2013. augusztus 28., szerda

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

A jóra való törekvés


Kedveseim, tanuljatok meg szüntelenül jót tenni és a jóra buzdítani másokat. Ne feledjétek, a jóság isteni tulajdonság. Ha gyakoroljátok és kitartotok benne, akkor hatalmas értékeket gyűjtötök a mennyben. Örüljetek, ha felismeritek magatokban a jóra való törekvést!
2013. 08. 01. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-09-05-09-20-11



Akiknek segítetek, azok fordulhatnak ellenetek


Kedveseim, vigyázzatok, mert megeshet, hogy akiknek segítséget nyújtotok, azok fognak leginkább ellenetek fordulni. Amikor megtapasztalják gyöngeségeiteket, elfordulnak tőletek, mert azt gondolják, hogy becsaptátok őket. Igyekeznek addig csűrni mondataitokat, hogy elbizonytalanodjatok és magatok is összezavarodjatok. Még ha semmi sem történik rossz szándékkal, akkor is nagy sebeket ejtenek önmagukon és árthatnak nektek is. Mivel képtelenek Istentől a jobbat elfogadni, minden erejükkel harcolnak, hogy maguk látásmódja szerint értelmezzék szavaitokat. Mindent adjatok át a Szentháromságnak, és bocsánatot kérve a nevükben is, kérjétek, hogy a legnagyobb jót hozza ki ebből a támadásból. Így mindnyájatok lelke javára fordítja mindezeket.
2013. 08. 02. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-09-05-09-23-39




Legyen rend imáitokban is!


Kedveseim, vezesse minden napotokat a Szentlélek! Amikor Rá figyeltek, simuljatok szorosan sugallataihoz, és habozás nélkül engedelmeskedjetek kéréseinek. Segít nektek az életetek rendezésében. Különösen abban, hogy rend legyen körülöttetek, mert az erősen megtart! Legyen rend és rendszer az imáitokban is. Gondoljátok át napjaitok imarendjét, de legyetek rugalmasak, mert az is fontos, hogy képesek legyetek bármikor rugalmasan változtatni eddigi imaszokásaitokon. Figyeljetek, és kérjétek a Szentlelket, mikor, mit imádkozzatok. Mire van leginkább szükség a lelkek megmentése érdekében. Szüntelenül lelki beszélgetésben simuljatok szent akaratához, és ne felejtsetek el átadni Neki minden imát, mely az átadás által válik engeszteléssé.
2013. 08. 11. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-09-05-09-29-57



Felajánlani még a kísértésekbe való beleegyezést is

Kedveseim, amikor megengedi a Szentháromság nektek a megpróbáltatásokat, ne essetek kétségbe, hanem azonnal fejezzétek ki Hozzá való tartozásotokat! Fontos, hogy soha ne utasítsátok el a megpróbáltatásokat, mert az elutasítás egyben Tőle való elfordulást is jelenthet. Márpedig ezt soha ne tegyétek, mert ez is a gonosz ellenség egyik csapdája lehet. Mindig, minden szituációt ˗ beleértve a kísértésekbe való beleegyezést is bocsánatkérésetekkel együtt - ajánljatok fel a Szentháromságnak. Akkor biztosan nem marad felelet nélkül bűnötök, mert meghallgatásra és irgalomra talál bocsánatkérésetek. Hordozzátok türelemmel bűneitek terhét, akkor meglátjátok, milyen hamar megszabadultok azoktól. Teljes bizalommal hallgassatok hívására és engedjétek, hogy megkönyörüljön rajtatok. Szelíd türelemmel várjátok a kegyelem érkezését és meglátjátok, nem fog késlekedni. Bátorság, higgyetek!
2013. 08. 12. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-09-19-07-32-02




A Szűzanyának való önátadás
Kedveseim, készüljetek átadni magatokat a Szeplőtelen Szűzmáriának. Legyen ez az előkészület olyan, mint a végső találkozás előtti pillanatokban. Kisgyermekként, bátran vessétek Édesanyánk karjaiba magatokat, és ne féljetek attól, hogy nem fogad el benneteket! Segít kieszközölni Szent Fiánál minden olyan kegyelmet, amely által felnövekedhettek a Vele való végső találkozásra. Gyermeki bizalommal járuljatok Édesanyánk elé, és akkor Ő mindent megtesz, hogy Fia tetszését elnyerjétek. Éljetek egyszerűségben, tisztaságban és teljesedjen ki bennetek az Úr Jézus szeretete és békéje!
2013. 08. 14.
Kedveseim, a boldogságos Szűzanya mennybe fölvételének és megkoronázásának ünnepén, bátran közeledjetek Hozzá, mert nagy kegyelmeket akar közvetíteni számotokra. Nyissátok meg szíveteket édesanyai Szeplőtelen Szíve előtt! Helyezzétek magatokat szent szívébe! Ott igazi békére leltek, amely biztosítja számotokra, hogy Szent Fiának békéje is rátok áradjon! Édesanyánk emel be benneteket ebbe a csodálatos szeretetegységbe, amely kimondhatatlan öröm számotokra.
2013. 08. 15. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-09-19-07-37-51




Az erények virágcsokrait gyűjtsétek!

Kedveseim, ne e világ kincseit gyűjtsétek, hanem az erények virágcsokrait, amelyek beemelnek benneteket a Szentháromság örömébe! Éljetek, kicsinyeim szerényen, és alázatosan! Mindig engedelmeskedjetek a Szentlélek indításainak, akkor követni tudjátok a Szentháromság akaratát! Merüljetek el a Szentlélek csendjében, ahogy csak bírtok, mert arra vár, hogy egészen betöltsön titeket! Használjatok ki minden pillanatot, amely megadatik nektek, hogy lelketek szentélyében töltsétek el. Még akkor is ezt tegyétek, ha számtalan más feladatotok van. Minden percben megvan a lehetőségetek bensőtök felé fordulni. Akkor nagy kegyelemmel érint meg benneteket az Úr. Bátran menjetek és éljetek a lehetőségekkel, hogy békét és boldogságot élvezzetek! Ezt a boldogságot csak a Szentháromság tudja számotokra megadni. Éljetek szent meghívásának!
2013. 08. 16. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-09-19-07-45-20



Szent István király
Meg kell védenetek országotokat! Álljatok szorosan mellém és legyetek az én hadseregem. Fegyveretek legyen az imádság, az engesztelés és az erényekben való növekedés. Országunkat meg kell védenünk a gonosz erők mindenfajta támadásától. Erősen vértezzétek fel magatokat és szorosan maradjatok oldalamon, hogy Nagyboldogasszonyunk nyomdokain haladjunk rendületlenül. Mindnyájan, a magyar szentek közbenjárunk értetek, hogy az Úr műve kiteljesedjék és megvalósuljon minden terve országunkkal. Béke legyen veletek!
2013. 08. 20. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-09-27-10-03-36


Kérjétek az angyalokat és szenteket, küzdjenek veletek!

Kedveseim, magyar engesztelők! Ébredjetek és cselekedjetek. Ne halogassátok megtenni a jót, tegyétek, ahogy csak bírjátok. Sokszor érezhetitek, hogy minden porcikátok ellene van. Egyre nagyobb erőfeszítésbe kerül már egy pici kis jót is megtennetek. Ugyanis a gonosz hatalmas erővel harcol ellenetek, csakhogy ne tudjatok jót tenni embertársaitokkal, még kevésbé ellenségeitekkel. Kérjétek a harcos angyalokat és szenteket, küzdjenek veletek!
2013. 08. 20. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-09-27-10-07-58



Kérjétek Szent Mihályt!

Kedveseim, rázzátok le magatokról az igát és szabaduljatok meg minden tehertől! Kérjétek Szent Mihályt, az angyali seregek vezérét, hogy nyújtson nektek biztonságot, amikor küzdelemben vagytok. Harcoljon értetek, hogy a gonosz ne tudjon felülkerekedni rajtatok. Bátran imádkozzátok a Szent Mihály imát többször is egymás után. Ne tartogassátok terheiteket, hanem tegyétek le azokat Jézus szent kezeibe. Bízzatok, hogy Ő úgy bánik veletek, ahogy arra nektek szükségetek van! Jézus előre látja minden küzdelmetek kimenetelét, ezért soha ne adjátok fel a harcot, mert ha Jézus oldalán küzdötök, akkor győzni fogtok.
2013. 08. 21. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-09-27-10-12-12


A kétely lelke

Kedveseim, vigyázzatok, meg ne tévesszen benneteket az ellenség, hízelgő gondolataival. Mert bizony, szüntelenül próbálkozik elhitetni veletek, hogy nem jó döntést hoztok akkor, amikor határozottan lépnetek kell. Célja, hogy amennyire csak lehet, kibillentsen benneteket stabilitásotokból. Ne engedjétek! Amikor meggyőződtök valaminek az ésszerűségéről, és ehhez mérten lépéseket tesztek, akkor ne hagyjátok magatokat kibillenteni és félrevezetni azáltal a kétely által, hogy mégsem jó döntést hoztatok. Ez a szellemiség szinte állandóan ott ólálkodik körülöttetek, hogy eltérítsen fontos lépéseitektől. Bízzatok, higgyetek, és ne kételkedjetek, mert Isten lelke vezet benneteket.





Szüntelenül beszélgessetek Istennel!

Kedveseim, a Szentháromság minden nap várja érkezéseteket. Csendesedjetek el, és fürkésszétek Isten akaratát! Ha meg is tesztek mindent, de elmulasztjátok a Vele való személyes, bensőséges kapcsolatot, sok kegyelemtől estek el. Szüntelenül beszélgessetek a Szentháromság személyeivel és közben figyeljetek bensőtök megnyilvánulásaira. Ez biztosítja számotokra a személyes, élő, eleven kapcsolatot az isteni jelenléttel. Nem elég csak reggel belehelyezkedni a Szentháromság oltalmába. Fontos, hogy minden pillanatot megéljetek a Szentháromság közösségével. Ez által a legtökéletesebb egységbe kerültök Velük, Ők pedig biztosítják a folyamatos kegyelem áradását. Ezáltal lelketek nem szárad ki, hanem dúsan öntözött és gondozott kert lesz. Vágyakozzatok nagyon a Szentháromság személyei után és engedjétek, hogy megérintsenek benneteket. Akkor lelketek felfogja a Tőlük érkező üzeneteket. Nyíljatok meg és higgyetek!

2013. 08. 24. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-10-06-15-34-11



A felajánlott napi kis áldozatok értéke

Kedveseim, amikor meghozzátok a mindennapi kis áldozataitokat és azt felajánljátok a Szentháromságnak a lelkek javára, akkor a legnagyobb cselekedeteket viszitek végbe. Hatalmas, nagy dolog ezt a szeretet-áldozatot meghozni minden nap. A legtöbb lélek megmenekülését ezekkel a felajánlásokkal tudjátok kieszközölni. Bárcsak minél többen megértenétek ennek a fontosságát, és nem kételkednétek ennek a jótékony hatásában. Nem kell, hogy lássátok és tapasztaljátok, mikor és milyen fontos áldozatot hoztok a lelkekért. Csak az a fontos, hogy megtegyétek zokszó nélkül. Legyetek boldogok, hogy így is segíthettek a rászorulókon. A Szentháromság már a jó szándékotokat is elfogadja, ha az szívetek mélyéből fakad. Ezért tegyetek meg mindent, amit csak megtehettek!
2013. 08. 25. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-10-06-15-36-49


A keskeny út

Kedveseim, mutassa meg nektek a Szentháromság, hogy az út, amelyen jártok, azt Ő adta nektek. Arról ismeritek meg ösvényeteket, hogy meredek és keskeny, hogy nem a világi hiúság és dicsőségvágy övezi. Nem találtok rajta mást, csak a megpróbáltatások sorozatát. Mégse higgyétek, hogy ez csapda számotokra, mert bár kemény és nehéz az út, de mégis a Szentháromság fénye és öröme tölti be azok szívét, akik rajta haladnak. Boldogok vagytok, ha megértitek, miért rejlik öröm a szenvedés elfogadásában és felajánlásában. Mert öröm gyullad fel annak a szívében, aki ráérez az igazi boldogságra, mert elhozza számára a végső győzelmet.
 
2013. 08. 26. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-10-17-19-27-05

Életünk a Szentháromság titokzatos műve

Kedveseim, legyetek hálásak mindenért, mert minden, ami veletek történik, ajándékként hullik az öletekbe. Mert minden, amitek van, legfőképpen az életetek, a Szentháromság titokzatos műve. Ezért engedjétek, hogy Ő legyen az Úr fölöttetek és Ő töltsön be egészen benneteket. Soha ne feledjétek, hogy csak porból vagytok és porrá váltok. A Mennyei Atya tudja jól, hogy mire van szükségetek, és azt Szent Fia által, a Szentlélekben kiárasztja rátok. De legyetek figyelmesek, mert nem biztos, hogy amit ti szükségnek éreztek, azt a Szentháromság is annak látja. Ezért mindig az Ő szemükkel látva kérjétek a szükséges kegyelmeket mindahhoz, amiben hiányt szenvedtek.
 
2013. 08. 27. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-10-17-19-29-16

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése