2011. augusztus 9., kedd

A bankok, ügyészségek, és a kormány tagjai tisztában vannak azzal, hogy az egész "devizahitelezés" csalás! A hitelek egy fia frankot sem láttak, és a terelgetések céltudatos trükkök, amikkel el akarják húzni a hitelek fizetését., ameddig lehet, hogy az utólsó pillanatig fizettessék az embereket, utána meg bejelentsék a totális FIDESZ-diktatúrát. Ezt jelenti a linken szerepelő "februári következő tárgyalás" is! Miután Sólyom, pont a bankok védelmében 2009-ben nem írta alá a "csoportostos perindítás törvényjavaslatát", a jelenlegi "áleset" is csak altatás, mivel Magyarországon nincs "precedensjog", vagyis nem hivatkozhatnak hasonló jellegű perekben, az előzőleg megnyert perek ítéleteire! Pertársaságok alakulhatnak, de én a bankokat csalásért, megtévesztésért, és törvénytelen szerződések megkötése miatt jelenteném fel, ami a BTK, és PTK szerint bűncselekmény, és itt nem követelhetik a szintén 2009-ben, a nehezebb perelhetőség miatt hozott, "a vitatott perösszeg 6%-át befizetendő eljárási költség megfizetését", amivel gondoskodtak arról, hogy a teljesen kifosztott, munkalehetőségétől szintén a bankok által megfosztott adós, ne tudjon perelni sem!
A csalás, megtévesztés, törvénytelen szerződések kötése, és a törvénytelen egyoldalú szerződésmódosítások bűncselekmények, és semmissé teszik a szerződéseket!
Ilyen megtévesztő manőverről már korábban is olvashattunk, mert bizonyos médiaelemek, már korábban is leírtak olyat, hogy felesleges perelni, mivel az első per megindult (amikor Magyarországon nincs is precedensjog)!
Az MSZP-s Szanyi aljassága odáig terjedt már, hogy most azt javasolta, a 185.-Ft-on befagyaszott svájci frank különbözeteket a munkáltatók fizessék meg, dolgozóik után, ami az Európában amúgy is legmagasabb elvonások mellett csődhullámot indítana el a foglalkoztatás túlnyomó részét biztosító, amúgy is legatyásodott maradék kis-és középvállalkozások körében!
A jobb és bal zsidó oldal ugyanazt a követ "fújogatja", miközben nemzetmentőnek tünteti fel mindkettő magát, de a csalást egyűtt dolgozták ki, és együtt is viszik tovább! Az egész "deviza alapú" banki hitelezés nem csak a magyar jog szerint bűncsekmény, de a nemzetközi jog szerint is, amelynek betartását a 21 éve élősködő "kormányaink" is elfogadták, aláírták!


(
Tulok)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése