2012. december 24., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A család egysége és annak tönkretevése lesz a gyökere mindennek 
 
2012. december 23. vasárnap, 15:30
Drága szeretett leányom, felszentelt szolgáim közül sokaknak egy rettenetes kihívással kell szembesülniük. Ez lesz az egyik, ami arról győzi meg majd őket, hogy a két egymástól különböző út egyikén járhatnak csak. Mindenkinek saját egyéni választásán múlik majd, hogy melyik utat választja. Mert az utálat hamarosan megismerteti önmagát.
Felszentelt szolgáim közül, mindjárt az elején, sokan nem lesznek tudatában annak, hogy valójában mi is történik. Csak akkor fogják nehéznek találni, amikor elolvassák azt a levelet, melyet a magas tisztségekben lévők adnak nekik.
Azokat, akik fenntartják Szent Szavamat, mely a Szent Biblia Ajándékán keresztül adatott az embernek, felszólítják majd és sürgetni fogják, hogy fogadják el a módosításokat. Ezeket a módosításokat majd átadják nekik, és azt várják el tőlük – hogy elfogadván – nyeljék le azokat, mint Igazságot. Ők egyetlen dolgot akarnak elérni:
Arra fogják sürgetni felszentelt szolgáimat, hogy fogadják el a bűnnel szembeni toleranciát.
Azt fogják mondani nekik, hogy Isten egy mindörökké irgalmas Isten, és hogy Ő mindenkit szeret. Igen, ez a része igaz. Aztán arra utasítják majd őket, hogy elnézzék az olyan törvényeket, melyek utálatosak Szememben. A család egysége és annak tönkretevése lesz a gyökere mindennek.
Másoktól azt fogják kérni, hogy egy új típusú szertartást fogadjanak el, mely felváltja a Szentmisét és Szent Eukarisztikus Jelenlétemet.
Ezt egy mindent átfogó kezdeményezésnek fogják tartani, hogy egyként egyesítsék az összes Keresztényt és más vallásokat. Ez lesz a vég kezdete.
Az a nap, amikor véget vetnek a Szentmiseáldozat naponkénti bemutatásának, minden kibontakozásra kerülő esemény kezdete lesz, amint az János Evangélistának meg volt jövendölve. Ez lesz a fenevad felemelkedésének ideje is, és az ő befolyása nagy lesz. Ő sok pap szívét és lelkét fogja megnyerni. Az a célja, hogy minden Szentmisét eltöröljön, és hogy megszentségtelenítse a Szent Eukarisztiát.
Ő már most is ezt teszi a fekete miséken keresztül, melyeket sok Katolikus Templomban tartanak. A hűtlen szolgák csoportjának magja összeesküszik Egyházam ellen, és ők sokakat félre fognak vezetni.
Legyetek éberek! Nyissátok ki a szemeteket, és könyörögjetek Hozzám erőért, melyre szükségetek van, hogy ezzel az aljas és gonosz tervvel szembeszálljatok.
Ez egy ádáz harc lesz földi Egyházamon belül. Pap, pap ellen. Püspök, püspök ellen. Bíboros, bíboros ellen.
Tudassátok azt, hogy felszentelt szolgáimat, akik ismernek és szeretnek Engem, vezetni fogom. Irányítani foglak benneteket. Erőt fogok adni nektek, hogy elbánjatok Isten ezen ellenségeivel. Nem vagytok egyedül.
Sosem szabad hallgatnotok a hazugságokra, melyeket az Én Nevemben adnak, vagy mutatnak be nektek. Egyedül csak ti ismeritek az Igazságot a szívetekben. Hallgassatok a szívetekre. Maradjatok hűségesek mindahhoz, amelyről már korábban azt mondták nektek, hogy Isten Törvénye.
Ha bármi olyat mutatnának be nektek, ami úgy tűnik, hogy ellentétben áll Tanításaimmal, akkor annak hátat kell fordítanotok.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése