2011. október 5., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A béke korszaka már nincs messze

2011. október 4. kedd, 15:30
Drága szeretett leányom, az új korszak a közeljövőben válik valósággá.
A Béke korszakát minden követőm élvezni fogja. Ez a szeretet, a boldogság és a béke időszaka lesz. Többé nem lesz betegség, fájdalom, pénzügyi gondok, mert minden, amire szükségetek lesz, Általam lesz számotokra biztosítva. Nektek gyermekeim, semmire sem lesz szükségetek, mert az új Paradicsomomban táplálni és ölelni foglak benneteket, mint egy szülő, aki csecsemőjét táplálja. Ezt üdvözölnötök kell, gyermekeim. Ez az a cél, amire törekednetek kell.
Semmit sem ér, ha várakoztok a felkészülésben, ahhoz, hogy beléphessetek az új béke Paradicsomomba, mert lehet, hogy akkor túl későre hagynátok. Már ma kezdjetek el tervezni, mert úgysem fogjátok tudni, hogy ez, mikor fog bekövetkezni. Tulajdonképpen ez olyan gyorsan és hirtelen fog történni, hogy ti, követőim egy szempillantás alatt csak ott fogjátok találni magatokat. Ezért már most el kell kezdenetek a lelketek felkészítését, mert majd oda csak a tiszta lelkek léphetnek be.
Az idő sürget. Ez gyermekeim, egyike a hozzátok intézett utolsó felhívásoknak, hogy még a Nagyfigyelmeztetés előtt megváltoztathassátok az életeteket. Készüljetek fel minden egyes nap és hagyatkozzatok Isteni Szavamra, amikor azt az utasítást kapjátok, hogy kérésemnek eleget téve lelkeket mentsetek.
A béke korszaka most már nincs messze, és Én sürgősen arra kérlek benneteket, hogy készítsétek fel családjaitokat úgy, hogy új Királyságomban egyesülhessetek.

Isteni Megváltótok
Jézus Krisztus


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése