2014. november 1., szombat

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2014. október 7. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Nagyon szomorú az Én Lelkem. Újra haláltusámat vívom, de most nem a Getszemáné kertben, hanem az Egyházban. Egyházam mindenben azonosulni fog Velem, örök Főpapjával, Megváltó Istenével. Egyházam most Velem együtt megy a keresztre, ahol a saját vérében és könnyeiben fog megtisztulni. Egyházam győzelme csak ezután következik be. Mint ahogy Én rettenetes haláltusám, kínszenvedésem és kereszthalálom által támadtam fel dicsőséges Testemben, úgy Egyházam is az ő vértanúsága által fog megszentelődni és megerősödni, mert a vértanúk vére az Egyház magvetése.
Gyermekeim! Vigyázzatok! Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Csak egy Isten van, Aki három Személy, Atya, Fiú és Szentlélek. Az Atyát nem látta senki, csak a Fiú, és csak az ismerheti, akinek a Fiú kinyilatkoztatja. A Fiú Isten a ti Megváltótok, a megtestesült Ige, Aki Magára vette a ti bűneiteket, elégtételt fizetett kínhalálával értetek, és ezzel engesztelte ki az Atya jogos haragját. Kérjétek ezért drága Szent Vérem oltalmát magatokra, mert Én vagyok a ti örök életetek.
Gyermekeim! Ezt mondtam: nem azért jöttem, hogy eltöröljem a törvényt, hanem azért, hogy beteljesítsem. Csak az él örökké, aki Atyám törvényét megteszi. A mennyország azoknak készült, akik Istent szeretik. Arról ismernek fel benneteket, hogy Hozzám tartoztok, hogy szeretettel vagytok egymás iránt. Teljesítsétek a főparancsot, a szeretetet, mert ha gyűlölködtök, és nem bocsáttok meg egymásnak, soha nem láthatjátok meg Istent, és az Ő dicsőségét. Nélkületek nem tudlak benneteket üdvözíteni. Ezt mondtam: aki hisz, az üdvözül. Aki nem hisz, az elkárhozik. Kérjétek magatokra a hit kegyelmét, hogy erősen higgyetek Bennem, Aki meghaltam és feltámadtam, hogy helyet készítsek nektek a mennyben. Különösen a kísértésekben higgyetek bennem, Megváltó Istenetekben! Utasítsátok vissza a kísértést azonnal, mihelyst megjelenik! Ne álljatok soha szóba a sátánnal! Éljetek tisztán az evangéliumi életszentségben! Ne engedjétek, hogy a legkisebb bűn is rátapadjon a lelketekre! Éljetek tisztán és szeplőtelenül! Vegyetek példát Rólam, Édesanyámról és a szentekről! Akkor nem lesz hatalma a halálnak rajtatok. Csak átmentek általa, mint egy küszöb által az örök életre. Halálotok csupán átszenderülés lesz az örök életbe, ahol vég nélkül fogtok örvendezni Velem, Atyámmal a Szentlélekkel, Édesanyámmal, az összes szentekkel és a szent angyalokkal.
Gyermekeim, készüljetek! „Ellenségetek, a sátán, ordító oroszlán módjára ott kószál mindenütt, és keresi, kit nyeljen el. Erősen álljatok neki ellen a hitben!” (1 Péter 5, 8-9.) Mindnyájatoknak megadom a menekülés lehetőségét minden kísértésben. Bízzatok Bennem rendületlenül! Aki Istenben bízik, meg nem szégyenül. Legyetek hűségesek Hozzám mindhalálig! Akkor a fejetekre teszem az örök élet koronáját. Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ezt üzenem X-nek: „Készüljön, mert közel van halála. Így készüljön: Szeressen Engem mindenekfölött, és Énbennem minden testvért úgy, ahogy Én szerettelek benneteket, hogy az életemet adtam oda értetek. Elsősorban hittestvéreinek segítsen, hogy dicsőítsék miatta az Én Nevemet! Kérjen Engem, hogy megkapja Tőlem a jó halál és a végső állhatatosság kegyelmét.”
Szentírási megerősítés: Galata 6, 10: „Amíg tehát időnk van, tegyünk jót mindenkivel, főképpen hittestvéreinkkel.”
„Y-nak ezt üzenem: Soha ne aggódjon! Én vele vagyok, és mindig gondoskodom róla. Nagyon szeretem őt. Hamarosan kiemelem ebből a szenvedésből. Megszabadítom, és ő dicsőíteni fogja Nevemet. Készüljön! Nemsokára beteljesülnek a próféciák. Akkor már csak a rejtekben lesz Szentmise, és igen ritka lesz. De imádkozzon, mert hamarosan beköszönt az új kor. Megújul és megerősödik Egyházam. Akkor méltóképpen fognak tisztelni és imádni Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Addig is engeszteljen Engem minden szentségtörésért! Szeressen Engem lángolóan, és Én kiárasztom rá kegyelmemet, semmihez sem fogható végtelen szeretetemet. Bízzon Bennem! Minden ügyében megsegítem. Hagyatkozzon Rám teljesen! Megtapasztalja gondviselő szeretetemet. Megáldom őt Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2014. október 12. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Kislányom! Nagyon szeretlek. Szeretetem, mint drága fénysugár ölel át. Körülveszlek téged, mint védő bástya, mint erős ércfal. Szüntelenül őrködöm fölötted. Mindaddig, amíg el nem szakítanád magad Tőlem a bűn által, erős, mindenható védelmemet élvezed. Ez a szentek osztályrésze, akik nem állnak szóba a sátánnal, mindig engedelmeskednek Nekem, és teljesen Rám hagyatkoznak. Maradj ilyen mindhalálig, és bevezetlek Atyám dicsőségébe, az örök boldogságba. Nem kell mást tenned, csak mindig ellene mondani a sátánnak, teljesíteni törvényeimet, figyelni a belső sugallatra, amely mindig összhangban áll Isten törvényével, és megtenni akaratomat. Ez az életszentség. Ez a keskeny út, amely az örök életre vezet. Ha megteszed, az örök boldogság lesz osztályrészed, amely már a földön elkezdődik, és a mennyben csak még jobban kiteljesedik.
Kislányom! Hamarosan üldözni fognak benneteket. Készüljetek, mert már nagyon közel van. Így álljatok szüntelen készenlétben: az igazságot soha ne hallgassátok el! Mindig valljatok meg Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt! Ha kell, az életeteket is áldozzátok fel Értem, Megváltó Istenetekért! Odaát felfoghatatlan örök jutalomban részesültök. Az idő rövid. Éljetek szüntelen készenlétben! Csak egy biztos: a halál. Ha jól éltétek le földi életeteket, vagyis megismertetek Engem, és teljesítettétek parancsaimat, üdvözültök. Ha visszautasítotok Engem, és tanításomat nem tartjátok meg, örökre elvesztek. Ti magatok döntitek el örök sorsotokat. Válasszátok az életet! Minden kegyelmet megadok hozzá. Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Máté 22,1: „Jézus…szólt hozzájuk…”


2014. október 19. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az óra itt van. Készüljetek! Hamarosan elvesznek Engem tőletek. Ellenfelem már mindet előre kitervelt. Addig jöjjetek Hozzám, amíg még a szívetekbe tudtok fogadni a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Mondom nektek, ellenfelem el fogja törölni a Szentmisét. Nem lesz többé átváltoztatás. Helyette zagyvaságokat fognak prédikálni. Az Én igaz tanításomat felváltja a tévtanítás. Mindenkinek meg akarnak felelni, ezért a törvényt fel fogják rúgni. Mindent a szabadság és a szabadosság jegyében cselekszenek. Beteljesedik rajtuk apostolom szava: azzal dicsekszenek, amit szégyellni kellene. Ma már a paráznaság érték, a homoszexualitás természetes. A bűn már az eget ostromolja, büntetésért kiált. Úgy lesz most ez a nép, mint az özönvízkor, vagy mint Sodoma és Gomora földjén. Atyám tűz által tisztítja meg a világot.

Gyermekeim! Tartsátok távol magatokat minden bűntől, és minden megnyilvánulástól, amely a bűnt dicséri. Ti maradjatok meg az Evangéliumi életszentség útján! Én mindig gondoskodni fogok róla, hogy a rejtekben igaz és szent papjaim bemutassák a legszentebb áldozatot, a Szentmisét. Ti csak ezen vegyetek részt! Határolódjatok el mindattól, ami nem az Én tanításom! Imádkozzatok azokért, akik tévtanításokat hirdetnek! Mondom nektek: ezek örökké égni fognak a pokol olthatatlan tüzében mindazokkal együtt, akik hagyják magukat félrevezetni.

Gyermekeim! Az idő rövid. Most, amikor ellenfelem, a sátán azt hiszi, hogy győzött, most jövök vissza dicsőségemben, és ezer évre megláncolom, és a pokol fenekére taszítom. Kiírtok minden bűnt a föld színéről. Megszentelem a földgolyót. Szentségem és dicsőségem fogja beragyogni. Követőim mind szentek lesznek. Úgy fognak körülvenni és imádni Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben, mint az első keresztények. Akkor mindenki boldog lesz, és békében fognak élni, szentségben és igazságban. Ellenfelemnek semmi hatalma sem lesz rajtuk. Mindenki szeretetben és békében fog élni. A föld bőségben meg fogja teremni gyümölcsét. Mindenkinek lesz ideje imádkozni, és Istent dicsőíteni. Az lesz szentjeim legnagyobb öröme, hogy köztük leszek, és Engem imádnak a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Atyám megmutatja, hogy Ő az Isten. Rendet teremt ebben a felfordult világban. Minden a helyére kerül. Atyám törvénye a szívekbe lesz írva, mert Maga a Szentlélek fogja vezetni az embereket. Én pedig a saját testemmel és Véremmel fogom táplálni a lelkeket, hogy megerősödjenek a Belém vetett hitben, reményben és szeretetben. Boldogok lesznek, akik megérik az új kort, az ezer éves béke uralmát.

Drága Gyermekeim! Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Atyám azoknak készített, akik Őt szeretik. Tartsatok ki mindhalálig az igaz hitben, a reményben és a szeretetben! Csak azt higgyétek el, amit Tőlem hallotok! Én a Véremmel pecsételtem meg tanításomat. Az Egyház, amelyet Én alapítottam, az Én Szívemből jött létre. A két sugár, a Víz és a Vér ezt jelentik: a Víz a keresztség, a Vér pedig a bűnbocsánat, a bűnök eltörlése. Minden megkeresztelt ember a Mennyei Atya gyermeke. A keresztség, mint szentség eltörölhetetlen jel minden megkeresztelt ember lelkén. A bűnbocsánat szentsége pedig hófehérre mossa minden bűnét őszintén megbánó ember lelkét, az Én érte kiontott Véremben. Ez a katolikus = egyetemes Egyház, amelyet a keresztfán szereztem. Szent Testemet és Véremet pedig az utolsó vacsorán elővételeztem, hogy erőforrás és útravaló legyek minden bűnét megbánó léleknek. Ti csak zarándokok vagytok ezen a földön. Szükségetek van a megerősítésre, az Én drága Szent Testemre és Véremre, hogy ki ne dőljetek az úton. A ti hazátok a mennyben van. Én vagyok a mennyből alászállott élő kenyér. Csak Általam, ha Engem esztek, van örök életetek. Ezért maradtam köztetek. Járuljatok Hozzám, amíg még tehetitek! Különleges erőforrás vagyok mindazok számára, akik tiszta lélekkel és élő hittel fogadnak magukhoz. Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal, Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ima a Szentlélek által: „Dicsérlek Téged Istenem, és Mindenem! Hálát adok Neked mindazért, amit megadtál, és amitől megóvtál. Egyedül Neked akarok élni és meghalni. Mindig csak azt akarom tenni, amit Te akarsz. Az az én minden napi kenyerem, hogy rám vonatkozó örök tervedet megtegyem. Szívem minden dobbanásával, minden lélegzetvételemmel, Veled egyesülve akarom ismételni: Atyám, ne úgy legyen, ahogy én akarom, hanem ahogy Te. Így akarok akkor is imádkozni, amikor kudarcok érnek, mert erős hittel hiszem, hogy egyedül az válik örök üdvösségemre, amit Te adsz, ó imádott Istenem. Te vagy az én Megváltó Istenem, egyedül Te tudod, mi válik a javamra, és mivel Te Mindenható vagy, ezt meg is tudod adni. Határtalanul bízom Benned. Szeretettel fogadok Tőled jót, rosszat egyaránt, és hálát adok Neked mindenért. Tudom, hogy a legnagyobb rossztól, az örök kárhozattól megoltalmazol. A kudarcok és az elesések pedig szükségesek, hogy el ne bízzam magam, és megtanuljak Tőled kérni, és megtapasztaljam gondviselő szeretetedet. A jó dolgokért pedig hálát adok, és magasztalom Szent Nevedet.

Ó Uram! Csak a bizalom segít megérteni Téged. Csak a szeretet tudja elhitetni velem, hogy minden a javamra válik. Ha fölnézek keresztedre, megértem, mily nagy árat fizettél a lelkemért. Tőlem is kérsz egy kis áldozatot. Csak annyit, amennyire kegyelmedből képes vagyok.

Jézusom, imádott Királyom! Jöjj! Neked adom szívemet, lelkemet, egész életemet. Rendelkezz velem tetszésed szerint. Egy örökkévalóság kevés lesz rá, hogy Neked hálát adjak. Itt és most szolgálni és imádni akarlak Téged. Ismertesd fel velem akaratodat, és indíts engem, hogy mindig megtegyem. Ez legyen az én mindennapi eledelem. Ámen.”

2014. október 24. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai!
Az idő közel. Készüljetek! Hamarosan üldözni fognak benneteket. Ezt jól jegyezzétek meg: a szavatok legyen igen – igen, vagy nem – nem. Nem lehet kétfelé sántikálni. Vagy Mellettem álltok, és kitartotok mindhalálig, vagy ellenem vagytok, és elvesztek. Most eljön a nagy megmérettetés ideje. Senki se mondja Nekem: Uram, Uram, de közben éli bűnös életét. Csak az üdvözül, aki Atyám törvényét megtartja. A főparancs a szeretet. Amit nem akartok, hogy veletek megtegyék, azt másokkal se csináljátok! A szeretet mindig jót akar. Úgy szeressétek egymást, ahogy Én szerettelek titeket! Én az életemet is odaadtam értetek. A tiszta, önzetlen szeretet mindig áldozatokat kíván. Ne legyetek képmutatók! Az ilyenek nem örökölhetik a mennyet. Éljetek Istennek tetsző életet! Tartsátok meg a főparancsot minden körülmény között! Még ellenségeiteket is szeressétek! Ha nem állnak veletek szóba, Nekem beszéljetek róluk! Imádkozzatok értük! Ha így tesztek, megtapasztaljátok, hogy Én Mindenható szeretető Istenetek vagyok. Csodákat fogtok látni. Sokkal nagyobb csoda egy bűnös megtérése, mint Lázár feltámasztása volt. Lázár ugyanis újra meghalt. De ha egy bűnös megtér, az megszületik az örök életre. Újjászületik a Szentlélekben, Aki átjárja, megújítja és teljesen átalakítja. Csak az jöhet Hozzám, aki új emberré lesz a Szentlélek által.Hívjátok le a Szentlelket magatokra, és az egész világra, hogy beragyogja a földet, és megvilágosítsa az elméket, hogy meg tudják különböztetni a jót a rossztól, az Isten művét a bűntől. 
Gyermekeim! A mai világ teljesen eltorzult. Annyi kísértés és bűn uralkodik benne, hogy csak a Szentlélek megvilágosító kegyelmével tudtok tisztán látni. A Szentlélek nélkül elvesztek. Hívjátok mindig segítségül az Ő vezetését! Nélküle vakok és süketek vagytok, és beteg elméjűek, akik minden hazugságnak bedőlnek. Ezek a sátán csapdái. Csak Nekem higgyetek! Ismerjétek meg az Evangéliumot, amely az Én tanításom, és váltsátok tettekre! Semmi mással ne foglalkozzatok! Azonosuljatok apostolommal, Szent Pállal, aki ezt mondta: „Krisztus Jézusnak fönséges ismeretéhez mérten mindent szemétnek tartok.” (Filippi 3, 8.) Ti csak Belőlem, a tiszta forrásból igyatok! Undorodjatok a mosléktól, vagyis minden bűntől! Ne hagyjátok, hogy a hazugságok megfertőzzék a lelketeket! Ti csak Belőlem táplálkozzatok! Undorodjatok minden bűntől, és kerüljetek minden bűnre vezető alkalmat! Ezeket ellenfelem, a sátán teszi elétek, azért, hogy elbuktasson, és a kárhozatra taszítson benneteket, mert gyűlöl titeket, és gyötörni akar egy egész örökkévalóságon át. Ő ismeri a mennyet, hisz onnan taszíttatott le. Irigy rátok, és minden fortéllyal meg akarja akadályozni, hogy odamenjetek. Én viszont az életemet adtam értetek, azért hogy megnyissam előttetek Atyám országának kapuját. A Szentségek a ti erőforrásotok a sátán kísértései ellen. Minden Szentgyónásban hónál fehérebbre, napnál ragyogóbbra mosom értetek kiontott drága Szent Véremmel bűnbánatban megtisztult lelketeket. Saját Testemet és Véremet nyújtom nektek minden Szentáldozásban. Csak rajtatok múlik, hogy Engem, örök életetek Szerzőjét választotok, vagy a sátánt, a hazugság atyját, aki mézes-mázos szavakkal félrevezet és bűnbe taszít, amely elválaszt Tőlem, és a kárhozatra visz. 
Gyermekeim! Ne higgyetek ellenfelemnek! Akármilyen szépnek és kellemesnek is mutatja be a bűnt, az mindig rút és undorító. Az egyedüli szépség a Szentség, a tisztaság, az igazság, a szeretet, amely az alázatban és az engedelmességben gyökerezik. Ellenfelem gyűlöli ezeket az erényeket, mert ő a gőgje és az engedetlensége miatt taszíttatott le örökre a mennyből. Ezért sugallja ugyanezeket a tulajdonságokat az embereknek, hogy ne örököljék az Isten országát. Ti legyetek olyanok, mint a kisgyermekek! Ha így tudjátok fogadni az Isten országát, akkor üdvözültök. A kisgyermek tiszta, bizalommal teljes. Ha ti is így bíztok Atyámban, és szeretitek Őt, akkor tárt karokkal fogad be országába. 
Gyermekeim! Bízzatok Bennem! Aki Istenben bízik meg nem szégyenül. Bízzatok Bennem rendületlenül még a halál után is, mert akkor nyeritek el az örök életet. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2014. október 31. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága kislányom! Nagyon nagy kegyelem, amikor kereszthalálom órájában (du. 3-4 óra között) keresztutamat imádkozod. Lelkek százait, ezreit mented meg vele. Attól függ imád hatékonysága, hogy mennyire azonosulsz Velem, fájdalmas kínszenvedéseimben, Irántam való nagy szeretetedből. Ha teljességgel szeretsz, és így egyesülsz Velem leírhatatlan kínszenvedéseimben, akkor irgalmam kiárad az egész emberiségre. Lelkek százait és ezreit vonzom Magamhoz, kiszakítva őket a sátán karmaiból. Különösen áll ez a kegyelem azokra a személyekre, akiket megneveztek, és Elém hoztok, hogy mentesem meg őket az örök kárhozattól. Minden kegyelmet megadok ebben az órában, ha kínszenvedésem örök érdemeiért kéritek, a ti örök üdvösségetekre. Kérjetek sokat! Kérjetek bátran! Nem tudtok annyit kérni, amennyit irántatok való örök szeretetem milliószorosan felül ne múlna. Így kérjetek: „Jézusom, a Te kínszenvedésed örök érdemeiért kérlek, ments meg minden lelket, akik a sátán fogságában sínylődnek! A Te végtelen irgalmadra kérlek, üdvözíts minden lelket!” Mondom nektek, ha hittel, mély bizalommal és bűnbánattal imádkozzátok el ezt a fohászt, megnyitom a menekülés útját minden bűnben élő léleknek. Csak rajtuk múlik, hogy kilépnek-e a sátán csapdájából. Ha megtérnek Hozzám, üdvözítem őket. Kérjetek Engem hittel teli imával! Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése