2012. október 15., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Imáitok által meg lehet menteni azokat, akik hidegvérű gyilkosságot követnek el

2012. október 14. vasárnap, 18:10
Drága szeretett leányom, egy pillanatra sem szabad hinnetek, hogy nem lehet azokat megmenteni, akik szörnyű bűnöket követnek el, és azokat, kiknek gonosz tetteik kegyetlenséget okoznak a világban.
Imáitok által meg lehet menteni azokat, akik hidegvérű gyilkosságot követnek el, akik kivégzik honfitársaikat vagy azokat, akik megölik gyermekeiket, kik még az anyaméhben vannak.
Sok ilyen lélek nem fogja megváltását keresni az Én Szememben, mert ők nem látnak rosszat abban, amit tettek. Üdvösségük imáitoktól függ.
Ezek azok a lelkek, kikre a legjobban vágyom.
Ezek az elveszett lelkek annyira eltávolodtak Tőlem, hogy csak az önmagukat felajánló lelkek szenvedése és Tanítványaim imái menthetik meg őket.
Még azokat is meg lehet menteni az örök kárhozattól, akik tudatosan imádják a Sátánt, akik tudják, hogy létezem, de továbbra is gúnyolnak Engem.
Arra sürgetlek mindnyájatokat, hogy hívjatok Engem a Keresztes Imahadjárat ezen imáján keresztül, hogy megváltást kérjetek a halálos bűnben levő lelkeknek, akik gyilkosságot követtek el.
A Keresztes Imahadjárat 80. imája azokért a lelkekért, akik gyilkosságot követtek el:
Ó, drága Jézus,
Irgalomért könyörgök azok számára, akik gyilkosságot követtek el.
Sürgősen kegyelmet kérek azoknak, akik halálos bűnben vannak.
Felajánlom Neked szenvedéseimet és nehézségeimet, hogy megnyithasd Szívedet és megbocsásd bűneiket.
Kérlek Téged, borítsd be Drága Véreddel mindazokat, kiknek lelkében gonosz szándék van, hogy gonoszságaiktól tisztára lehessen mosni őket. Ámen
.  
Ne feledjétek, hogy a lelkeknek szükségük van a segítségetekre még akkor is, ha bűneik talán undort keltenek bennetek.
Őket megfertőzte a gonosz, és sokan közülük nem ismerik a jó és a rossz közötti különbséget.
Ezek azok a lelkek, akik a legnagyobb gyötrelmet és fájdalmat okozzák Nekem. Szenvedésem hosszabb lesz, hogy mindegyikük megmenekülhessen.
Menjetek Tanítványaim, és engedjétek meg Szeretetemnek és az alázatnak, hogy elárasszák szíveteket, úgy, hogy nagylelkű szenvedésetek segítsen megmenteni ezeket a gyermekeket, Istennek szegény, elveszett gyermekeit.

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése