2013. január 1., kedd

2004. július 29-e óta Kolumbiából

Ellenségem földi ügynökei üldözik, rágalmazzák, bemocskolják, és rossz hírnévbe keverik jelenkori tanítványaimat és prófétáimat

2012. december 3. 8:15
Jézus, a Jó Pásztor, sürgős felhívása nyájához
Béke veletek, nyájam juhai.
A nagy megpróbáltatás ideje hamarosan elkezdődik. Készítsétek elő fegyverzeteteket és imával olajozzátok meg lámpásaitokat, mert minden hirtelen fog történni.  Ne azt várjátok, hogy a Szentírásban leírt események úgy következzenek be, ahogyan elképzelitek. Ne feledjétek, hogy minden felgyorsult a gonosz miatt és ennek a generációnak bűne miatt. Ezért készen kell állnotok, mert az események bármikor elkezdődhetnek ebben a mulandó világban. Ha tudnátok, hogy Mesteretek mikor érkezik, akkor fel lennétek készülve, erről biztosíthatlak benneteket, és de mivel ti ezt nem tudjátok, annál inkább készen kell állnotok. Bizony mondom nektek, úgy jövök majd, mint a tolvaj az éjszakában, tehát virrasszatok és imádkozzatok, hogy amikor eljövök, ajtót nyithassatok, és együtt étkezhessünk.
Atyám elrendelte a Mennyei sereg számára, Szent Igazságszolgáltatásának beindítását. Ismét mondom nektek, aki meg akarja menteni az életét, elveszíti azt, aki pedig elveszíti életét, megtalálja azt. Mert sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak. Ég és Föld elmúlik, de az Én Igéim soha el nem múlnak. Elkezdődött a Kálvária választottaim számára. Ellenségem földi ügynökei üldözik, rágalmazzák, bemocskolják, és rossz hírnévbe keverik jelenlegi Tanítványaimat és prófétáimat. Ne feledjétek, hogy a szolga nem nagyobb a mesterénél, de mégis boldogok vagytok, hogy üldöznek, rágalmaznak, rossz hírnévbe kevernek, bebörtönöznek, megkínoznak benneteket, vagy ha az életeteket adjátok Érettem, mert nagy lesz a ti jutalmatok a Mennyek Országában. Ne azoktól féljetek, akik a testet ölik meg, sokkal inkább azoktól, akik a testet és a lelket is megölhetik.
Sokan vannak, akik azt állítják, hogy a Nyájamból valók, de ez csak a szájuk és a fülük, de mély vallásuknak kettős éle van: ők ragadozó farkasok, szeretet és könyörület nélkül. Olyanok, mint a fehérre meszelt sírok, kívülről tiszták, de belül tele vannak irigységgel, büszkeséggel, sértettséggel, gyűlölettel és bosszúvággyal. De a gyümölcsükről megismeritek őket. Emlékezzetek Szavamra: Nem mindenki jut be a Mennyek Országába azok közül, aki azt mondja Nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki Atyám akaratát is megteszi. És ahhoz, hogy megtegye Atyám akaratát, meg kell hallania az Ő hangját is, és be kell tartania előírásait is.
Tudjátok meg, hogy igaz prófétáimat, tanítványaimat és felkentjeimet a gonosz küldöttjei lejáratják, akik elrejtőztek nyájam között. Arra kérem nyájamat, hogy maradjon hitében állhatatos, és soha ne szenteljen figyelmet ezeknek a gyalázásoknak és rágalmazásoknak, mert mindez része ellenségem tervének, azért, hogy ne hallgassatok Szavamra, hogy ne kövessétek utasításaimat. Ne feledjétek, ők ugyanezt tették korábbi prófétáimmal is; olvassátok Jeremiás, Dániel, Makkabeus Könyveit, olvassátok el a Királyok első Könyvének 19. részét, hogy megértsétek Illés próféta Jezabel általi üldöztetését. Mindnyájukat üldözték, megkínozták és bebörtönözték.
Ugyanez történt tanítványaimmal is. Őket szintén üldözték és rágalmazták, és sokan életüket adták Szent Igém hirdetése miatt. Minden, ami elmúlt, megismétlődik, de Isten Igéje örökké megmarad. Ne féljetek, tudnotok kell, hogy Én veletek vagyok az idők végezetéig.
Az Én békémet hagyom rátok, az Én békémet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot, mert közel van Isten Országa.
Tanítótok és Pásztorotok, a Názáreti Jézus.
Nyájam juhai, tegyétek ismertté üzeneteimet.


Mindazok a nemzetek, melyek jóváhagyják az abortuszt és az azonos neműek házasságát, meg fogják ismerni az Isteni Igazságosság szigorát
2012. december 7., 8:10
MÁRIA, A TITKOS ÉRTELMŰ RÓZSA FELHÍVÁSA A VILÁG ÖSSZES KORMÁNYZÓJÁHOZ ÉS TÖRVÉNYHOZÓJÁHOZ
Mindazok a nemzetek, melyek jóváhagyják az abortuszt és az azonos neműek házasságát, meg fogják ismerni az Isteni Igazságosság szigorát! Atyám elutasítja ezeket az üzelmeket, melyek élet és erkölcsellenesek. Azt mondom nektek csökönyös gyermekek, hogy az ártatlan gyermekek vére fog megítélni benneteket és rátok hullani. Minden természetellenes üzelmek kíméletlenül meg lesznek büntetve az Isteni Igazságszolgáltatás által. Mindazok a kormányfők, akik jóváhagyják ezeket az utálatos üzelmeket, az átok súlya alatt fognak szenvedni, de nem csak ők, hanem az utódaik is.
Emlékeztetlek benneteket, hogy az élet szent és Istentől származik. Isten az, aki adja, és aki elveszi, a halandó nem játszhatja Isten szerepét. Agyagból formált gyermekek, mit gondoltok magatokról, kik vagytok ti, hogy megszakítjátok az életet az anyaméhben? Mit gondoltok, kik vagytok ti, lelketlen anyák, hogy megszakíthattok egy életciklust a méhetekben? Mit gondoltok, kik vagytok ti kormányzók és törvényhozók, hogy az élet ellen, és a férfi és nő közötti házasság szentsége ellen törvényeket léptethettek életbe? Emlékezzetek Isten Szavára: „Ezért az ember elhagyja apját és anyját, és feleségéhez ragaszkodik, és a kettő egy testté lesz.” (Mt. 19, 5) Férfinak és nőnek teremtette őket, és Isten a következőképpen áldotta meg őket: „Szaporodjatok és sokasodjatok…”(Ter. 1, 27 – 28)
Azt kérdezem tőletek: mióta képes két férfi, vagy két nő gyermeket nemzeni és szaporodni? Lázadó gyermekek, ne szálljatok szembe Isten Szent Akaratával, mert akkor sem nektek, sem családotoknak, sem utódaitoknak nem kell siránkoznotok. Emlékezzetek Isten Szavára: „.. az atyák vétkét megtorlom gyermekeiken, és azok harmadik és negyedik nemzedékén, akik gyűlölnek engem!” (Kiv. 20, 5)
Mindazok, akik megpróbálják megtörni a szeretet kódját, amellyel Atyám Teremtését és Teremtményeit teremtette, el lesznek törölve a Föld színéről, és utódaikkal együtt ki lesznek törölve az Élet Könyvéből. Ostoba gyermekek, ne játsszátok el az Isten szerepét, mert nem ismeritek az Isteni Igazságszolgáltatás súlyát! Mindazok a nemzetek, melyek jóváhagyják ezeket az utálatos üzelmeket, a nagy megpróbáltatás idején Szodomához és Gomorához hasonlóan lesznek megbüntetve.
Lázadó nemzetek, egyenesítsétek ki utatokat, ne szegjétek meg az Isteni törvényeket, mert Atyám nem engedélyezte nektek ezeket az utálatos cselekedeteket az élet, az erkölcs és a megteremtett természetes dolgok ellen. Az Isteni Igazságszolgáltatás kelyhe csordulásig tele van, jaj, annak, akinek azt meg kell innia! Ne bíráljátok Isten dolgait és ne szegjétek meg Isten Igéjét, mert Isten Törvényei megváltoztathatatlanok és örökké tartók. Ezt véssétek az eszetekbe, hogy ne hívjátok ki Isten haragját sem magatokra, sem az utódaitokra.
Édesanyátok, Mária, a Titkos Értelmű Rózsa.
Ismertessétek meg ezt az üzenetet minden nemzettel.


Gyertek, igyatok Irgalmasságom forrásából, és nem lesztek szomjasak többé. Engedjetek a szívetekbe, és Örök Életet kaptok!
2012. december 12. 15:00
AZ IRGALMAS JÉZUS FELHÍVÁSA
Fürödjetek meg Irgalmasságom forrásában és ne féljetek, Irgalmam nem más, mint a Szeretetem, mely menedék mindenki számára, és amit csak kérnek tőlem ez alatt a szent óra alatt, megadom majd nekik, amennyiben az a javukat és a lelkük üdvösségét szolgálja. Irgalmasságom kimeríthetetlen forrása azoknak a lelkeknek az üdvösségét jelenti, akik élnek vele. Gyermekeim, ebben az órában adjátok át Nekem a bűnösöket az egész világból, és Én visszatérítem Magamhoz őket. Adjátok át Nekem a haldoklókat, és azokat a lelkeket, akik az elkárhozás legnagyobb veszélyében vannak, és Én nem hagyom elveszni őket.
Adjátok át Nekem Egyházamat, Helytartómat és lelkipásztoraimat és Én biztosítom számotokra, hogy a Pokol kapui nem fognak felülkerekedni és egyetlen hűséges szolgám sem fog elveszni. Borítsátok be testeteket, lelketeket és szellemeteket a világosság sugaraival, melyek szerető Szívemből áradnak ki; engedjétek, hogy vezesselek benneteket, mert Én vagyok az út, az igazság és az élet, és azt a békét, amelyet kerestek, megadom nektek.
Gyermekeim, használjátok ki a megmaradt időt, hogy jóvátegyétek bűneiteket és családotok bűneit. Irgalmasságom ezen órájában adjátok át nekem a családfátokat is, és Én megtisztítom azokat minden nyomorúságtól. Irgalmasságom forrása az élő vizet jelenti, ami eloltja mindazok szomját, akik őszintén keresnek Engem. Gyertek Hozzám mindnyájan, akik fáradtak és kimerültek vagytok és Én, felfrissítelek benneteket. Gyertek, igyatok Irgalmasságom forrásából és nem lesztek szomjasak többé. Engedjetek a szívetekbe és Örök Életet kaptok. Tanuljatok Tőlem, mert Én szelíd és alázatos szívű vagyok. Jöjjetek Velem és Szentlelkem békéje eltölt majd benneteket.
Gyermekeim, a Fausztina nővérnek adott imámnak, az irgalmasság imájának, nagy ereje van a lelkek megmentésében. Minden alkalommal, amikor azt mondjátok: „Örök Atya, felajánlom neked, a mi Urunk Jézus Krisztus testét, vérét, lelkét és Istenségét, engesztelésül bűneinkért és az egész világ bűneiért”, megnyitjátok irgalmasságom ajtaját, és sok lélek, akiket az elkárhozás veszélye fenyeget, megmenekül az Atyámnak mondott ezen imátok által. Ezért gyermekeim, imádkozzátok Rózsafüzéremet, az Irgalmasság Rózsafüzérét és Én a békémet és az üdvösséget adom az egész világnak.
Az Én békémet hagyom rátok, az Én békémet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert közel van Isten Országa.
Az Irgalmas Jézus
Tegyétek ismertté üzeneteimet a világ minden határán.


A megpróbáltatásotok napjai közelednek, mégis a legtöbben közületek, továbbra is a sötétségben járnak!
2012. december 25. 12:55
JÉZUS, A JÓ PÁSZTOR, SÜRGŐS FELHÍVÁSA AZ EMBERISÉGHEZ
Nyájam juhai, béke veletek!
A megpróbáltatásotok napjai közelednek, mégis a legtöbben közületek, továbbra is a sötétségben járnak! A lelkiismeretetek felébresztésével minden el fog tűnni, ami régi; ti a Figyelmeztetésem után új teremtményekké váltok. Éljetek Irgalmasságom utolsó harangszavának lehetőségével, ne járjatok a sötétségben, és ne feledjétek, hogy Én nem a halálotokat akarom. A bűn és a Gonosz kisajátította magának az emberiséget; Isten szeretetét és Irgalmasságát elutasítják, a bűn naponta erősödik; bizony mondom nektek, hogy ennek a nemzedéknek az ideje a végéhez közeledik.
Sokan nem hisznek már Isten létezésében és törvényeinek hátat fordítottak látva, hogy semmi sem történik. Ó, milyen esztelenek vagytok! Ti emberként gondolkodtok, nem, mint Isten! A ti útjaitok, nem az Én útjaim, és a ti gondolatotok nem az Én gondolataim. Az, hogy haragom még nem szabadult el rátok azért volt, mert Irgalmasságom kimerülésének utolsó pillanatáig várok, hiszen Én nem találom örömömet a bűnösök halálában. Ne feledjétek, hogy Én lassan gerjedek haragra, de Irgalmasságom bőséges. Hűséges vagyok, és minden dolgot, melyet megígérek, beteljesítek. Amikor a kegyelmi időszak beteljesedik, igazságosságom fog következni.
Hamarosan nagy események fognak történni, melyek megpróbáltatásaitok kezdetét jelentik, és sokan fognak elveszni makacsságuk és lázadásuk miatt. Minden hirtelen fog elszabadulni, egyik esemény a másikat fogja követni. Ébredj fel emberiség lelki közönyödből, mert az Isteni Igazságosság éjszakája közeledik! Megtérésre szólítalak fel benneteket, de ti azt nem akarjátok meghallani, mert a világi gondjaitokba és a hétköznapi életbe merültök, és hátat fordítotok felszólításaimnak. Tele vagyok szomorúsággal tudván, hogy az Igazságosság napjai közelednek, és a legtöbb ember folytatja a kicsapongás és a bűn őrült versenyét.
Irgalmasságom a Figyelmeztetés és a Csoda után véget ér, ezért még egyszer felszólítalak benneteket, hogy legyetek felkészülve erre a nagy eseményre, mely meg fogja változtatni az életeteket. Tartsátok távol magatokat a bűntől és gyertek vissza Hozzám. Végezzetek egy jó életgyónást, hogy elnyerhessétek irgalmasságomat. Ne legyetek makacsok, lássátok be, hogy az „idő”, már nem idő többé, és hamarosan az éj beborít majd benneteket és akkor már nem fogtok meghallásra találni.
Amikor a megpróbáltatás véget ér, Én veletek leszek, várni fogok rátok az új Égben és az új Földön. Tehát bátorság, már nem tart sokáig, várok rátok hűséges juhaim. Gyermekeim, szeressétek és segítsétek egymást; legyetek Szeretetem Tanítványai. Tegyétek a jót, még akkor is, ha az nincs meghálálva nektek; bocsássatok meg az ellenségeiteknek és imádkozzatok üldözőitekért, ne tartsatok senki iránt haragot és ne nehezteljetek senkire sem. Úgy viselkedjetek, mint a világosság gyermekei, hogy a ti világosságotok megvilágosítsa azok útját, akik sötétségben vannak. Ne féljetek, maradjatok Szeretetemben, mert Szeretetem mindent legyőz és megadja majd a szabadságot nektek.
Az Én békémet hagyom rátok, az Én békémet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert közel van Isten Országa.
Tanítótok és Pásztorotok Jézus, minden idők Jó Pásztora.
Tegyétek ismertté üzeneteimet, nyájam juhai.

MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR A LELKI HADVISELÉSBE VONULTOK, VONJÁTOK FEL A MÁRIÁS ZÁSZLÓT!


KI OLYAN, MINT ISTEN, SENKI SINCS OLYAN, MINT ISTEN! HALLELUJA, HALLELUJA, HALLELUJA!
DICSŐSÉG A MENNYBEN ISTENNEK ÉS BÉKESSÉG A FÖLDÖN A JÓAKARATÚ EMBEREKNEK!
2012. december 26. 1:10
SZENT MIHÁLY SÜRGŐS FELHÍVÁSA A HARCOLÓ HADSEREGHEZ
Testvéreim, a béke, a szeretet és Isten Irgalma legyen veletek.
A nagy szellemi harc napja közeledik. Örvendjetek Atyámban és tartsátok meg parancsolatait és hívjátok segítségül irgalmát, hogy Isten Lelkének ereje erősítsen meg benneteket, hogy szembesülhessetek az előttetek álló megpróbáltatás napjaival.
Legyetek készenlétben és imával olajozzátok fegyvereiteket, egyetlen egy nap se teljen el ima nélkül. Ne feledjétek, hogy ti egy szellemi harcot folytattok, és ezt nem tudjátok figyelmen kívül hagyni, hiszen a gonosz úgy ólálkodik körülöttetek, akár egy üvöltő oroszlán, keresvén, hogy valakit felfaljon.
Előre harcoló hadsereg, helyezzetek nagyobb hangsúlyt a két Szív kívánalmára és így fakadjatok csatakiáltásra: „Ki olyan, mint Isten, senki sincs olyan, mint Isten, gyere harcolni”! Ne féljetek, Én Mihály Arkangyal és a Mennyei sereg angyalai veletek vagyunk. Istené a győzelem, a tisztelet és dicsőség, örökkön örökké.
Földi harcosok, még mielőtt minden lelki harc elkezdődne, dicsőítő éneket énekeljetek Atyánknak; dicsőítsétek az Ő Szent Nevét, mert nagyszerűek és csodálatosak Isten munkálkodásai! Készítsetek másolatokat a Máriás kívánalmakról, melyeket Miasszonyunk és Királynőnk adott Énok testvérünk által. Minden alkalommal, amikor lelki harcba vonultok, vonjátok fel a Máriás zászlót. Ne feledjétek, hogy ez a földi hadsereg jelképe. Harcoló hadsereg, legyetek felkészülve és álljatok készen, mert a ti szabadságotok közel van. Alkossatok imaerődöket testvéreitekkel együtt, ne feledjétek, hogy az imalánc romba döntheti az ellenség erődítményeit. Maradjatok egységben Miasszonyunkkal és Királynőnkkel és a Mennyei sereggel, hogy győzedelmeskedni tudjatok.
Amikor szellemi hadviselésbe léptek, ezzel a csatakiáltással hívjatok engem: „Ki olyan, mint Isten, senki sincs olyan, mint Isten”, és én eljövök, hogy segítsek nektek. Borítson be benneteket, tetőtől talpig, Isten Bárányának Vére, és pecsételjen le minden olyan helyet, ahol vagytok, hogy a gonosz erői ne tudjanak ártani nektek! Előre harcoló hadsereg! Egyetlen lépést se hátra, mert Isten dicsősége vár rátok.  
Halleluja, Halleluja, Halleluja!
Testvéretek Mihály Arkangyal
Tegyétek ismertté üzenetemet minden jóakaratú ember számára

A 2012. október 1. üzenetben a Szűzanya a következőket mondta a kolumbiai látnoknak:
"Máriás Mozgalom Hadserege, a ti zászlótok a Rózsafüzérem és Fiam keresztje lesz, amelyek egy fehér és piros szövetre lesznek nyomtatva a mi két szívünkkel együtt. Ez lesz az a zászló, melyet ki kell nyomtatnotok, és magatokkal kell vinnetek a csatába. Az ellenségem el fog menekülni, ha azt hittel hordjátok; úgy emeljétek fel a zászlót, mint ahogyan Mózes szolgánk tette a botjával, mely győzelmet hozott Izrael népének. Én, a ti kapitányotok, kísérni fogom csapatotokat, Mihály arkangyallal és a mennyei sereggel, hogy a győzelem felé vezessünk benneteket. Előre harcosaim, gondoljatok arra, hogy a siker a kettős szív oldalán áll."
Az alábbi kép ezt a zászlót ábrázolja, melyet az üzenet szerint ki kell nyomtatnunk:



Ó, mennyire tévednek azok, akik azt gondolják, hogy a Mennyország és a Pokol a Földön van!
2012. december 31. 15:20
A SZENTSÉGES SZŰZ MÁRIA FELHÍVÁSA AZ EMBERISÉGHEZ
Szívem kicsiny gyermekei, Isten békéje legyen veletek.
Egy újabb évnek van vége és Isten még mindig türelmesen várja, hogy az emberiség elfogadja Irgalmasságát. Ha tudnátok, hogy mennyi szomorúság van a mi szíveinkben látva az emberiség túlnyomó részének közönyét és a hálátlanságát. Isten nem a halálotokat akarja, hanem minden eszközzel, a Vele való megbékélésetekre törekszik, hogy holnap élvezhessétek az örök életet. Ó, mennyire nyakas lett ez az emberiség az utóbbi időben! Folyamatosan vak a bűnnel szemben; folyamatosan hátat fordít az Élet Istenének.
Értsd meg ó emberiség, hogy az evilági élet mulandó, mindennek van kezdete és vége, semmi sem örök, minden megszületik, növekszik, majd meghal, mert az életciklus ebben a világban: a születés és a halál! Minden olyan ebben a világban, mint egy álom, az igaz élet, vagy az igaz halál az örökkévalóságban vár rátok. Ha szívből fordultok Istenhez és igaz bűnbánatot mutatok, akkor Én, biztosítalak benneteket, hogy nem fogjátok megismerni Isten Igazságosságának szigorát. Ne feledjétek, hogy Isten Igazságosságát mindenki cselekedeteinek megfelelően fogja megtapasztalni. Kérdem tőletek: Van olyan szeretetcselekedet a részetekről, melyet fel tudtok mutatni Istennek? Ne feledjétek, hogy a szeretet által lesztek megítélve, és a túlnyomó többség bűnben él köztetek, szívetek szeretetének hiányával. Ha továbbra is így folytatjátok, akkor a ti sorsotok az örök halál lesz.
Ó, mennyire tévednek azok, akik azt gondolják, hogy a Mennyország és a Pokol a Földön van! Nem, kicsiny gyermekeim, ennek a világnak, amelyben földi életek csak egy szakasz, a vége az örökkévalóságban van. Itt van a kezdet, és a munkátok, a hitetek és a szeretetetek holnap az örök életet vagy az örök halált adják majd nektek. Isten maga a Szeretet és az Irgalmasság! Ő nem fog elítélni benneteket, ti fogjátok eldönteni – a földi viselkedéseteknek megfelelően –, hogy holnap melyik hely felel majd meg a számotokra. Az örök élet vagy az örök halál vár rátok, de ti döntötök!
Kicsiny, lázadó gyermekek, szálljatok magatokba és forduljatok vissza szívből Istenhez; látjátok, hogy az idő, már nem idő többé, és ti az irgalmasság utolsó harangszavát élitek meg, mely hamarosan elcsendesül. Gondoljátok át és döntsetek azonnal, hogy holnap majd ne siránkozzatok. Fogadjátok el a lehető leghamarabb az Isteni Irgalmasságot, hogy ne kelljen megismernetek az Isteni Igazságosság súlyát.
Édesanyátok a Szentséges Szűz Mária
Szívem kicsiny gyermekei, tegyétek ismertté üzeneteimet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése