárhozattól. Tulajdonképpen már az első ilyen természeti katasztrófa láttán imádkozni kellene, és Egyházamnak meg kellene szerveznie, hogy a plébániákon éjjel-nappal Szentségimádást végezzenek. Ha ezt tennék papjaim, rengeteg rossztól menekülnének meg azok a városok, ahol ezt teszik, és az egész világra kihatna ez a hatalmas kegyelem-kiáradás, amelyet azoknak adok, akik szüntelenül imádnak és engesztelnek Engem a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. Az Evangéliumban ezt mondtam: „kérjetek és adatik”, és a hittel teli ima hegyeket mozdít el. De ha nem kérnek Engem, nem imádkoznak, és nem hisznek Bennem, akkor mire adjam a kegyelmet? Az imádság párbeszéd Istennel. De ha a gyermek nem kéri apját, hogy segítsen rajta, akkor nem kap segítséget. Ezt mondtam: „aki hisz, üdvözül, aki nem hisz, elkárhozik”. Keresztény híveimnek misszionálni kellene úton-útfélen, hogy hitre térítsék a hitetleneket, meg a más vallásúakat. Ehelyett csak a maguk dolgával vannak elfoglalva, vasárnapi keresztények, akik egy héten egyszer bejönnek a templomba, de miután kimentek, úgy élnek, mint a pogányok.

Gyermekeim! Ne csodálkozzatok azon, hogy megtisztítom a világot. Ha ez így menne tovább, szinte mindenki elkárhozna.

Kicsinyeim! Imádkozzatok és engeszteljetek, hogy vegyem vissza a büntetés ostorát, és ne kelljen kiinni a kelyhet. Mert ha nem imádkoztok, egy még szörnyűbb háború sújt le rátok, amely rengeteg halottat követel. Annyi lesz a halott, mint a tenger fövenye. De hittel teli imáitokkal, engeszteléseitekkel és áldozataitokkal még csökkenthetitek a szenvedéseket. Még egy pici időt koldulhattok, mielőtt végérvényesen lejárna irgalmasságom időszaka. Éljetek szüntelen készenlétben, és akkor bármikor csap le rátok, készenlétben talál titeket a halál, és nem fogtok elveszni.

Megerősítő áldásomat adom rátok, Szívem túláradó, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Kolosszei 1, 25: „Isten szava”

2017. június 4. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagyon szomorú az Én lelkem. A Föld már nem kerülheti el a büntetést. A terrorcselekmények egyre szaporodnak, egyre több ember fog áldozatul esni. A természeti katasztrófák egyre több helyen sújtják a világot. A háború, az öldöklés nem szűnik meg, sőt, egyre jobban kiterjed. Édesanyám hamarosan elhagyja Medjugorjét. Be fognak fejeződni a jelenések. Ő a Béke Királynőjeként szállt alá a Mennyből Medjurogjéba. Ha ő már nem lesz jelen a Földön, mint a Béke Királynője, akkor elhatalmasodik a háború.

Kicsinyeim! Most, amíg még Ő jelen van a világon, ragadjátok meg Istenanyai kezét! Kapaszkodjatok bele palástjába! Hívjátok segítségül közbenjáró imáját, hogy megmeneküljetek a kárhozattól, és másokat is megmentsetek, és elkerüljétek azokat a borzalmas, fájdalmas kínszenvedéseket, amelyeket ellenfelem, a sátán már előre kitervelt minden ember számára. Kérjétek meg Édesanyámat, borítson be titeket Istenanyai szent palástjával, ami a szent angyalok védelme! Kérjétek magatokra Szent Vérem oltalmát! Akkor láthatatlanná váltok a sátán számára, és erőt öntök belétek, a hit erejét, hogy legyőzzétek a kísértéseket, és a bűnt lábbal tapossátok. Most ezekre a fegyverekre van a legnagyobb szükségetek.

Kicsinyeim! Gyülekezzetek keresztem alá, mint a kiscsibék a kotlós szárnyai alá, ahol Szent Vérem ömlik rátok, ami az egyetlen biztos védelem a kárhozat és a bűn ellen. Szent Vérem által biztonságban vagytok, mert Vérem a megváltás eszköze. Hisz azért lettem Emberré, hogy áldozatul adjam Testemet és Véremet a keresztfán értetek, hogy megmeneküljetek az örök haláltól, és helyettetek szenvedjem el a bűneitekért járó büntetést.

Kicsinyeim! Ha tudnátok, mekkora kegyelmi ajándék és kincs vagyok a számotokra! Éjjel-nappal imádkoznátok, könyörögnétek Hozzám oltalomért, amíg a veszedelem el nem múlik. Felfogni nem tudjátok, mennyi veszélynek vagytok kitéve. Az ég feketéllik a démonok légióitól, akiket bűneitekkel, bűnös életviteletekkel és cselekedeteitekkel szabadítotok ki a pokolból a Földre. Mert minden kísértésbe és bűnbe való beleegyezés felhozza őket a pokolból, rátok telepednek, kínoznak, gyötörnek, csábítanak benneteket, végül a kárhozatba döntenek. Újra mondom: ne álljatok soha szóba a gonosszal! Minden kísértést azonnal vessetek el magatoktól! Ha ilyet tapasztaltok, rögtön mondjátok el a Szent Mihály és a Most segíts meg Mária imákat! Vessetek keresztet a homlokotokra, és egész testetekre, mert a testi kívánságok által kísérti lelketeket, hogy végül elbuktasson. Tagadjátok meg magatokat! Mondjatok ellene a test és a világ csábításainak! Törekedjetek a lelki kincsek megszerzésére, amely az Én követésem gyümölcse. Ha valakiben látom a készséget és a hajlandóságot az Én megismerésemre és követésemre, azonnal lehajolok hozzá, karjaimba veszem, és minden számára szükséges kegyelemmel elhalmozom. Én vagyok a ti üdvösségetek és megváltó Istenetek. Az ilyen lelket igyekszem hamar életszentségre vinni. Vonzom őt a szentségek felvételére, és elkísérem őt a gyóntatószékig és a Szentáldozáshoz. Mert ez a két legnagyobb szentség, amit alapítottam. A Szentmise, az Egyház, ahol jelen vagyok Testemmel és Véremmel, és Én magam adok feloldozást minden bűn alól, papjaim által. De csak a bűnbánatban megtisztult lélek kaphat Tőlem nagy kegyelmeket a Szentáldozásban. Abban a fokban, amennyire megnyitja lelkét Előttem. Ez a megnyitás azt jelenti, hogy teljesen Rám hagyatkozik, és átadja az életét Nekem. Akkor tudom őt formálni, és életszentségre vinni. De ha szentségtörően gyón és áldozik, akkor ezt a kárhozatára teszi. Ezt a lelket továbbra is gyötörni fogja a sátán. Állandó harcban áll Velem, mert a sátán szítja ellenem. Ennek a léleknek nincs békéje és boldogsága. Erről ismeri fel, hogy szentségtörően gyónt és bűnben áldozott. De ha Szentgyónás és Szentáldozás után a lelke megtelik az Én békémmel és örömömmel, akkor biztos lehet abban, hogy megtisztult lélekkel, méltó módon fogadott Engem a szívébe. Íme, elétek tártam a jeleket, megkaptátok Tőlem a tisztánlátást.

Megáldalak titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Filippi 3, 6: „Az Egyház üldözése” Márk 9, 39: „Jézus válaszolt”

2017. június 5. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagyon szomorú az Én Lelkem. Az embert arra teremtettem, hogy szeressen, és szomjazzon a viszont-szeretetre. Ehelyett csak gyűlölködés és öldöklés folyik szerte a Földön. Ez így nem mehet tovább. Be kell avatkoznom, és meg kell állítanom ezt a gyűlölet-hadjáratot és gyilkolást. Megtisztítom ezt a Földet. Megfenyítem a Föld lakóit. Saját könnyeikben és vérükben fognak megtisztulni. Mint ahogy Én fölmentem a keresztfára és kiontottam értük Véremet, ők ugyanúgy fölmennek a saját szenvedéseik Golgotájára, hogy megbánják, megsirassák bűneiket és elégtételt adjanak érte.

Gyermekeim! Imádkozzatok még többet a bűnösökért, hogy belássák bűneiket és felhagyjanak azokkal, hogy megkapva a tisztánlátást Hozzám térjenek.

Kicsi gyermekeim! Adjatok hálát azért, hogy ti a keresztény hitbe születtetek, és gyakoroljátok vallásotokat. Mondjátok el ezért mindennap a Te Deum-ot, és kérjétek magatokra a mindhalálig való kitartás kegyelmét, még akkor is, ha üldözést szenvedtek és az életeteket fogjátok adni Értem.

Féltékenyen szerető Istenetek vagyok. Azt akarom, hogy csak Bennem éljetek és Engem imádjatok! Én legyek minden örömötök, boldogságotok forrása! Én legyek szívetek egyedüli vigasza, reménye, örök boldogsága! Megismertetem veletek szeretetem mélységeit: mily nagy szeretet vitt fel Engem értetek a Golgotára. Megismerhetitek ellenállhatatlan vágyamat, amely az emberi nem üdvösségét, örök boldogságát kívánta. Ez az izzó szeretet és vágy vitt fel Engem a Golgotára, a keresztfára. Ez adta az erőt Nekem, amikor a kínzások helyén rettenetes kínszenvedéseket álltam ki, mert azt akartam, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet. Nem akartam, hogy csak egyetlenegy is elvesszen közületek. Mivel szabad akaratot kaptatok, és bűnbe estetek, így szükséges volt, hogy az elégtételt bűneitekért Én fizessem meg, amikor Magamra vállaltam vétkeiteket. Hatalmas Közbenjáró vagyok. Isten-ember, Aki az Istennél könyörgök értetek: emberré lettem – egy közületek, hogy meg tudjak halni bűneitekért. Nem kérek mást, csak azt, hogy szeressetek viszont, és teljesítsétek törvényeimet, mert csak így tudtok megmenekülni a gonosz hatalmából. Jöjjetek Hozzám mindnyájan! Szárnyaim alatt menedéket találtok. Csak Én vagyok az egyetlen, az egyedüli, Aki ki tudlak szabadítani a sátán rabságából, Aki meg tudom menteni lelketeket az üdvösségre. Hallgassatok Rám! Engedelmeskedjetek figyelmeztetéseimnek, mert a fekete felhők már egyre tornyosulnak. Ítélet alatt áll a világ. Az emberiség nem kerülheti el a büntetést és fenyítést, mert bűneik az Égbe csapnak, és büntetésért kiáltanak. Ne higgyétek, hogy megúszhatjátok! Erre áldalak meg benneteket, kicsinyeim, Szívem minden emberi értelmet felülmúló, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: „Márk 5, 39: „(Jézus) szólt hozzájuk” 13, 35-37: „Legyetek hát éberek! Nem tudjátok ugyanis, mikor érkezik meg a ház ura: lehet, hogy este, lehet, hogy éjfélkor vagy kakasszóra, vagy reggel. Ne találjon alva, ha váratlanul megérkezik! Amit nektek mondok, mindenkinek mondom: Legyetek éberek!”

2017. június 6. Itthon az Úr Jézus: „Nyisd ki a Szentírást!” Erre a helyre nyílt ki: Márk 14, 24: „Ő (Jézus) pedig így szólt: „Ez az én Vérem, az új és örök szövetségé, amely sokakért kiontatik.” 42: „Itt az óra, az Emberfiát a bűnösök kezére adják.” 49: „Az Írásnak be kell teljesednie.”

„Drága gyermekeim! Ennek a három mondatnak óriási jelentősége van napjaitokra nézve. Amint az Én Véremet kiontották értetek, úgy a ti véreteket is ki fogják ontani Értem. Készüljetek, mert eljött az óra. Itt van a ti órátok, amikor meg kell vallanotok Engem mindazok előtt, akik üldöznek benneteket Értem. Legyetek bátor harcosok, hogy szentekké és hősökké formáljalak benneteket. A harmadik mondat így szólt: „az Írásnak be kell teljesedni”. Ne mondjátok, hogy félelmetesek a figyelmeztetéseim! Én csak a kétezer évvel ezelőtti szavaimat ismétlem, a Szent Evangéliumot. Jobban teszitek, ha szüntelen készenlétben várjátok az eseményeket, amelyekről előre tájékoztatlak benneteket. Nem az számít, hogy ezen a Földön hogyan megy sorotok, hanem egyedül az, hogy földi életetek után hová megy lelketek. Mert mindaz, aki megvall Engem az emberek előtt, azt Én is megvallom Atyám és szent angyalai előtt. De akik megtagadnak Engem, azokat Én is meg fogom tagadni. Aki mindhalálig kitart, csak az üdvözül.

Gyermekeim! Vértezzétek fel magatokat az Én erőmmel, amely a szentségek vétele, az állandó imádság, és a Belém vetett hit. Mert mit ér az embernek, ha az egész világot megnyeri, de lelkében kárt szenved. Mit adhatna lelkéért cserébe?! Ezért ne az ideig valókkal foglalkozzatok! Ne halmozzatok föl a Földön anyagi javakat! Időtöket és figyelmeteket fordítsátok mindig csak Rám, Megváltó Istenetekre, Aki örök életet adok nektek, ha megtartjátok parancsaimat. Az idő itt van. Úgy éljetek, hogy bármikor megvalljatok Engem, ha kérdőre vonnak titeket Felőlem. Kérjétek magatokra az erős hit kegyelmét, hogy szembe tudjatok szállni a gonosszal, aki meg akar ingatni benneteket, és el akar buktatni, hogy a kárhozatra taszítson. Kérjétek magatokra Szent Vérem védelmét, és Égi Édesanyátok Istenanyai palástját. Szüntelen imádkozzatok, mert az ima az ember párbeszéde Istennel! Ez a Velem való kapcsolat megnyilvánulása, mert csak a barátok szoktak egymással beszélgetni, Én pedig barátaimnak nevezlek benneteket. De csak akkor, hogyha megtartjátok parancsaimat, mert akkor váltok méltókká barátságomra. Ha viszont ellene mondotok tanításomnak, és hátat fordítotok Nekem, akkor a magatok ellenségeivé váltok, Nekem pedig nagy szomorúságot okoztok.
Drága kicsinyeim! Életetek hátralevő részét, amíg még a kegyelem ideje tart, tekintsétek nagy kincsnek, hatalmas lehetőségnek, ami kaput nyit előttetek az örök üdvösségre, ha teljesítitek szavaimat. Minden percről, gondolatotokról, szavatokról és cselekedetetekről számot fogtok adni ítélőszékem előtt. Csak azok kerülik el az ítéletet, akik életszentségben élnek.

Drága kicsinyeim! Most, az idők végén, hirdessétek Evangéliumomat, akár alkalmas, akár nem! Ne törődjetek azzal, ha kigúnyolnak, vagy kinevetnek titeket! Engem is kigúnyoltak, és tövissel koronáztak, mégis Én vagyok a királyok Királya. Nemcsak a zsidóké, hanem minden nemzeté, minden emberé, mert Én az egész világot váltottam meg, kínszenvedéseim és kereszthalálom árán. Ti se törődjetek azzal, ha kinevetnek vagy kigúnyolnak benneteket, mert az utolsó szó az Enyém. Az ítéletkor mindazok, akik elvetettek titeket, meg fogják látni, milyen nagy kegyelmet utasítottak el, amit Én adtam nekik – általatok. Kicsinyeim! Az óra itt van. Lezárul ez a korszak, amelyet egy új fog felváltani: az ezer éves béke uralma. Imádkozzatok azért, hogy mielőbb megkötözzem a sátánt, és a pokol fenekére taszítsam, titeket pedig fölemeljelek abba a békességbe és boldogságba, amelyet öröktől fogva készítettem nektek. Megáldalak titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Márk 14, 24: „Ő (Jézus) pedig így szólt: „Ez az én Vérem, az új és örök szövetségé, amely sokakért kiontatik.” 42: „Itt az óra, az Emberfiát a bűnösök kezére adják.” 49: „Az Írásnak be kell teljesednie.”
2Tim 3, 12: „Az üldözésből mindenkinek kijut, aki buzgón akar élni Krisztus Jézusban.”

2017. június 8. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! A keresztről szólok hozzátok. Készüljetek! Beteljesülnek szavaim. A terv már elkészült kiirtásotokra, de nem számolnak Velem. Tűz fog lecsapni az égből, és elpusztítja mindazokat, akik titeket megölnek, és az egész világ meg fog tisztulni.
Gyermekeim! Életetek minden napján úgy éljetek, mintha az a nap lenne az utolsó lehetőség számotokra, hogy felkészüljetek, és készenlétben várjátok a pillanatot, amikor átlépitek a halál küszöbét, és megjelentek ítélőszékem előtt. Mondom nektek, beteljesülnek az Evangélium szavai: Boldogok a szolgák, akiket Ura érkezése készenlétben talál. De nagyon boldogtalanok azok a szolgák, akik megátalkodottak a bűnben, és nem várják Uruk érkezését, és amikor Uruk megérkezik, nem találja őket készenlétben. Ezek mind a külső sötétségbe kerülnek, a pokol tüzébe, ahol lesz sírás és fogcsikorgatás.

Gyermekeim! Ne mondjátok, hogy kemények és szigorúak szavaim! Én csak az Evangéliumot ismétlem nektek. Az óra már itt van. Éljetek szüntelen készenlétben, és imádkozzatok a szegény, szerencsétlen bűnösökért, mert ha nem imádkoztok értük, az örök tűzbe fognak kerülni. Erre áldalak meg, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Mk 4, 1: „Jézus tanít” 17: „üldözés”

2017. június 10. Itthon az Úr Jézus: „Drága Gyermekeim! Hamarosan ki fog törni a harmadik világháború. Készüljetek! Hamarosan színt kell vallani sokaknak Előttem, mert megérkezik a Nagy Figyelmeztetés – de a halál okán is.

Gyermekeim! Az idő eljött, beteljesülnek próféciáim. Hamarosan olyan világ következik a Földre, amilyen még a világ teremtése óta nem volt. [És most itt egy hatalmas pusztítást mutat az Úr: lerombolt városokat, amit a tűz felégetett, atomháborút, és néptelen minden, nincs ember, kipusztult minden]. Imádkozzatok a bűnösökért és azokért, akik szörnyet fognak halni, akár a háború okán, akár a Nagy Figyelmeztetés során, hogy még életük utolsó pillanatában Hozzám meneküljenek, és megbánva bűneiket, megmentsem őket. Megáldalak titeket Szívem féltő szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Márk 10, 39: „Jézus szólt”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése