2014. április 14., hétfő

A sátánista rend új „gyerekvédelmi” kampánya

A sátánisták is követelik a jogot az iskolai imádsághoz, feltéve, hogy a gyerekek az ördöghöz intézik azt.
A new yorki Satanic Temple sátánista rend saját elmondása szerint azért harcol, hogy a gyerekek erőszakmentes környezetben tanulhassanak az iskolában.
Néhány napja kiadott nyilatkozatukban leírják, hogy május 15-ét a „Védd a Gyerekeket” napjává akarják nyilvánítani, aminek célja, hogy véget vessenek az állami iskolák fizikai és mentális visszaéléseinek.
Miután egy gyerek regisztrál a Sátáni Templom gyerekvédelmi honlapján, a „Templom tájékoztatja az érintett iskola vezetőségét a rend számára rendkívül fontos hittételről, ami elítél minden fizikai és pszichológiai bántalmat, beleértve a testi fenyítést, a fizikai korlátokat vagy elkülönítő szobákat, mint a fegyelmezés eszközeit,” áll a rend sajtónyilatkozatában.
A „Védd a Gyerekeket” projekt weboldalán a regisztrálás mellett döntőknek meg kell adniuk nevüket, email címüket és iskolájuk nevét, hogy segítséget kaphassanak a Sátáni Templomtól. A szervezet azt mondja, hogy a regisztráció nem jelent automatikus templomi tagságot és bármilyen felekezet tagjai számára nyitva áll.

„A Sátáni Templom egyik alapvető tana az egyén szuverenitása valamint testének és elméjének sérthetetlensége,” mondja Lucien Greaves, a Templom szóvivője. „Megütni egy gyereket vagy büntetésként elkülöníteni teljes mértékben ellenkezik hitünkkel.”
Az Education Week cikke szerint az Egyesült Államokban nincs törvény a testi fenyítés ellen és ez 19 államban legális. A Sátáni Templom sajtónyilatkozata az amerikai oktatásügyi hatóság statisztikáira hivatkozva azt írja, hogy évente 200.000 diák részesült fizikai fenyítésben az iskolában.
A Védd a Gyerekeket weboldal az iskolai fizikai és pszichológiai bántalmazással kapcsolatos információkat, egy Gyakran Feltett Kérdések szekciót valamint egy „Sátánista foglalkoztató füzetet” tartalmaz.
„Azt akarjuk, hogy a gyerekek tudják, megengedett számukra, hogy Sátánhoz imádkozzanak az iskolában, valamint, hogy bizonyos szabályok betartása mellett megoszthatják hitüket másokkal,” mondta a szóvivő.
A Védd a Gyerekeket weboldalról letölthető sátánista foglalkoztató füzet első oldala A Védd a Gyerekeket weboldalról letölthető sátánista foglalkoztató füzet első oldala
„Az [ördög] emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.” – János 8:44

Forrás: au.christiantoday.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése