2012. február 14., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

A sátán utolsó napjai: mint egy haldokló darázsnak, a szúrása lesz a legfájdalmasabb

2012. február 13. hétfő, 15.30
Leányom, kérlek, ne feledd, hogy az emberiségnek csak körbe kell néznie maga körül, hogy felismerje, nagy változások jöttek a világra.
A szokásos mindennapi események többé már nem tűnnek ugyanolyannak. Az anyagi gyarapodás nyújtotta örömök számotokra már elvesztették csillogásukat. Többé már nem vonzóak. Az érdektelenség álarca fedi őket.
Miért van ez? Nem tudjátok, hogy ez az Antikrisztus csapása, és az ő jelenléte a földön az, amely ezeket az árnyakat veti?
Ő, a sátán ivadéka, megfertőzi társadalmatok minden rétegét, beleértve a politikusokat, a katonai erőket, a pénzintézeteket, a humanitárius szervezeteket és még templomaitokat (egyházaitokat) is.
Nem kímélt meg egyetlen területet sem, hogy fájdalmat okozhasson az emberiségnek, az ő ezen utolsó napjaiban a földön.
Ne feledjétek, hogy Én, a ti Jézusotok, nektek – az Én követőimnek – adtam a Szentlélek erejét, hogy tehetetlenné tegyétek ezeket a gonosz elkövetőket.
Minél inkább harcba szálltok hitetek ereje által, annál gyengébb lesz az Antikrisztus szorítása.
Az ima, és különösen a neked – az Én hírnökömnek – adott Imahadjárat imái fognak segíteni kiűzni ezt a gonoszt.
Minden gonosz elpusztítható az ima által.  Ez ilyen egyszerű.
A sátán és az ő seregének napjai meg vannak számlálva a túlélésüket tekintve.  Ugyanakkor, mint egy haldokló darázsnak, a szúrása lesz a legfájdalmasabb.
Legyetek türelmesek és állhatatosak ezen megpróbáltatások alatt, és ti, Hadseregem, reménnyel és bizalommal fogtok menetelni egységben az Én földi Új Paradicsomom kapui felé.
A ti Megváltó Jézus Krisztusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése