2014. május 12., hétfő

A sátán beismerő vallomása

"Szeretett lányom a bűnt nagyon nehéz elkerülni. A bűn minden formáját nehezebb elkerülni, mint egy különleges kegyelmet kapni Tőlem. Abban az esetben, ha szentségre vagytok elhívatottak, mindig az ördög célpontjai lesztek, aki minden egyes alkalmat arra használ fel, hogy valami negatívat vigyen életetekbe....Az ördög művei: hogy a baráti kapcsolat megszakadjon, hogy összezavarodottságot és kétségbeesést idézzen elő és hogy az általa kiszemeltek fejébe hamis, rossz gondolatokat ültessen be. Amikor az Én gyermekeim gyengeségeik miatt lelkiismeret furdalást éreznek, mert azt hiszik, hogy nem tudtak ellenállni a kísértésnek, akkor ismét megjelenik a kétségbeesés, a bánat és a szétszórtság.
Gyermekeim, ti mindig a bűn csábításainak lesztek kitéve. A lélek tökéletességét nagyon nehéz elérni, mert ez részetekről roppant nagy fegyelmet és elhatározást követel. Abban az esetben, ha az ördög csábítása miatt mégis bűnbe estek, akkor rögtön imádkozzatok és kérjetek bocsánatot." (2011. jan. 24 – én, 21:50 – 22:00)
"A Sátán, aki tele van az emberiség iránti gyűlölettel, semmilyen szeretettel sem rendelkezik kivéve az önszeretetet. Ő azáltal fertőzi meg az emberiséget, hogy gyűlöletet ültet azokba a lelkekbe, akik a bűn miatt meggyengültek. A gyűlölet kész otthonra talál azok lelkében, akik féltékenyek, tele vannak büszkeséggel, magányosak és összezavarodottak. A Sátán soha nem fogja olyan módon a gyűlölet bűnével kísérteni a lelkeket, hogy azt a léleknek úgy mutassa be, mint ami az valójában. Ehelyett a büszkeség bűnével fogja mindig megkísérteni a lelket, mivelhogy ez az ő első taktikája. A lelket arra fogja rávezetni, hogy elhiggye, neki neheztelnie kell, mert a saját igényei ezt követelik meg, mert ő jobban tudja, és amit ő tesz, az egy jó dolog." (2014. május 11. vasárnap, 18:00)
"Ahogy a sátán gyűlöli az emberiséget, azért, mert Isten, az Atya, minden dolog Teremtője teremtette őket, úgy ezek a sátánkövetők is gyűlölik az emberiséget. Olyan mély az a gyűlölet, melyet éreznek, hogy megpróbálnak egy elit hadsereget létrehozni, hogy milliók életét olthassák ki a földön. A hatalomra és a gazdagságra való törekvésük által, az lesz a céljuk, hogy szabaddá tegyék az utat saját szükségleteik előtt, és arra vágynak, hogy ellenőrizzék az emberiséget.
Őket a megkeményedett bűnösök között lehet megtalálni, akikért gyermekeim, a ti segítségeteket keresem. Szükségem van imáitokra, hogy megnyissam szívüket, hogy észrevegyék azokat a hazugságokat, melyekben a csaló által hisznek. Ők, ha nem könyörögnek Irgalmasságomért, Számomra elveszettek. Ezért csakis az ima lehet a megmentő kegyelem számukra." (2011. október 23., vasárnap; 7:15)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése