2014. március 11., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A Keresztények jogainak követelése egyenlő lesz a törvény megszegésével


2014. március 10. hétfő, 15: 30
Drága szeretett leányom, hamarosan számos csaló bejelentését fogod hallani, akik beszivárogtak földi Egyházamba. Az eretnekség, ami dőlni fog szájukból, és tetteik új törvényeket fognak eredményezni, melyek bemocskolják Isten Szavát, s melyeket mindazokra rá fogják kényszeríteni, akik hűségesek az Igéhez.
A Szentségeket alig fogják már kiszolgáltatni, és a Szentmisék számát lassan lecsökkentik, amíg azokat már csak ritkán fogják megtartani. Minden ürügyet kitalálnak majd, de ezek mindegyike el fogja takarni indítékuk valódi okát. Ti, szeretett követőim, tanúi vagytok mindannak, amit szeretett Édesanyám megjövendölt La Salette – ben és Fatimában. Meg kell értenetek, hogy a terv az, hogy Isten minden Templomát megszentségtelenítsék, még mielőtt az antikrisztus minden aljas dicsőségében elfoglalná a trónt Templomomban. Figyelmen kívül fogják hagyni azokat, akik válaszokat követelnek, és később nevetségessé teszik őket, mert azokat merték megkérdezni, akik azt állítják, hogy földi Egyházamat vezetik.
Mindazt, ami Isten Szemében bűn, előbb – utóbb nem annak fogják venni. Nemcsak, hogy nem veszik bűnnek, hanem azt annak minden gonosz formájában az Oltáromon fogják bemutatni. A bűn eltörlését látni lehet majd a gyermekek tanítása során az oktatásban. Különösen a gyermekeket erőszakkal fogják etetni az eretnekséggel. Azt fogják nekik mondani, hogyha nem fogadják el ezeket a tanításokat, akkor vétkezni fognak azok kíméletlen elítélésével, akik azt állítják, hogy a bűn egy jó dolog. A gyermekeknek azt az utasítást fogják adni, hogy Isten Szavát soha ne hirdessék nyilvánosan mások jelenlétében, attól tartva, hogy megvádolják őket, hogy ezek a jogok emberellenesek.
Bármilyen módon próbálják a fiatalok körében támogatni az erkölcsöt, azt hevesen fogják ellenezni és el fogják ítélni. A Keresztényeket és azokat, akik nyíltan állást foglalnak azon jogaik mellett, hogy megvalósítsák a Keresztény Tanításokat, elnyomják és elhallgattatják. Szavaik suttogássá válnak és az emberek szégyellni fogják bevallani, hogy Keresztények. És miközben a nem Keresztények jogait fogják támogatni – melyek az ateisták jogai lesznek –, azt fogják bejelenteni, hogy azok rendkívül fontosak. Amint azt már mondtam nektek: a Keresztények elleni gyűlölet Egyházamon kívül növekedni fog. Aztán azt belülről darabonként szétszedik, amíg nem marad semmi, csak a külső váza. A tégla és a habarcs továbbra is a helyén marad, de földi Egyházam, ahogyan azt ismeritek, meg fog változni, meghaladván felfogóképességeteket.
Népemet, embereim fogják képezni – azok, akik Isten Szent Szavát fenn fogják tartani és továbbra is a Szentségekhez fognak járulni, melyeket a bátor és merész felszentelt szolgáim fognak kiszolgáltatni, akik sohasem fognak elhagyni Engem.
Amikor halljátok, hogy Igémet – melyet a leírott Szó tartalmaz és melyet évszázadokon keresztül továbbadtak Atyám Könyvében – megkérdőjelezik és elemzik azt akarván, hogy újraírják Azt, akkor tudnotok kell a következőt: Én nem engedélyezek ilyen eretnekséget. Elítélem ezeket az árulókat, mert tévútra fogják vezetni a lelkeket. Nektek sem szabad soha olyanra hallgatnotok, aki azt mondja nektek, hogy tagadjátok meg Szavamat.
Hamarosan látni fogjátok országotokban megváltozni a törvényeket, melyek üdvözölnek mindenféle bűnt és törvényesítik azokat. Mindkét törvényszöveg egybe fog olvadni, míg végül Isten Szaváról nem fognak beszélni, vagy nem fogják betartani azt. A Keresztények jogainak követelése egyenlő lesz a törvény megszegésével, és sokféleképpen fogják büntetni. Azoknak mondom közületek, akik nem hiszik, hogy ezek a dolgok lehetségesek: akkor ti, sajnos, még életetek során tanúi lesztek ezeknek a dolgoknak, ahogyan az meg volt jövendölve.
Közületek hányan maradnak hűségesek az Igéhez? A Tanításaimhoz? Nem sokan. Mégis azok lesznek az elsők, akik hátat fognak fordítani az Igazságnak, akik azt mondják, hogy tisztelnek Engem, és akik elkötelezték magukat Egyházamnak.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése