2013. július 30., kedd

A neoliberalizmus pápája?

A cionista sajtó ujjong: széles cikkek közlik a Pápa félreérthető szavait. Félreérthető, balszerencsés, vagy szándékosan, szélsőségesen liberális? Megint lelkünk mélyéböl tör fel a gondolat: hogyan is kell értelmezni a Malakiás-próféciákat? Róma és katolikus egyház: ennyi volt, nincs tovább?
A katolikus papság és a katolikus egyházvezetés egybeolvadni látszik a zsidósággal - bocsánatkérés az állítólagos bűnök miatt, zsidó származású papok felszentelése, zsidó püspökök, a holokauszt-vallás támogatása, látogatások a siratófalnál, összeborulás a cionistákkal. A zsidóság legerkölcstelenebb, ámde legbefolyásosabb, leggazdagabb rétegével. Az utóbbi ötven évben a Vatikán annyira lefeküdt a cionistáknak, hogy az már szégyenletes! A keresztény szó valamikor a világosság követőit jelölte, ma pedig szinte ugyanazt jelenti, mint a zsidó. Képmutatót, álszentet, hazugot. Különben hogy lehetne elképzelhető a keresztény és a (cionista) zsidó közt barátság? Hívő sokáig nem barátkozhat nem hívővel. Akinek a hit az első, annak nem számít az istentelenek barátsága; hogy is lehetne elviselni a hitetlenek ösztönös káromkodásait, erkölcstelenségét, kicsapongásait, mindazt, ami nekik természetes? Hogy barátkozhatnánk hát akkor a cionista zsidókkal, akik ezerszer rosszabbak a hitetleneknél?
Gondoljunk arra, hogy a "zsidó" és a "buzi" szavak egymás szinonímái. Ezek rokonértelmű szavak. Tehát lényegében arról van szó, hogy a zsidó papokat kell elviselnünk, akiket az egyházvezetés befogadott; a zsidó papokat és püspököket, akikből tulajdonképpen már az egyházvezetés is áll; a zsidó papokat, akik az új teológusokat oktatják, rendezvényeket szerveznek, irányítják az egyházpolitikát. Azt kell elfogadni, hogy katolikus egyház már nincs is, csak zsidó egyház van! Azt kell elfogadni, hogy a zsidó papok bármit megtehetnek; azt kell elfogadni, hogy a zsidó pap nyugodtan buzulhat, nem számít, mert zsidó megteheti, és még csak nem is vétkezik! Felejtsük el, hogy buzi és zsidó! Hát nem felejtjük el és nem fogadjuk el!
Még jó, hogy nem minden római katolikus ilyen liberális. Ezen nyugodtan túlmehetünk: még jó, hogy a római katolikusok nagy része is felháborodik, amikor arról értesül, hogy a pápa szerint a homoszexuálisokat nem szabad kirekeszteni, hanem meg kell nekik bocsátani és integrálni kell a társadalomba. Ezen túlmenőleg: "A pápa azt mondta, a homoszexuális papoknak meg kell bocsátani, és el kell feledni a bűneiket."
Kell? Nem kell!
A társadalom természetes állapotában a homoszexuális egyedeket (zsidókat) kirekeszti magából, mivel ezek minden megnyilvánulása a társadalom fennmaradását veszélyezteti. A homoszexuális egyedek (zsidók) hajlamaiknál fogva újabb és újabb partnereket keresnek, hogy beteges vágyaikat kielégítsék, és emiatt ez a fajta romlottság a társadalom pestisének nyilvánítható. Bármilyen térnyerése a nemzet pusztulását okozhatja. Emiatt az integrálás semmilyen foka nem képzelhető el. A társadalom a fokozódó nyomás (fertőzés) hatására ellenreakciókkal próbál védekezni: a homoszexuálisokkal (zsidókkal) szemben spontán erőszakos megnyilvánulások történnek. Ez a fajta erőszak csak egy válasz - válasz arra az erőszakra, ahogy a homoszexuálisokat (zsidókat) a társadalomra próbálják erőltetni.
Időről időre előfordul, hogy a társadalom egyes egyedei igen szélsőséges reakciót adnak, és teljesen természetes és jogos módon szélsőségesen radikális eszközökkel próbálják véglegesen megszüntetni a fertőzést. Az ilyen esetek azért sajnálatosak, mert a ferdehajlamú egyedeket törvényes eljárás keretei közt, jogszerűen kellene bírósági eljárás alá vetni. Enyhébb esetekben az életfogytiglani kényszermunka, súlyosabb esetekben a nyilvános kivégzés lenne a megfelelő.
Mivel a homoszexualitással gyakran együtt jár a pedofília (a kisfiúkkal elkövetett pedofília is buzulás) is, ezért a pápa közvetve a pedofil papokat is védi. Akár azt is beismerhetné, hogy vannak is buzi pedofil papok meg lesznek is, és jobb, ha mindenki belenyugszik. Véleményünk szerint egy homoszexualitást gyakorló pap mindenképpen a súlyosabb esethez sorolandó, egy törvényes jogállamban halállal büntetendő. A buzik dönthetnének: ha már úgysem hisznek semmiben (a hit kizárja a buzulást, habár vannak, akik ezt az egyszerű összefüggést sem értik meg), legalább ne legyenek papok.
Tamási Attila

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése