2014. december 29., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Védelmezzétek Igémet. Beszéljetek Igémről.

2014. december 28. vasárnap, 18:30
Drága szeretett leányom, a gyötrelem legnagyobb fájdalma, hogy olyan Törvények léteznek nemzeteitekben, amelyek minden módon – úgy láthatóan, mint láthatatlanul – ellenszegülnek Isten Törvényeinek. Mert Istennek minden Törvényét, amelyet megszegnek azok, akik nemzeteteket irányítják, most a lélek csendes gyilkolásával cserélik fel. Minden rossz cselekedetet, mint valami jó dolgot fognak bemutatni. Minél gonoszabb egy cselekedet, annál jobban meg fogják azt tapsolni. Azoknak, akik az Igazságot, Isten Igaz Igéjét hirdetik, nem fognak lehetőséget adni arra, hogy beszéljenek. Hangjukat többnyire figyelmen kívül fogják hagyni. De ha mégis meghallgatásra méltatják őket, akkor a gonosz jelzővel fogják őket illetni.
Az idő valóban elérkezett arra, hogy az Igazságot kifordítsák, és azt, hazugságként mutassák be. A többség most úgy fog az Igére tekinteni, mint egy kitalált történetre – egy hazugságra. Azonban Isten Törvényeit nehéz figyelmen kívül hagyni, és az fog történni, hogy amikor azokat, akik nemzeteiteket irányítják, felkérik, hogy adjanak számot gonosz cselekedeteikről, azt fogják mondani, hogy Isten Igéje téves, és idejét múlta.
Az ördög ravaszsága azt eredményezte – annak érdekében, hogy biztosítsa gonoszságának elfogadását –, hogy minden erkölcsi cselekedetet és tettet embertelennek fognak nyilvánítani, amelyek szembehelyezkednek a polgári szabadsággal. De azok, akik meg vannak áldva a Szentlélek Ajándékával, továbbra is különbséget fognak tudni tenni a jó és a rossz között. Noé napjai óta még soha nem borította be a világot ilyen megtévesztés. Soha ezelőtt nem vétkezett így az ember, mint most. És akárcsak Noé napjaiban, az ember önmegszállottsága elérte határait, mert azt hiszi, hogy hatalma van a saját sorsa irányítása fölött, ilyen nagy az önszeretete.
A bűnt most élvezettel felkarolják, és polgári jogként támogatják, elvárván tőletek, hogy azt tiszteletben tartsátok. Ha nem tanúsítotok tiszteletet a bűnös cselekedetek iránt, akkor egy bűncselekedet elkövetőjének érezhetitek magatokat. A ti bűnötök az lesz, hogy támogatjátok Isten Igéjét, és ezért meg fogtok szenvedni.
Milyen könnyen megtéveszti az embert a globális terv, amikor elűzi a bűntudat minden formáját azon bűnös cselekedetek miatt, amelyeket nemzetetek törvényerőre emelnek. Mindezek a dolgok meg voltak jövendölve, és hamarosan egyetlen jogellenes cselekedetet sem fognak rossznak minősíteni, beleértve a gyilkosságot, az eutanáziát és az abortuszt. Eljön az idő, amikor a nagyszabású népirtást az ilyen törvények bevezetése fogja követni, amelyeknek az lesz a célja, hogy hatályba helyezzék azok törvényes megölését, akik fogyatékosság vagy más fizikai elégtelenség miatt szenvednek.
A nemzetetek jogrendszerébe foglalt gonosz törvények még súlyosabb törvények beiktatásához fognak vezetni, amelyek minden hatalmat el fognak venni tőletek. Ti hatalmat adtatok azoknak, akik Engem megtagadnak – akik megvetik Isten Törvényeit –, és ezért ők még több gonosz cselekedetet fognak bevezetni, amelyek elképzelhetetlen szenvedéseket fognak okozni. Mindaz, ami az országok törvényeinek tűnhet, ami a polgári és az emberi jogokat elősegíti, egyfajta diktatúrához fog vezetni, mely szerint Kereszténynek lenni bűncselekménynek fog számítani.
Védelmezzétek Igémet. Beszéljetek Igémről. Ne essetek abba a csapdába, hogy bármilyen polgári jogokra vonatkozó világméretű kampányt elfogadtok, amelynek célja, hogy egy új világvallásba tereljék a világot. Felszentelt szolgáimnak mondom: felkérlek benneteket, hogy hirdessétek Isten Igéjét, és tagadjátok meg a gonosz tetteket, amelyek szinte már minden nemzet fölött hatalmat nyertek, tagadván Isten Igéjét.
Nagyon könnyű kiállni az emberi jogok terjesztése érdekében, de felállni és kijelenteni, hogy a cselekedetek – amelyek iszonyatosak Isten számára – Ellenem irányulnak, egy bátor szolgát követel. Ezt megtenni, súlyos bírálatot von maga után, és népszerűtlenné tesz benneteket.
Emlékezzetek arra, amit már mondtam: az az ember, aki valóban őszintén Engem szolgál, soha nem fél attól, hogy az Igazságot mondja, és a népszerűséget sem fogja keresni soha. Az ő egyetlen célja, a lelkek megmentése lesz.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése