2012. október 31., szerda

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

A kiengesztelődés fontossága

Kedveseim, legyetek állhatatosak és kitartóak hitetek megvallásában! Tűrjetek el minden nehézséget, amely utatokba áll, és adjátok át a Szentháromságnak! Ne engedjétek, hogy az ellentét növekedjen köztetek és azok között, akik nem szeretnek titeket! Mutassátok meg nekik, hogy Isten szeretete sürget benneteket arra, hogy velük jót tegyetek és jót gondoljatok róluk. Bízzatok abban, aki nektek is megbocsátott, és szüntelenül érezteti bizalmát bennetek. Szeressétek ellenségeiteket, hiszen egykor ti is ellenségei voltatok Istennek bűneitek által. Most rajtatok a sor, hogy teljesen kiengesztelődjetek szívetekben azokkal, akik teljesen elfordulnak tőletek. Várjátok a pillanatot, amikor jót tehettek velük. Bizony, nagy jutalomban részesültök, ha ezt megteszitek, mert jócselekedeteitekkel kihúzzátok őket az Istennel való szembenállás gödréből.
2012.10. 01.                Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-kiengeszteldes-fontossaga

Lelki felemelkedés
Kedveseim, mérjétek fel magatok is lelketek szintjét! Találjátok meg lelkiismeretetekben azokat a pontokat, amelyeken változtatni kell ahhoz, hogy a lelkiéletben magasabb szintre jussatok! Minél alázatosabb valaki, annál hatékonyabban emelkedik lelke a Szentháromság magaslataiba. Mert amilyen mértékben elfogadja a lelki megaláztatást, annál kedvesebb lesz az Úr szemében áldozata, ha azt állhatatosan, kitartóan felajánlja a lelkekért. Lelki felemelkedés csak a kereszt létráján lehetséges, ha elfogadjátok a szenvedésben rejlő megaláztatást, mert nem lehet különb a tanítvány a mesterénél. Legyen bennetek minél több elfogadás és alázat!
2012.10. 03.                 Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/lelki-felemelkedes


Magyarok Nagyasszonya
Kedveseim, Magyarok Nagyasszonya ünnepén helyezzétek magatokat boldogan az Ő Szeplőtelen Szívének Szeretetlángjába! Engedjétek, hogy teljesen átjárjon titeket szeretetének hevületével! Találjatok nála boldog együttlétre, mert Édesanyánknak különös gondja van rátok és terve van veletek! Minél jobban belevetitek magatokat szent karjaiba, annál tökéletesebb gyermekei lesztek. Különleges módon van gondja rátok, csak ne feledkezzetek meg, milyen ígéretnek vagytok részesei! Ahogy Szent István király átadta magyar nemzetünket a Szűzanyának, ígéretet nyertünk általa: ha kitartunk mellette és hűségünket megpecsételjük vele, akkor nincs mitől félnünk, mert mindenkor oltalmát élvezhetjük. Ajánljátok fel magatokat a magyarok Nagyasszonyának!
Szűzanya: Drága gyermekeim, a mai ünnepnapnak nagy jelentősége van a ti életetekben, mert első királyotok, Szent István, úgy bízta rám országotokat, mint egyetlen lehetőséget, hogy megmeneküljetek a pogányság karmaiból. Országotokat úgy bízta rám, mint gondoskodó és szerető édesanyára, aki soha sem fog megfeledkezni árva gyermekeiről. Oh, bárcsak gyakran megtennétek szentistváni felajánlásotokat! Ezzel kifejeznétek, irántam való odaadó hűségeteket. Arra kérlek gyermekeim, amíg még nem késő, hogy csatlakozzatok még többen országotok engesztelő táborához! Érezzétek át azt a felelősséget, amivel megbíztalak benneteket, hogy kitartó felajánlásaitokkal a lelkeket mentő hadsereg táborát erősítitek. Minden gondotok azon legyen, hogy hatékony eszközökkel lépjetek fel, és tegyetek meg mindent a bűnben fetrengő emberiség megmentéséért. Nem nektek kell kitalálnotok, mit és hogyan cselekedjetek! Én elkérek tőletek mindenkit, adjatok át nekem mindenkit, hogy közbenjárjak megtérésükért Szent Fiamnál! Ne a bűnökön sopánkodjatok, hanem az legyen a hivatásotok, hogy átadjátok nekem mindazokat, akik elfordultak Istentől, vagy nem tartják fontosnak megtalálni az üdvösségre vezető utat. Ebben a munkában serénykedjetek gyermekeim! Én minden kegyelmet kiesdek számotokra, csak ne legyetek közömbösek embertársaitok iránt! Ha ti, engesztelők, közösségeitekben hétről-hétre felajánljátok imáitokat és szenvedéseitek áldozatait értük, akkor megértettétek, milyen fontos küldetésetek van. Legyetek nagyon buzgók és kitartóak az imádságban, böjtben, virrasztásban és az engesztelésnek mindazon módjában, amit a szívetekbe írt Szent Fiam. Amikor Elém hozzátok a lelkek sokaságát, és kéritek számukra a megtérésüket, meg ne feledkezzetek saját lelketek tisztaságáról sem! Menjetek gyakran a bűnbánat forrásához, és engedjétek, hogy Fiam megtisztítson benneteket Szent Vérével! Édesanyai szeretetemet árasztom minden magyar lélekre, és szent palástom borítva rátok, megáldalak mindnyájatokat az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében, Ámen.
2012.10. 08.       Anna Terézia
http://engesztelok.hu/egi-uezenetek/magyarok-nagyasszonya


A szív békéje
Kedveseim,engedjétek megtapasztalni szívetekben azt a békét, melyet a Szentháromság ajándékoz számotokra minden nap. Amikor átadjátok magatokat Neki, csodálatos béke honol lelketekben. Bármit tesztek, bármilyen nehézség ér benneteket, a ti békéteket senki nem veheti el tőletek, ha tudatosítjátok magatokban, hogy ennek a kegyelemnek részesei vagytok. Márpedig ha ez így van, akkor nagy biztonságban élhettek, mert senki és semmi nem háborgathatja szívetek békéjét. Ha ti magatok nem engeditek meg, hogy kibillentsenek lelketek nyugalmából, akkor már elérkezett hozzátok az Isten országa. Mily nagy öröm, ebben a csodálatos biztonságban élni, és munkálkodni! Köszönjétek meg minden nap a Szentháromságnak e nagy ajándékát! Legyetek hálásak, és soha ne méltatlankodjatok megpróbáltatásaitok miatt!
2012.10. 09.             Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-sziv-bekeje


Áldozatainkat ne verjük nagydobra
Kedveseim, mit kell még tudnotok arról, amit az engesztelésben megmutat nektek a Szentháromság? Már oly sok mindent elmondtam nektek az engesztelés helyes értelmezéséről, mégis mindig van újabb feltárnivaló számotokra. Úgy hozzátok meg áldozataitokat, hogy ne verjétek nagydobra, mert akkor értékét veszti. Úgy váljatok áldozatokká, hogy érezzétek megajándékozottnak magatokat, amikor megpróbáltatást kell elszenvednetek! Ilyenkor komolyan részesültök Krisztus megváltói áldozatában. Sokkal jobban, mint amikor nem szenvedtek. Míg az előbbi esetben lelkek sokaságát menthetitek meg, az utóbbiban nem teremtek értékes gyümölcsöket. A jó gyümölcshöz sok minden kell. A ti részetekről csak annyi, hogy engedjétek magatokat megmetszeni az isteni kertész által, mert csak a fájdalmas növekedés és érlelődés által válhattok értékessé a Szentháromság szemében. Vállaljátok bátran a megpróbáltatásokat, és ajánljátok fel!
2012.10. 13.            Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/aldozatainkat-ne-verjuek-nagydobra


Készület a szombati Kiengesztelődési Találkozóra
Kedveseim, úgy készüljetek a szombati Országos Kiengesztelődési Találkozóra, hogy tudatosan mindent ajánljatok fel az összejövetel kegyelmeinek a kiáradásáért! Bízzátok magatokat teljesen a Szentháromságra és Égi Édesanyánkra! Nyissátok meg szíveteket sokkal jobban, mint ahogy azt eddig tettétek, mert a kegyelemek zápora fog rátok zúdulni, amely teljesen elárasztja lelketeket! Imádkozzatok, hogy minden kegyelmet örömmel elfogadjatok, különösen azokat, amelyek a szenvedés és a megpróbáltatás ajándékai! Engedjétek, hogy termékeny talajba hulljanak a búzaszemek, és elhalva százszoros termést hozzanak! Őrizzétek ezt a nagy kincset, amely minden aranynál értékesebb! Legyetek áldottak!
2012.10.17.         Anna Terézia
http://engesztelok.hu/egi-uezenetek/keszuelet-a-szombati-kiengeszteldesi-talalkozora


Jobb adni, mint kapni
Kedveseim,mindnyájan éljétek át a szeretetben való egységet közösségeitekben úgy, hogy ráhangolódtok egymás elfogadására és megértésére. Ha meritek magatok kezdeményezni a közeledést és nem várjátok meg, míg testvéretek megelőz benneteket, akkor megélhetitek a Szentháromság ajándékozó szeretetét. Milyen boldog az az ember, akinek része lehet ebben a határtalan nagy örömben! Törekedjetek késlekedés nélkül jót tenni, mert akkor a felebarát örvendezését megízlelhetitek. Így érvényesül az a mondás, hogy jobb adni, mint kapni.
2012.10. 22.           Anna Terézia

Egység a magyarságon belül
Kedveseim, október 23-a nagy jel kell, hogy legyen életetekben, hogy az összetartozás kegyelme felülről érkezik. Kérjétek a Szentháromságot és égi Édesanyánkat, árasszák rátok, nemzetetekre, az egész magyar népre az egység lelkét, a szeretetben megélt kiengesztelődés kegyelmét, mert ha ez megvan, népünk megmenekül a pusztulástól. Álljatok őrt és szüntelenül imádkozzatok! Gondoskodjatok arról, hogy ki ne aludjon a lámpásotok, hogy a kegyelem olaja táplálja a tüzet szívetekben, mert csak így valósulhat meg az egység életetekben.
2012.10. 23.    Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/egyseg-a-magyarsagon-beluel


Egység lelke
Kedveseim, október 23-a nagy jel kell, hogy legyen életetekben, hogy az összetartozás kegyelme felülről érkezik. Kérjétek a Szentháromságot és égi Édesanyánkat, árasszák rátok, nemzetetekre, az egész magyar népre az egység lelkét, a szeretetben megélt kiengesztelődés kegyelmét, mert ha ez megvan, népünk megmenekül a pusztulástól. Álljatok őrt és szüntelenül imádkozzatok! Gondoskodjatok arról, hogy ki ne aludjon a lámpásotok, hogy a kegyelem olaja táplálja a tüzet szívetekben, mert csak így valósulhat meg az egység életetekben.
2012.10. 23.           Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/egyseg-lelke

Türelem és figyelmesség
Kedveseim, bárhol vagytok és bármit tesztek, mindent a Szentháromság legnagyobb dicsőségére tegyetek! Úgy legyetek mások szolgálatára, hogy Istentől kapott szeretetetek vegye körül testvéreiteket. Ha érzik és megtapasztalják a türelmet és figyelmességet, és minden olyan jó tulajdonságot, ami a Szentháromság szeretetére emlékezteti őket, akkor hatékonyan elősegíthetitek a gyógyulásukat. Kérjétek ezt a mély istenszeretettől átitatott, bensőséges kapcsolatot, hogy akik titeket megismernek, bizalommal forduljanak rajtatok keresztül a Szentháromsághoz.
2012.10. 24.    Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/tuerelem-es-figyelmesseg

A gyónás fontossága
Jézus: Gyermekeim, ne féljetek a jövő megpróbáltatásaitól! Megengedem, hogy lelketek megedződjön általuk. Ha nem érne benneteket nehézség, akkor soha nem edződnétek meg arra a feladatra, amire meghívtalak titeket. Ne féljetek, Én mindig veletek vagyok, és megtanítalak, hogyan küzdjetek önmagatok korlátai, a sátán kísértései és környezetetek okozta keresztek által. Szeretnélek elvezetni titeket olyan ösvényre, amelyen biztonságban haladhattok, mert az Én fényem világítja meg számotokra. Ez a lelkiismeretetek által feltárt bűnbánat útja. Ugyanis, amikor felismeritek bűneiteket, és azokat őszinte, tiszta szívvel megbánjátok, akkor a megtisztulás fénye bevilágítja utatokat a következő lépéseitekhez. Ha kihagyjátok a bűnbánat szentségét, vagy elhanyagoljátok, könnyen ki lesztek téve a gonosz lélek fondorlatainak, mert lelketek apróbb foltjai elhomályosítják látásotokat, és könnyen megbotlotok. Minél tisztább a lelketek, annál nagyobb fénnyel világítom be előttetek ösvényeiteket. Miközben így haladtok rendületlen állhatatossággal, egyre jobban fogjátok felismerni és látni küldetésetek célját. Ne feledjétek, soha nem a harcon van a hangsúly, hanem azon, mennyire vagytok nyitottak és készséges lelkűek a kegyelmek elhordozására. Ugyanis minden ajándék nagy erővel érkezik hozzátok, melyet a gonosz lélek nem bír elviselni. Ezért próbálkozik szüntelenül elgáncsolni titeket. Én azonban megadtam nektek a legfontosabb eszközöket, hogy a szentgyónásban megtisztulva, az Eucharisztiában megerősödve mindig biztonságban haladjatok. Ha ezt komolyan veszitek, erősödni fog bennetek a hitben járás, mely biztos alapja az állandó veletek való együttlétemnek. Megáldalak benneteket drága kis engesztelőim az őszinte bűnbánat lelkületével és a tiszta szív egyszerűségével.
2012.10. 29.    Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-gyonas-fontossaga


Körültekintően dönteni
Kedveseim, legyetek körültekintőek döntéseitekben! Vizsgáljátok meg a lelkeket mielőtt bármit is tesztek! Tárjátok fel a körülményeket, mert csak akkor tudjátok felismerni, mi a helyes lépés! Mert van, amikor kísértés képez akadályt, van, amikor a saját bűnünk homályosítja el látásunkat, de a körülmények is ellehetetleníthetik jó döntéseinket. Ha objektíven feltárjátok a tényeket és kéritek a Szentháromság megvilágosító kegyelmét, a Szűzanya közbenjárásával, akkor nem téveszthetitek el az üdvösségetekre vezető irányt.
2012.10. 30.                      Anna Terézia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése