2015. június 1., hétfő

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2015. május 3. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid, készüljetek! Hamarosan sokan meg fogtok halni. Ha készenlétben, vagyis a kegyelem állapotában ér benneteket a halál, akkor csak átmentek az örök életbe, ahol szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Isten azoknak készített, akik Őt szeretik. De ha nem álltok készenlétben, akkor van mitől félnetek. Tartsatok bűnbánatot, és kérjétek, hogy fogadjalak be titeket az Én irgalmas Szívembe! Akkor megmenekültök a kárhozattól, és sokkal kevesebbet fogtok szenvedni a tisztítótűzben.
Kicsinyeim! Ne rendezkedjetek be erre a földi életre! Ez csak egy átmenet. Inkább az örökkévalókkal foglalkozzatok! Ismerjétek meg törvényeimet, az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Így készüljetek föl az örök életre! Akkor boldogok lesztek a földön, és örökké a mennyben. Atyám egy csodálatos országot készített nektek, ahol örök gyönyörűségek és boldogság vár rátok. Isten minden kegyelmét és szeretetét élvezhetitek mindörökké. De ehhez az kell, hogy már itt a földön is szeretetben éljetek. Szeressétek teljes szívetekből a Legszentebb Szentháromságot, és lángoló szívvel imádjátok Őt. Istenben szeressétek egymást önzetlenül, úgy, ahogy Én szerettelek titeket, hogy az életemet adtam értetek.
Gyermekeim! A szeretet mindig áldozatokat kíván tőletek. De olyan lelki boldogságot ad, amit semmi más úton nem kaphattok meg, csak ha szeretetben éltek. Isten Maga a szeretet. Az Ő végtelen szeretetéből hívott létre benneteket. Azért, hogy viszontszeressétek Őt, és Őbenne egymást. Erre vagytok teremtve. Valamennyien szomjaztok a szeretetre. Isten és egymás szeretetére, és csak akkor vagytok boldogok, ha kölcsönös szeretetben éltek. Kicsinyeim, ezt nem pótolja semmi. Ti kezdjétek el szeretni a környezeteteket, akkor majd választ kaptok rá. Ha mégsem, akkor Maga Isten jutalmaz meg érte titeket. Elsősorban Istent szeressétek viszont, Aki előbb szeretett titeket azzal, hogy egy csodálatos világot teremtett nektek, és életre hívott benneteket.
Gyermekeim! Ne kövessetek el bűnt, mert ezzel elszakítjátok magatokat Istentől, és megszomorítjátok Őt. Maga a természet is fellázad az emberiség bűnei miatt. Ezért vannak természeti katasztrófák, és a kedvezőtlen időjárás, ami miatt kevés a termés.
Kicsinyeim! Értsétek meg: a bűn nem tesz boldoggá senkit. Miért akartok magatoknak és másoknak is rosszat, szenvedéseket, könnyeket és tragédiákat? Magasztaljátok inkább Istent, örüljetek az Ő kegyelmének, és éljetek egymással szeretetben, békességben!
Kicsinyeim! A bűnöket nem lehet megúszni, és meg nem történtté tenni. Már itt a földön, és odaát az öröklétben mindenki ugyanazt kapja vissza, amit a másiknak okozott. Ugyanúgy fogtok szenvedni, ahogy a másik ember szenvedett a ti gonoszságotok miatt. Mindenki azzal a testrészével fog szenvedni, amellyel vétkezett.
Gyermekeim! A bűn csak büntetést szül. A bűnös saját magát bünteti azzal, hogy elvágja magát a kegyelemtől, az életszentségtől, amely már itt az örök boldogság kezdete.
Kicsinyeim! Ti, akik olvassátok üzeneteimet, nagyon kérlek, beszéljetek róla azoknak, akik a bűn rabságában élnek, és imádkozzatok értük, hogy kiszabaduljanak ellenfelem csapdájából, és megtérjenek Hozzám, Üdvözítő Istenükhöz, örök életük Szerzőjéhez. Legyetek ti is apostolaim! Hirdessétek az Evangéliumot, amíg még a kegyelem ideje tart! Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Élj mindenkivel szeretetben! Mindenkiben Engem láss, még ellenségeidben is! Értük még többet imádkozz, mint másokért, mert ők ellenfelem csapdájában vergődnek, és csak imával és böjttel = önmegtagadással lehet őket kiszabadítani. Tetszik Nekem életviteled. Menj végig ezen az úton, amely a mennybe vezet. Én fogom a kezed, és amikor nehéz, a karomra veszlek. Ne félj, ha az út egyre rögösebb és meredekebb lesz! Csak kapaszkodj Belém, bízzál Bennem! A szentek is így tettek, és ők már célba értek. Figyeld lábnyomaikat, és kövesd őket! Ne keseredj el, ha útközben megbotlasz, vagy elesel. Azonnal állj fel, és folytasd fáradhatatlanul utadat! A szentek is elestek, de mindig felálltak. Azért engedtem meg, hogy elessenek, nehogy elbízzák magukat. Légy alázatos, kisded lélek! Bízzál még jobban Bennem! Bizalmad mértékében kapod Tőlem a kegyelmet. Mindig megadom, amire szükséged van. Gondoskodom rólad, hogy megérkezz az örök hazába. Soha ne aggódj, és ne vádold magad! Mindig csak Rám tekints, Engem magasztalj és imádj! Adj hálát jóért és rosszért egyaránt! Tudatosítsd magadban, hogy Én, úgy szeretlek téged, amilyen vagy. Hagyatkozz Rám még jobban, mint piciny csecsemő szerető édesanyjára! Csak a jelen pillanatban élj! A múlttal ne foglalkozz, a jövő ne érdekeljen! Elég neked az Én kegyelmem. Ezt mondogasd Nekem: Jézusom, köszönöm, hogy szeretsz, hogy gondomat viseled. Köszönöm, hogy szeretlek. Kérlek, add kegyelmedet, hogy egy egész örökkévalóságon át szeresselek és imádjalak Téged, és hálát adjak Neked! Ámen.
Ezt üzenem Y-nak: Nagyon szeretem őt. Nemsokára Magamhoz veszem. Tartson ki mindhalálig, mentse a lelkeket, és Én örök boldogsággal koronázom meg. Odaát nagyon gyönyörű lesz. Fiatal és szép. A mostani állapotot vegye úgy, mint egy rossz álmot, amely hamar véget ér, de ha mindhalálig kitart, örök jutalommal fizetek meg neki. Megáldom őt Szívem túláradó, megerősítő szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



2015. május 5. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Szeressetek viszont, könyörögve kérlek benneteket! Mindig csak Engem lássatok a keresztfán! Véremtől áztatott, haldokló, vonagló Testemet. Szeressetek viszont, könyörögve kérlek benneteket! Nézzétek értetek kiontott Véremet, Sebektől borított Testemet, szegekkel átvert Kezemet, Lábamat. Lándzsával átdöfött Szívemet, töviskoronával szurkált vérző Fejemet. Mindezt értetek szenvedtem el. A ti bűneitekért adtam elégtételt. Azért, mert végtelenül szerettelek, és szeretlek benneteket. Azért, hogy megváltásom által megnyissam előttetek a mennyet. Szeressetek viszont, könyörögve kérlek benneteket! Úgy szeressetek Engem, hogy ellene mondotok a kísértéseknek, hogy magatokat megtagadva soha nem követtek el bűnt. Ez az igaz szeretet, amelyre részetekről vágyom. Ha így szerettek, nem ontottam értetek hiába a Véremet. Amit a kicsinyek közül eggyel tesztek, Velem teszitek. Engem lássatok minden keresőben, akik még nem találták meg az élet értelmét. Hirdessétek az Evangéliumot, tanítsátok őket az Isten ismeretére! Vezessétek Hozzám a nyomorultat, a szegényt, akiknek van mit enni, de a lelkük éhen és szomjan hal a pusztában, mert folyton csak tanulnak, de az igazság ismeretére el nem jutnak.

Gyermekeim! Ma a népeknek a legnagyobb szükségük van a Szentlélek vezetésére, az evangelizációra. Ti szólítsátok meg mindazokat, akiket elétek hozok. De ne csak szavakkal, hanem elsősorban életpéldátokkal, cselekedeteitekkel hirdessétek az Evangéliumot. Soha ne felejtsétek: amit a kicsinyek közül egynek adtok, azt Nekem adjátok.

Kicsinyeim! Az idő lejár. Éljetek szüntelen készenlétben! Váltsátok tettekre tanításomat! Én az örök élet Igéjét tártam elétek. Azért jöttem, hogy életetek legyen, és bőségben legyen. Segítsetek minden rászorulón! Én mindig gondoskodom rólatok, hogy legyen mit tovább adni. Az élet rövid. Hamarosan megálltok Szent Színem előtt. Amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek majd nektek is. Fogadjátok meg figyelmeztetéseimet! Én az örök életet kínálom fel nektek, de ezt ki kell érdemelni. A főparancs a szeretet. Istent szeretni annyit jelent, mint megtenni törvényeit. A felebarátot pedig úgy szeressétek, ahogy Én erre példát adtam nektek.

Mindig csak Engem lássatok a keresztfán! Szeressetek viszont! Akkor megtelik a szívetek békével és örömmel. Erre áldalak meg benneteket Szívem túláradó végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2015. május 9. Itthon az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek: Drága kisfiam! Van egy nagy kérésem hozzád. Amerre csak jársz-kelsz, közvetítsd az Én őszinte, tiszta szeretetemet. Ha majd felszentelt pap leszel, soha ne utasíts el senkit, mindenkihez legyen egy pár jó szavad, egy mosoly az ajkadon, egy vigasztaló tekintet a szemedben. Azt akarom, hogy te légy Én. Hogy Én legyek te. Hogy te mindenkinek a mindene légy. Ne ragadj le sehol, legyél szabad, mint a madár, röpülj fel Hozzám! Minden nap, minden pillanatban egy-egy fohásszal röpítsd fel Hozzám lelkedet és Én majd akkor megsúgom neked, indítalak téged, mikor hova küldelek. Az állapotbeli kötelességed legyen mindig az első. Téged igaz papomnak hívtalak, akinek az ajkán Szent Vérem piroslik, akinek a kezébe adom feltámadt Testemet és Véremet. Ezért méltónak kell, hogy légy az Én bizalmamra, mert nagyon megbízom benned. A legdrágább Kincset, Magamat szolgáltatom ki általad. Ezért neked, makulátlan tisztának, szentnek kell lenned. Ajkad mindenkor csak az Én igaz Evangéliumomat hirdetheti, elferdítés nélkül. Kezed mindig csak az igazságot cselekedheti, amit megtehetsz nappal, ugyanazt teheted éjjel is, tehát nem lehet titok elemben]. Tudnod kell, hogy nagyon szeretlek téged. Még mielőtt megteremtettelek anyád méhében, már öröktől fogva elhívtalak erre a szent szolgálatra. Amikor a keresztfán azt kiáltottam: „Szomjazom!”, akkor feléd kiáltottam, mert szomjaztam benned az igaz szolgára, aki teljesíti akaratomat. Te mindig csak Engem láss minden emberben. Úgy viselkedj, úgy beszélj, úgy cselekedj velük, mintha Velem személyesen találkoznál. Soha ne a saját népszerűségedet keresd a hamis irgalmasság leple alatt, hanem Engem hirdess, ha kell, az életed árán is. Mindig Engem adj az embereknek! A tanításban, a szentségekben és az irgalmas felebaráti szeretetben.

Kisfiam, mindig veled leszek, lehajolok hozzád. Amikor a legnagyobb megpróbáltatások érnek, akkor fogod legjobban érezni közellétemet. Kerüld a gőgöt, a hiú dicsőségvágyat, légy nagyon alázatos! Soha nem tudsz olyan alázatos lenni, mint Én a Kereszten. Soha ne felejtsd el, hogy számot kell adnod az időről, a helyzetekről és a kapott kegyelmekről! Szeress Engem teljes szívedből, teljes lelkedből és minden erődből, és szeretetből tedd meg mindazt, amit kérek tőled. Akkor könnyű lesz és édes, mert nem lesz teher, nem lesz kereszt, mert az Irántam való szeretet mindig lendületet ad törvényeim, parancsaim megtartására. Valahányszor bemutatod majd a Szentmisét, mindig Engem láss a Keresztfán, mert a Szentmise az Én kereszthalálom és kínszenvedésem vértelen megújítása. Ezzel szereztem meg neked és sokaknak az örök üdvösséget. Amikor kimondod a szavakat: „Ez az Én Testem, ez az Én Vérem”, akkor nem te mondod ki, hanem Én – általad. Akkor mélyen azonosulj Velem és úgy szeress Engem, mint senki más, hogyha abban a pillanatban az életedet kérnék Értem tőled, azt is oda tudd adni, ahogy Én odaadtam teérted.

Kisfiam, az idő rövid. Az élet a földön hamar véget ér. Életed minden pillanatában élj halálra készen, hogy bármikor meg tudj Szent Színem előtt állni. Az életszentségre hívtalak el. Példaként fogsz állni egy egész hívő közösség előtt. Nagyító alatt leszel. Neked még a legkisebb gyarlóságot sem szabad elkövetni. Szentté kell válnod. Ez csak úgy lehetséges, ha örökké Belőlem töltekezel. Ha örökké úgy csüngsz érted átdöfött Szívemen, mint szerelmes jegyes, aki soha nem akar elengedni. A papi hivatás csodálatos, de csak annak, aki szereti a Főt, az Üdvözítőt, akinek tagja lehet. Ha Én vagyok számodra a minden és Énértem képes vagy lemondani mindenről, képes vagy odaadni mindent. Ezt az üzenetet tanuld meg egy életre. Olvasd el többször is, főleg azt, ami az Irántam való szeretetet, a Hozzám való kötődést tartalmazza. Ez legyen a szívedbe írva, és mindig emlékezz rá, főleg, ha kísértések zaklatnak. Menekülj Hozzám mindig! Ott vagyok lelked legbelső szobájában, éjjel-nappal rendelkezésedre állok. Oszd meg Velem mindig minden titkodat. Jobban szeretlek, mint a Föld összes embere együtt véve. Megáldalak téged Szívem túláradó, túlcsorduló szeretetével a nagy harcra, mert ez a szolgálat egy nagy harc mindazon szolgáim számára, akik hűségesen és szeretetben ki akarnak tartani Mellettem mindhalálig. Fogadd áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2015. május 14. Szentségimádáson Jézus: „Drága Gyermekeim! Nagyon, nagyon szeretlek benneteket. Már ott, a Golgotán előre láttam, hogy viszonozzátok szeretetemet, és életszentségben éltek. Ez adott értelmet kínszenvedéseim tengerének. Már ott láttam számtalan követőm népes seregét. A tiszta szüzeket, a szentéletű papokat és szerzeteseket, a buzgó híveket, Egyházamat, amelyet elterjesztettek misszionáriusaim az egész világon. Ma szinte senki sem mondhatja, hogy nem ismerheti meg az igaz hitet, amely üdvözíti. A világhálón a saját nyelvén olvashatja az Evangéliumot. Mindaz, aki keres, megtalálhat. Egyedüli ellenségetek, a sátán, aki mindent összezavar. Kérjétek magatokra a tisztánlátás kegyelmét, hogy Engem megismerjetek, megszeressetek, és Általam üdvözüljetek.
Gyermekeim! Az Atya és Én egy vagyunk. Ti is legyetek egyek Énbennem! De ez az egység Nélkülem semmis. Csak ahol jelen vagyok a legméltóságosabb Oltáriszentségben, ahol körém gyűlve imádtok Engem a Szentmisén és a Szentségimádáson, csak ez számít egységnek. Mert egyedül Én vagyok a Fő, és ti vagytok a test. Ez az élő Egyház. Fő nélkül halott a test, ezért Nélkülem nincs Egyház, nincs egység. Mindezeket azért mondom nektek, mert ellenfelem mindent elkövet, hogy megfosszon titeket Tőlem, a legméltóságosabb Oltáriszentségtől, és így mindenkit összevonva egy hamis egységről beszélnek, úgynevezett „közös vallásról”. Ti ne menjetek utánuk! Ne vállaljatok velük közösséget! Ti ragaszkodjatok Hozzám, a Szentmiséhez, az Oltáriszentséghez, még az életetek árán is! Ne dőljetek be a hamis bálványoknak, mert azok a sátán, különböző megjelenési formái. Azok pedig, akik ellenfelemet imádják, az örök kárhozatra mennek.
Kicsinyeim! Nincs más Megváltó, csak Én, Aki a keresztfán meghaltam értetek. Harmadnapra feltámadtam, felmentem Atyámhoz a mennybe, Akivel együtt uralkodom, Aki elküldte nektek a Szentlelket, Aki befejezi megváltásom hatalmas művét. Csak egy Isten van, Aki három Személy. Más isten nincs. A többi maga a sátán, aki imádtatni akarja magát, mert ő az Isten majma. Ne higgyetek neki! Engem lássatok! Véremtől áztatott, halálra kínzott, ártatlan Testemet. Ekkora árat fizettem értetek. Ilyen drágák vagytok számomra. Miért hagynátok magatokat rászedni a csalónak, aki hazudik, és örök veszteteket, kárhozatotokat akarja?! Könyörögve kérlek benneteket, ne álljatok szóba vele! Ha megteszitek, amit mondok, az örök boldogság részesei lesztek. Így imádkozzatok: Hőn imádott Isteni Jegyesem, Jézus Krisztus, Aki úgy szerettél minket, hogy leszálltál Atyád trónjáról a tiszta Szűz méhébe, ahol Magadra vetted az emberi testet, amelyet megszenteltél azért, hogy szörnyű kínszenvedéseid és kereszthalálod által megváltsd bűnös lelkünket. Azért, hogy merjünk Hozzád közeledni, itt maradtál a legméltóságosabb Oltáriszentségben, a Szívünkbe térsz a Szentáldozásban, és mindig velünk maradsz e földi zarándoklatunk alatt, hogy vezess és elkísérj örök célunkba, az örök hazába. Te vagy az út, a mi utunk. Ez az út a szeretet. Mert ha szeretetben élünk, akkor követünk Téged, Aki mindnyájunkat az önmegtagadás és a kereszthordozás keresztútjára hívtál meg. Te vagy az igazság, mert a Te Igéd tanít meg az életszentségre. Te vagy az élet, mert megváltásod által Te szerezted meg nekünk az örök életet, és ha tiszta lélekkel fogadunk Téged magunkba a Szentáldozásban, akkor az örök élet birtokosai vagyunk már itt a földön.
Drága Jézusunk, Megváltó Istenünk! Te vagy a mi egyetlen Üdvözítőnk, menedékünk, védőpajzsunk. Kérünk, őrizz meg bennünket a sátán minden cselvetésétől, és vezess be minket Atyád országába. Ámen.
Ha így imádkoztok, elnyeritek az örök boldogságot. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
A Szentlélek tanítása: „Az est leszállt. Jézust elfogták. Júdás, csókkal árulta el az ártatlan Bárányt. Az apostolok szétszéledtek. Csak János, a szeretett tanítvány követte, és Péter, aki később megtagadta Őt. Jézus a Getszemáné kertben már elfogadta a kelyhet. „Atyám, ha lehetséges, múljék el Tőlem ez a kehely, de ne az Én akaratom legyen, hanem a Tiéd.”
Tőlünk is ezt az imát kéri a mi Üdvözítő Urunk. Kérjük kegyelmét, hogy úgy szeressük Őt, hogy Vele együtt ki tudjuk mondani. Ne féljünk a haláltól, s ha kell, a vértanúságtól! Mi úgyis meghalunk, csak halálunk ideje és módja módosul, ha elfogadjuk a vértanúság kelyhét. De ha meghozzuk ezt az áldozatot, nagyon megdicsőítjük az Istent, és a földről azonnal a mennybe megyünk, mert nagyobb szeretete senkinek sincs, mint aki életét adja barátaiért.
Testvéreim! Hozzuk meg a vértanúság áldozatát, ha Isten ezt kívánja tőlünk! Nem az számít, hogy hogyan és mikor halunk meg, hanem az, hogy megdicsőítsük életünkkel és halálunkkal az Istent úgy, hogy megtesszük akaratát. Az idő rövid. Éljünk halálra készen! A többit bízzuk Jézusra! Adjuk át Neki az életünket, és fogadjuk el a kelyhet, amit felénk nyújt. Ő is kiitta. Nem különb a szolga Uránál. Bízzunk Benne, hogy egyikünket sem próbál erőnkön felül, és mindnyájunknak megadja a szükséges kegyelmet. Ehhez kérjük magunkra az Isten áldását, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”



2015. május 16-án, itthon a Szűzanya: „Drága gyermekeim, nagyon szomorú jövő vár rátok. Az üldözés már a küszöbön van. Nagyon sok gyermekemnek a vérét fogják kiontani a hitük miatt. Legyetek éberek, figyeljétek a jeleket! Nemsokára már csak a rejtekben fogják bemutatni a Szentmisét. A hivatalos Egyházban eltörlik a mindennapi áldozatot, helyette felállítják a vészt hozó undokságot. Beteljesülnek Dániel próféta szavai. A fatimai 3. titok folyamatosan teljesül. Ez főleg a keresztényüldözésre, de minden másra is vonatkozik. Az Egyházat belülről veri szét a sátán. Az ő emberei már bent vannak, a hitehagyás belülről és felülről kezdődik. Éljetek szüntelen készenlétben! Minden pillanatot úgy éljetek meg, mintha a következőben már át kellene lépnetek az örökkévalóságba. Az üldözés hirtelen fog kitörni. Imádkozzatok magatokért és vértanú testvéreitekért és társaitokért, hogy elnyerjék a jó halál és a végső állhatatosság kegyelmét! Rejtőzködjetek el Istenanyai szent Palástom alatt! Az én Palástom az égi angyalok sokasága, akik segítségetekre vannak. Azokat, akik Palástom alá rejtőzködnek, nem érheti el a gonosz, mert fényemmel beborítalak benneteket és az én világosságom és fényességem elől menekül az ördög és minden csatlósa.


Kicsi gyermekeim! Éljetek életszentségben, hogy akár éltek, akár haltok, mindig az Úréi maradjatok! Egyedül csak a bűn tud elválasztani titeket Szent Fiamtól és Tőlem. Mindazok, akik megfogadják Édesanyai tanácsaimat, üdvözülnek.


Drága gyermekeim, nagyon-nagyon szeretlek benneteket. Szívem szeretete körülvesz titeket, mint mennyei fénysugár, mint anyai védelem, ezért Fiam úgy tekint rátok, mint legdrágább kincseire, és úgy véd meg titeket, mint saját dicsőségét. Szent Fiam nekem soha nem tud nemet mondani. Az Ő akarata és az Én akaratom mindig egy. Az Ő Szíve szándéka és az Én Szívem szándéka ugyanaz.


Drága gyermekeim, kérjétek az erős hit és a lelkierő kegyelmét, hogy szembe tudjatok szállni a gonosszal, amely most sokkal jobban leselkedik rátok, mint valaha. Mivel rövid az ideje, érzi a vesztét. Ne féljetek tőle! Vonuljatok Szeplőtelen Szívem menedékébe és győzni fogtok! Szeplőtelen Szívem megígért Diadala, amelyről Gobbi atyának beszéltem, hamarosan megérkezik a Földre, amely egybeesik Szent Fiam Dicsőséges Visszajövetelével. Várjátok kitörő örömmel ezt a nagy és szent napot! Akkor Szent Fiam ezer évre megkötözi a sátánt és beköszönt az új világ hajnala. Azé a világé, amelyet az ezer éves béke uralmának hívnak. Boldog, aki ebben a világban élhet. Szent Fiammal együtt a szentek is visszajönnek uralkodni a Földre. Az Ég és a Föld egy lesz, az angyalok úgy fognak énekelni, mint Szent Fiam megszületésekor. A Föld szinte magától megtermi bőségben az eledelt. Az embereknek lesz idejük az Isten dicsőítésére és imádására. Oly nagy tisztelet, szeretet és imádás fogja körülvenni a legméltóságosabb Oltáriszentségben jelenlévő feltámadott Fiamat, mint kezdetben, az első keresztények idejében.

Kicsinyeim, várjátok ezt a magasztos, felemelő és szép korszakot, amiben a szeretet és a béke, csókot váltanak egymással. Mindazok, akik arra vannak kiválasztva, hogy vérük kiontásával pecsételjék meg Isten iránti szeretetüket, teljesítsék be küldetésüket a Szentháromság dicsőségére! Akik pedig az új világban való szolgálatra lesznek meghívva, ott teljesítsék feladatukat! Imádkozzatok, hogy mindenki maradéktalanul beteljesítse Isten rá vonatkozó örök szent tervét! Imáitokat fölviszem Mennyei Atyám színe elé, és veletek együtt esdeklek kegyelemért.


Ezt üzenem X-nek: Kisfiam, te nagy hivatást kaptál Szent Fiamtól. Imádkozz magadért szüntelen, hogy teljes szívedből szeresd Őt és beteljesítsd mindazt, amit öröktől fogva eltervezett rólad. Téged meghívott az életszentségre, az önátadásra és a szolgálatra. Még sok feladatot szánt neked az Úr. Őrizd a szívedben a lángot, hogy soha ki ne aludjon Jézus iránti szereteted! Őt lásd mindig magad előtt, hogy milyen nagy árat fizetett a te személyes üdvösségedért és a rád bízottakért! Ezért semmi áldozat ne essen nehezedre, amit majd az Úr még kér tőled a lelkekért. Rendkívül fontos vagy Szent Fiamnak. De csak addig tud használni, amíg igent mondasz az Ő akaratára. Ezért már most kérd a kegyelmet, hogy életed végéig „igen” légy Isten örök tervére. Lesznek sötét napok, kísértések, amikor az ördög el akar venni a feladattól, mert jól tudja, ha sikerrel járna, rengeteg lelket rántanál magaddal. Ezért azt tanácsolom neked, soha ne engedd el Jézus Kezét. Kérd, hogy az Ő irgalmas Szívében lakjál, zárjon be oda és ne engedjen ki. Ha ezt hittel kéred, megkapod. Akkor hűséges leszel mindhalálig és királyi gazdagon érkezel meg az örök hazába.

Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Kolosszei 1, 25. „Isten szava…”

2015. május 26. Itthon a Szűzanya…

Drága gyermekeim! Betakarlak titeket Istenanyai Palástommal, amely megvéd titeket az ördög minden cselszövésétől. Palástom a szent angyalok védőserege. Szent Fiam a keresztségben megjelölt titeket drága Szent Vérével. Az Ő Vére oltalom az ördög minden cselszövése ellen. Az Ő kiontott Vére a ti üdvösségetek. Szent Fiam valóságos Isten és valóságos ember. Az Ő édesapja a Szentlélek, akitől fogantatott; emberségét pedig Tőlem vette. Nagy kegyelem, hogy a Mennyei Atya nektek ajándékozta Őt, az Ő Egyszülött Fiát, és Ő vállalta, hogy fölveszi az emberi testet, azért, hogy merjetek Hozzá közeledni, hogy láthassátok Őt, és kínszenvedésével és kereszthalálával megszerezze nektek az üdvösséget. Szerető Édesanyátok vagyok, aki új teremtmény, mert szeplőtelenül fogantattam, mint Isten kiválasztottja, a Szentlélek Mátkája, a Fiú Édesanyja, hogy világra hozzam az Atya Egyszülöttjét, Aki emberré akart lenni. Ő ott hagyta Atyja dicsőségét, hogy egy legyen közületek. Én állandóan közbenjárok értetek Szent Fiamnál, Aki soha nem tud Nekem nemet mondani. A mi kettőnk akarata egy, és a mi szándékunk ugyanaz. Éppen ezért, drága kicsinyeim, amit Rám bíztok, hogy esdjem le számotokra, már vegyétek úgy, hogy már meg is kaptátok, hogyha az, az üdvösségetekre szolgál.

Ezt üzenem X-nek: Drága Kisfiam! Vedd nagy kitüntetésnek, hogy pap leszel, hogy megkaptad ezt a nagy kiválasztottságot és meghívást. Törekedj az életszentségre, mert szentté kell lenned! Ha nem lennél szent, hiába születtél. Papi hivatásod nem érné el célját, és csak még súlyosabb ítéletet vonnál magadra. Az életszentséged elérésére mindig hívjál Engem segítségül, hogy Én álljak melletted, beburkoljalak Istenanyai Palástomba és belehelyezzelek Szent Fiam Irgalmas Szívébe. Kérd meg őrangyalaidat és védőszentjeidet, hogy szüntelenül védelmezzenek téged és vezessenek Jézus útján, melyet öröktől fogva eltervezett felőled. Az életszentségre való törekvés egy állandó harc, amelynek csak akkor lesz vége, amikor megérkeztél a Mennybe. Ha gyarlóságodban elestél, azonnal állj föl, mint a katona a csatatéren, mert ha fekve maradsz, megölnek. A felállás ezt jelenti: bűnbánat, Szentgyónás. Sok fegyvert kaptál Szent Fiamtól, ezeket használd; ezek a szentségek. Egész életedben naponta táplálkozz Szent Fiam drága Szent Testével és Vérével! Állapotbeli kötelességed legyen a legfontosabb, ennek mindig tegyél eleget!
Soha se félj, mert Szent Fiam egyetlen csepp Vére meg tud oltalmazni az elbukástól, és az örök haláltól! A sátán csak annyit tehet, amennyit Jézus megenged neki. Az ördög az örök vesztes, aki a pokolra kerül; az ember pedig, ha kitart Isten törvénye mellett, üdvözül.
Kisfiam, nagyon szeretlek téged! Istenanyai Szeplőtelen Szívembe helyeztelek, a védelmem alatt állsz. A sátán nem tud ártani neked. Ezt a védelmet csak te, szabad akaratodból tudnád megszüntetni. Szeresd és imádd Szent Fiamat, a teljes Szentháromságot teljes szívedből, és akkor a gonosznak soha semmi hatalma nem lesz fölötted, és kitartasz mindhalálig.
Úgy élj, hogy Szent Fiam példaképként állít Egyháza élére, mint felszentelt papját, akiben Őt akarják látni; a szentet, a felszenteltet, akin Jézus megváltói Vére piroslik. Légy mindig nagyon alázatos, de ugyanakkor legyél tudatában annak, hogy te nem lehetsz egy a nyájból, mert téged, mint pásztort a nyáj élére helyezett az Isten. Ez azt jelenti, hogyha kell, az életedet is oda kell adnod a juhokért. Nagy a felelősséged. Éppen ezért minden élethelyzetben helyezd magad Jézus helyébe, hogy Ő ott, és akkor, mit tenne a te helyedben. Kérd ki az Ő véleményét, tanácsát. Szentlelkével mindig vezetni fog téged. Ne ijedj meg a feladattól! Jézus mindig fogja a kezedet, mindig veled van, soha nem hagy el, és Vele mindig mindenre képes leszel. Ő csak annyit kíván tőletek, amihez megadja a képességet és a kegyelmet.
Naponta többször mondd el:
„Jézusom, bízom Benned! Te gondoskodj, Te cselekedj! Te formálj olyanná, akiben kedved telik! Tégy engem Neked szentelt áldozattá, hogy amiképpen Te, én is végigmenjek a Keresztúton, és a Golgotán át Veled együtt fölmenjek a Mennybe!”
Kisfiam! A fehér vértanúság pálmáját fogod elnyerni az Örök Atya Országában, ha megfogadod tanításomat, és ebben kitartasz mindhalálig.
Imádkozom értetek, és megáldalak titeket különleges Istenanyai áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”
- See more at: http://jezusuzenete.hu/2015-majus-26-itthon-a-szuzanya/#sthash.TaDJWyYh.dpuf

2015. május 26. Itthon a Szűzanya…

Drága gyermekeim! Betakarlak titeket Istenanyai Palástommal, amely megvéd titeket az ördög minden cselszövésétől. Palástom a szent angyalok védőserege. Szent Fiam a keresztségben megjelölt titeket drága Szent Vérével. Az Ő Vére oltalom az ördög minden cselszövése ellen. Az Ő kiontott Vére a ti üdvösségetek. Szent Fiam valóságos Isten és valóságos ember. Az Ő édesapja a Szentlélek, akitől fogantatott; emberségét pedig Tőlem vette. Nagy kegyelem, hogy a Mennyei Atya nektek ajándékozta Őt, az Ő Egyszülött Fiát, és Ő vállalta, hogy fölveszi az emberi testet, azért, hogy merjetek Hozzá közeledni, hogy láthassátok Őt, és kínszenvedésével és kereszthalálával megszerezze nektek az üdvösséget. Szerető Édesanyátok vagyok, aki új teremtmény, mert szeplőtelenül fogantattam, mint Isten kiválasztottja, a Szentlélek Mátkája, a Fiú Édesanyja, hogy világra hozzam az Atya Egyszülöttjét, Aki emberré akart lenni. Ő ott hagyta Atyja dicsőségét, hogy egy legyen közületek. Én állandóan közbenjárok értetek Szent Fiamnál, Aki soha nem tud Nekem nemet mondani. A mi kettőnk akarata egy, és a mi szándékunk ugyanaz. Éppen ezért, drága kicsinyeim, amit Rám bíztok, hogy esdjem le számotokra, már vegyétek úgy, hogy már meg is kaptátok, hogyha az, az üdvösségetekre szolgál.
- See more at: http://jezusuzenete.hu/2015-majus-26-itthon-a-szuzanya/#sthash.TaDJWyYh.dpuf

2015. május 26. Itthon a Szűzanya…
Drága gyermekeim! Betakarlak titeket Istenanyai Palástommal, amely megvéd titeket az ördög minden cselszövésétől. Palástom a szent angyalok védőserege. Szent Fiam a keresztségben megjelölt titeket drága Szent Vérével. Az Ő Vére oltalom az ördög minden cselszövése ellen. Az Ő kiontott Vére a ti üdvösségetek. Szent Fiam valóságos Isten és valóságos ember. Az Ő édesapja a Szentlélek, akitől fogantatott; emberségét pedig Tőlem vette. Nagy kegyelem, hogy a Mennyei Atya nektek ajándékozta Őt, az Ő Egyszülött Fiát, és Ő vállalta, hogy fölveszi az emberi testet, azért, hogy merjetek Hozzá közeledni, hogy láthassátok Őt, és kínszenvedésével és kereszthalálával megszerezze nektek az üdvösséget. Szerető Édesanyátok vagyok, aki új teremtmény, mert szeplőtelenül fogantattam, mint Isten kiválasztottja, a Szentlélek Mátkája, a Fiú Édesanyja, hogy világra hozzam az Atya Egyszülöttjét, Aki emberré akart lenni. Ő ott hagyta Atyja dicsőségét, hogy egy legyen közületek. Én állandóan közbenjárok értetek Szent Fiamnál, Aki soha nem tud Nekem nemet mondani. A mi kettőnk akarata egy, és a mi szándékunk ugyanaz. Éppen ezért, drága kicsinyeim, amit Rám bíztok, hogy esdjem le számotokra, már vegyétek úgy, hogy már meg is kaptátok, hogyha az, az üdvösségetekre szolgál.
Ezt üzenem X-nek: Drága Kisfiam! Vedd nagy kitüntetésnek, hogy pap leszel, hogy megkaptad ezt a nagy kiválasztottságot és meghívást. Törekedj az életszentségre, mert szentté kell lenned! Ha nem lennél szent, hiába születtél. Papi hivatásod nem érné el célját, és csak még súlyosabb ítéletet vonnál magadra. Az életszentséged elérésére mindig hívjál Engem segítségül, hogy Én álljak melletted, beburkoljalak Istenanyai Palástomba és belehelyezzelek Szent Fiam Irgalmas Szívébe. Kérd meg őrangyalaidat és védőszentjeidet, hogy szüntelenül védelmezzenek téged és vezessenek Jézus útján, melyet öröktől fogva eltervezett felőled. Az életszentségre való törekvés egy állandó harc, amelynek csak akkor lesz vége, amikor megérkeztél a Mennybe. Ha gyarlóságodban elestél, azonnal állj föl, mint a katona a csatatéren, mert ha fekve maradsz, megölnek. A felállás ezt jelenti: bűnbánat, Szentgyónás. Sok fegyvert kaptál Szent Fiamtól, ezeket használd; ezek a szentségek. Egész életedben naponta táplálkozz Szent Fiam drága Szent Testével és Vérével! Állapotbeli kötelességed legyen a legfontosabb, ennek mindig tegyél eleget!
Soha se félj, mert Szent Fiam egyetlen csepp Vére meg tud oltalmazni az elbukástól, és az örök haláltól! A sátán csak annyit tehet, amennyit Jézus megenged neki. Az ördög az örök vesztes, aki a pokolra kerül; az ember pedig, ha kitart Isten törvénye mellett, üdvözül.
Kisfiam, nagyon szeretlek téged! Istenanyai Szeplőtelen Szívembe helyeztelek, a védelmem alatt állsz. A sátán nem tud ártani neked. Ezt a védelmet csak te, szabad akaratodból tudnád megszüntetni. Szeresd és imádd Szent Fiamat, a teljes Szentháromságot teljes szívedből, és akkor a gonosznak soha semmi hatalma nem lesz fölötted, és kitartasz mindhalálig.
Úgy élj, hogy Szent Fiam példaképként állít Egyháza élére, mint felszentelt papját, akiben Őt akarják látni; a szentet, a felszenteltet, akin Jézus megváltói Vére piroslik. Légy mindig nagyon alázatos, de ugyanakkor legyél tudatában annak, hogy te nem lehetsz egy a nyájból, mert téged, mint pásztort a nyáj élére helyezett az Isten. Ez azt jelenti, hogyha kell, az életedet is oda kell adnod a juhokért. Nagy a felelősséged. Éppen ezért minden élethelyzetben helyezd magad Jézus helyébe, hogy Ő ott, és akkor, mit tenne a te helyedben. Kérd ki az Ő véleményét, tanácsát. Szentlelkével mindig vezetni fog téged. Ne ijedj meg a feladattól! Jézus mindig fogja a kezedet, mindig veled van, soha nem hagy el, és Vele mindig mindenre képes leszel. Ő csak annyit kíván tőletek, amihez megadja a képességet és a kegyelmet.
Naponta többször mondd el:
„Jézusom, bízom Benned! Te gondoskodj, Te cselekedj! Te formálj olyanná, akiben kedved telik! Tégy engem Neked szentelt áldozattá, hogy amiképpen Te, én is végigmenjek a Keresztúton, és a Golgotán át Veled együtt fölmenjek a Mennybe!”
Kisfiam! A fehér vértanúság pálmáját fogod elnyerni az Örök Atya Országában, ha megfogadod tanításomat, és ebben kitartasz mindhalálig.
Imádkozom értetek, és megáldalak titeket különleges Istenanyai áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”



2015. május 31. Szentségimádáson Jézus…
„Drága gyermekeim! Az óra eljött. Már látszanak a jelek. Éljetek szüntelen készenlétben! Ez az élet csak átmenet számotokra. Két végállomás van: örök élet, vagy örök halál. Ti választjátok meg, hogy hol akartok lenni örökké. Nélkülem soha nem juttok be az örök életre. Amint már mondtam, most megismétlem: Én vagyok az út, az igazság és az élet. Az út, amely az örök életre vezet. Az igazság, ami Atyám Igéje, tanítása, a Szent Evangélium. Én azért jöttem el erre a világra, hogy ezt kinyilatkoztassam nektek. Az élet: az Én drága Szent Testem és Vérem. Aki tiszta lélekkel fogadja, annak örök élete van. De aki bűnben veszi magához, az a kárhozatára teszi.
Gyermekeim! Mindent megmondtam nektek. Ti mégis a bűnt választjátok. Pedig az csak újabb és újabb szenvedéseket okoz nektek. Az igazi boldogság Nálam van, mert Én vagyok a szeretet. Nálam jobban senki sem szeret titeket, mert Én az életemet áldoztam a ti üdvösségetekért. Jöjjetek Hozzám, akik elfáradtatok! Én felüdítelek benneteket. Vegyétek magatokra igámat! Az Én igám édes, az Én terhem könnyű. Értitek, mit jelentenek ezek a szavak? Megmagyarázom nektek: aki magára veszi az Én igámat, az Mellettem jön a keresztúton. Őt Én vezetem az üdvösségre. Ha látom, hogy nehéz a keresztje, leveszem válláról, és Én viszem helyette. De aki elveti a Velem való szent közösséget, az eltéved, mert nem talál rá az üdvösség útjára. Aki ledobja válláról a keresztet, az az üdvösségét dobja el, mert kereszt nélkül nincs üdvözülés. Egyedül a kereszt visz az üdvösségre. Ezért mondtam: aki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel minden nap keresztjét, úgy kövessen Engem. Én a Golgotán és a kereszthalálon keresztül mentem fel Atyámhoz. Számotokra sincs más út, mint az életszentség, és a szeretet, amely áldozatokat kíván. Ha ezen jártok, megkapjátok Tőlem lelketek békéjét és örömét, a mennyben pedig az örök boldogságot. De ha az önzés és a bűn útját választjátok, akkor nem lesz béke, öröm és szeretet a lelketekben. Állandó nyugtalanság, csüggedtség, harag és irigység lesz úrrá bennetek. Erről ismeritek meg magatokat.
Kicsinyeim! Atyám egy csodálatos, gyönyörű országot készített számotokra öröktől fogva. De oda csak azok mehetnek be, akik Istent szeretik. Őt szeretni annyit jelent, hogy megteszitek törvényeit. Aki bűnben él, az magát rekeszti ki, és a kárhozatra megy. Ott a kénköves tóba vetik, ahol lesz sírás és fogcsikorgatás.
Drága gyermekeim! Értelmet és szabad akaratot kaptatok. Ti magatok döntitek el örök sorsotokat. Addig térjetek meg, amíg még itt vagytok! Odaát már nem lehet változtatni a sorsotokon. A halál után végérvényesen lezárul a választás lehetősége. Ott már eldőlt örök sorsotok. A halál nem kopogtat, hanem jön. Bármikor. Nincs korhoz kötve. Hirtelen jön, és sokszor váratlanul. Ezért kértem: éljetek szüntelen készenlétben! Most újra figyelmeztetlek: az idő lezárul, s vele együtt nagyon sok ember élete. Figyelmeztetéseimet vegyétek nagyon-nagyon komolyan! Térjetek meg, még ma! Mert a holnap bizonytalan számotokra. Odaát számot adtok a kapott talentumokról. Erről is, hogy tettekre váltjátok-e figyelmeztetéseimet. Én nagyon-nagyon szeretlek benneteket. Én a keresztfán megszereztem nektek az üdvösséget. De a ti döntéseteken múlik, hogy elfogadjátok-e. Ha süketek vagytok felhívásaimra, és hátat fordítotok Nekem, akkor nektek kell viselnetek a következményeit örökre. Kínszenvedéseiteknek soha nem lesz vége. Az életetek örökké tart. Nincs halál. Csak a testetek válik porrá, mert a porból vétetett. Ezért ne a test kívánságainak tegyetek eleget, mert ez maga a kárhozat, hanem a lélek kívánságait elégítsétek ki, ami a ti üdvösségetek. Lelketek Magától Istentől származik, Aki lelket lehelt belétek, amikor édesanyátok méhében megfogantatok. Ezért a lelketek Magára Istenre szomjazik, hogy Őt megismerjétek, szeressétek és imádjátok. Ha Isten helyett mással akarjátok lelketek szomját kielégíteni, megölitek a lelketeket. Az ilyen ember elevenen halott. Azért, mert a bűn által az örök halált, a kárhozatot hordozza magában.
Kicsinyeim! Olvassátok el az Evangéliumot! Abban mindent elmondtam. Nem lehet két úrnak szolgálni. A bűn elválaszt titeket Tőlem. Ha nem tértek meg, örökre meg lesztek fosztva Tőlem. Ez pedig az örök gyűlölet, az örök halál.
Gyermekeim! A ma még a tiétek. Éljetek a kegyelemmel, amit Tőlem kaptok. Térjetek vissza Hozzám! Irgalmas Szívemet szélesre tárom előttetek. A gyóntatószékben Én Magam oldozlak fel papom által benneteket. A Szentmisén terített asztalra, égi lakomára, a Bárány menyegzőjére várlak benneteket. Szent Testem az Étel, Szent Vérem az Ital, amely a ti örök életetek. Éljetek a kegyelem adta lehetőséggel! Ma még hívogatlak, de holnap már meg kell, hogy ítéljelek benneteket. Vérkönnyeket sírok azok miatt, akik örökre elvesznek. Miattuk hiábavaló volt kínszenvedésem, kiontott Vérem és kereszthalálom. Ó, mily tragédia! Mennyi, de mennyi ember tántorog a széles úton! Nem is sejtik, hogy a vége milyen tragikus. Belezuhannak a pokol tüzébe, a kínok helyére, ahonnan soha többé nincs menekülés.
Gyermekeim!!! Ne legyetek süketek szavaim meghallására! Könyörögve kérlek benneteket, forduljatok el a bűntől! Térjetek vissza Hozzám, és Én üdvözítelek benneteket! Halljátok meg figyelmeztetéseimet, zárjátok szívetekbe, és váltsátok tettekre! Erre áldalak meg benneteket, Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Ezt üzenem X-nek: Drága Kislányom! Nagyon-nagyon szeretlek téged. Nemsokára Magamhoz veszlek. Előttem vannak imáid, és segítő szereteted. Megbánt, meggyónt bűneidre nem emlékezem. Ne foglalkozz ellenségeiddel! Helyezd őket irgalmas Szívembe! Valahányszor eszedbe jutnak, imádkozd el értük a Szent Mihály imát, és a Most segíts meg Mária imát. Lassan, fokozatosan megszabadítalak tőlük, a rágondolástól is.
Kislányom! Az élet rövid. Gondolj többet Rám! Vágyakozz Hozzám a mennybe! Kevesebbet gondolj a földi dolgokra! Minden elmúlik. Minden itt marad. Az imáidat és a cselekedeteidet hozod magaddal. Dicsőíts meg Engem azzal, hogy vágyakozol Hozzám, Szent Színem látására! Olvasd el a Jelenések könyvét, és az Evangéliumot, azokat a részeket, amelyek a mennyországról vannak írva. Hamar lezárul életed. Készülj! Kérd magadra a jó halál és a végső állhatatosság kegyelmét! Megáldalak téged Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése