2017. március 1., szerda

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2017. február 5. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Az élet rövid. Hamarosan beteljesülnek a próféciák. Már minden elő van készítve. Készüljetek! Nemsokára kezet emelnek rátok. Örüljetek és ujjongjatok, amikor hazudozva mindenféle rosszat fognak rátok Énmiattam, mert nagy lesz jutalmatok a Mennyben. Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de egyebet nem tudnak tenni! Amikor kiszáll lelketek porsátor testetekből, egyenesen feljön Hozzám a Mennybe. Látni fogjátok dicsőségemet és ujjongó örömmel fogtok vég nélkül háladalt és dicsőítő éneket zengeni Nekem szent angyalaim és szentjeim végeláthatatlan seregében. Már most vágyakozzatok Szent Színem látására! Azért születtetek meg erre a világra, hogy életszentségetek által elnyerjétek az örök boldogságot.
Kicsinyeim! Most még a szenvedés az osztályrészetek, de hamarosan vég nélkül fogtok örvendezni, és ragyogni fogtok, mint a Nap, Atyám országában.
Drága gyermekeim! Erre gondoljatok, ha majd elhurcolnak benneteket! Az lesz életetek legboldogabb pillanata, amikor levetitek porsátor testeteket, mint egy ruhát, és azonnal feljöttök Hozzám a Mennybe. Ne féljetek! A halál csak egy pillanat, átmenet az örök életbe, a vég nélküli boldogságba. Ott letörlök szemetekről minden könnyet. Szétosztom Magam köztetek, vagyis minden egyes üdvözült lélekkel közlöm Magam, egyesülök vele a legszorosabb, felbonthatatlan örök egységben, amelynek előképe a Szentáldozás. Amikor befogadtok a szívetekbe, Velem egyesültök. Én bennetek élek, és ti Belém istenültök. Fokról fokra átalakultok Belém. Levetkőzitek bűneiteket. Már nem tudjátok többé elkövetni rossz szokásaitokat, mert megundorodtok tőle. Vonzódtok a szentségekhez, a Szentgyónáshoz, a Szentáldozáshoz, mert Én élek bennetek, és Én vonzalak benneteket a szentek Szentjéhez, az Én Mennyei Atyámhoz, Aki elhalmoz titeket kegyelmeivel. Betakar szárnyaival, ahol oltalmat találtok. Megváltozik életetek. Új emberré lesztek. Nem ti éltek már többé, hanem Én élek bennetek. Általatok folytatom földi vándorlásomat, rengeteg jót cselekszem, és mentem a lelkeket. Atyám Engem lát bennetek, és gyönyörködik életszentségetekben. Ha ilyen nagy átalakulást jelent a Szentáldozás, feltéve, hogy tiszta lélekkel fogadtok, mekkora változást okoz az üdvözült lelkekben, hogy Velem, a második isteni Személlyel, a Megváltóval egyesül. Közlöm Magam a lélekkel. Ez azt jelenti, hogy Én egyidejűleg annyi helyen és annyi személlyel vagyok, ahánnyal csak akarok. Hasonlít ez a Szentáldozáshoz. A Földgolyón egyidejűleg rengeteg Szentmise van. A Szentáldozásban megszámlálhatatlanul sok lélekbe betérek, és mindegyik azt érzékeli, hogy csak vele vagyok, és csak neki adom kegyelmeimet. Így van ez a Mennyben is, csak még nyilván valóbban, és még tökéletesebb formában.
Gyermekeim! Vágyakozzatok Hozzám a Mennybe! Nem tudjátok felfogni azt a boldogságot, ami ott vár rátok. Minél tisztább a lelketek, annál jobban tudtok vágyakozni Hozzám. Vágyatok megdicsőít Engem, és nagy kegyelemmel jutalmazlak meg benneteket érte már itt a földön.
Kicsi gyermekeim! Szívem minden vágya az, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet! Erre áldalak meg benneteket Szívem túláradó, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ima a Szentlélek által:
„Ó szentek Szentje! Csodállak és imádlak Téged! Szíved szeretete átöleli és lángra gyújtja ezt a világot. De csak azok képesek befogadni lángodat, akik viszont szeretnek Téged úgy, hogy megtartják törvényeidet. Te nem vagy személyválogató. Te mindenkit részesíteni akarsz ajándékaidban. De tiszteletben tartod szabad akaratunkat. Minden embert vonzol Magadhoz a lelke mélyén. Hívogatod, kiviszed a pusztába, és a lelkére beszélsz. De ha nem áll szóba Veled, ha hátat fordít Neked, mert elbűvölte a hamis csillogás, a világ, amit csak ideig-óráig birtokolhat, Te nem erőlteted rá Magad. Pedig egyszer el kell hagyni ezt a világot, és itt marad minden. Csak a cselekedeteinket vihetjük magunkkal. De ha Téged választunk, mivel Te örök vagy, Téged nem kell itt hagynunk. Te velünk maradsz a Földön és a Mennyben. Ha Te vagy a mi kincsünk és boldogságunk, a Mennyben örökké a miénk maradsz. Milyen balgák azok, akik nem Téged választanak! Mekkora bánatot okoznak Neked az ilyen süketek és vakok, akik hitetlenségükkel, bűneikkel elszakítják magukat Tőled. Te vérkönnyeket sírsz minden elkárhozott lélek miatt. Mégsem tudod megakadályozni vesztüket, mert tiszteletben tartod szabad akaratukat. Mily nagy méltóságot adtál az embernek. Isten képére és hasonlatosságára lett teremtve. Ez azt jelenti, hogy értelemmel és szabad akarattal ruháztad fel. Ő dönt saját sorsa fölött.
Jézusom! Imádott Megváltóm! Köszönöm Neked, hogy a Tied lehetek, hogy szerethetlek és dicsőíthetlek Téged. Örökké hálát zengek Neked azért, hogy lehajoltál hozzám, megszólítottál, és ellenállhatatlan vággyal ajándékoztál meg, hogy igent mondjak Neked. Ránk is igaz, amit Saulnak mondtál a Damaszkuszi úton: nehéz neked az ösztöke ellen rugdalózni. Valóban. Sokkal könnyebb a Te édes hívásodra, vonzásodra igennel válaszolni, mint nemet mondani. Ha kimondjuk Neked az igent, határtalan örömmel és békével töltöd be lelkünket. De aki elutasít Téged, az a lélek tele lesz keserűséggel, bánattal, az egyenesen halott.”
Az Úr Jézus: „Kicsinyeim! Figyeljetek Rám! Addig válaszoljatok igennel hívásomra, amíg még lehet! Mert ha lezárul életetek, nem lesz több lehetőségetek. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát! Fogadjátok megerősítő áldásomat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Meg vagyok elégedve veled. Előttem van minden igyekezeted, buzgóságod. Folytasd továbbra is szolgálatodat! Menj végig ezen az úton! Megáldalak téged és szeretteidet Szívem csodálatos szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Ezt üzenem Y-nak: Drága kislányom! Ne szedd szét magad! Minden imádat meghallgatom. Ne járj különböző imacsoportokba! Menj gyakran Szentmisére! Gyónjál, áldozzál! A Szentségek tartanak fenn, amit felajánlhatsz engesztelésül Nekem a lelkekért. Egy hittel és szeretettel teli fohász többet ér bármennyi ajakimánál, amit gépiesen ismételgetsz, és nincs benne hit és szeretet. A legnagyobb ima a Szentmise, amit számtalan szándékra felajánlhatsz, mert kegyelmem végtelen. Szentáldozás után csak Velem foglalkozz! Hagyd, hogy betöltsem a lelkedet! Ilyenkor már ne kérj semmit! Add át magadat Nekem, és bízzál Rám mindenkit és mindent! Szeress mindenkit! Kérd, hogy Én szeressek általad! Többet imádkozz csendben a saját szavaiddal! Ilyenkor elmélkedj kínszenvedéseimen! Minden imád annál értékesebb Előttem, minél több benne a szeretet. Megáldalak téged és szeretteidet Szívem csodálatos, mindeneket felülmúló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



2017. február 13. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Ezek az utolsó alkalmak, amikor még köztetek vagyok. Megszüntetik az Átváltoztatást és ezzel magát a Szentmisét is száműzik a templomból, mert ahol nincs átváltoztatás, azt nem hívhatják többé Szentmisének. De ne féljetek: mindig rendelek ki igaz és hű papokat, akik tiszta szívből szeretnek Engem és a rejtekben bemutatják a Szentmisét és kiosztják a szentségeket, Szent Testemet és Véremet a híveknek, akik Bennem hisznek.
Gyermekeim! Az idő eljött. Ellenfelem mindent előre eltervezett és gondosan előkészített. A hitehagyás órája beteljesül. A jelek már előre látszanak. A legjobban Nekem csak az fáj, hogy sokan bedőlnek és elkárhoznak. Pedig Én minden kegyelmet megadok, a lelkük mélyén hívogatom, vonzom őket Magamhoz, de ők többre tartják az e világi embereknek való megfelelést az Isten törvényeinek teljesítésénél.
Gyermekeim! Készüljetek! Az óra itt van. Hamarosan elhurcolnak, börtönbe zárnak titeket, és a véreteket ontják a hitetek miatt.
Drága gyermekeim! Mint ahogy az Én órám elérkezett, amikor a Getszemáné-kertben igent mondtam Atyám akaratára, a Megváltásra, amiért megszülettem erre a világra, úgy most nektek is azt mondom, hogy mondjatok igent az üldözésre, a számkivetettségre Énértem. Így osztozzatok sorsomban, hogy halálotok után majd a dicsőségemből is részt kapjatok, mert csak az üdvözülhet, aki mindhalálig kitart Mellettem. A Mennyország azoknak készült, akik az Istent szeretik. Erre áldalak meg titeket Szívem végtelen, túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal a végső nagy harcra, amely már beteljesülőben van az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Kol 1, 25: „Isten szava” 24: „Örömmel szenvedek értetek, és testemben kiegészítem, ami Krisztus szenvedéséből hiányzik, testének, az Egyháznak javára.” Mk 6, 7-13: 30: Kenyérszaporítás 14: Keresztelő Szent János halála.


2017. február. 14. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Meghaltam értetek. A keresztfán rettenetes kínszenvedések közepette leheltem ki lelkemet. Megváltottalak titeket a bűntől, az örök haláltól. Ezen túl Atyám úgy tekint rátok, hogy Engem lát először, és Rajtam keresztül néz le rátok.
Gyermekeim! Amikor a Legszentebb Eucharisztiát, az Én Legszentebb Testemet és Véremet fogadjátok a Szentáldozásban a szívetekbe, mindig gondoljatok arra, hogy mekkora árat fizettem azért, hogy köztetek maradjak, a szívetekbe térjek, és hogy részesítselek benneteket Megváltásom hatalmas művében. Nem vagytok a magatoké. Nagy volt a ti váltságdíjatok, amelyet Én fizettem értetek. Az Enyéim vagytok. De csak akkor, ha ti is azt akarjátok. Nagy méltóság, de hatalmas felelősség is a szabad akarat, amellyel Atyám megajándékozott mindnyájatokat, amikor megteremtett benneteket. Ti döntitek el, hogy Velem, vagy Nélkülem akartok-e élni itt a Földön, ami az örökkévalóságban vég nélkül folytatódik.
Drága kicsinyeim! Nézzetek számtalan sebből vérző, ártatlan, haldokló, vonagló, hörgő Testemre. Fulladásos halállal haltam meg, és tetanusz-mérgezésben. 40 fokos láz gyötört. Hideg veríték folyt le Testemen. És mivel összeszorult a tüdőm, már levegőt sem kaptam, és megfulladtam. A végén már szólni sem bírtam. Azt még ki tudtam mondani: „Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet.” Elmélkedjetek gyakran kínszenvedéseimről: ne csak a Nagyböjtben, hanem egész évben, és különösen arra gondoljatok, hogy kínszenvedésem nem zárult le kereszthalálommal, hanem a világ végezetéig folytatódik az emberek bűnei és az elkárhozott lelkek miatt. Mert szerető Szívemnek a legkisebb bűn is nagyon-nagyon fáj, amivel Engem és Atyámat megbántjátok. Mivel féltőn szerető Istenetek vagyok, a legnagyobb kínszenvedés számomra minden elveszett lélek, akik a sátán karmaiban vergődnek, és az a pokol tüzére taszítja őket. Az ilyenekért kiáltottam a keresztfán: „Szomjazom!”
Kicsi gyermekeim! Könyörögve kérlek benneteket! Soha ne feledkezzetek meg a bűnösökért imádkozni! A legjobb az, ha az Én szándékaimra és Édesanyám Szeplőtelen Szíve szándékára ajánljátok fel minden imátokat, mert Én annak juttatom, akinek a legnagyobb szüksége van rá, és aki a legközelebb áll ahhoz, hogy eldőljön örök sorsa, vagyis közel van halála.
Drága kicsinyeim! Vigyázzatok lelketek tisztaságára! Jobban, mint szemetek fényére. Gondoljatok mindig arra, hogy lelketeket az Én értetek kiontott drága szent Vérem mosta tisztára, és csak az Én éltető Lelkem tudja feltámasztani a lelki halálból. Ezért, drága kicsinyeim, vigyázzatok gondolataitok tisztaságára! Ezért mondtam: „Szüntelen imádkozzatok!” Ezzel azt akartam mondani, hogy mindig gondoljatok Rám, mert amíg Nálam időztök, addig nem tud kísérteni a sátán, és gondolataitok tiszták maradnak és Nekem tetszőek. Ha mégis kísértene a gonosz lélek, azonnal fussatok Hozzám, imádjatok Engem, ne álljatok szóba vele és mondjatok ellent minden kísértésnek. Így megőrzitek lelketek tisztaságát, nagyon megdicsőítitek legszentebb Nevemet, Én pedig boldogan időzöm lelketekben, mint földi templomomban, és üdvözítelek titeket.
Megáldalak titeket Szívem minden értelmet meghaladó végtelen szeretetével, lágy ölelésével, megerősítő áldásommal a nagy harcra, amely a sátán között és az Asszony gyermekei között dúl, akik megtartják Isten törvényeit. Fogadjátok szeretetteljes, fenntartó, megerősítő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Tit 3, 4: „Üdvözítő Istenünk kinyilvánította jóságát.” Tit 2, 11: „Istenünk arra tanít minket” Mk 4, 1 cím: Jézus tanít Mk 4, 17: Az üldözés. Mk 4, 11: „Ti megkaptátok az Isten Országa titkát.”


2017. február 15. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Nagyon boldog vagyok köztetek. Minden vágyam az, hogy életszentségetek kiterjedjen a Föld minden lakójára. Életpéldátokkal, szavaitokkal és tetteitekkel hirdessétek Evangéliumomat, és akik veletek találkoznak, megtapasztalják, hogy köztük lakom. Általatok sugárzom ki fényemet, kegyelmemet a környezetetekre. Ha látnátok, hogy vakító fényként ragyogok a lelketekben, megvakulnátok ettől a csodálatos fénytől, melyet kiárasztok a Földre mindazon gyermekeimen keresztül, akik tiszta lélekkel fogadnak Engem a szívükbe a Szentáldozásban.
Drága gyermekeim! Ha szemlélhetnétek Engem dicsőségemben, s ha megtapasztalhatnátok az Én végtelen szeretetemet, Rajtam csüngenétek éjjel-nappal, nem törődnétek a világ dolgaival, egyedül csak Engem imádnátok, Nekem adnátok hálát és viszontszeretnétek Engem teljes szívetekből, teljes lelketekből és minden erőtökből.
Drága kicsinyeim! Egyedül az Isten iránti szeretet az, amely boldoggá tesz, amely betölti lelketeket. Csak Istenben lehet szeretni a felebarátot. Ha Én állok két ember között, akkor gyakorlatilag Én szeretem őket egymás által. Minden harmónia, szépség, boldogság, szeretet Belőlem árad. Mivel Isten a saját képére és hasonlóságára teremtette az embert, ezért belekódolta a szeretet és a boldogság iránti vágyat, és minden ember csak akkor lesz igazán boldog, ha Istent megismerte, szerette, és Istenben kap szeretetet a másik embertől és ő maga is Istenben szereti felebarátját. Ezért adtam főparancsba a szeretetet, ami nem más, mint az Én életem megélése, mert Én Magam vagyok a Szeretet. A Miatyánkban is ezért tanítottam: Legyen meg a Te akaratod, mert Isten akarata az, hogy szeressétek Őt és Őbenne egymást. Ó, ha így élnének az emberek ebben a világban, nem lenne viszály, könny és bánat. Csak kacagás, boldogság és szeretet. Ez volt az Édenkertben, erre teremtette Atyám Ádámot és Évát. Mivel Éva hitt a kígyónak és Ádámot is elbuktatta, ezért szükséges volt, hogy Atyám megteremtse az új Évát, akinek testéből Én, az Új Ádám testet öltöttem, hogy megújítsam a Föld színét. Egyházam megalapításával, ami ugyanúgy az Én oldalamból származik, amelyből vér és víz folyt ki, és ezek a szentségek, ami által Egyházamat létrehoztam. Egyházam az Én Menyasszonyom. Mivel misztikusan Belőlem származik, hasonlít ez ahhoz, amikor Isten az első Ádámot elaltatta, az oldalából kivette egy bordáját, amiből megalkotta az asszonyt, Évát, a feleségét, akivel egy családot alkottak. Így az Egyház és Én egy családot alkotunk, mivel az Egyházat Én alapítottam, az Egyház az Én Testemből származik, és tulajdon Testemmel táplálom. Testem és Vérem élteti az Egyház minden tagját, ami által Bennem élnek és Én őbennük. Ezért mondtam nektek: csak egy Atyátok van, a Mennyei, ti pedig Énbennem mindannyian testvérek vagytok. Ezért adtam főparancsba a szeretet törvényét, mert ti a szeretet Istenétől származtok, és arról ismernek föl titeket, hogy az enyéim vagytok, hogy ha szeretetben éltek egymással.
Drága gyermekeim! Nagy titok ez, amely elválaszthatatlan az Én kínszenvedésemtől és kereszthalálomtól. Mivel ti egy családot alkottok Velem és Hozzám tartoztok, nektek is részt kell vállalnotok az Én szenvedéseimből és meg kell halnotok, amiképpen Én is meghaltam a kereszten, hogy porsátor földi testetekből a lelketek kijöjjön és Énbennem, az Üdvözítőben új életre támadjon. Ez az élet rendje. Ne sirassátok azokat, akik meghalnak, mert valójában, ha hitben hunytak el, akkor kapják meg örök, boldog életüket. Inkább igyekezzetek úgy élni, hogy ti is elnyerjétek az üdvösséget, és a Mennyországban örökké együtt legyetek elhunyt szeretteitekkel.
Az ember, amíg a Földön él, kapott egy plusz érzékszervet, a hitet, ami kizárólag Isten ajándéka és kegyelme, és csak azok nyerik el, akik ezt kérik, vagy be akarják fogadni. Ezzel az érzékszervvel, ezzel a hittel tudtok csak Engem fölismerni, beengedni a lelketekbe, különösen a Legszentebb Oltáriszentségre vonatkozóan, amit csak a hitetekkel tudtok megtapasztalni. Ha hittel imádkoztok, különféle módokon válaszolok nektek. Átalakítom a körülményeket és kedvezővé teszem mindarra vonatkozóan, hogy segítsenek nektek elérni az üdvösséget. Mert minden ezért van és erre irányul, hogy a lelkek fölismerjenek, megtaláljanak, szeressenek Engem, és Hozzám jöjjenek. Ez a Megváltás, ezért adtam értetek életemet a keresztfán.
A Szentírásban ezt mondtam: minden fölösleges szavatokról számot kell adni. Ma, amikor a médiumok világában rengeteg lehetőség nyílna erre, és elpazarolják a drága időt olcsó magazinműsorokra. Nagy felelősséggel tartoznak emiatt. Imádkozzatok magatokért és egymásért, hogy mindig fölismerjétek és megtegyétek az Én akaratomat, mert csak egyedül ez válik a saját és mások üdvösségére. Imádkozzatok azért, hogy maradéktalanul beteljesítsétek rátok vonatkozó örök, szent tervemet! Erre kaptátok az életet és erre kapjátok örök jutalmamat, ha teljesítitek. Ne féljetek Tőlem, Én irgalmas vagyok! A legkisebb igyekezeteteket és szándékotokat is megjutalmazom, de fontosnak tartom, hogy felvilágosítsalak titeket, hogy jól fel tudjatok készülni a számadásra. Megáldalak titeket Szívem végtelen, irgalmas szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Zsid 12, 5-11: „Megfeledkeztetek a vigasztalásról, amely nektek, a fiaknak szól: Fiam, ne vedd kevésbé az Úr fenyítését, s ne csüggedj el, ha korhol. Mert megfenyíti az Úr, akit szeret, s megostoroz mindenkit, akit fiává fogad. Maradjatok állhatatosak a fenyítéskor: Isten úgy bánik veletek, mint fiaival. Hol van olyan fiú, akit az apja nem fenyít? Ha nem részesültök a fenyítésben, ami mindenkinek kijár, akkor fattyak vagytok, nem fiak. S aztán test szerinti apáink is fenyítettek bennünket, mégis tiszteltük őket. Nem kell-e hát sokkal inkább a lelkek Atyjának engedelmeskednünk, hogy így elnyerjük az életet? Azok csak rövid ideig és hangulatuk szerint fenyítettek bennünket, ő ellenben a legjobbat akarja nekünk, hogy szentségének részesévé legyünk. Igaz, most minden fenyítés inkább szomorúságot okoz, mintsem örömet szerez, később azonban a megigazulás békés gyümölcsét termi annak, aki elviseli.” 18-29: „Ti nem kézzel tapintható hegyhez, lobogó tűzhöz, sötét felhőhöz, forgószélhez, harsonazengéshez vagy mennydörgő szózathoz járultatok, amelynek hallatára könyörögni kezdtek, hogy ez a hang ne szóljon tovább hozzájuk, mert nem tudták elviselni a parancsot: „Még ha állat ér is a hegyhez, meg kell kövezni.” A látvány annyira rettenetes volt, hogy még Mózes is ezt mondta: „Félelem és rettegés fog el.” Nem, ti Sion hegyéhez járultatok, az élő Isten városához, a mennyei Jeruzsálemhez, az angyalok ezreihez, az égben számon tartott elsőszülöttek ünnepi sokadalmához és gyülekezetéhez, mindnyájunk bírájához, Istenhez, a tökéletes igazak lelkeihez, az új szövetség közvetítőjéhez, Jézushoz, a ránk hulló vérhez, amely hathatósabban kiált, mint Ábelé. Vigyázzatok, ne utasítsátok vissza azt, aki hozzátok szól. Mert ha azok sem menekültek meg, akik a földön szólót elutasították, mi még kevésbé fogunk megmenekülni, ha elfordulunk attól, aki az égből szól hozzánk. Hangja akkor a földet rendítette meg, most pedig ezt ígéri: „Még egyszer megrendítem, de nemcsak a földet, hanem az eget is.” Ez a „még egyszer” annak átalakulását jelenti, ami mint teremtett dolog megrendíthető, hogy azután megmaradjon az, ami változhatatlan. Így tehát mi, akik rendíthetetlen országot kaptunk hazánkul, legyünk hálásak, s szolgáljunk Istennek neki tetsző módon: tisztelettel és félelemmel. Mert a mi Istenünk emésztő tűz.”


2017. február 20. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Most fogják szétverni Egyházamat, amelyért Én a Véremet ontottam és a keresztfán kínhalált szenvedtem. Most fognak elvenni Engem tőletek. Híveim szétszélednek. Csak a rejtekben lesz Szentmise. Egyházamra teljes sötétség borul. Látszólag a sátán győz, de ez csak a látszat. Azért, hogy megrostáljam a papokat és a híveket, és világossá váljon mindenki számára, hogy ki melyik oldalt választja. A hűségesek, akik továbbra is kitartanak az igaz hit mellett, az Általam alapított szentségek mellett, száműzve lesznek. De aki Bennem bízik, arról Én gondoskodom. Ezért mondtam a korábbi üzenetekben, hogy híveim úgy gondoskodjanak papjaikról, mint saját családtagjaikról.
Ne keseredjetek el, mindez nem tart sokáig, csupán addig, amíg az antikrisztus ideje le nem telik, amikor is visszajövök dicsőségben és szám leheletével elsöpröm a gonoszt. Akkor helyreállítom és megszilárdítom megújult Egyházamat, kiárasztom a Szentlelket és létrehozom az ezer éves béke uralmát. Amikor a szám leheletével elsöpröm az antikrisztust, abban a pillanatban megkötözöm a sátánt és a pokol fenekére taszítom. Nem tudja többé megtéveszteni és megkísérteni a lelkeket. Népem békében, biztonságban és boldogságban fog élni ezer éven át.
Erre gondoljatok, kicsinyeim és ne keseredjetek el, ne sírjatok. Én megígérem, hogy minden lélekben kitartok egyik Áldozástól a másikig, még ha távolinak is tűnik a két szentáldozási alkalom. Én veletek vagyok mindennap a világ végéig. Így fogom szétválasztani a hamisakat az igazaktól, a képmutatókat az Engem szeretőktől. Minderre szükség van, hogy beteljesüljön a prófécia, hogy megjutalmazzam a Bennem bízókat és örök büntetéssel sújtsam a képmutatókat, akiknek nem Én kellek, hanem csak a karrier és az önbálványozás.
Gyermekeim! Amikor ellenfelem azt hiszi, hogy győzött, akkor fog a legmélyebbre, a pokol fenekére lebukni. Ti viszont fent maradtok és az örök boldogság részesei lesztek a Mennyben. Fogadjátok megerősítő áldásomat a végső, nagy harcra, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Zsid 2, 3: „Az Úr hirdetett” Ef 5, 27: „Ragyogóvá akarta tenni az Egyházat, amelyen sem szeplő, sem ránc, sem egyéb efféle nincsen, hanem szent és szeplőtelen.” 5, 16-17: „Használjátok fel az időt, mert rossz napok járnak. Ne legyetek értetlenek, hanem értsétek meg az Úr akaratát.”
2017. február 21. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívem kicsi választottai! Nagyon kedvesek vagytok Számomra. Igen nagy örömömet és boldogságomat találom bennetek. Most mégis szomorú vagyok miattatok, mert előre látom sorsotokat, amikor sok viszontagság közepette igen nagy üldözést kell elszenvednetek. Ne higgyétek, hogy elhagynálak benneteket. Akkor vagyok legközelebb hozzátok, amikor szenvedtek. Én, a szenvedő, keresztre feszített Krisztus, mindig azok mellett állok, azokkal egyesülök, akik Értem üldözést és vértanúhalált szenvednek. Drága gyermekeim! Véssétek jól szívetekbe szavaimat: „Én veletek vagyok mindennap a világ végezetéig.” „Nálam nélkül semmit sem tehettek.” Ez a két mondat ragyogja be lelketeket, adjon nektek reményt, vigaszt, boldogságot.
Amikor a szüleim Egyiptomba menekültek velem, Szent Anyám Józsefnek azt mondta: „Hát hol a bölcső és a bútorzat és a bőséges kelengye, amit készítettem Kisbabámnak?”, mert azokat ott kellett hagyniuk, a szamár hátára ugyanis nem fért föl. Ekkor József bölcsességgel eltelve ezt válaszolta: „ha Jézus velünk van, mindenünk megvan”. Ti is, amikor szükséget szenvedtek és hiányos a kellék a rejtekben bemutatandó Szentmiséhez, csak azt ismételgessétek: „ha Jézus velünk van, mindenünk megvan.”
Drága gyermekeim! Gondoljatok száműzetésetek végére, mert az életetek a Földön rövid. Ez a világ az összes kincsével és pompájával örökre elmúlik, de az a szebb világ, a Mennyország, nektek készült, örökre ott lesztek. Imádtok, szerettek Engem és az örök boldogság lesz a tiétek. Erre gondoljatok, amikor majd üldöznek és nélkülöznötök kell, hogy itt maradtam köztetek a parányi Szentostyában és Borban, és a hitetekkel Szent Testemet és Véremet fogadjátok magatokhoz. Sajnáljátok azokat, akiknek ez nem adatik meg, mert más vallásba születtek, vagy a sátán távol tartja őket Tőlem a bűneik miatt. Örüljetek és ujjongjatok, hogy Én a tiétek vagyok, és ti örökkön-örökké az Enyémek maradtok. A Mennyben látni fogtok Engem úgy, amint vagyok, színről-színre, teljes dicsőségem pompájában. Úgy hullatom rátok vissza dicsőségemet, amint azt erényeitekkel és szolgálatotokkal kiérdemeltétek, és amilyen mértékben részesültetek a Földön szenvedéseimben. Erre gondoljatok, drága gyermekeim, az eljövendő dicsőségre és boldogságra, és soha ne a földiekre helyezzétek tekinteteteket. Megáldalak titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: 1Tessz 2, 14-15: „Ti ugyanazt szenvedtétek el saját népetektől, amit ők a zsidóktól, akik Urunkat, Jézust és a prófétákat is megölték, minket pedig üldöznek, ezért az Isten előtt nem kedvesek, és az embereknek is ellenségei.”

2017. február 22. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Az éj sötétje borul most Egyházamra és a világra is. Egyházamat teljesen megosztotta a sátán. Papjaim és híveim meg vannak félemlítve. Ellenfelem falakat húz ember és ember közé, de mindennek meg kell történnie, mert így rostálom meg papjaimat és híveimet, így válik szét a búza a konkolytól, az igaz a hamistól, a hűséges a hűtlentől.
Drága gyermekeim! Készüljetek föl életetek odaadására Értem, amikor majd meg kell vallanotok Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt. Álljatok ki bátran, mint annak idején Péter apostol a rabbik előtt, akit megbotoztak Értem, de ő mégis megfelelt nekik: „inkább kell engedelmeskedni Istennek, mint az embereknek”. A Szentírás szavai örök érvényűek. Nem lehet két úrnak szolgálni: vagy az egyiket szeretik és követik, a másikat pedig megvetik. Mindazok, akik igazán szeretnek Engem, ki fognak tartani Mellettem hűségesen, és életük árán is tanúságot tesznek Rólam mindenki előtt.
Kicsinyeim! Én mindig ott vagyok veletek, ahova Engem hívnak, és aki Engem képvisel. Abból az emberből maga a Szentlélek fog beszélni, ahogy azt az Evangéliumban megígértem. Újra mondom: ne készüljetek rá, hogy mit mondotok, mert a Szentlélek fogja általatok bizonyítani az Általam hirdetett igazságot. Próféciáim mind beteljesülnek, egyetlen egy sem marad el belőlük. Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, és akik azzal fenyegetnek, hogy kizárnak a zsinagógájukból: ugyanezt tették az első keresztényekkel is. Ti csak egyedül Nekem akarjatok megfelelni, mert az Én ítélőszékem előtt fog mindenki számot adni cselekedeteiről. Én vagyok a Megváltó, Aki a Véremet ontottam értetek a keresztfán, és megnyitottam számotokra a Mennyország kapuját.
Drága kicsinyeim! Szeressetek Engem mindhalálig! Maradjatok hűségesek vértanúságotokig, és Én a fejetekre teszem az örök élet koronáját. Erre áldalak meg titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Mk 4, 26: „Jézus mondta” Gal 1 12: „Jézus Krisztus kinyilatkoztatása”

2017. február 25. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Készüljetek! Az idő nagyon rövid, szinte már itt is van. Beteljesül mindaz, amire felkészítettelek benneteket.
Kicsi gyermekeim! Ne az ideig való szenvedést lássátok magatok előtt, hanem örüljetek és ujjongjatok, hogy már nagyon közel van dicsőséges visszajövetelem, amikor szám leheletével elsöpröm a gonoszt, és lehozom a Földre az ezer éves béke uralmát. Addig is készüljetek föl mindarra a sok rosszra, amit előre megmondtam nektek, mert mindezek most fognak beteljesülni. Képzeljétek el, amikor üres lesz az oltár, nem leszek rajta, nem tudtok a szentségekhez járulni, helyette tévtanításokat fognak hirdetni azok az emberek, akik kárhozatos bálványimádóknak neveznek titeket. Pedig ha figyelmesen elolvasnák Szent János Evangéliumát, akkor megértenék, hogy az Eucharisztikus beszédben mit mondtam nektek. De ők a sátánt szolgálják. Ellenfelem pedig jól tudja, hogyha megfoszt Tőlem titeket, akkor könnyen el tud bánni veletek.
Kicsinyeim! Amikor letelik az ezer év, újra eljövök, hogy megítéljem a világot. Mindenkinek nyilvánvalóvá lesznek cselekedetei, és mindenki végérvényesen elfoglalja az őt megillető helyet a szerint, amit cselekedeteivel kiérdemelt.
Kicsinyeim! Jóllehet, hogy Én végtelenül szerető, irgalmas, Megváltó Istenetek vagyok, Aki értetek emberré lettem, hogy Magamra véve bűneitek rettenetes súlyát és terhét, elszenvedjem az érte járó kegyetlen büntetést, ez által megnyitva nektek Országom kapuját. De tisztában kell lennetek azzal, hogy nektek is részesülni kell szenvedéseimben, mert minden bűn elégtételt kíván. Éppen ezért, kicsinyeim, ne lázadjatok, ha keresztet kaptok: adjatok hálát érte, mert a szenvedésnek két oka van. Az első, amikor a személy a saját bűnei miatt vezekel. A második pedig, amikor mások bűnei miatt engesztel.
Drága gyermekeim! Féljétek elkövetni a bűnt! Az Istenfélelem megvéd titeket a kárhozattól. Én megmutattam haragos arcomat is, amikor a Földön éltem. Beolvastam a farizeusoknak, hogy fehérre meszelt sírok, és kikergettem ostorral a kufárokat a templomból, Atyám házából. Ne hallgassatok azokra, akik meg akarnak téveszteni titeket, hogy Én egy végtelenül irgalmas, megbocsátó, szerető, vajszívű Isten vagyok. Ez féligazság, ami ellenfelem műve. Valóban megbocsátó vagyok, ha látom, hogy a bűnös megbánta tettét, bocsánatot kér, és erős fogadalommal megígéri és meg is tartja, hogy soha többé nem vétkezik. Az ilyen embernek van reménye. Ő a tisztítótűzben megtisztulva elnyeri Atyám Országát, az örök boldogságot. De jaj, azoknak a szerencsétlen, félrevezetett embereknek, akik azt hiszik, hogy nyugodtan vétkezhetnek, mert „annak semmi következménye nem lesz”. Ez hazugság. Újra mondom: féljétek az Istent szent Istenfélelemmel! Gondoljatok éltetek végére, halálotok pillanatára, amikor mindnyájatoknak, kivétel nélkül meg kell állnotok isteni ítélőszékem előtt, ahol megfizetek mindenkinek cselekedetei szerint. Újra mondom: ne kövessetek el bűnt! Forduljatok vissza a széles útról, ami a kárhozatba visz – sajnos sokan mennek rajta, végük az örök pusztulás. De ti, akik meghalljátok szavam, keressétek a szűk ösvényt, ami az Én akaratom, és ami az örök üdvösségre vezet. Ha megteszitek, amit kérek, elnyeritek az örök, boldog életet. Bízzatok Bennem, Én veletek maradok minden nap a világ végéig. Még a próbatételekben is mellettetek vagyok. Csak annyit történhet meg, amennyit Én megengedek. Megáldalak titeket Szívem túláradó, végtelen, minden emberi értelmet meghaladó szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Mk 2, 13: „az Úr Jézus tanította őket”

2017. február 26. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Hamarosan eljövök dicsőségemben megítélni a Föld lakóit. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát! Amiben most éltek, az a nagy hitehagyás korszaka, amire kétezer évvel ezelőtt ez mondtam: „vajon talál-e hitet a Földön az Emberfia, amikor visszajön dicsőségében?” Amióta ember él a Földön, még soha nem volt ekkora szellemi háború a lelkekért. A sátán most egyenesen a hitetek elvesztésére törekszik. Ezért állítja elétek ezt a rengeteg tévtanítót, ezért mutat be Engem úgy, mint egy nyájas öregapót, aki csak jutalmaz, és már évtizedek óta azt sugallja, hogy nincs ördög és nincs pokol, mert ami nincs, az ellen nem kell védekezni.
Gyermekeim! Ti tartsatok ki a Szentírás tanítása mellett! Csak azt fogadjátok meg, amit az Evangéliumban mondtam nektek, mert az az igaz kép Rólam, hogy irgalmas, szerető Isten vagyok, de egyben igazságos is, Aki a jókat megjutalmazza, de a gonoszokat megfenyíti.
Drága gyermekeim! Életetek minden pillanatában tudatosítsátok magatokban, hogy az Én állandó Jelenlétemben vagytok. Én, Aki Isten vagyok, Aki megteremtettelek benneteket, nem csak annyit látok belőletek, mint a másik ember (szavaitokat, tetteiteket), hanem Én, Aki alkottalak, a szívek és a vesék vizsgálója vagyok, látom a gondolataitokat, érzelmeiteket, ismerem szándékaitokat, még mielőtt megvalósítanátok azokat. Ezért mondtam: a szív bőségéből szól a száj, és hogy minden cselekedet a szívből indul ki. Amilyen a szívem, olyanok a tetteim. Erre is érvényes: gyümölcséről ismerik meg a fát. A bűnös ember cselekedetei gonoszak és rosszak, ezért elvetendőek. Az életszentségben élő ember szavai és tettei erényesek, építőek, jóindulatúak, szeretetteljesek. Mindezt azért mondtam nektek, mert közel az óra, és már itt is van, amikor mintegy tükörben meg fogjátok látni magatokat, kik is vagytok valójában. Hova tartoztok. Engem követtek-e a keskeny ösvényen az önmegtagadásban és a kereszthordozásban, vagy a széles úton jártok, a kicsapongásban, a züllésben, az önzésben és a paráznaságban. Mert minden út oda torkollik, ahova vezet. A bűnös ember útja a pokolra vezet, de az életszentségben élők útja a Mennybe. Nagy kegyelem számotokra, hogy meg fogjátok látni, hogy most hol tartotok. Azért, mert még kaptok Tőlem egy esélyt, hogy letérjetek a gonoszság útjáról, és Hozzám csatlakozzatok. Nagyon sok ember fog ekkor megtérni, amikor látja, hogy cselekedeteik hova vezetnek, és megijednek, amikor megmutatom nekik a poklot, hogy mennyit kell ott szenvedni vég nélkül, mindörökké.
Kicsinyeim! Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetésemet, mert örök sorsotok múlik rajta. Lehet, hogy keménynek és szigorúnak tartjátok intéseimet, de Én az igazságot mondom nektek. Igazságosságom épp olyan mély és tökéletes, mint irgalmasságom. Irgalmazok mindazoknak, akik megbánják bűneiket és szakítanak bűnös életükkel. Igyekeznek megismerni és tettekre váltani törvényeimet. De megfizetek igazságosan mindazoknak, akik hátat fordítanak Nekem és törvényeimnek, és kitartanak bűnös életük mellett. Vegyétek nagyon komolyan szavaimat, amelyet Szent Véremmel és kereszthalálommal pecsételtem meg. Legyek Én intő jel és példa számotokra, hogy mily hatalmas árat fizettem megváltásotokért, amikor bűneiteket Magamra véve ártatlanul kínhalált szenvedtem, hogy lerójam adósságotokat. Szeretetem mérhetetlen és végtelen irántatok, de értsétek meg: nélkületek nem tudlak üdvözíteni benneteket. Minden kegyelmet megadok a bűnösnek, hogy vonzzam Magamhoz, hogy megtérjen, de ha nem akar, nem alkalmazok erőszakot, mert tiszteletben tartom szabad akaratát. Újra mondom: vérkönnyeket sírok minden egyes elkárhozott lélek miatt. De nem dönthetek helyette. Értelmet és szabad akaratot kaptatok. Egyedül ti döntitek el örök sorsotokat. Jobban tennétek, ha nem vesződnétek a mulandóság foglalatosságaival, a megélhetési gondokkal, ha beérnétek kevesebb anyagiakkal és fordítanátok időt lelketek fejlődésére, hogy előkészítsétek megtéréseteket. Ha csak napi 5-10 percet olvasnátok az Evangéliumot, ha csak egy kis fejezetet olvasnátok belőle, az már elegendő lenne arra, hogy megismerjétek törvényeimet, és a szerint éljetek. Akkor már nem tudna becsapni a sátán, mert ismernétek az igazságot, hogy Én mennyire szeretlek benneteket és a javatokat akarom.
Drága kicsinyeim! Imádkozom értetek Atyámhoz, hogy egy se vesszen el közületek, hogy mindannyian megtérjetek: ha előbb nem, legalább halálotok óráján. Arra vágyom, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet. Üzeneteim fölkészítenek a Velem való nagy találkozásra, amikor megálltok ítélőszékem előtt, és számot adtok gondolataitokról, szavaitokról és cselekedeteitekről. Megáldalak benneteket Szívem végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Mt 14, 16: „(Jézus) válaszolt”


2017. február 28. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Eljött az óra, amikor Engem, a Vőlegényt, elvesznek a menyasszonytól, az Egyháztól. Már minden elő van készítve. A liturgiában nem lesz többé átváltoztatás. Híveimnek a puszta kenyeret és a bort fogják kiszolgáltatni.
Drága gyermekeim! Ezzel megkezdődik a ti üldözésetek. Most különösen helyt kell állnotok, és ki kell tartanotok Mellettem. Ne féljetek! Csak annyi történhet, amennyit Én megengedek. Ne sírjatok! Jóllehet, gyásznap lesz ez az esemény, de Én nem hagylak el titeket. A szívetekben lakom és maradok, egyik Szentáldozástól a másikig, és mindörökké.
Drága kicsinyeim, Véremen megváltott gyermekeim! Ti ezek után is csak egyre vigyázzatok: arra, hogy hűségesen kitartsatok Mellettem, és ha kell, valljatok meg Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt.
Hamarosan föllép az antikrisztus. Ez lesz hitetek legnagyobb próbája. Imádkozzatok, főleg a keresztényekért, hogy ne dőljenek be hamis csodáinak. Most majd külön válnak azok a keresztények, akik fontosnak tartották, hogy megismerjék a Szentírást, és általa fölismerjék a jeleket, amelyek beteljesülnek. De akik nem olvasták a Szentírást, mert nem tartották fontosnak, azokat könnyen meg lehet majd téveszteni. Várjátok dicsőséges visszajövetelemet, amely pontosan úgy fog megvalósulni, ahogy a Szentírásban előre megmondtam nektek. Feltámadott, dicsőséges Testemben jövök vissza úgy, mint a cikázó villám. Minden szem meg fog látni Engem, és akkor világossá válik, hogy Én ki vagyok: az Istenember, Aki értetek megtestesültem ebbe a világba, hogy megváltsalak benneteket. A Megváltó, a Bíró, Aki megítélem az embereket cselekedeteik szerint. Akkor, akik elköteleződtek az antikrisztusnak, nagy jajgatásban fognak kitörni, mert nem lesz visszaút számukra. A sátán ugyanis fogva tartja őket, és megátalkodottságuk miatt képtelenek lesznek a megtérésre. Ellenfelem elhiteti a naiv, tájékozatlan emberekkel, hogy ő fog győzni. De amikor ezek szembesülnek dicsőséges visszajövetelemkor az Isten diadalával, akkor minden reményük szertefoszlik, és kétségbeesésükben átkozni fogják a sátánt is és mindenkit.
Kicsi gyermekeim! Jól fontoljátok meg, hogy kit választotok! Az örök és egyedüli győztes Én, az Isten vagyok, ellenfelem pedig csak annyit tehet, amennyit Én megengedek, a lelkek javára, mert minden rosszból jót hozok ki. Legyetek szüntelen készenlétben, figyeljétek a jeleket, amelyek már itt vannak! Tartsátok meg tanításomat! Én veletek vagyok minden nap a világ végéig, és segítségemet soha nem vonom meg tőletek. Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem túláradó szeretetével adok rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Zsid 4, 12-13: „Az Isten szava ugyanis eleven, átható és minden kétélű kardnál élesebb, behatol a lélek és szellem, az íz és a velő gyökeréig, megítéli a szív gondolatait és érzéseit. Semmilyen teremtett dolog nem marad előtte rejtve; minden föl van fedve és nyitva van az előtt, akinek számadással tartozunk.” Mk 3, 29: „… aki a Szentlelket káromolja, nem nyer bocsánatot mindörökké, bűne örökre megmarad.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése