2014. július 24., csütörtök

Ennyibe került a buzifeszt nekünk!

A több nemzeti hírportálhoz is eljutatott dokumentumokból  kiderül, hogy mennyibe került a nem aberrált adófizetőknek a július elején megrendezett Budapest Pride elnevezésű szennyrendezvény rendőri biztosítása forintosítva. Talán van más hasznosabb területe is a közbiztonságnak hazánkban, ami rászorult volna erre az összegre... NEM???

buzi
A kis tábla felírata: "F..szopó nemzeti érzelműek"
Az ORFK közlése szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság 21 888 000 forintot fordított erre a „nemes” célra melyből a kordonozás 585 000 forintot tett ki.
A Készenléti Rendőrségnek ennél lényegesen többet kellett letennie az asztalra vagy a flaszterra. Nekik ez a színes és vidám homoszexuális forgatag kísérgetése és biztosítása a tisztes honpolgárok nyílván kiérdemelt felháborodása ellen 36 496 000 forintba került.
Így a fél Budapestet megbénító néhány órás parádé összesen 58 384 000 forintjába került a mi zsebünkre.
Gratulálunk a sikkasztás és aszisztálás eme módjához! Tudjuk, csak parancsot teljesítettetek! Nem is veletek van a baj, hanem az államvezetéssel, ami megenged mendenféle visszataszító, felforgató jellegű, provokatív förmedvényt! Ez a bűn, nem a holokauszttagadás! Ez megtörtént, a másik meg...

Gölöncsér Miklós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése