2013. május 29., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Amint a Hangom felcsendül, milliókat fog Felém vonzani a következő szakaszban és a végső szakaszban pedig milliárdokat

2013. május 28. kedd 20:30
Drága szeretett leányom, éppen most készítem fel a világ minden részét Második Eljövetelemre. Kivétel nélkül minden nemzetet felragadok majd Irgalmasságom Kezébe, hogy Királyságomba vihessem őket.
Az Én tervem nagyon részletes, mégis egyszerű. Amint a Hangom felcsendül, az milliókat fog Felém vonzani a következő szakaszban és a végső szakaszban pedig milliárdokat. Most sokkal többen fogják meghallani az Igazságot, de nem akarják elfogadni, amíg meg nem történik az, amit neked megmondtam. Küldetésem gyorsan szét fog terjedni, és amikor majd mindenki tudja, hogy Én vagyok az, Jézus Krisztus, Aki ezt a Hívást intézi a Mennyből, csatlakozni fognak Hozzám. Küldetésemre válaszolni fognak még azok is, akik megtagadják ezeket az Üzeneteket.
Ti, Követőim, lehet, hogy el vagytok csüggedve a durva bánásmód miatt, melyet Miattam kell elviselnetek, de nem fog sokáig tartani. Oly nagy a Szeretetem Isten gyermekei iránt, hogy azt egy olyan szülőhöz lehet hasonlítani, akinek sok gyermeke van. Néhány gyermek tisztelni fogja édesanyját és édesapját, és válaszolnak az irántuk mutatott szeretetre. A többi gyermek félre taszítja szüleit, rosszul bánik fivéreivel és nővéreivel, míg végül minden kapcsolatot megszakítanak. A vér szerinti kapcsolat és a szeretet miatt minden erőfeszítésre sor kerül majd, nemcsak a szülők részéről, hanem a testvérek részéről is, hogy visszacsalogassák az elveszett gyermekeket a családjuk keblére. És amikor ez megtörténik, minden bűn, harag és elutasítás el lesz felejtve.
Követőim, mivel szembe kell néznetek mások haragjával, nyugodtnak és türelmesnek kell maradnotok. Kitartásotok próbára lesz téve és néhányan közületek el fognak esni. Ha elestek, akkor a hűséges Követőim mindent meg fognak tenni, hogy visszahozzanak benneteket, hogy válaszolni tudjatok Hívásomra.
Szeretett Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése