2012. december 31., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Ő, az okkult hatalom által, azt fogja véghezvinni, ami a gyógyíthatatlan emberek számára gyógyulást jelent

2012. december 30. vasárnap, 17:50
Drága szeretett leányom, szeretném elmondani neked, hogy a változások, melyek Második Eljövetelemre készítik fel a világot, mintegy láthatóak az egész világon.
A közel-keleti háborúk felgyorsulnak majd és széles körben elterjednek. Ezek úgy a Nyugatot, mint Keletet bele fogják keverni. A zűrzavart a béke embere fogja megállítani, a fenevad, az Antikrisztus. Idővel, sokan azt fogják hinni, hogy ő az Isten, a Messiás; látszólag Ő oly sok hatalommal fog rendelkezni. Hatalmát a gonosz atyja, a Sátán adta neki.
Ő, az okkult hatalom által, azt fogja véghezvinni, ami a gyógyíthatatlan emberek számára gyógyulást jelent. Ők átmenetileg meg lesznek gyógyítva betegségeikből, és az emberek azt fogják hinni, hogy az ő hatalma a Mennyből való, és, hogy ő, Én vagyok, Jézus Krisztus. Azt fogják hinni, hogy eljött felkészíteni a világot az Új Korszakra, és hogy a Második Eljövetel előttük fog bekövetkezni.
Ő más csodákat is fog tenni, de ezek csak illúziók lesznek. Néhány felszentelt szolgám leborul majd előtte és imádni fogja őt. A politikai vezetők nyilvánosan meg fogják őt tapsolni. Úgy fognak rá tekinteni, mint a jóságos és alázatos messiásra, és ő minden jellemvonásomat utánozni fogja. Sajnos, sokakat meg fog téveszteni.
Kérlek benneteket, Tanítványaim, figyelmeztessétek az embereket arra, hogy Én nem testben fogok eljönni. Ez nem lehetséges. Egyszer már eljöttem testben a Földre, még egyszer ez nem történhet meg. Amikor újból eljövök az olyan módon lesz, ahogyan elhagytam a Földet, és a gonosz száműzetik majd, és a Földet az Én Új Paradicsomom fogja felváltani.
Ne tévedjetek meg! Legyetek éberek! Én továbbra is figyelmeztetni foglak benneteket az Antikrisztusról és azokról a hazugságokról, melyeket ő a világnak fog bemutatni. Ilyen módon segíthettek Nekem azok lelkének megmentésében, akik őt szolgai módon fogják a pokol vermébe követni.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése