2013. december 29., vasárnap

A hajléktalan és kutyájának karácsonyi csodája


Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A hajléktalan és kutyájának karácsonyi csodája


Steve Anthony egy hajléktalan férfi, és kutyája River, egy “karácsonyi csodát” tapasztalt ezen a héten, történt ugyanis, hogy a kutyust súlyosan elütötte egy autós, aki nem állt meg, hanem tovább hajtott. Persze nem ez volt a csoda…
1
Steve és River
Steve, aki a csontrák végső stádiumában van, egy karácsonyfákat árusító helyen dolgozott Roseville-ben Kaliforniában, amikor Rivert elütötte az ember, aki meg sem állt. Az utána jövő autós, Jennifer Martin viszont azonnal kiszállt, hogy segítsen. Máris elvitte őket az Állatkórházba, majd odaadta pénztárcájából a gyógyíttatáshoz szükséges összeget a férfinek.
Steve tudta, hogy segítségre lenne szüksége ahhoz, hogy törődjön majd valaki a 9 hónapos Riverrel, és megkérte Jennifert, hogy segítsen ebben.
A nő azonnal kampányolni kezdett a Facebook-on, hogy anyagi forrást találjon számukra. Az Állatkórház is beszállt, és felvette a kapcsolatot a Chester Alapítvánnyal, hogy a segítségüket kérjék River érdekében.
2
“Ha nem mentették volna meg, én is River után mentem volna!”
48 órán belül áradni kezdtek a támogatásra szánt összegek, több mint 9.000 $-t adtak össze az emberek River és Steve számára. Az orvosi költségek fedezve lettek, a kutyust kedden megműtötték, és most pihen.
A pénz nem csak River felépülését fedezte, hanem abban is segítség, hogy a lakhatási költségüket fedezze, amire szintén égető szükségük volt.
Steve és River egy barlangban éltek, de most egy hétig motelben élhetnek, míg a kutyus lábadozik.
A Chester Alapítványon keresztül is megnyilvánult az emberek nagylelkűsége, és az adományok elkezdtek ömleni.
Ez Steve és River karácsonyi csodája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése